• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 14 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

MHP Belediye Başkan Adayı Mansur Onay’dan, Başkan Salih Hızlı’ya 5 Soru

Okunma Sayısı: 6439
MHP Belediye Başkan Adayı Mansur Onay’dan, Başkan Salih Hızlı’ya 5 Soru
30 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, mevcut AK Partili Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı’yı belediye makamında ziyaret ett

MHP Belediye Başkan Adayı Mansur Onay’dan, Başkan Salih Hızlı’ya 5 Soru
Akhisar Haber Ajansı - AHA

30 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay,  mevcut AK Partili Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı’yı belediye makamında ziyaret etti. MHP Başkan Adayı Onay; Başkan Hızlı’ya vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda 5 soru yönelterek en kısa sürede cevaplarını istedi.

İlkeli ve tutarlı bir düzlemde siyaset yapmayı amaçladıklarını dile getiren MHP Akhisar Belediye Başkan dayı Mansur Onay; “Hem başarılar dileyelim, hem de değerli basınımızın önünde sizlere takdim edeceğimiz notlarımız var. Öncelikle başarılar diledikten sonra sizlere şu soruları yöneltmek iletmek istiyorum; 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçiminin Akhisar’ımıza ve halkımıza sonra da tüm partilerimizin adaylarına hayırlara vesile olması dileklerimizle çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilkeli ve tutarlı bir düzlemde siyaset yapmayı amaç edindik. Bu itibarla halka doğru bildiklerimizi anlatarak adayların hiçbirini karalamadan sadece yapacaklarımız hususunu halkımıza anlatacağız. Tabi bununla birlikte iki dönem yerel iktidarda bulunan siz değerli başkan ve uygulamalarınız hakkında eleştirilerimiz de olacaktır. Amacımız çamur at izi kalsın politikası değil, bilakis tarafınıza haksızlık yapmamak adına doğru bilgilere ihtiyacımız vardır. Bu itibarla aşağıda soruların cevaplarını tarafımıza bildirmenizi Akhisar halkı adına önemle iştiram ediyorum.

İŞTE O 5 SORU

İlk olarak son beş yıl içerisinde kaç metrekare parke taşı döşendi ve metrekaresi kaç liradandır. İkinci husus başka vilayetlerden kaç adet araç kiraladınız ve aylık ortalama araç kirası ödemesi ne kadardır. Üçüncü husus, imar revizyonu için ödenen para ücreti miktarı ne kadardır. Dördüncü husus belediye binası aylık elektrik faturası ne kadardır, beşinci husus Akhisar Belediyesi’nin toplam borcu ne kadardır.

AMACIMIZ HALKIN SORULARINA DOĞRU YANIT VERMEK

Bunları başkanım sakın bir eleştiri gibi kabul etmeyin, ben çünkü gittiğim yerlerde bu tip bunlarla ilgili sorularla muhatap kalıyorum. Bu soruları en azından, bu siyasette ben adaylığımın ilk gününde açıklama yaptım, Akhisar halkına basın önünde şunu söyledim. Biz bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi olarak diğer siyasi partilerle hep beraber Akhisar’da bir ilki meydana getirelim, siyasi üslubumuzu ve ahlakımızı hiç bozmadan, hiç kimseyi karalamadan doğru bilgilerle halkımızın karşısına gidelim ve projelerimizi konuşalım. Tabiki gittiğimiz köylerde, şehir içerisinde bu tip şeyler konuşuluyor, bunların bir kısmı halkın kulaktan dolma bilgilerle konuşuluyor. Tabiki biz de bunlara cevap verebilmemiz için en azından biraz önce belirttiğim gibi çamur at izi kalsın değil, doğru bilgilerle halka aksettirmek için sizi ziyaret ettim. Ben de sizden doğru bilgileri edinebileyim diye bu soruları size yönelttim. Eğer bu bilgileri belli bir süre içerisinde ulaştırırsanız ben de soruları en azından bu şekilde doğru cevap vermiş olurum. Partim adına teşekkür ediyorum, ve şahsım adına bizi kabul ettiniz, değerli zamanlarınızı ayırdınız” dedi.

ORTAK BİR MEDENİYETİN MİRASÇILARIYIZ

Akhisar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; “öncelikle hepiniz hoş geldiniz, ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum. Hocamın biraz önce ifade ettiği, siyasetteki kalite, siyasetteki düzey bizim için de çok önemlidir, bu aynı zamanda Akhisar’ımız içinde çok önemlidir. Öncelikle bizler Akhisar’ın yetiştirdiği evlatlarıyız. Bu kentin çocuklarıyız, bundan öte hepimiz ortak bir medeniyetin mirasçılarıyız. Dolayısıyla yaptığımız her iş, farklı siyasi platformlarda da olsak, yaptığımız her iş, bu milleti ve bu ülkeyi daha ileri götürmek için yaptığımız işlerdir. Dolayısıyla burada farklı siyasi pencerelerden baksak da ortak yönümüz daha da fazladır. Aslında bunu vurgulamak lazım.

TÜM ADAYLAR AKHİSAR’A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKMIŞTIR

Tabiki siyaseten söylenecek sözler vardır mutlaka, burada hiç kimseye siyaseten şunu söyle bunu söyleme gibi bir lüksümüz yok. Ama ortak olarak hepimiz siyaset kurumu üzerinden iş yapıyoruz, dolayısıyla siyaset kurumu üzerinden yaptığımız ve söylediğimiz her şey birbirimizi ve siyaset kurumunu bağlıyor. Bu noktada herkes kendi sorumluluğu içerisinde siyaseten bir şeyler söyler, sonuçları itibariyle söz söyleyene ait olur. Ben iki dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum, siyasette açıkçası diğer siyasi adaylarımıza ve siyasi partilerimizin propagandalarına yapacakları projelere karşı herhangi bir siyasi propaganda yürütmedim. Bizler yapacaklarımızı anlattık daha sonra da bu çizgimizden taviz vermeden devam edeceğiz. Dediğim gibi Akhisar’ımızda şuanda benim dışımda sevgili hocam olmak üzere ve diğer iki tane daha belediye başkan aday arkadaşımız var. Bunların hepsi Akhisar’ımızın yetiştirdiği değerli insanlardır, onların hepsi Akhisar’a hizmet etmek için yola çıkmışlardır. Bu bizim için çok önemlidir ve bu esastır. Ben de buradan söz veriyorum, asla diğer adaylarla ilgili herhangi bir beyanımız olmayacaktır. Herkesin yaptığı kendiyle sınırlıdır, herkes kendini tanıma ve anlatma hakkına sahiptir. Bu sözümü daha önce de denklere ettim ve söz verdim. İnşallah hayırlı bir yarış olur,  hepsinden önemlisi bütün adaylarımızın kendisini en iyi şekilde ifade edebilmenin platformunu bizim sağlamamız gerekiyor ki Akhisar halkı doğru bir tercih yapabilsin, hiçbir şey gizlenmeden saklanmadan.

BU 5 SORUNUN MUHATABI BİZİZ

Aslında bu beş tane soru hocama nezaketen tabiki bunların cevabı çok rahat belediyeden edinilebilir. Yani bilgi edinme yasası kapsamında bundan edinilebilir. Aslında bu soruların muhatabı biziz, yani bu sorular bizlere sorulması gereken sorular. Hocama da soruluyor demek ki, bu konuda biz yardımcı oluruz. Ama dediğim gibi sorumluluk sahibi olan kişiler olarak, belediye başkanlığı yapan ve yöneten kişiler olarak bu soruların muhatabı halk tarafından biziz. Size de soruluyorsa size de yardımcı olalım, madem ortak olarak düzeyli bir siyaset yürütmeye çalışıyoruz dolayısıyla bu soruların hepsi açık ihalelerle yapılmış hepsi denetlenmiş şeylerdir. Sizlerin de bunu iyi niyetle sorduğunuzu bildiğim için bu konuda da size yardımcı oluruz. Ama dediğim gibi asıl muhatabı bizi bu soruların.

 Bizim hepimizin bütünü bizim ortak medeniyetimizdir. İnşallah buna taşımaya devam edelim, hepimiz bizim hassasiyetlerimizi ve değerlerimizi bilen insanlarız. Dolayısıyla belediye başkanlıkları, makamlar gelip geçici ama bıraktığımız gelenek, bıraktığımız hoş seda önemli. İnşallah bunun için çalışıyoruz. Ben tekrar sizlerin ziyaretinden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum” dedi.

Ziyarete MHP Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, İlçe Başkanı Başkanı İbrahim Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri iştirak ederken, MHP heyetini Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcısı Ömer İşçi karşıladı. Ziyaretin ardından MHP Başkan Adayı Mansur Onay ile Belediye Başkanı Salih Hızlı birlikte objektiflere poz verdi.

 




























 


 


MHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, Başkan Hızlı'yı Ziyaret Etti from akhisarhaber on Vimeo.


  • Yorumlar 33
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.