• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Manisa 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Özgür Özel İlçe Ziyaretlerinde İkinci Turda

Okunma Sayısı: 2224
Özgür Özel İlçe Ziyaretlerinde İkinci Turda
CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel 4 günlük ilçe gezileri kapsamında Cumartesi günü Demirci’deydi.

Özgür Özel İlçe Ziyaretlerinde İkinci Turda
Haber Merkezi

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel 4 günlük ilçe gezileri kapsamında Cumartesi günü Demirci’deydi. Seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerinde ikinci turuna başlayan Özel’e Demirci’de büyük ilgi vardı. Özel Demirci’de vatandaşlarla buluştu, dertlerini, isteklerini dinledi ve projelerini anlattı.

Dört günlük yoğun bir programla çalışmalarını sürdüren CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel Demirci’de bir dizi ziyaret ve geziler yaparak, seçim çalışmalarının ikinci turuna başlamış oldu. Çok sayıda ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin arasında Demirci’ye ikinci kez gelen Özel programına mahalle muhtarları ve gazetecilerle kahvaltı yaparak başladı.

Özel’e, Demirci İlçe Başkanı Mustafa Özkıran, Demirci Belediye Başkan adayı Şerif Akmeşe, İlçe Yöneticileri, İlçe Kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda partili eşlik etti.

Demirci’yi karış karış gezerek esnafların ve vatandaşların ellerini sıkan Özel halkın ve partililerin yoğun sevgisiyle karşılaştı. Demirci’de muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Özel, burada yaptığı konuşmasında;

MANİSA EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

“Demirci’de sizlerle birlikte olmak çok güzel. Bundan önce Demirci’nin nasıl yönetildiğini, ne şekilde yönetildiğini, kimlerle yönetildiğini yönetim sırasında bir kusur, bir barış, bir iş birliği ortamı yerine daha çok çatışma ve kavga kültürünün tercih edildiğini dikkatle gözlemledik, üzüldük. Böyle şeyler Belediye Başkanı bizim partimizden değil diye bizi memnun edecek hali yok. Çünkü böyle bir şey olduğunda Demirci kaybediyor, Manisa kaybediyor. Ben Manisa Merkez doğumluyum. Annem, babam Manisa doğumlu. Dedelerim Manisa’da çiftçi, köylü. Ben Manisa’nın bir evladı olarak Manisa’nın iş birliği içinde iletişimle el ele, gönül gönüle yönetilmesi gereken bir yer olduğunu hep söylüyorum.” dedi.

Özel;

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

“Sağcısı, solcusu, milliyetçisi herkesin birlikte kucaklaştığı, birlikte olduğu birşeyi yapabilirseniz bırakın kendi meclis üyelerinizle kavga etmeyi herkesi kucaklarsanız. O zaman yaptığınız işin adı yönetim, yönetişim olur yönetim ile iletişimin birleştiği bir şey. Övünmek için söylemiyorum bu konuda yönetişim alanında ilk ödülü alan benim Türkiye’de ve yine övünmek için söylemiyorum en genç oda başkanı seçildim. Bu başarılardan sonra beni Türk Eczacıları Birliği’ne seçtiler. 24.000 eczacının da genel sekreterliğini yaptım.  Burada toplanan muhtarlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine teşekkür ediyorum. Onlar, demokrasiler için vazgeçilmez kurumlardır ve yerel demokrasinin temelidirler. Bizler de onlarla her platformda, belediyede iş birliği yaparak onları yönetimde söz sahibi yapacağız. Çok sayıda projemiz var ve elbette projelerimiz de muhtarlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını unutmadık. Bir kez daha kahvaltıya katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” dedi.

Kahvaltının ardından Demirci esnafı ile bir araya gelen, sanayi esnafını da ziyaret eden CJP’li Özel köy ve belde ziyaretleri yaptı ve Demirci Boyacık, Ayvaalan, Durhasan Beldelerini, Minnetler, Kargınışıklar ve Küpeler köylerini ziyaret etti.

NE GENEL NE DE YEREK İKTİDAR BUGÜNE KADAR MANİSA’YA BİR ŞEY YAPMADI

MANİSA ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR

Özel ziyaretlerinde yerel ve genel iktidarın bugüne kadar Manisa için hiçbir şey yapmadığını belirterek, Manisa’nın artık yenilik ve değişim istediğini bunun için de tek adresin CHP  ve Özgür Özel olduğunu ifade etti.

HALKLA BÜTÜNLEŞMİŞ BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Manisa’da halkla bütünleşmiş bir belediyecilik yapacağız” diyen CHP’li Özel;

“Demirci ilçemiz Manisa ilimize uzak bir ilçe Demirci’nin hizmet eksiklerini Demirci Belediye Başkan adayımız Şerif Akmeşe ile birlikte gidermek ve CHP belediyeciliğini bu insanlarla buluşturmak için çalışacağız.Demircili hemşerilerimin ilgisinden oldukça mutlu oldum.Köyden mahalleye dönüşen yerlerde de insanlarımızla birlikte olacağım,iki günlük bu programda Demirci ilçemizde olmaktan halkın hizmete acıkmış taleplerini ve dertlerini dinlemekten oldukça memnun oldum” dedi.

“İŞTE BİZDEN BİRİSİ”

“İŞTE HALKIN BAŞKANI”

Özgür Özel’in seçim ziyaretleri boyunca kimi zaman bir demir ustasının yanında demiri ateşe vermesi, dövmesi kimi zaman dikiş makinesinin başına oturup bir terziye yardım etmesi kimi zamanda sokakta gençlerle birlikte hayal çekmesi vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı. Özel’in bu genç, dinamik ve samimi yaklaşımları Demircililer tarafından “İşte bizden birisi, işte halkın başkanı” söylemleri ile destek buldu.

Özgür Özel İlçe Ziyaretlerinde İkinci Turda
Özgür Özel İlçe Ziyaretlerinde İkinci Turda
Özgür Özel İlçe Ziyaretlerinde İkinci Turda
Özgür Özel İlçe Ziyaretlerinde İkinci Turda
Özgür Özel İlçe Ziyaretlerinde İkinci Turda
Özgür Özel İlçe Ziyaretlerinde İkinci Turda
Özgür Özel İlçe Ziyaretlerinde İkinci Turda

  • Yorumlar 5
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.