• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • Manisa 26 °C
  • İzmir 25 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Tanrıverdi Garaj Esnafına Söz Verdi

Okunma Sayısı: 2303
Tanrıverdi Garaj Esnafına Söz Verdi
Garaj esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “Garaj esnafımızın yani sizlerin gönlünü kırmadan orada yer almanızı, otobüs firmalarının rahat hizmet verebilmelerini sağlayacak bir mekânı v

Tanrıverdi Garaj Esnafına Söz Verdi
Haber Merkezi

Garaj esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “Garaj esnafımızın yani sizlerin gönlünü kırmadan orada yer almanızı, otobüs firmalarının rahat hizmet verebilmelerini sağlayacak bir mekânı ve ilişkileri kuracağız. Bu konuda kesinlikle rahatsız olmayın.”diyerek garaj esnafının dertlerine derman olacağı sözünü verdi.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, garaj esnafı ile kahvaltıda buluştu. Caner Düğün Salonunda verilen kahvaltıya Tanrıverdi’nin yanısıra Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı ve çok sayıda garaj esnafı katıldı.

Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, bu ve buna benzer toplantıların belediye başkanı olarak seçildikten sonra da devam edeceğini, sorunları, çözüm önerilerini birlikte konuşup birlikte karar vereceklerini söyledi. Çelik, “Bu şehri birlikte yöneteceğiz. Biz hemşerilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın şehrin yönetiminde birer figüran olmasına müsaade etmeyeceğiz, sizleri birer aktör olarak kabul edeceğiz. Hepimizin şehri olan bu şehirde güzel işler yapılırsa bundan hepimiz istifade edeceğiz. Biz belediyeciliği insan merkezli ve hizmet odaklı belediyecilik olarak kabul ediyoruz. İnşallah bu anlayışımızı da 30 Marttan sonra hem Büyükşehir belediyesinde hem Yunus Emre belediyesinde hem de Şehzadeler belediyesinde sizlerin destekleri ve duaları ile hayata geçireceğiz inşallah.”dedi.

İDDİALI PROJELERİMİZLE BU ŞEHRİ YÖNETMEYE GELİYORUZ

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna açıkladığı 45 Dev Projesinin içeriğinden söz eden Tanrıverdi, ise konuşmasında “Bu projeler elbette Manisa’nın ihtiyacı olan projeler. İnşallah bu projelerimizin uygulanmasıyla eserler ortaya çıkacak. Manisa’yı yükseltmek ve geliştirmek için ortaya konmuş projelerdir. Bu projeleri uyguladığımız zaman artık bir ilin gölgesinde kalmaktan ziyade kendisini gün yüzüne çıkaracak ve diğer iller onun gölgesinde kalacak. Böylesi iddialı projelerle bu şehri yönetmeye talip oluyoruz.  Belediyecilik bizim işimizdir diyen ve bu projeleri uygulayan büyükşehir belediye başkanlarımız var. Bunlar büyük usta, uzun adam, direnen adam Recep Tayyip Erdoğan’ın kalfaları, en yakın ekip arkadaşları olarak uyguluyorlar. Diğerleri bunu yapamazlar. İzmir büyükşehir belediyesi hala çöp sorununu çözememiştir. Zaten CHP’nin olduğu yerde çöp vardır, çamur vardır, çukur vardır, susuzluk vardır. MHP’nin örnek gösterebileceği bir büyükşehir belediyesi var mı? Elbette hayır. Bugüne kadar MHP ve CHP’ye oy vermiş arkadaşlarımı tenzih ederim onlar iyi niyetle oy verdiler. Hele hele 2009’da CHP’li kardeşlerimiz MHP’ye oy verelim dediler ve desteklediler.”ifadelerini kullandı.

5 YILDA VAAT ETTİĞİ HİÇ BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİREMEDİ

MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 2009 seçimlerinde CHP’lilerin oyları ile seçildiğini ancak 5 yılda vaat ettiği hiçbir projeyi hayata geçiremediğini belirten Tanrıverdi, “Seçildi de ne oldu? 5 yılda vaat edilen hangi hizmet gerçekleşti? Vaat ettikleri bir tane hizmet gerçekleşmedi. Derneklere, Odalara yer verecekti daha henüz binasını yapamadı. Şimdi tekrar onu vaat ediyorlar. Çöp sorununu çözecekti çözemedi. Atık su arıtmayı çözecekti onu da çözemedi. Oto park sorununu çözemedi. Bu şehirdeki benim hemşerilerimin konut ihtiyacı var, ancak 5 yılda 5 tane konut üretemedi. Ve yine gençlerimizin mutluluğuna ortak olmak için 5 yılda 5 nikâh kıymadı 5 nikâh. Köylere sırf kendi reklamını yapmak için tenekeden bir durak iki oturak göndererek hizmet yaptığını sanan Cengiz Ergün için bu duraklar son durak olacak son durak. Neden biliyor musunuz? Çünkü Manisa’da oturmuyor da ondan. Manisa’da oturmayan birinin Manisalı hemşerilerimin halinden ahvalinden anlayamaz. Bu güne kadar o hep mesai bitse de keyif aldığım İzmir’e gitsem, hafta sonu gelse de İzmir’e gitsem diyor. Hani bayram tatillerinde çocuklar uzun tatil yapacağız diye sevinirler ya, MHP’li belediye başkanı Cengiz Ergün de aynen çocuklar gibi seviniyor. Niye? Çünkü İzmir’e gittiğinde huzur bulacak da ondan. Ama siz onun biletini kesitiniz. İnşallah 30 Mart akşamı saat 21.30’da çok sevdiği İzmir’e göndereceksiniz bunu biliyorum.”diye konuştu.  

SİZ NE İSTİYORSANIZ BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

Garaj esnafının sorunlarını daha öncede dinlediğini ve bu sorunları da çok iyi bildiğini dile getiren Tanrıverdi konuşmasını şöyle tamamladı; “ Şuan en önemli sorun, seçim yasakları başlamadan önce yarım yamalak da olsa yeni oto terminali açalım diye bir tören yaptılar. Bu açılışta Manisalı hemşerilerim olmadığı gibi sizlerinde çoğu yoktu. Bir defa siz kırıldınız ve kızdınız. Dolayısıyla orada bulunmak istemediniz. Bu konuda çok haklısınız. Sizin oralarda mekan sahibi olup olmayacağınız hesaplanmadan garaj yeni terminale taşınmak isteniyor. Bu konuda sizin taleplerinizi biliyoruz. Sizinle beraber yine buralarda otururuz, oralarda ne yapılmak isteniyorsa yeterli olup olmadığının da tespitini yaparak sizin gönlünüzü kırmayacak şekilde, hemşerilerimizin de memnun olacağı bir şekilde garaj esnafımızın orada yer almasını otobüs firmalarının orada rahat hizmet verebilmelerini hemşerilerimizin de oraya geldiği zaman orada huzur ve güven içerisinde olmalarını sağlayacak bir mekânı ve ilişkileri kuracağız. Bu konuda kesinlikle rahatsız olmayın. Siz ne istiyorsanız bunu birlikte karar vereceğiz. Terminalin açılabilmesi için öncelikle o kavşağın bitirilmesi lazım. Bu kavşağın yapımını kara yolları yapacak. Büyükşehir belediye başkanı olduğumuzda bu kavşak karayolları tarafından ya yapılır yada yapılamıyorsa bunu konuyu görüşür büyükşehir belediyesi olarak yaparız. Büyükşehir belediyesinin çok büyük imkânları var.”

Tanrıverdi Garaj Esnafına Söz Verdi
Tanrıverdi Garaj Esnafına Söz Verdi
Tanrıverdi Garaj Esnafına Söz Verdi
Tanrıverdi Garaj Esnafına Söz Verdi

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.