• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Manisa 21 °C
  • İzmir 21 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Sinema Salonunda yaptı

Okunma Sayısı: 964
CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Sinema Salonunda yaptı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Danışma Kurulu toplantısı Akhisar Belediyesi Şehit Necdi Şentürk Merkez Park İçin Sinema Salonunda yaptı. Sunuculuğunu Gençlik kolları üyesi Özbey Bayraktar’ın yaptığı CHP Akhisar İlçe Danışma Kurul

CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Sinema Salonunda yaptı
Akhisar Haber Ajansı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Danışma Kurulu toplantısı Akhisar Belediyesi Şehit Necdi Şentürk Merkez Park İçin Sinema Salonunda yaptı. Sunuculuğunu Gençlik kolları üyesi Özbey Bayraktar’ın yaptığı CHP Akhisar İlçe Danışma Kurulu toplantısı saat 20.30’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla program başladı.

CHP Akhisar İlçe Danışma Kurulu toplantısında CHP İlçe başkanı Hayriye Hacet, Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Rıdvan Başaran, Yazmanlığa Pelin Suyolcu ve Asude Ulu seçildi.

CHP Akhisar İlçe Danışma Kurulu toplantısına CHP İlçe başkanı Hayriye Hacet, Kadın Kolları başkanı Emine Güven, Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, Belediye başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve partili üyeler katıldı. 

İlçe Danışma Kurulu Toplantısının açış konuşmasını CHP İlçe başkanı Hayriye Hacet yaptı. Hayriye Hacet;” Sayın Milletvekilim, Sayın Belediye Başkanım, değerli kadın kolları, başkanın yönetim kurulu üyeleri, değerli gençlik kolları, başkanın yönetim kurulu üyeleri, değerli yönetici arkadaşlarımız 31 Mart yerel seçimden başarı ile çıkmış olmanın gururunu hep beraber yaşadığımız Cumhuriyet Halk Partisi Ailem hepiniz hoş geldiniz. Bu bir danışma kurulu toplantısı. Ben sadece teşekkür konuşması yapacağım. Ne mutlu bize ki ne mutlu bana ki Cumhuriyetimizin ve partimizin ikinci yüzyılında bir yerel yönetim Akhisar belediyesini kazanmış ve Büyükşehir Belediyesini kazanmış olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle bir mutlulukla karşınızda olma sorumluluğunun da bilincinde olarak karşımıza çıkmanın huzur ve güvenini yaşıyorum. Bu süreçte her zaman yanımızda olan bütün örgütümüze, bütün üyelerimize sağlık görevlilerimize müşahitlerimize, Mahalle sorumlularımıza Hukuk Komisyonunda görev alan seçim günü sabah yedi buçuğa kadar için seçim kurulunda bekleyen okullarımızı bekleyen hukukçularımıza bilişim sorumlularımıza okul sorumlularımıza. Bu süreçte emek harcayan seçimin kazanılması için elinden gelen emeği harcayan bütün üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Biz bir teşekkürü de bugün ilçe başkanları toplantısı yaptık. Bir buçukta girdik. Toplantıya yedi ye kadar toplantıdaydık. İlk örgütümüze il başkan yapmak istiyorum. İnanın gönlüm böyle öyle mutlu bir toplantı yaşadık ki. Örgütümüzün nasıl bu süreci yönetmeye hazır olduğunu gördük. Örgütünü nasıl kucaklayan bir yönetimi olduğunu gördük. Bir il başkanı olduğunu gördük. Örgütlerine ne kadar sahip çıktıklarını gördük. Onlara hepinizin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Sağ olun İl başkanım değerli program akışın arkadaşım sundu. Faaliyetler okunacak, ardından bir ara vereceğiz. Aradan sonra da üyelerimizin her türlü düşüncelerini, görüşlerini dinleyeceğiz. Bu toplantının amacı önümüzdeki dönemin yol haritasını çizmektir. Sizlerin eleştirileriyle, sizlerin değerleri değerli katkılarıyla hepsinden birer ders çıkaracağız. Bir rapor hazırlayacağız, İl yönetimimize ve genel merkeze gidecek. Zaten üyelerimizin katılımıyla bu toplantımıza ikinci danışma toplantısı olacak ve bundan sonra da yönetmeliğimiz gereği tüzüğümüz gereği ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Sunacağınız katkılar için yapacağınız eleştiriler için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Tekrar hoş geldiniz, sağ olun, var olun diyerek sözlerini tamamladı.

İlçe Danışma Kurulu Toplantısında konuşan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper;” Sayın ilçe başkanım Sayın Milletvekilim, Sayın Belediye başkanım ve İlçe yöneticilerim Belediye meclis üyelerim kıymetli muhtarlarım çok değerli yoldaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Manisa Büyükşehir ve 17 ilçenin on dördünü kazanarak tarih yazan örgütümüzün ilk başkanı olarak Akhisar İlçe Başkanlığımızın düzenlediği İlçe Danışma Kurulu toplantısında sizlerle bir arada olmaktan gurur duyuyorum. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından partimizde Manisa’mızın gururu Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in yaptığı, ateşle başlayan değişimin heyecanıyla ana baba olacağımız Cumhuriyet Halk Partisi, 47 yıl sonra Türkiye'de sandıktan birinci parti olarak çıkmıştır. Bir yandan bu başarının heyecanını yaşarken, diğer yandan getirmiş olduğu büyük sorumluluğu da diyoruz. Bu yol yıllardır ümitle ve bitmeyen bir heyecanla beklediğimiz genelde iktidar yoludur. Bugün 31 Mart yerel seçim sonuçları ile birlikte partimiz yine büyük bir fırsatın eşiğindedir, yerel iktidarı örgütümüz ve adaylarımızla birlikte ortak aklıyla duyduğumuz seçim kampanyalarımızda kazandık. Bu 1994 hüsran tablosuna dönmemesi için rehavete kapılmadan omuz omuza örgütümüzle tüm partilerimizle belediye başkanlarımızla birlikte mücadele vereceğimizi bir kez daha sözünü veriyorum. İlçe danışma kurulları çok önemli, çok önemsiyoruz. Özellikle son yaptığımız Ankara toplantısında Sayın Genel Başkanımızın da belirttiği üzere bundan sonra alacağımız yol nasıl olmalı, Örgüt ne diyor? Cumhuriyet Halk Partisi iktidara giden yolda neler yapmalı? O yüzden katılım çok önemli. Neler düşündüğümüz çok önemli. Eleştirilerimizi ve özeleştirimizi yapmak çok kıymetli, Neyi doğru yaptık, neyi eksik yaptık ya da neyi daha iyi yapabilirdik bunları değerlendirelim ki Bundan sonra bu kazandığımız başarıyı, iktidarla birlikte taçlandıralım. Yürüyecek çok yolumuz var, hep birlikte kazandık. Hep birlikte yöneteceğiz. Türkiye'nin tamamına bu hale getireceğiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevgiler. Saygılar sağ olun var olun” dedi.

CHP İlçe Faaliyet raporunu Yönetim Kurulu üyesi Demir Mert Şen, Sineviyzon sunumuyla okudu.

CHP Kadın Kolları Faaliyet raporunu Emine Güven, Sineviyzon sunumuyla okuduktan sonra CHP Akhisar İlçe Danışma Kurulu toplantısı basına kapalı olarak devam etti.



















































 

 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.