• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Manisa 18 °C
  • İzmir 19 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş

Okunma Sayısı: 3519
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
Seçime sayılı günler kala ilçe mitinglerine devam eden MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Sarıgöl’de krallar gibi karşılandı.

MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
Haber Merkezi

Seçime sayılı günler kala ilçe mitinglerine devam eden MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Sarıgöl’de krallar gibi karşılandı. Büyük bir coşku ve heyecanla ilçede karşılanan Ergün, Gösterilen ilgi, coşku ve heyecan nedeniyle Sarıgöllülere teşekkür ederek, “Bu coşkunun üzerine söylenecek çok fazla bir şey yok. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Ergün, büyükşehir olduktan sonra Manisa’daki değişimi tüm ilçelere ulaştıracaklarını da belirterek, Sarıgöl’ün hak ettiği hizmetleri Necati Selçuk ile birlikte ilçeye ulaştıracaklarının sözünü verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde Sarıgöllülerle buluştu. İlçe girişinde kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Ergün’e MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Karaçoban, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu da eşlik etti. İlçeye girişiyle birlikte büyük bir coşku ile karşılanan Ergün, meşaleler ve mehter takımı ile ağırlandı. Sarıgöllüler, Ergün ve Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk’u adeta bağrına bastı.

Tahriklere kapılmadık

Miting alanını dolduran binlerce Sarıgöllü vatandaş, Ergün’ün adının anons edilmesiyle birlikte bayrak ve alkış şovuyla görsel bir şölene imza attı. ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganlarıyla meydanı inleten vatandaşlar, ‘Sarıgöl sizinle gurur duyuyor’ sloganıyla da Ergün ve Selçuk’a sevgi gösterilerinde bulundu. Meydanı dolduran kalabalığa ilk olarak Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk hitap etti. Sarıgöl’ü karış karış gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinlediklerini, büyükşehirin neler getirdiğini anlattıklarını dile getiren Selçuk, “Sizlerden aldığımız destekle bir çığ gibi büyüdük. Bizleri tahrik etmeye çalışanlara ödün vermedik” dedi.

Sarıgöl değişime hazır

Selçuk’un konuşması, sık sık alkış ve sloganlarla kesildi. Selçuk, “Vakit, gözümüzü açma vakti. Vakit 30 Mart’ta değişime imza atma vakti. Manisa’da Büyükşehir’de Cengiz Başkanımla Sarıgöl’de beni el ele tutuşturmaya Sarıgöl hazır mı” dedi. Meydanı dolduran binlerce vatandaş, bu soruya hep bir ağızdan ‘Evet’ yanıtı ve alkışlarla karşılık verdi. Çamur atma siyaseti güdenlere inat, hizmetlerini anlattıklarını ifade eden Selçuk, kendilerini kavga ortamına çekmeye çalışanlara en güzel cevabı vereceklerini söyledi.

Havada görsel şölen

Selçuk’un ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün söz aldı. Ergün söz alırken, havai fişek gösterileriyle görsel bir şölene imza atıldı. Yaklaşık 10 dakika süren havai fişek gösterisinin ardından Sarıgöllüler, Ergün lehine sloganlar attı. Gösterilen ilgi, coşku ve heyecan nedeniyle Sarıgöllülere teşekkür eden Ergün, “Bu coşkunun üzerine söylenecek çok fazla bir şey yok. Allah hepinizden razı olsun. Biz 5 senedir Manisa’da birlikten kuvvet doğar anlayışıyla hizmetlerimizi yaptık” dedi. Ergün’e vatandaşlar, ‘Manisa seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla sevgi gösterisinde bulundu.

Sarıgöl Gıda Bankası’na kavuşacak

Manisa’da sayısız hizmetlere imza attıklarını ifade eden Ergün, “Tüm bu projelerin yanında bir tane daha önem verdiğimiz bir proje var. 2009 yılında Manisa’da 2 bin 850 kişiye evlerine yemek götürülüyordu. 5 katlı evi olanlara, evlerinde LCD televizyon bulunanlara, evlerinin önünde son model arabaları olanlara kadar yandaş, eş, dost kim varsa yemek veriliyordu. Buna son verdik ve Gıda Bankası’nı hayata geçirdik. Her ay 3 bin 250 gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşımız, kendilerine verilen kartla buradan alışverişini yapıyor. Belediyecilik sadece yol, kaldırım yapmak değil. Gerçek ihtiyaç sahibine sahip çıkmak da sosyal belediyeciliğin bir gereği. İnşallah bu projemizi Sarıgöl’e de kazandırmak Necati başkanla bizlerin boynunun borcu” dedi.

Belediyecilik kavgayla değil hizmetle olur

Manisa’da aydınlatma çalışmaları, sevgi yolu düzenlemeleri ve sosyal mekanları artırma çalışmalarıyla kenti yaşayan bir şehir haline getirdiklerine de vurgu yapan Ergün, “Vatandaşlarımızın bulunduğu ortamlarda mutlu ve huzurlu yaşayabilmesi bizlerin birinci görevi. Türkiye’de öğretim kurumlarına en fazla yatırım yapan tek belediye Manisa Belediyesi oldu. MEB Bakan Danışmanı Manisa’ya gelerek bu ödülü bize verdi. Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyacak evlatlar yetiştirmek amacıyla bu hizmetlerimizi yaptık. 5 senedir bu görevi yapıyoruz. 5 senedir Manisa’da hiç kimseyle kavga etmedik. Belediyecilik kavgayla değil, hizmetle olur. Bizi her ne kadar kavga ortamına çekmeye çalışsalar da, buna prim vermedik” diye konuştu.

Çalmadık çırpmadık

Manisa’nın artık büyükşehir olduğunu, 30 Mart’tan sonra da bütçe açısından da büyükşehir olacağını hatırlatan Ergün, “Görevi devraldığımız 2009 yılı Mart ayının ilk haftasında Manisa Belediyesi’nin elektrikleri kesildi. 65 milyon TL ile aldığımız Manisa Belediyesi bütçesini 195 milyon TL’ye getirmenin gururuyla karşınızdayız. Nasıl oldu, çalmazsan, çırpmazsan, yandaş kayırmazsan, kutulara doldurmazsan Manisa Belediyesi’nin kasasına girer o paralar. Çalmadık, çırpmadık Allah’a çok şükür. Haramla işimiz olmadı. Sadece ve sadece işimizi yaptık” dedi.

12 senedir köyler için ne yaptın?

Büyükşehir bütçesi olmadan ilçe, belde ve köylere 40 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptıklarını da kaydeden Ergün, Alemşahlı’ya da asfalt desteği verdiklerini hatırlattı. Parke taşı, durak, oturak, oyun grubu gibi hizmetleri göndermeye çalıştıklarını belirten Ergün, “Bugünlerde iktidar partisinin adayı Hüseyin Tanrıverdi, her gittiği yerde ‘2 oturak 1 durakla vatandaşı kandıramazsın’ diyor. Ben de kendisine diyorum ki, 12 yıldır milletvekilisin. Elinde Özel İdare, devlet imkanları ve kendi partinden belediyeler var. 12 senedir sen neden bu köylere 1 durak, bir oturak bile gönderemedin? Şimdi 2 aydır aynısını yapmaya başladılar. Bugüne kadar aklınız neredeydi” diye konuştu.

Tanrıverdi belediyeciliği bilmiyor

Tanrıverdi’nin tıbbi atık sözü verdiğini, Manisa Belediyesi olarak bu tesisleri 2,5 yıl önce Manisa’ya kazandırdıklarından habersiz olduğunu da sözlerine ekleyen Ergün, katı atık bertaraf tesisi konusunda Tanrıverdi’ye sorduğu sorulara yanıt alamadığını belirtti. Ergün, yönelttiği sorulardan sonra Tanrıverdi’nin bir daha katı atık tesisi konusunda söz söylemediğine de vurgu yaptı. Tanrıverdi’yi belediyeciliği bilmemekle suçlayan Ergün, “Sayın Tanrıverdi giderken biz dönüyorduk. Katı atık tesisleri konusunda projelerimizi tamamladık, inşallah Manisalıyı 29 yıla mahkum etmeden bu tesisi Manisa’ya kazandıracağız” dedi.

Bizim sahte anketlerle işimiz yok

Ortaya atılan sahte anketlere de göndermelerde bulunan Ergün, “Ak Parti anketi yaptırıyor, Özgür Özel de üzerine atlıyor. 3 haftadır soruyorum, bu anketleri kimle görüştünüz, çıkın bir ispatlayın. 30 Mart’ta esas anketi siz yapacaksınız, kararı siz vereceksiniz. Herkes cevabını alacak. Allah’a çok şükür Sarıgöl’ün hangi köy, hangi mahallesinde ne oy alacağımızı biliyoruz. Allah nasip ederse Sarıgöl’de Necati Başkan yüzde 50’ye dayandı. Kimse umutlanmasın. Bunu merak edenler varsa, kapı kapı yapılan görüşmelerin belgesini çıkarır, alınlarına yapıştırırız. Bizim sahte anketlerle işimiz yok. Biz de büyükşehirde yüzde 50’yi geçtik Allah’ın izniyle” dedi.

Biz bir bütünüz

Meyve veren ağacın taşlanmasının doğal olduğunu ifade eden Ergün, yapıcı eleştirilere her zaman açık olduklarını ama kendilerine iftira atanlara da en güzel yanıtı vereceklerini söyledi. yapılan tüm güzel hizmetlerin birer ekip işi olduğunu da vurgulayan Ergün, şahsıyla beraber Necati Selçuk’a destek istedi. Güzel bir ekiple hem Manisa’da, hem Sarıgöl’de en güzel hizmetleri ortaya koyacaklarını belirten Ergün, “Biz bir ağacın gövdesiyiz. Biz bir bütünüz. Bütün ilçelere, bütün mahallelere hizmet ulaştırmak bizim boynumuzun borcudur” dedi. Konuşmaların ardından Ergün ve Selçuk, birlik ve beraberlik pozu vererek, mitingi noktaladı. Mitingin ardından otobüs üzerine çıkan Sarıgöllü minik bir kız Ergün’e Sarıgöl Çağlak’ı hediye ett.

MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş
MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün; Sarıgöl Kararını Vermiş

  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.