• BIST 10082.77
  • Altın 2438.191
  • Dolar 32.4757
  • Euro 34.7263
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Başkan Ferdi Zeyrek Resmen Göreve Başladı

Okunma Sayısı: 1625
Başkan Ferdi Zeyrek Resmen Göreve Başladı
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Manisa Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, mazbatasını Manisa Adliyesi’nde düzenlenen törenle aldı. İl Seçim Kurulu Müdürü İbrahim İltek

Başkan Ferdi Zeyrek Resmen Göreve Başladı

Manisa: Cüneyt Hasçelik

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Manisa Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, mazbatasını Manisa Adliyesi’nde düzenlenen törenle aldı. İl Seçim Kurulu Müdürü İbrahim İltek elinden mazbatasını alan Zeyrek, açıklamalarda bulundu. Zeyrek, “Seçim boyunca hiç heyecanlanmadım. Seçim gecesi de hiç heyecanlanmadım ama ilk defa çok heyecanlıyım. Dört ay önce yola çıktığımızda, Manisa’mızın evladı, Manisa'mızın gururu, Türkiye'nin umudu olan genel başkanımız böyle bir görevi tebliğ ettiğinde gerçekten o zaman da çok heyecanlanmıştım. Bunu kendisine yaşattığımız için Manisa olarak gerçekten çok gururluyum. Çok onurluyum. Bu bir hayaldi. 74 yıllık hepimizin hayali kurduğu gündü bugün, ve bu hayale önce bizler inandık, sonra Manisa’mızdaki partili herkes bu hayale inandı. Bu hayal gerçek oldu. Artık Manisa’mızda adil ve eşit bir hizmet anlayışı gelecek. Bir milyon kişiyi kapsayan, oy atan, atmayan, partili olan, olmayan herkesin başkanı olacağım” diye konuştu.

Mazbatasını alan Zeyrek daha sonra görevi devralmak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına geçti. Partililer ve belediye çalışanları tarafından Ferdi Başkan sloganlarıyla karşılaşan Ferdi Zeyrek, görevi eski başkan Cengiz Ergün’den devraldı, başkanlık koltuğuna oturdu.

Manisa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Cengiz Ergün, “Çok değerli arkadaşlar. Öncelikle değerli başkan, değerli ben Manisalıyım. Hepinizi sevgi, saygılarımla selamlıyorum. Tabii Türkiye'de olduğu gibi Manisa'mızda demokrasinin değişmez kuralı sandık vatandaşın önüne gitti. Ve halkın kararı vatandaşımızın kararı. Bizim Ona söz yok. Ben mevcut değerli kardeşimizi seçimde göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bize oy vermiş vermemiş bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. On beş yıl Manisa'ya hizmet etmiş biri olarak bizlere bugüne çıkaran Rabb'ime şükürler olsun. Tabii ki koltuklar kimseye baki değil. Bugün varız, yarın yokuz, bunu hep söyledik. Sonuçta bir araya gelecek. O açıdan ben bundan sonraki süreç yeni başkana, Manisa'nın büyükşehir belediye başkanına, vatandaşlardan almış olduğu destekle seçilmiş başkana başarılar diliyorum. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin üstüne daha vatandaşa hizmet olarak sunar ve daha güzel, daha yaşanabilir bir Manisa yaratır. Bu öz ve öz Manisalı evlat olarak bizleri ve Manisalıları mutlu eder. Ben kendisine sadece şunu söyleyeceğim Bu koltuk çok önemli koltuk. Ve bugün hakkıyla bu toprağa kendisine teslim ediyorum. Ama bu koltuğun anlamı çok. Bu koltuk bir buçuk milyon yaşayan hemşehrilerimize adalet dağıtmak olsun. Ve kendisinden bir büyüğü olarak, bir abisi olarak, başkanı olarak demeyeceğim. Bir büyüğü ve abisi olarak bunu rica edeceğim. Adaletli Manisa'yı Tek isteyeceğim bu. Onun için bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Rabbim utandırmasın. Amin. Allah kolaylıklar versin” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Başkanımın da az önce ifade ettiği gibi otuz bir Mart yerel seçimlerinde sandık iradesi ve demokrasimiz vazgeçilmez temel taşı olan seçimlerde mahalli seçimlerde halkımızın teveccühünü kazanmış biri olarak bugün itibariyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mayıs ayında yaşayan bir buçuk milyon insana adil eşit bir hizmet götüreceğinden kimsenin hiçbir şüphesi olmasın. Bu devraldığımız koltuğu başkanımın az önce dediği gibi devraldığımız şekilde Allah bizlere nasip etsin. Bugün buradayız. Güzel bir günümüz. Yarın Manisa'mız için kollarımızı sıvayarak bize oy atan, oynatmayan herkese eşitliği getirecek ve herkesin derdini dinleyecek, herkesin derdini derman olmaya çalışacak bir ferdizeyerek göreceksiniz beş yıl boyunca. Beş yıl boyunca Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kapıları Manisa'da yaşayan herkese sonuna kadar açık olacak. Ve bu kapıdan gelen derdini anlatan herkese de yetebilecek ekibe ve Hikmet aşkına şahit olan biriyim. Yetmiş dört yıllık bir hayaldi. Bu hayalimi partim adına gerçekleştirmenin verdiği büyük bir onur, gurur içerisindeyim. Sayın genel başkanımın bize verdiği bu zorlu görevde onun da yüzünü yere eğdirmeden Bu Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne, Cumhuriyet Halk Partisi'nde bayram taşımak, onunla ayrıca ve onları gurur etmekte, bana ayrıca bir mutluluk vermektedir. Bundan sonraki yapacağımız hizmetlerde atacağımız her imzada bir buçuk milyon kişiyi suyu bitmemişiz hakkını gözeterek ve onların vebalini taşıyarak hizmet edeceğime ve bunun altında bu şekilde imza atacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. İlerleyen günlerde şeffaf bir belediyeciliği göreceksiniz Manisa'da. Artık sitemizden bütün her şeyi her ay nasıl kontrol edildiğini, ulaşılabilir bir belediye başkanı olduğunu göreceksiniz. Bizi destekleyen tüm hemşehrilerime ve bizi destek vermese de gönlü bizimle olan tüm hemşehrilerime tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” diye konuştu.












































 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.