• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Manisa 20 °C
  • İzmir 20 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Özel Manisa’da hangi başkanları işaret edecek?

Ahmet Ünsal

Özel Manisa’da hangi başkanları işaret edecek?

2023’ün Son günlerine sayılı günler kala CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa’da da isimleri açıklanmayan 5 Büyükşehir Belediye Başkan adayının dışında ilçelerdeki Belediye Başkan aday adayları netleşti.

 Yazacağım isimleri CHP örgütü içerisinde bilmeyen yoktur.Ancak rakip partilerin merak ettiği belediye başkan adaylarını sizinle paylaşmakta yarar görüyorum.

 AKP AKHİSAR’DA CHP’Lİ DUTLULU’YA KARŞI ADAY BELİRLEMEKTE ZORLANIYOR

Yazacağım isimlerin içerisinde parti örgütü içerisinde en şanslıları tabiî ki Akhisar Belediye Başkanı eczacı babası gibi sonradan yerel politikaya soyunan ve 5 yıllık görevi boyunca da ciddi hata yapmadan ilçe halkına yönelik yaptığı hizmetlerde dengeleri koruyarak yeni dönem yerel seçimlerde yeniden Belediye Başkanlığa aday olduğu göğsünü kabartarak gururlu şekilde açıklayan Besim Dutlulu.

   Parti içerisinde Dutlulu’nun karşısında rakip çıkmadı.Çıkmamasını da gayet normal karşılayanlardanım.Çünkü Dutlulu’nun sadece adı ilçe belediye başkanlığında geçmiyor.Kulislerden edindiğim kadarı ile Dutlulu’ya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlık adaylığı teklifi götürüldü.Dutlulu,dolaylı yoldan kendisine gelen bu teklife oldukça sıcak baktığı hatta kazanamaması durumunda da bir dahaki genel seçimlerde birinci sıradan milletvekili gösterilmesi kartını sundu.

  Bana sorarsanız Dutlulu, büyükşehir belediye başkanlığını ‘Bal gibi yapar’ ancak onun boşalttığı koltuğa kimin öngörüleceği sorusu akla gelebilir.Hatta daha da ileri gidiyorum bu kez AKP’den alınan sol kaleyi yeniden Bahadır Yenişehirlioğlu’nun ‘Biz Akhisar’ı yeniden alacağız’ çıkışının üzerine ballı kaymak sürülmüş olur.Dutlulu Akhisar için doğru isim doğru aday.

   ALAŞEHİR’DE ÖKÜZCÜOĞLU YENİDEN TARİH YAZAR MI ?

Parti içinde eli güçlü olan diğer başkan adayı ise Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu. 1999 Yerel Seçimlerinde seçim çalışmalarının danışmanlığı üstlenen deneyimli gazeteci Mustafa Abadan ve ekibinin başkan Öküzcüoğlu ile Alaşehir halkının arasında köprü görevini üstlenerek dile kolay 71 yıl sonra CHP’nin yerelde bayrağını Alaşehir Belediyesine dikmesi oldu.Farklı bakış açısından baktığımızda ise yıllardır sağ tandaslı Alaşehir’i elinde bulunduran Cumhur ittifakının elinden aldı.Gerçekten bu tarihi bir başarıdır…

Peki Başkan Öküzcüoğlu 5 yıllık süre içerisinde halkın neznindeki bu kredisi sürer mi onu tabiî ki 2024 yılında sandığa gidecek Alaşehir halkı verecek.Başkan Öküzcüoğlu görevde bulunduğu süre içerisinde ciddi bir hata yapmadı.Ancak son Genel Seçimlerdeki MHP 2. Sıra Milletvekili adayı ve Öküzcüoğlu’nun karşısında başkan adayı olarak çıkan Ali Uçak’ın aldığı oyları düşünürsek bu kez performansını arttırmak durumun da kalacak.Son Genel Seçimlerde MHP’nin oyu yüzde 32,73 CHP’nin ise yüzde 30.15 olduğu gerçeğini göz ardı edilmemesi gerekir.Öküzcüoğlu’nun sadece bir haber ajansına endeksli yol izlemek yerine tüm yayın kuruluşlarına yönelik iletişim ağını izliyor olmasını tavsiye ediyorum.Seçimlerde siyasi görüşü ne olursa olsun oy isterken ilçedeki yatırımlarını da daha geniş kitlelere ulaştırmak adına şeffaf olmalı.Karşısına MHP’den güçlü bir adayının çıkacağını hatırlatmak isterim.

TURGUTLU’DA BAŞKAN ÇETİN AKIN’A İKİ RAKİP VAR

Zabıta kadrolarından Belediye Başkanlık koltuğuna uzanan siyasi serüvenini hala unutamayanlardanım.Kimden söz ettiğimi az çok tahmin etmişsinizdir.Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’dan söz ediyorum.

   Ben kendisini ‘Atom karınca ‘ olarak nitelendiriyorum.Biran bile yerinde oturmayan ekibiyle birlikte sürekli Turgutlu cadde ve sokaklarından hayata geçirdiği projelerinin başında.Çetin’inde başkanlık koltuğuna oturan şanslı başkanlar dan idi.AKP saflarından belediye başkanı gösterilmesine tepki olarak kendisini BBP saflarına kaydırarak oradan Başkan adayı olan Serhat Orhan’ın aldığı oylar AKP’nin seçim kaybetmesine neden oldu.

   Ancak bu kez Çetin’in karşısına kendi CHP ilçe örgütüne Diş Hekimi Mehmet Nahit Kalelioğlu ve Muhasebeci Zaim Hasan Göncü belediye başkan aday adayı olarak çıktı.Rakibi sadece o değil tabiî ki 1999 yerel seçimlerinde BBP aday olan Serhat Orhan bu kez AKP’den aday adayı.

  Son genel seçimlerde CHP 114 bin seçmenin 27 bin 898’in oyunu almış.Cumhur ittifakı ise 53 bin kişinin oyunu aldığını düşünürsek Başkan Çetin ve ekibinin yaptığı hizmetleri halkına iyi anlatması gereği gündeme geliyor.Şunu da yazmadan edemeyeceğim Başkan Çetin’in ismi de Büyükşehir Başkan adaylığında geçtiğini hatırlatmak isterim.Bence Kasaba halkı bu kez de sandıkta iyiden iyiye düşüneceğe benziyor…

   SARUHANLI’DA ÜÇ BAŞKAN ADAY ADAYI

Diğer aday adayı kıskacında olan Belediye Başkanı Saruhanlı Başkan Zeki Bilgin.

Onun da kendi teşkilatı içerisinde rakipleri var. 44 yaşındaki doktor Alkım Alkan diğer bir isim de 30 yaşındaki Ziraat Mühendisi Hasan Levent.İkisi de aday adaylığı açıklamalarında oldukça iddialı olduklarını dile getirdiler.

Zeki Bilgin 5 yıl önce Saruhanlı halkının yüzde 55,97’sinin oyunu alarak başkanlık koltuğuna oturmuştu.En yakın rakibi Cumhur ittifakının oyları ise yüzde 42,36’da kalmıştı.Son Genel seçimlerde ise CHP’nin oyu yüzde 33,21 olurken Cumhur ittifakının oyu ise yüzde 42 oldu.İyi partinin de seçimlere tek başına gireceğini düşünürsek CHP’nin Cumhur ittifakı karşısındaki oylara ulaşabilmek için geçen yerel seçimde oylarını kullanan millet ittifakı seçmenini ikna etmesi gerekiyor.

   Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Başkan Zeki Bilgin,görevde bulunduğu sürede çiftçilere traktör,mazot yardımı;Pandemi döneminde de esnaflara yönelik yaptığı desteklemeler,Dar gelirli fakir halka yönelik yaptığı yakacak ve gıda yardımlarının yanı sıra hayata geçirdiği bazı projelerle halkla olan diyalogunu pekiştirdi.

   Zeki Bilgin’in dezavantajı en son Özgür Özel’in ekibinden olan Akhisarlı Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile olan restleşmesinin belediye başkan adayının belirlenmesinde ne denli olumsuz veya olumlu etki yapacağını hep birlikte göreceğiz.

   Şunu biliyorum telefonunun günün 24 saat boyunca Saruhanlı halkına açık olması…

   Şuana kadar saydığım CHP’nin kazandığı dört belediyelik yeri idi.

CHP BÜYÜKŞEHİR DAHİL 17 İLÇEYİ İSTİYOR

  Şimdi ibreyi kazanmayı hedeflediği ilçelere çeviriyorum.

   Özellikle şunu belirtmek isterim ki Özgür Özel’in CHP Genel Başkanı olması iktidar kanadını oldukça rahatsız etti. Etmekle kalmayıp elinde bulundurduğu belediyelikleri nasıl muhafaza ederim telaşı baş gösterdi.Bu yönüyle bakıldığında evet bence de telaşlanmalılar.

   AKP’nin Grup Başkan vekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun 11 yıl sonra yeniden Manisa’ya milletvekili olarak dönmesi CHP’ye yaptırdığı Akhisar ilçesine geri almak istemesi yönündeki söylemlerini düşünürsek birde CHP Genel Başkanı Özel’in ‘Sizden büyük şehir i istiyorum” sözlerini hatırlatırsam bu seçimde kimin savlarının gerçeğe dönüşeceğini şimdiden merak ediyorum.

  Ancak şunu söylemek isterim ki Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesi Manisa CHP Örgütüne ciddi pozitif etki yaptı.Bunu da nereden çıkardınız derseniz somut veri olarak merkez ilçeler başta olmak üzere diğer ilçelerde birden fazla Belediye Başkan adayının çıkmış olmasını gösterebilirim.Yani tek seçenek yok çok başkan seçeneği var.Hatta isimleri açıklanmasa da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 5 aday adayı bulunduğu il başkanı Ferdi Zeyrek tarafından söylendi.Geçmiş seçimlerde tek adayı bile zor bulan CHP’de birden fazla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayının olması da bir somut veri olarak önümüzde çıkıyor.

   Ben yinede şu tespitte bulunmak isterim Manisa gerçekten geçmiş yıllara oranla kozmopolit seçmen portvevine sahip.Bu açıdan bakıldığında Büyükşehir Başkan adaylarının 6 ay öncesinden belirleniyor olması gerekir.Çünkü onlar 2 milyon nüfusun üzerindeki bir il için İki ayda boyacı küpü gibi projeler yerine, sindire sindire halka bıkmadan usanmadan anlatacakları projeleri hazırlamış olmaları gerektiğine inanıyorum.

  CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek ve Kurmaylarının, Cumhur ittifakının iki hatta üç dönemdir varlığını seçmen üzerinden hissettirdiği belediyeleri alabilmek adına partiye ciddi başkan aday adayının başvurusunun bulunduğu biliyorum.

  YUNUSEMRE’DE AKADEMİK YÖNÜ GÜÇLÜ ADAY ADAYLARI BOY GÖSTERİYOR

Öncelikle nüfus ve yatırım olarak en büyük ilçe olan Yunusemre’de hangi aday adayları var.Eczacılar Oda Başkanlığı görevinde bulunan uzman Eczacı Devrim Balı,CHP’de iki dönemi il başkanlığı yapmış,milletvekili adayı olmuş deneyimli eğitimci Semih Balaban,Önceki dönem il başkanlarından Cahit Kaplan,Magiad Başkanlığı yapmış olan partinin Gençlik Kolları Başkanlığı, ilçe yöneticiliği üstlenen Serdar Bozyaka,Muradiye Belediye Başkanlığı görevinden bulunmuş,meclis üyeliği yapmış olan Erdinç Yavaşlı,Milletvekili adayı olmuş olan iş kadını Lale Erdoğan Tuncer ve Diş hekimi Yusuf Köseli.

   Semih Balaban’ın CHP Kurultayında açık açık Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini bilmeyen yoktur.Bu açıdan bakıldığında Balaban’ın devre dışı kalıyor diyenleriniz olabilir.Ben hiç de öyle düşünmüyorum.Balaban’ın bu partide ciddi bir değer olduğunu düşünüyorum.Aday adaylarının her birinin farklı artıları olduğu gibi zayıf yönleri de var.Adayların akademik yönünün yanı sıra siyasi yönlerinin ağır bastığını da hatırlatmak isterim.Devrim Balı’da bunlardan birisi.

   Burada İyi Partinin aylar öncesinde başkan adayını Tufan Akan olarak açıkladığını düşünürsek.AKP cephesinde mevcut başkan Çerçi mi yoksa diğer aday adayları Berk Mersinli,Yavuz Kurt,Fatih Katıöz veya Adnan Kaçire mi olacak soruları netlik kazandığında başkanlık yarışında nefeslerinizi tutarak seçim sonuçlarını takip edin derim. Cumhur ittifakının Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi’nin Millet ittifakı adayı Kürşat Mithat Özkan karşısında sadece 4 oy farkla seçim kazandığı unutmayın.

 AKP saflarında o nedenle birden fazla başkan aday adayı çıktı.

ŞEHZADELER DE DE 5 KALİTELİ ADAY ADAYI

Şehzadeler ilçesinde de beklenenin üzerinde bir aday yoğunluğu bulunuyor.CHP’nin oylarını her seçimde arttırmayı başaran ilçe başkanı Hakan Gürtunca Belediye Başkan Aday adaylarından birisi. Hani Devletin valilileri vardır ya verilen görevi en layıkıyla yapar.Gürtunca’da Kılıçdaroğlu’na oyunu atanlardan ancak ‘Kim Genel Başkan seçilirse O benim Genel Başkanıdır’ söyleminde bulunanlardan.En son Özgür Özel’in Manisa’ya Genel Başkan olarak gelmesindeki organizasyonun başında yer alan isimlerden birisi olduğunu da unutmamak gerekir.Genel Başkan Özel’in Gürtunca’ya bakışı pozitif.

   Diğer aday adaylarına gelince uzun yıllarını eğitime vermiş olan Manisa Lisesi müdürlüğünden istifa eden Ziya Çiçek. STK Başkanları ve muhtarlar aday adaylığı açıklamasında kendisine destek verdi.

   Saruhan Simsaroğlu,Manisa’da SNS fuarcılığın sahibi ve genç iş insanlarından.Yaşı itibari ile siyasette olması gerektiğine inandığı için siyaset ceketini giyenlerden oldu.

  Nurettin Dingaz, oda KÖY KOOP kökenli kırsalda köylülerin kalkınması için projelerde öncüsü oldu.Milletvekili aday adaylığını nedeni olmadı şimdi de yoluna Belediye Başkan aday adaylığı ile yeniden siyaset sahnesinde.

  Gülşah Durbay, partide Gençlik Kolları Başkanlığını üstlendikten sonra dönemin il başkanı Semih Balaban karşısında il başkan adayı oldu. Durbay’da parti teşkilatında yeri olduğuna inanlardan.Balaban’ın karşısına çıktığında Özgür Özel’in desteğini almıştı.Bakalım Genel Başkan Özel bu kez desteğini ondan yana mı kullanacak!...

Şehzadeler ilçesindeki 5. Aday adayı ise genç iş insanı otel işletmecisi,MTSO Meclis üyesi, Türkiye Taekwondo Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi.Batı Grup Yönetim Kurulu Başkanlığını üstleniyor.Geçmişte de Manisaspor Kulüp Başkanlığını üstlenmişti.Bilindiği üzeri mevcut Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü başkanlık koltuğuna taşıyan unsurda Manisaspor’un başkanlığını üstlenmiş olması idi.Acaba Gökay Budak’ı bu misyonlar Şehzadeler Belediye Başkan adaylığı ile tanıştırır mı hep birlikte göreceğiz.Burada CHP’nin son seçimlerde aldığı oy ise yüzde 28,58 Cumhur ittifakının oyu ise yüzde 42,5 idi.İyi parti bu ilçede Ahmet Karadağ’ı aylar öncesinden aday olarak lanse etti.Diğer Sol partilerin aday çıkartıp çıkartmayacağı netlik kazanmadı.Burada da geçen yerel seçimi Cumhur ittifakının adayı Ömer Faruk Çelik kıl payı almıştı.Başkan Çelik bu seçimde aday olmayacağını açıklayarak bence doğru bir yol haritası çizmiş oldu.

   SOMA DAVASI AVUKATI BAŞKAN ADAYI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Soma Maden Faciasında yaşamlarını yitiren 301 şehit madenci olayında şehit madencilerin acı gününde olduğu gibi haklı hukuk mücadelesinde de yanında olduğu

   Soma ilçesinde tek Belediye Başkan adayı baş vurusu bulunuyor.Marmara Üniversite Hukuk Fakültesi mezunu Avukat Sercan Okur.

Oda Özgür Özel gibi Soma Maden Faciasında şehit madenci yakınlarının yanında ve gönüllü avukatlığını üstlenenler arasında idi.Sercan Okur bakın hukuk mücadelesinin verildiği o anlarda 301 madencinin yaşamını yitirdi o maden ocağı hakkında neler söylemişti;

  “Soma’da doğum, büyümüş, okumuş, avukatlık yapmış biri olarak bu şirketi tanıyorum, hepimiz tanıyoruz. Bu şirket Soma’da sendikaya, siyasete müdahale etti. Değil işçilere, eşlerine bile hangi partiye oy atacaklarına kadar müdahale etti. Bu kazanın kopyası 2008’de yaşandı ama tahliye kolay olduğundan kimsenin burnu kanamadı” sözlerini O tarihi davayı takip eden bir gazeteci olarak tanık oldum.

   BU SALİHLİ’Yİ MHP’NİN ELİNDEN ALMAK İSTİYOR

Salihli Belediyesi’nin geçmiş tarihindeki hizmetlerde CHP li başkanlar Zafer Keskiner ve Mustafa Uğur Okay’ın imzaları bulunuyor.Son iki dönemdir Cumhur ittifakının adayı eğitimci Zeki Kayda koltukta.Son yerel seçimde karşısına çıkan eski milletvekili Avukat Mazlum Nurlu stratejik hatalardan seçim kaybetmişti.

   Ancak CHP burada bu kez seçimi kazanmak istiyor.Başkan adaylığı konusunda oldukça rağbet var. Tam 7 aday adayı var.

   Mazlum Nurlu yarım kalan işini tamamlamak için yeniden aday adayı.İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hasan Hüseyin Namver,Koray Kaplan,Naim Kopaç,Muhterem Bağcı,Abdülkadir ya Özdem.

  Salihli’de önemli başkan aday adayları arasında bulunan Seçil Ege’de bulunuyor.Seçil Ege ismi bana hiç de yabancı gelmiyor.Çevreye karşı hukuksuz girişimlerde ön planda durarak çevre gönüllüsü kadınların eylemlerde direncini üst düzeye taşımasıyla biliyorum.Ayrıca Ak Parti iktidarı ile MHP li Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın ortak girişimleri ile 2020 yılında Çapaklı köyünün verimli arazileri üzerine kurulan biyogaz santralına karşı direnen köylülerin avukatlığını üstlenerek köylü kadınların haklı hukuk mücadelesinde yanlarında yer almıştı.

AHMETLİ’DE İKİ ADAY ADAYI

Ahmetli’de ise ilçenin tanınmış esnaflarından Fuat Mintaş ile Bir şirkette Genel Müdürlük görevi üstlenen aynı zamanda da çiftçilik yapan Anıl Sözüer başkan aday adaylığı konusunda başvuruları bulunuyor. 

 Manisa’nın Karpuz ve kavun diyarı olan aynı zamanda da Güneş enerji sistemlerinin yaygınlaştığı Gölmarmara ilçesinde CHP’de üç başkan adayı bulunuyor.Veli Döngel’in başkanlığından sonra AKP’ye geçen belediye başkanlığını geri almak isteyen CHP’nin burada başkan aday adayları Ziya Yandım,Cem Aykan ve Şencan Yeşilköy bulunuyor.

   AKP’nin 14 Başkan aday adayı bulunduğu Gördes ilçesinde ise CHP’nin sadece bir tek adayı bulunuyor. 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu avukat İbrahim Büke. CHP Genel Merkezi burada adayını açıklamada zorlanmayacağı gibi hedefi Başkanlığı alabilecek enerjide üst sınırları zorlaması gerekiyor..

 Köprübaşı’nda CHP’ye tek aday adayı başvurusu yapılan ilçelerden.Geçmişinde eğitimcilik olan ve yaşamın emekli eğitimci olarak sürdüren Erol Şen yıllar sonra akp’deki belediye başkanlığı CHP’ye almak için çaba harcayacaklar arasında yer alacak.

ESKİ BAKAN KASAPOĞLU’NUN MEMLEKETİ KULA’DA 4 ADAY ADAYI

İki dönemdir MHP li belediye başkanı Hüseyin Tosun’un yer aldığı aynı zamanda da eski Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun memleketi Kula ilçesinde CHP’den 4 başkan aday adayı başvurusu yer alıyor.

   Bakan Kasapoğlu’nun bakanlığı döneminde yatırımlarıyla ihya ettiği Kula ilçesinde seçim kazanacaklarına inanan Ayhan Çelik,Hikmet Dönmez,Mahmut Çalık ve Nurettin Biçer CHP’den belediye başkan aday adayı olarak başvurduklarını biliyorum.Açıklanacak başkan adayının Kula’da seçim kazanması, Öküzcüoğlu’nun Alaşehir’de tarih yazmasına benzeyecek…

   Sultaniye sofralık ve ihracatlık Üzüm diyarı olarak bilinen ilçelerin içerisinde yer alan Sarıgöl’de de üç başkan adayı yer alıyor. Üzüm tüccarı Ahmet Akşehir,Mali Müşavir Reşat İlter ve emekli Tahsin Akdeniz.

   CHP li başkan adayları MHP’den seçimi almak için çaba harcayacaklar..

   Buraya kadar aday adayların anatomisini ortaya koydum.

ÖZEL MANİSA’DAKİ BAŞKAN ADAY ADAYLARI İLE TEK TEK GÖRÜŞECEK

Şimdi gelelim başkan adaylarını kim tayin edeceğine.

   Tabi ki CHP Genel Başkanı Özgür Özel. Peki bu nasıl olacak.Öncelikle geçmiş seçimlere oranla bu yerel seçimde beklenenin üzerinde aday adayı olması Genel Başkan Özgür Özel ve İl Başkanı Ferdi Zeyrek’i aday adayları ile ilgili olarak somut halkta karşılığı olan verilere ulaşması gerekir.

   Ön seçim olsaydı hiç bunları düşünmeyecekti CHP’nin kurmayları.

   Özgür Özel, ikinci kez CHP Genel Başkanı olarak Cuma günü ve hafta sonunu kapsayacak İl Başkanları ve İl Gençlik Kolları Başkanları toplantısı için Manisa’da olacak.

   Özgür Özel’in ayrı bir toplantı ile Manisa’daki Belediye Başkan aday adaylığına başvuranlarla birebir görüşmede bulunacağını düşünüyorum. Bu görüşmenin ardından Başkan adayları ile ilgili karanı netleştireceğini sanıyorum.Özel’in eldeki 5 Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile görüşmesinden farklı bir yöntemin izleneceği bu yönteme başvurulmasından nedenin ise büyük bir gizlilikle isimleri saklanan aday adaylarının deşifre olmaması olabilir…

    Son söz olarak Akp ve Cumhur ittifakının CHP’nin yereldeki A takımını oluşturacak başkan adaylarını dört gözle beklediğini belirtiyor ve Saygılarımla diyorum….

Bu yazı toplam 524 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.