• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Manisa 17 °C
  • İzmir 17 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi: “Geldiğim Yeri Asla Unutmadım”

Okunma Sayısı: 2716
AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi: “Geldiğim Yeri Asla Unutmadım”
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Soma Kömür İşletmesinde çalışan işçilere seslendi.

AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi: “Geldiğim Yeri Asla Unutmadım”
Haber Merkezi

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Soma Kömür İşletmesinde çalışan işçilere seslendi. Tanrıverdi, “Bende sizin gibi işçi kökenliyim. Geldiğim yeri asla ve asla unutmadım. Makam, mevki, para, pul bunların hepsi gelip geçicidir. Önemli olan emeğin kıymetini, alın terinin önemini bilmektir.”dedi. 

Tüm kesimlerce işçi dostu olarak bilinen AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Soma ilçesinde Madencileri de ziyaret etmeyi unutmadı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Arslan, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan ile birlikte Soma Holding bünyesindeki Soma Kömür İşletmesine giden Tanrıverdi, burada kendisini bekleyen binlerce maden işçisi ile bir araya geldi. Tanrıverdi’nin maden işçileri ile buluşması miting havasında gerçekleşti.  

“BENDE SİZİN GİBİ İŞÇİ KÖKENLİYİM”

Konuşmasına Manisa Emekliler Parkında yapımı devam eden oto park inşaatında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçiye Allah’tan rahmet ve yaralı kurtulan iki işçiye de Allah’tan acil şifalar dileyerek başlayan Tanrıverdi; “ Biz çalışanlar olarak, emekçiler olarak hep birbirimize güç verdik. Dayanışma içinde olduk. Bu konuda hiçbir zaman ayrı düşmedik. Soma’da yeni ocaklar açılsın diye mücadele veriyoruz. Sizin imkânlarınızın artırılması, geleceğinizin daha sağlam olması ve işsiz kalmamanız adına elbirliği yapıyoruz. Neden bunları yapıyoruz. Bende sizin gibi işçi kökenliyim. Sendikacılık yaptım. Geldiğim yeri asla ve asla unutmadım. Nankörlük yapmadım. İnkâr etmedim. Hala tulumum dolabımda asılıdır. Çünkü insanlar ne oldum değil ne olacağım diye düşünecekler. Makam, mevki, para, pul bunların hepsi gelip geçicidir. Önemli olan dostluklardır. Önemli olan emeğin kıymetini, alın terinin önemini bilmektir. Önemli olan insana sahip çıkmaktır. Dini, dili, mezhebi, ırkı, rengi, bölgesi farklı olabilir. Ama insan mı? Emekçi mi? o zaman hepsini emekçi ve insan paydasında Yunus’un ifadesiyle yaratılanı severiz yaratandan ötürü anlayışıyla sevmek ve onun değerlerini yüceltmekle mükellefiz.”diye konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUMDA ORAYA SİZ OTURMUŞ OLACAKSINIZ”

Kendisinin bir siyasetçi olarak gelinmesi gereken önemli ve kıymetli makamlara geldiğini ancak bunların da gelip geçici olduğunu söyleyen Tanrıverdi, “Şimdi aynı şekilde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Başbakanımız tarafından, hemşerilerimizin arasında yapılan anketler sonucu talep etmeleri neticesinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldum. Makamı mevkii bir tarafa bıraktım ve aranıza geldim. Aranıza gelirken hiçbir zaman size efendi olmak için değil, kral olmak hiç değil, tamamen yine aynı düşüncelerle insana hizmet için, size hizmet için şehrimize hizmet için hizmetkâr olmak için aranıza geliyorum. Benim Büyükşehir Belediye Başkanı olmam, o makama oturmam, benim ekmeğini taştan çıkaran emekçi kardeşimin işçi dostumun oraya oturması demektir. Yani siz oraya oturmuş olacaksınız.”dedi.

“BAŞBAKANIMIZA SAHİP ÇIKARAK ONU YEDİRTMEYECEĞİZ”

Yapılacak seçimlerin yerel yöneticilerin seçileceği seçimler olduğu kadar aynı zamanda bu seçimlerin Türkiye’nin geleceğinin belirleneceği seçimler olacağını dile getiren Tanrıverdi, “Kullanacağınız oylarınıza ve sandıklara sahip çıkmalısınız. Türkiye’nin gelişmesini, büyümesini istemeyenler, 30 Mart seçimlerini fırsat bilerek kirli oyun oynuyorlar. Oynanan bu kirli oyunlara inat bizde istikrardan yana olduğumuzu göstereceğiz. Bu seçimde sadece Soma’da Belediye Başkanı olarak Hasan Ergene kardeşimi seçmiş olmayacaksınız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Hüseyin Tanrıverdi’yi seçmiş olmayacaksınız. Aynı zamanda bunlar yerel seçimdir. Elbette bunlar yapılacak, meclis üyeleri seçilecek. Bu seçimlerde en önemlisi de Türkiye’nin geleceği belirlenecek. Bu seçimde bizim başımızı öne eğdirmeyen, onurlu birer vatandaş yapan, ekmeğimizin büyümesine vesile olan Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız. Rahmetli Menderes’i, rahmetli Turgut Özal’ı demokrasi şehidi olarak aldılar. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan’ı almak istiyorlar. O’nu yemek istiyorlar. O’nu yedirtecek miyiz? Elbette hayır. O’na sahip çıkacak mıyız? Elbette evet. O’na sahip çıkmak Türkiye’ye sahip çıkmaktır. Ona sahip çıkmak iş yerimize sahip çıkmaktır iş yerimize. Ona sahip çıkmak ekmeğimize sahip çıkmaktır. Ona sahip çıkmak özgürlüğümüze bağımsızlığımıza sahip çıkmaktır.         

TANRIVERDİ ERGÜN VE ÖZEL’İ ELEŞTİRDİ

Konuşmasına büyükşehir yasasına karşı çıkan CHP’li Belediye Başkan Adayı Özgür Özel ve MHP’li Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’ü eleştirerek devam eden Tanrıverdi, CHP’nin yaptırdığı ankette Ak Partinin birinci, CHP’nin ikinci ve MHP’nin ise üçüncü parti olduğunu söyledi. Suç işlemek suretiyle çete kurmaktan 55 yılla yargılan bir MHP’li belediye başkanı olan Cengiz Ergün’ün belediyeye akrabalarını doldurarak yüksek bedelle maaş ödediğini ifade eden Tanrıverdi, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kullanarak seçim çalışmalarında promosyonlar dağıtığını, iş başına gelir gelmez tüm bunların hesabının sorulacağını söyledi.

BEM-BİRSEN GENEL BAŞKANINDAN TANRIVERDİYE TEŞEKKÜR

Tanrıverdi’den önce selamla konuşması yapmak üzere kürsüye çıkan BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, “ Hüseyin Tanrıverdi’nin Büyükşehir yasasının mimarı olduğunu hepimiz biliyoruz. Aynı zamanda Memur-Sen ve Memur Sendikalarının üyeleri ile yerel yönetimlerde çalışan diğer arkadaşlarımızın Türkiye genelindeki sosyal denge sözleşmelerin de mimarıdır. Sayın Hüseyin Tanrıverdiye bu güne kadar yerel yönetimlerde çalışanlara yapmış olduğu katkılarından dolayı hem teşekkür etmeye, hem onu tebrik etmeye geldim.”diyerek Tanrıverdiye vazo hediye etti.

 

 

AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi: “Geldiğim Yeri Asla Unutmadım”
AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi: “Geldiğim Yeri Asla Unutmadım”
AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi: “Geldiğim Yeri Asla Unutmadım”
AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi: “Geldiğim Yeri Asla Unutmadım”
AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi: “Geldiğim Yeri Asla Unutmadım”
AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi: “Geldiğim Yeri Asla Unutmadım”
AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi: “Geldiğim Yeri Asla Unutmadım”

  • Yorumlar 1
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.