• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Manisa 14 °C
  • İzmir 18 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Bu siyasi ateş partileri bu kez çok fena yakacak!…”

Ahmet Ünsal

 

“Bu siyasi ateş partileri bu kez çok fena yakacak!…”

İnanın bu denli soğuk havada 2024 Yerel Seçim startının verildiği Sonbahar’ın son ayına gireceğimiz şu günlerde ülke genelinde binlerce başkan aday adayı siyasetin ateşi içerisinde sağ salim çıkabilmesi gerçekten yanmaz kumaş sayesinde mümkün olabilir. Böyle bir kumaş üretildi mi kısmi olarak İtfaiyeciler için üretilmiştir. Çünkü onlar karşılıksız ,canlarını hiçe sayarak alevlerin içerisinde bugüne kadar bir çok canları çekip aldılar.

   Şimdi ülkede asıl hizmet bekleyenlerin 24 saat boyunca hizmetinde olacak dürüst, çalmayan, çaldırmayan, garibanları kollayan, onların yataklarına aç girmemelerini sağlayacak cesur ateşten gömlek giyecek yeni yerel başkanlarının dört gözle yollarını bekleyenlerin olduğu bir sürece giriyoruz. Onun adı ‘31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel seçim.’

   İstanbul-Ankara-İzmir gibi metropol şehirlerde kendi özelliği itibari ile seçim hareketliliği olacaktır. Bence siyasetçilerin önce kendi evlerinde verecekleri siyasi sınavlardır.

   Neden mi söz ediyorum. Manisa’dan.

  Çünkü Manisa yıllar itibari ile seçimlere renk kattığı gibi renkli isimleri ile gündeme oturmasını bilmiştir.

   Geçmişte dönemin Başbakanı ve sonrasında Cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel’in maliye hesabını tutan Sümer Oral, 1980 sonrasında Turgut Özal’ın Prensi olan Demirci İsmail Özdağlar, Ekrem Pakdemirli, DYP-CHP koalisyonunda Çevre Bakanı Rıza Akçalı, 2000 yılların başında AKP’nin üç kurucu ayağından birisini oluşturan Bülent Arınç.

  Bitmedi Manisa’nın Siyasetteki gücü şimdi de Ülkedeki Değişimin umudu olan Özgür Özel’in Manisa’dan yola çıkarak CHP Genel Başkanlığa uzanan başarısı, MHP Grup Başkan vekilliği görevini bu dönemde üstlenen Erkan Akçay, siyasetin yeni yüzü olan AKP’nin grup Başkan vekili olan Bahadır Yenişehirlioğlu ile süren siyasette söz sahibi olanlarla Manisa ülke gündemi damga vurmaya devam ediyor.

   O nedenle diyorum ki Manisa’da siyasi ateş her daim zirvede alev alev yanmaya devam ediyor.

    Gelelim yerel seçimler öncesinde Siyasi Ateşe. Bilindiği üzere Cumhur İttifak cephesini oluşturan AK Parti nasıl yol izliyor sizce.

 Teşkilatlarının nabzını ölçmek adına sonuçların kimsenin bilemeyeceği, öğrenmeyeceği dijital ortamda 81 ilde eş zamanlı ‘DİJİTAL TEMAYÜL’ yoklaması yaptı.

  Bazı verilere göre 150 bin kişi oy kullandı. Buda yetmez kendi aday adaylarıyla ilgili yerlerden AK Parti Genel merkezine akacak dosyalar devreye girecek, oda yetmez cep telefonlar üzerinden JET anketlerle vatandaşların memnuniyeti sorgulanacak.

    Manisa Atatürk Spor Salonuna akın eden AK Partili üyeler merkezde ve ilçelerde kimleri başkan adayı görmek istediklerini dijital butonlar üzerinden oyladılar.

   Geçmişte de günümüzden farklı değildi o zamanlar sandıklar partililerin önüne konuluyor. Oylar sayılıyor tutanaklar tutuluyor. Her nedense Afyon Sivrihisar da birden kim ve kimler tarafından sandıklar liste değişiveriyordu. Kendilerini garantiye almak isteyenler listenin kopyasını almaları bile açıklanacak sonucu değiştirmiyordu. Listenin ilk sırasındaki aforoz ediliyor. Onun yerine bir isim açıklanıyordu. İşte böyle bir süreçti o yıllar. Bugünde dijital ortam altında da yapılsa farklı bir sonuç olmayacağının altına imzamı atarım.

  Manisa’nın siyaseten aktif, hırslı, zeki, hazır cevap, kendisi ve ekibini 2024 yerel seçimlere odaklamış CHP’nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel’in Manisa üzerinden ciddi bir hesabının olduğu merkezi iktidarı bence gereğinden fazla telaşlandırıyor.

   O nedenle diyorum ki Manisa’da seçim kazanmak öyle veya bir şekilde seçim kazanmak çanta da keklik olmayacak. En son seçimlerde ve öncesinde birbiriyle konuşmayan 4 vekil oturup bir araya gelecek ve aynı siyaset dilini kullanma yöntemini yakalayacak. İşte bugüne kadar bu senin adayın, şu benim adayım, yok bu şu ablamızın adayı veya şu aday şu sermayenin adayı,Ben Bahadır Yenişehirlioğlu’nun adayı denilen dönemler kapandı.

   O nedenle AK Parti için Manisa Özeline bakıldığında adı üstünde ‘Özel’ine’.Öncelik Özgür Özel’in Yerel seçim hamlesi.

  Çünkü ne demişti CHP Genel Başkanı Özgür Özel;

   “Teşkilatın sesini dinleyeceğiz. Ne diyordu CHP örgütümüz zafere giden yol parti içi ön seçimden geçer. Bizde onun gereğini yapacağız. Ön seçimden kesinlikte taviz vermeyeceğiz ve Üç ilimiz dışında tüm başkan adaylarımızı ön seçimle belirleyeceğiz ”ifadeleriyle güvence verdi.

İşte bunun adını tam demokrasi diye adlandırabiliriz.

  Manisa’da hakim huzurunda gerçekleşmesi beklenen ön seçimdeki sandıklardan kim örgütün oylarıyla çıkarsa CHP’nin Merkez ve ilçelerdeki başkan adayları onlar olacak.

   Benim merak ettiğim CHP’nin Manisa Büyükşehir Adayı kim olacak. Onun kararını Özgür Özel versin. Büyükşehir adayını bizzat kendisi Manisa ve Ankara’ya davet ederek açıklayacaktır.

 Ancak şu anda Cumhur İttifakının adayı Cengiz Ergün gibi görünse de. Henüz onunda üç dönemi hem AK Parti kurmaylarınca hem de MHP kurmaylarınca dijital süzgeçten geçirildiğinden hiç endişem yok. Hukuksal anlamda hiçbir şey görünmüyor veya gösterilmek istenmiyor gibi görünse de Cengiz Ergün ciddi boyutta kendisini sıkıntıya sokacak hataları oldu mu bence de oldu. Bunları saymakla bitiremeyiz. Bence AK Parti kendi içerisinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve adaylarını bugüne kadar çıkartarak ’Sayın Cumhurbaşkanım biz her yönüyle seçime hazırız’ mesajını verebilmeli. Manisa’nın büyükşehir olmasının projesini hayata geçiren AK Parti kendisi büyükşehir belediye koltuğunda ve karar verici konumda değil.Bu yönüyle de bakıldığın inanın şaşkınlığım bir kat daha artıyor.

   Gelin sizleri Manisa’daki 17 ilçedeki siyasi Atmosferin derinliğindeki yolculuğa götüreyim.

  Hazır mısınız. Hazır olduğunuzdan adım gibi eminim.

   Öncelikle AK Parti cephesinde 65 tane belediye başkan aday adayı ‘Asil Başkan adayı’ olmak için yola çıktı. 

Üç dönem kuralına takılan belediye AKP Belediye Başkanlarında başlayalım. AK Parti Genel Merkezi uygular uygulamaz bilmem ancak bugüne kadar uyguladığı için yazıyorum Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup üç dönem kurulanı takıldıkları için belediye başkanlık treninden inecekler.Birde aday olmayacağını önceden açıklayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’de bu yarışta olmayacak.İlk defa onun için rahat bir seçim olacak.

MANİSA’NIN KÜÇÜK İLÇESİ AHMETLİ’DE 7 BAŞKAN ADAYI

Manisa nüfus yönünden en küçük ilçelerin başında yer alan İzmir-Ankara asfaltı üzerindeki Ahmetli ilçesinde üç dönemdir Belediye Başkanlığını üstlenen Ahmet Alhan koltuğuna veda edecek. Ancak böylesi küçük bir ilçe AKP yönünden 7 başkan aday adayı asil başkan adayı için yola çıktı. İşte o isimlerTuğrul Dinçer, Mehmet Kumru,Murat Kaşıkçı, Ahmet Işıklı, Harun Kaçar, Murat Pulat, Ömer Güzel..

AKHİSAR TAM ATEŞ ÇEMBERİ

İBRE İŞÇİ Mİ YOKSA FÜZÜN’MÜ GÖSTERİLECEK?

 Akhisar’da neden ateş çemberi diyorum biliyor musunuz. Çünkü buradaki dengeler birbirine oldukça yakın Eski Dokuz Eylülü Üniversitesi Rektörü ve Hakan Füzün'ün ağabeyi Prof. Dr. Mehmet Füzün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ameliyat ekibinden yer almış olması onun ailesinden olan eski İlçe Başkanı Fatih Mehmet Füzün, diğer tarafta AK Parti Grup Başkan Vekili Manisa’nın ağabeyliğine soyunan Bahadır Yenişehirlioğlu ile 4 yıllıdır il başkanlığı görevini üstlenen Salih Hızlı’nın başkan yardımcısı, Akhisarspor’un süper lige çıkmasında etkili olan isim Ömer İşçi. Yarışın bu ikili arasında geçeceği kesin. Diğer isimlere gelince  Remzi Şekerci, Sezen Baylan,Tamer Yaşar’dan oluşuyor.

Akhisarspor’un süper ligdeki başarılı başkanı olan ve özel aracı ile trafikte giderken geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden Hüseyin Eryüksel’in gösterilmesine karşın AK Parti kalesini CHP li Besim Dutlulu’ya kaptırmıştı. Dutlulu görevde bulunduğu süre içerisinde mahallerde siyasi ayırımı dipfrize kaldırarak ürettiği hizmetlerin seçmen üzerinden ağırlığın olacağını unutmamak gerekir.

   Şunu da unutmamak gerekir AKP Grup Başkanı Yenişehirlioğlu,Akhisarlı il başkanı Hızlı’nın Akhisar’ı kazanmaktan başka yolu yok. Bu ikili için tünelden sonra son çıkış olarak görüyorum.

AKYOL’UN KOLTUĞU İÇİN 15 ADAY ADAYI KIRAN KIRAN ÇARPIŞIYOR

2022 yılı verilerine göre 26.458 kişinin yaşadığı ayvası ile meşhur olan Gördes ilçesinde kadın çoğunluğun hakimi ile yerel seçimlere gidecek.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’da üç dönem kuralına takılanlardan.

   İnanın böylesine küçücük bir ilçede sizce kaç aday adayı çıkmıştır. 15 tane. Onların hepsini ismini yazmam mümkün görünmüyor. Ancak şunu söylemeden edemeyeceğim. Genel Merkez muhtemeldir ki Akyol’un deneyimli bilgilerine başvuracağı muhakkak. Dile kolay 15 yıla imza atmış birisi.

DEMİRCİ’DE MECVUT BAŞKAN SELÇUK’UN DA 5 RAKİBİ ÇIKTI

Manisa’nın en uzak ilçelerinden sayılan Sol partilerin varlık gösteremediği Demirci ilçesinde ise mevcut belediye başkanı Selami Selçuk’un karşısına aday adayı olarak ise Mehmet Acar, Ramazan Sarıca, Furkan Teksöz ve Erkan Kara çıktı.

KAVUN DİYARI KIRKAĞAÇ’TAKİ BAŞKANLIK KOLTUĞUNA 12 TALİP

 Kırkağaç ilçesinde ise üç dönemdir belediye başkanlığı üstlenen Yaşar İsmail Gedüz bilindiği üzere oda Üç dönem kuralına takılan başkanlar listesinde yer alıyor. Bu cephede ise koltuğa 12 başkan adayı talip.

Hasan Karaosmanoğlu, İsmail Ayaz, Fevzi Ok,Aynur Akkoyun, Ali Osman Sönmez, Ramis Işık, Tuncay Aslan, Fatih Adar, Mehmet Çavuşoğlu, Mehmet Emin Güngör ,İsmail Dürüst ve Sedat Altay.

ÇİLEK DİYARI KÖPRÜBAŞI’INDA DA 5 BAŞKAN ADAY ADAYI

AK Parti Manisa Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz’un koltuğuna ise 5 kişi talip. Ramazan Gül, İsa Taşer,Ünal Kaya, Şerif Altunbaş ve Tanju Yelken.

SALİHLİ’DE MHPLİ BAŞKAN GÜVEN Mİ YİTİRİYOR.?

 AK PARTİ’DEN BAŞKAN ADAYI ÇIKIYOR 

İki dönemdir MHP li Başkan Zeki Kayda’nın yer aldığı Manisa’nın en nüfus yoğunluğu yaşadığı Salihli’de.

 Belediye Başkanlığına da AK Partiden bir tek isim başkan aday adayı olarak çıktı. Fatih Azak. MHP’nin başkan adayını çıkarmaması durumunda Azak direk olarak AKP’nin adayı olarak açıklanması gündeme gelebilir. Salihli’de ayrımcı siyasi hizmet yörede bir çok mahalle halkına azap çekmesine neden oldu.Buna örnek mi istersiniz var tabiî ki kendimin dünyaya geldiği Çapaklı köyü.Bölgenin en büyük köyü olma ünvanı var salt kendi belediye başkanlık sürecine oy atmıyorlar diye Tarım üretimini can damarına dimat koyan çevreye aykırı Biyogaz Enerji Santrali'ni köylülerin kadınlı-erkekli direniş göstermesi,Gerek Belediyece gerekse MASKİ tarafından hiçbir yatırım planına alınmaması kıyımı ve çifte standardı gözler önüne sermeye yetiyor.Gazeteciliği bir tarafa bıraktım insanı koşullarda ne yatırım yaptınız bunu bilgisini paylaşır mısın sorusunun üzerinden aylar ve yıllar geçti MASKİ ‘den tıkkkkk sessss yok.

    Burada Zeki Kayda’nın son yerel seçimlerde CHP li başkan adayı Mazlum Nurlu’nun stratejik hataları yapması sonucundan seçim kazandığını unutmamak adına bu seçimde CHP İl örgütü bu kez işi her ilçede olacağı gibi işi sıkı tutarak Ön seçim sandığından çıkacak adayı ile yoluna devam edecek.

CHP’NİN GÜÇLÜ OLDUĞU SARUHANLI’DA AKP’NİN BU KEZ BİLDİK ADAYLA SEÇİM KAZANMA PLANI

  Manisa’nın kırsal anlamında en çok köy nüfusuna sahip olan Saruhanlı ilçesinde ise belediye başkanlığı bilindiği üzere CHP Zeki Bilgin’de bulunuyor.Bilgin’in çiftçiye yönelik hayata geçirdiği katkılar düşünürsek bu pozitif havayı tersine çevirecek AKP’nin burada Cumhur ittifakının tek adayı Haşim Yener Bilir’i göstermesine kesin gözüyle bakabiliriz.

SOMA’DAKİ TULUP’UN KOLTUĞUNA 9 ADAY ADAYI

Gelelim 13 Mayıs 2014 yılında tüm dünyayı derinden sarsan 301 madencinin yaşamını yitirdiği Soma ilçesine.

Burada da İktidar partisi ve bir başka değişle Cumhur ittifakının belediye başkanı Ali Tulup. Onun için zaman süresi üçüncü dönemini doldurdu. O da başkanlığa veda edecekler listesinde.

   Peki Başkanlık koltuğu için kimler başkan aday adayı öncelikle altını kalın kırmızı çizgiyle çimek istediğim deneyimli eğitimci bürokrat bir dönem Soma’da sonra 5 yıla yakında Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüttüğünü düşündüğüm Mustafa Dikici bu ilçede belediye başkan aday adaylarının başında yer alıyor. Tabii ki 9 tane rakibi bulunuyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi bir görevi sürpriz bir şekilde bırakıp yeniden Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine dönmüş olması onun ne denli ilçede kabul gördüğünün bir işareti. Murat Dolu, Mustafa Uzun, Sabır Tuna, Davut Gülcü, Eyüp Süleyman Allı, Erol Saygılı, Süleyman Çetin, İbrahim Demiraslan’da Dikici’nin parti içerisinde rakipleri olarak ortaya çıktılar.

Burada CHP’ adayını ön seçimle belirleyeceği için sürece sonra dahil olacağını düşünürsek yinede Soma’yı çok iyi bilen milletvekili adaylarından Abdullah Saka ve beraberindekilerin ortalığı boş bırakmayacağını düşünüyorum. Diğer cepheden baktığımda CHP Genel Başkanı Özel, maden faciasının başından yargılanma sürecindeki hukuk mücadelesinde şahit madenci yakınlarının yanında yer almış olması itibariyle Soma için özel bir miting düzenleyerek yıllar sonra ibreyi CHP’ye çevirme girişimi kaçınılmaz olacaktır.  

 ŞEHZADELER DEKİ İÇSEL YARIŞ ONAYLI-TONGUÇ ARASINDA

Manisa merkezde bulunan Şehzadeler ilçesindeki yarışa geldiğimizde ise mevcut başkan Ömer Faruk Çelik, genel seçimde aday olmayacağını açıklamış ve bunu da her platformda defalarca dile getirdiği sağır sultan bile biliyor. Buradaki parti içi yarış İbrahim Onaylı ve Ahmet Tonguç arasında geçeceği kesin.Diğer aday adaylarına gelince Nihat Günay ve Emirhan Yılmaz kendi siyasi güçleri ölçüsünde kulislerini Ankara-Manisa ölçeğinde sürdüreceklerini göz ardı etmek istemem.

CHP cephesinde daha önceden yazdığım gibi eğitimci çiftçi ilçe başkanı Hakan Gürtunca,Nurettin Dingaz,Manisa Lisesi Müdürü Mehmet Ziya Çiçek hakim huzurunda yapılacak olan temayül yoklamasına kadar aday adayları çıkacağını düşünüyorum. 

TURGUTLU’DAKİ ADAY ADAYLARINI SİYASET ATEŞİ YAKACAK

Türkiye’nin ilk Tuğla Toprak Sanayisinin kurulduğu bugün için üretimdeki ekonomik dar boğaz nedeniyle O fabrikaların yerlerinden yeller estiği Turgutlu’da inanın bu seçimde farklı bir yarış olacak. Bunun ilk belirtilerini AK Parti cephesindeki aday adayları isimlerinden anlamak mümkün.

  Peki kimdir bu isimler diyeceksiniz. Öncelikle 2019 seçimlerinde Serhat Orhan kendisinin başkan adayı gösterilmemesi nedeniyle jet hızıyla kendisini BBP saflarına atarak oradan aday oldu. Onun aldığı AK Partiyi parçalayıcı oylar sonucunda CHP yıllar sonra yeniden Çetin Akın ile Belediye Başkanlığını elde etti.

   Şimdi ise AK Parti ile barış imzalayarak yeniden yuvaya dönüş yapan Serhat Orhan başkan aday adayı oldu. AK Partinin ilk yıllarında milletvekili olan Süleyman Turgut, Yine o dönemlerde milletvekili adayı olan Güzide Kasap İçen ve Kazım Dilek’de adaylar arasında yer alıyor. Hedep’in oylarının kitlesel olarak yoğunlukta olduğu ilçede CHP ‘nin mevcut belediye başkanı Çetin Akın yeniden aday olduğunun ilçede 4 yıl boyunca hizmete geçirdiği bir dizi projelerle yeniden göreve talip olduğu somut olarak ortaya koydu.

  CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yol arkadaşı olarak bilinen Milletvekili Bekir Başevirgen’in bu ilçeden olduğunu göz ardı etmemek gerekir. Onun katkısını ne yönde olacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte tanık olacağız.

PASTANIN ASLAN PAYI YUNUSEMRE’DE

Geleyim Nüfus ve yatırım hizmetleri yönünden Manisa’nın en hareketli olan ilçesi Yunusemre’ye.

AK Parti yönüyle bakıldığında burada gerçekten bir cadı kazanı kaynıyor. Mevcut Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi bilindiği üzere yeniden aday olduğu her platformda dile getiriyor. 2024 Yerel Seçimleri yeni taşındığı butik Belediye binasındaki makamında yapmayı düşünüyor. Tabii ki aday gösterilmesi durumda.

İnanın burada siyaset başkan aday adaylarının hem elini hem de ceplerini cızzzzz diye yakacak. Bir dönem İl Başkanlığı görevini üstlenmiş olan Berk Mersinli, Manisalı olup ta ilk öncesinde burada SGK il Müdürlüğü sonrasında İzmir SGK İl Müdürlüğü görevini üstlenen Yavuz Kurt, bakar mısınız isimlere. Teşkilatçı eski ilçe başkanı Mehmet Katıöz.  Kazıöz ailesi 1980 yılların başında kurulan Anap’ın Manisa’daki siyasetine yön verenlerden idi. Adnan Kaçire’de son anda aday adaylık trenine binenlerden. Onunda teşkilat içerisinde oldukça emeği bulunanlardan. Manisa’nın büyükşehir olmasında öncü olan ancak Büyükşehir Belediye Başkanlık koltuğuna oturma şansına nail olamayan dönemin Milletvekillerinden Hüseyin Tanrıverdi’nin A takımın öncüsü oldu her daim Adnan Kaçire.

  Bu isimlerin parti içerisinde kabul görürlüğü muhakkak. Ancak kafama takılan bir husus var.AKP Yunusme İlçe Teşkilatı yerinde dururken neden adaylar adaylıklarını İl Başkanlığında yaptılar. Abi orası çok dar gelir kalabalık kitlemiz,oraya sığmaz’ deseler de Şehzadeler ilçesindeki İbrahim Onaylı adaylık açıklamasını ilçe binası önünde dar olan yerde yaptı.Hiç de bir sıkıntı yaşamadı.Tüm sevenleri de gelip katıldı. Yunusemre ilçenin de gerek kaldırım üzerinde geniş alanı mevcut idi. Önemli olan teşkilata ve onun yönetime saygı duymak gerekir.

  Şimdi soracaksınız kimi başkan adayı gösterecekler diye.

   Öncelikle belirteyim ‘Bir kere beni göstermeyecekler’ kim kimin hakkında Bahadır Yenişehirlioğlu’na kendisi ve rakipleri hakkında dolu dolu dosya götürüp kabul ettirirse. İlk bakışta böyle görülüyor olsa da bence hiç de öyle değil.

SELÇUK ÖZDAĞ BÜYÜKŞEHİR İÇİN APARTTA BEKLİYOR

Son genel seçimlerde Muğla’dan CHP’den milletvekili seçil seçilmesine ancak aklı Manisa’da kaldığını biliyorum. AK Parti seçmeninden ciddi boyutta oy alacağına inanan ve bununda somut verilerini Manisa’ya her geldiğinde birlikte siyaset yaptığı yol arkadaşlarına anlatan Selçuk Özdağ’ın Cengiz Ergün’e karşı Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışmak istiyor. Tabi ki bu imkanı ve ortamı yaratacak olan tek isim var Özgür Özel.O ne derse o olur.Bakalım Özdağ’ın büyükşehir başkanlık rüyası gerçeğe dönüşecek mi hep birlikte göreceğiz.

Geldik sözün bittiği yere Dostlar bu seferlik bu kadar siyasi gıda yeterli olacağını düşünerek 15 gün sonra gerçek adaylarla buluşmak temennisiyle sağlıkla ve huzurla kalın Saygılarımla….

Bu yazı toplam 437 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
    Yazarın Diğer Yazıları
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.