• BIST 10498.27
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Karabulut Şirketler Grubundan  Duyurulur
  • KEY Performans Öğretmen Alımı
  • Bay-Bayan Üretim Personeli Alımı
  • 19 Mayıs Bayramı Programı Belli Oldu
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pide ve Lahmacun Ustası Aranıyor
  • Erkek Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Şarküteri Görevlileri Aranıyor
  • Hat Süpervizörü Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Tanrıverdi, Maldan ve Siyekli Köylerinde Coşkuyla Karşılandı

Okunma Sayısı: 2926
Tanrıverdi, Maldan ve Siyekli Köylerinde Coşkuyla Karşılandı
AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Yunus Emre İlçesine bağlı Siyekli ve Maldan Köyünde vatandaşlar tarafından büyük coşku ve sevgiyle karşılandı.

Tanrıverdi, Maldan ve Siyekli Köylerinde Coşkuyla Karşılandı
Haber Merkezi

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Yunus Emre İlçesine bağlı Siyekli ve Maldan Köyünde vatandaşlar tarafından büyük coşku ve sevgiyle karşılandı. Siyekli ve Maldan köyünde konuşan Tanrıverdi, “ Çarkçı Kemal’in çırakları daha dün Büyükşehir yasasına karşı çıkarken bugün sahiplenmeye çalışabilirler. Benim vatandaşlarımı bir durak iki oturakla kandıramayacağınız gibi, üç yüz metre yol yapmakla, üç tane çöp bidonu koymakla da kandıramazsınız. Allah’ın izni sizlerinde teveccühü ile Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda birileri gibi İzmir’de oturmayacağım.”diye konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, köy, mahalle ve ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Yunus Emre ilçesine bağlı Siyekli ve Maldan köyünde vatandaşların büyük sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Tanrıverdi’ye AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, Yunus Emre İlçe Kadın Kolları Başkanı Belma Çağ, Yunus Emre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve partililer eşlik etti. Tanrıverdi’yi köylerin girişinde vatandaşlar davul zurna eşliğinde karşıladı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Tanrıverdi’nin onuruna akşam yemeği veren Siyekli Köyü Muhtarı Bekir Gürcan, Tanrıverdi’yi köyünde ağırlamaktan son derece memnun ve mutlu olduğunu söyledi.

Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel ise yaptığı kısa konuşmasında, “Partimizin MKYK Üyesi Manisa Milletvekilimiz değerli büyüğümüz aynı zamanda abimiz olan Sayın Hüseyin Tanrıverdi’yi Başbakanımız Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı göstererek bizlere emanet etti. Allah’ın izni sizlerin de desteği ile 30 Martta yapılacak seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak Başbakanımızın emanetine sahip çıktığımızı hep birlikte göstereceğiz inşallah.”diye konuştu.   

Belediye kapısında korumalardan vatandaş içeri giremiyor

Manisa’yı Büyükşehir yapmanın haklı onurunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “ Allah’ın izni ile Manisa’yı Büyükşehir Belediyesi yapmak bize nasip oldu. Dolayısıyla Manisa’yı Büyükşehir Belediyesi yapmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Eğer Yerel Yönetimler Başkanlığı makamında oturan Manisalı Hüseyin Tanrıverdi kardeşiniz olmamış olsaydı Manisa’nın Büyükşehir Belediyesi olması 70-80 yıl sonra ancak mümkün olabilirdi. 70-80 yıl sonra Büyükşehir olabilecek Manisa’yı şimdi biz o kadar yıl öne almış olduk, dolayısıyla imkanlarını ve hizmetlerini öne taşımış olduk. Biz Manisa’yı Büyükşehir yapmakla tarih yazdık, inşallah hizmetlerimizle de destan yazacağız. Bu konuda iddialıyız. Bütün hemşerilerimin ve sizlerin bilmesini isterim ki, Manisa’ya efendi olmak için değil, tamamen sizlere, hemşerilerimize ve şehrimize hizmetkâr olmak için geldim. Allah’ın izni sizlerinde teveccühü ile Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiğimde belediyenin kapısı arkasına kadar açık olacaktır. Birilerinin yaptığı gibi kapılarda korumalar asla olmayacaktır. Ve yine birileri gibi asla İzmir’de oturmayacağım. Büyükşehir yasası çalışmaları sırasında hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki bu yasaya hem ana muhalefet hem de yavru muhalefet partisi karşı çıkıyordu. Bununla da kalmayıp yasanın iptali için Anayasa mahkemesine gitmişlerdi. Çarkçı Kemal’in çırakları o gün yasaya karşı çıkarken bugünlerde yasaya sahip çıkmaya ve yasanın faziletlerini anlatmaya çalışıyorlar. Bu yasaya karşı çıkan üstelikte iptali için Anayasa mahkemesine dava açan sizler değimliydiniz? Hani bu yasa köylerimize hizmet götürmeyecekti? Benim vatandaşlarımı bir durak iki oturakla kandıramayacağınız gibi, köylerimize üç yüz metre yol yapmakla, üç tane çöp bidonu koymakla da kandıramazsınız. Köylerimize 300 metre yol yapmakla üç tane çöp bidonu koymakla benim vatandaşımı kandıramazsınız.”diye konuştu.

AK Partiye dört koldan saldırdılar

30 Martta yapılacak seçimlerin önemine de değinen Tanrıverdi konuşmasını şöyle tamamladı; “Bu seçimler sadece Büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanı, belediye meclis üyelerin ve muhtarların yani yerel yöneticilerin seçimlerinin yapıldığı bir seçim değil Türkiye’nin rotasının belirleneceği, geleceğinin belirleneceği önemli bir seçimdir. Bu seçim hem partimiz adına farklı bir seçimdir hem ülkemiz adına farklı bir seçimdir hem bölgemiz adına farklı bir seçimdir hem de dünya adına farklı bir seçimdir. Ülkemizde yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz. Ak Partimize dört koldan yapılan saldırılar, sadece Ak Partiye değil ülkemize Türkiye Başbakanına, dünya liderine yapılan saldırılardır. Bu saldırılar huzurumuzu, istikrarımızı ve güçlü ekonomimizi hedef almaktadır. Onlar attıkları çirkin iftiralarla, iğrenç yalanlarla, adi komplolarla Ak Partiyi dolayısıyla Genel Başkanımız ve Başbakanımız dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı zayıflatmak ve yıpratmak istemektedirler. Dünyada Türkiye’nin büyümesini gelişmesini istemeyen çevrelerin eteğinde olan yerli işbirlikçileri ülkemizin dünyada ve bölgesinde güçlü bir Türkiye’nin önünü kesmek için her türlü oyunu oynamaktadırlar. Herkesin bir hesabı varsa yüce Allah’ın bizi yaratanın da bir hesabı vardır bunu kimse unutmasın. Sayın Başbakanımızın da dile getirdiği gibi yerel seçimlere giderken bu saldırılar artarak devam edebilir. Ak Partiyi milletin gözünden düşürmek amacıyla yapılan her türlü oyun operasyon şer ittifakları istediklerini alamayacaklardır. Artık bu ülkede alavere dalavere ile ayak oyunlarıyla zorla iktidar değiştirme,  toplumsal ve siyaset mühendisliği yapma devri kapanmıştır. İşte sandık geliyor. Sandık görünce kaçacak yer arayanlar şimdi sandığı, seçimleri manipüle etmenin, demokrasi dışında yolların arayışı içindedir. Ama sizler bu kirli oyunu bozacaksınız. Sizlere güveniyor ve inanıyoruz.”

Siyekli köyünde yaptığı konuşmasının ardından köydeki bayanlarla hatıra fotoğrafı çektiren Tanrıverdi ve beraberindekiler daha sonra Maldan köyüne geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Burada da vatandaşlara hitap eden Tanrıverdi, konuşmasından sonra köydeki vatandaşların isteği üzerine hatıra fotoğrafı çektirdi.




  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.