• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 26 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

MHP lideri Devlet Bahçeli Manisa’da partililere seslendi

Okunma Sayısı: 1071
MHP lideri Devlet Bahçeli Manisa’da partililere seslendi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler öncesi yürüttüğü "Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantıları kapsamında Manisa’da partililerle bir araya geldi. Manisa’nın Türk tarihinin canlı şahidi

MHP lideri Devlet Bahçeli Manisa’da partililere seslendi

Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler öncesi yürüttüğü "Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantıları kapsamında Manisa’da partililerle bir araya geldi. Manisa’nın Türk tarihinin canlı şahidi ve devlet yönetiminin ilk durağı olduğunu belirten Bahçeli, “Kalbimiz Manisa ile bir çarpıyor. 31 Mart'ta da yerel seçimlerde inanıyorum ki Manisa yine sevdalılarına kucağını açacaktır” dedi.

Bahçeli, Manisa’da partisinin tek Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve 4. kez aynı göreve aday gösterilen Cengiz Ergün ve partililer tarafından karşılandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki miting alanına Mehter Takımı ve atlı partililer eşliğinde giren Bahçeli, konuşmasında 2019 seçimlerinde olduğu gibi Manisa’da yine Büyükşehir Belediyesi için kendilerine görev verilmesi talebinde bulundu. Bahçeli, “O zaman Manisa'nın ehline emanet edileceğini söylemiştim, hamd olsun Manisa ehline emanet edildi. Manisa yanımızda durdu. Biz de Manisa'yı hizmetle kucakladık” dedi.

AK PARTİLİ ADAYLARA DA DESTEK İSTEDİ

Konuşması sırasında Cumhur İttifakı tarafından desteklenecek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve 6 ilçe belediye başkan adayının yanı sıra 11 ilçeden gösterilecek AK Partili adayların isimlerini de sıralayan Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın Manisa Büyükşehir ve tüm ilçelerde başarılı olacağını belirtti. MHP lideri Bahçeli, “8 ay önceki Milletvekili Genel Seçimlerinde olduğu gibi, 31 Mart'ta yerel seçimlerinde de inanıyorum ki Manisa yine sevdalılarına kucağını açacaktır. Varlığına ve birliğine ipotek koydurmayacaktır” ifadelerini kullandı.

MANİSA TARİHİN CANLI ŞAHİDİ

2019'da beka için milli karar çağrısı yapmıştım. Manisa'nın ehline emanet edileceğini söylemiştim; hamd olsun Manisa ehline emanet edildi. Manisa yanımızda durdu. Manisa'yı hizmetle kucakladık. Manisa tarihimizin canlı şahididir. Devlet yönetiminin ilk durağıdır. 16 şehzade Manisa'da sancak beyliği yapmıştır. İmparatorluk çınarının kökü Manisa'dan sulanmış, milli mücadele zaferi Manisa'da körüklenmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü sizlerin desteği ile taçlandı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde korkuluklar yıkıldı.

DEMLEMCİLERE MÜSAADE YOK

Manisa'da demlenmiş siyasi eylemcilere müsaade yoktur. Manisa'nın tamamının hizmetine talibiz. Belediye adaylarımızın alayını birden sizlerin onayına sunuyorum. Entrika siyaseti ile hizmet siyasetini aynı kalıba sokamayız. MHP olarak amacımız vatandaşlarımıza müreffeh hayat sunmak. Bölücülerle demlenip Manisa'nın önünü kesmeye çalışanların her türlü çirkefliği yaptığını görüyor omurgalarını kırmak için Kuvayı Milliye ruhuyla direniyoruz. Maksadımız Türk ve Türkiye yüzyılı hedeflerini gerçekleştirmektir.

HİZMET KERVANI HIZLANACAK

Hizmet kervanımız 31 Mart'tan sonra hızlanacak. Belediye sorumlulukları kentsel altyapı sorunlarını çözmek değildir. Yalnızca temizlik, itfaiye, zabıta, ağaçlandırma değildir. Belediye demek insan onuruna, hayat ve varlığına haysiyetli muamele demektir. Gözyaşlarını silmeyen, ihtiyaç sahiplerini gözetmeyen belediye gerçek manada görevini yerine getirmiş sayılmaz. Bizim için vatandaşın huzuru, refahı, güveni her şeyden önceliklidir. Milletin desteği olmadan hiçbir siyasi hedef başarıya ulaşamaz. Yüksek hedeflere varamaz. En büyük arzumuz milletimizi her açıdan layık olduğu şekilde temsil etmektir. Her insanımızın beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Hep birlikte başaracağız çünkü Manisa bizim, Türkiye hepimizin. Kaybedecek zamanımız yoktur, işimiz de pek çoktur. Manisa'yı daha parlak geleceğe taşımak için çok çalışacağız, herkese elimizi uzatacağız. Her insanımızın gönlüne gireceğiz. Manisa'ya hizmeti şeref bileceğiz. Çağdaş, insan merkezli her bir vatandaşımıza aynı gözle bakan belediyecilik anlayışı ile geleceği kavrıyoruz. Manisa'yı yükselen değer haline getirmek için geceyi gündüze katıyoruz.

ALÇAKLARIN BAŞINA DÜNYAYI YIKMALIYIZ

31 Ocak'ta temiz kalpli taksi şoförümüz arabasına aldığı cani tarafından namertlikle vuruldu ve hayattan koparıldı. DEM'ci bu caninin cinayetten sonra herkese güvenmeyeceksiniz sözü de kameralara yansıdı. Taksi şoförümüze Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye'nin huzurunu kaçırmak için faal halde olan alçakların başına dünyayı yıkmalıyız. Casuslar, Türkiye düşmanları, namus yoksunları kara propagandalarına devam etseler de birbirimizin can evi olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Kötümserliğe teslim olmayacağız. Milli birliğimizden taviz veremeyeceğiz. Teröre acımaktan bahsedilemez. En ağır şekilde cezalandırılmaları beklentimdir. Taksi şoförünü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkarılması adalet mecburiyetidir. Toplum dizeninin sakatlanması için şiddetli operasyonlar yapılmakta.

ATALAY KARARI ÜZERİNDEN AYM’YE ELEŞTİRİ

TBMM'de Hatay vekili Atalay hakkında Yargıtay kararı okunurken ahlak ve ölçüye sığmayan protesto gösterileri demokratik hak olarak gösterilemez. Atalay Gezi Parkı davasında hüküm almıştır. Bu kararın uygulanmasından başka seçenek kalmamıştır. AYM tarihi hatanın faili olarak hak ihlali kararı vermiş ve tartışmaların fitilini ateşlemiştir. Nerede bir suçlu varsa, Türkiye'ye kim husumet beliyorsa AYM onların hizasında ve onların lehine hak ihlali kararını cömertçe açıklamaktadır.

ÖZGÜR’E SAHİP ÇIKIN

Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin. Allah ülkemizi zillet ittifakından korumuştur. Verilmiş sadakamız varmış. Dün kucakladıklarına bugün kulp takanlara yerel yönetimde yetki vermek yıkımdır. Manisa yıkımın değil yükselişin yanındadır. Türkiye Yüzyılı pekişecek. Sizlerin huzuru için çabalayacağız.

a--(1)-488.jpga--(2)-493.jpga--(3)-383.jpga--(4)-326.jpga--(5)-244.jpga--(6)-198.jpga--(7)-161.jpga--(8)-128.jpga--(9)-092.jpga--(10)-068.jpg

  • Yorumlar 1
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.