• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Manisa 20 °C
  • İzmir 20 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Dutlulu, “Onlar Makam Koltuklarına Sevdalı, Biz Bu Şehre Sevdalıyız”

Okunma Sayısı: 706
Dutlulu, “Onlar Makam Koltuklarına Sevdalı, Biz Bu Şehre Sevdalıyız”
Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşın yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılandı. 15 yıl boyunca unutulan, hizmetten mahrum kalan,

Dutlulu, “Onlar Makam Koltuklarına Sevdalı, Biz Bu Şehre Sevdalıyız”

Haber Merkezi

Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşın yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılandı. 15 yıl boyunca unutulan, hizmetten mahrum kalan, AK Parti’nin sırtını döndüğü Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni asfalt yollar, yeni parklar, yeni çocuk oyun alanları gibi birçok hizmet yaptıklarını söyleyen Başkan Dutlulu, yeni dönemde Sağlık Ocağı, Mahalle Kreşi ile içerisinde gölet, spor alanları ve sosyal dinlenme alanları bulunan Cumhuriyet Kent Parkı’nı Cumhuriyet Mahallesi’ne kazandıracaklarını söyledi.

5 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetler, halkla kurduğu güler yüzlü iletişim ile 7’den 70’e tüm Akhisarlıların kalbinde yer edinen Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ikinci dönemi için tüm Akhisar halkının desteğini istiyor.

‘Akhisar’da 5 yılda çok çalıştık, çok güzel hizmetler yaptık ama yeterli değil; daha çok çalışacağız” diyerek sözlerine başlayan Başkan Dutlulu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü;  “5 senedir Akhisar’da belediye başkanlığı görevini keyifle, hizmet etme heyecanı ile gönülden yapıyoruz. Çünkü sizleri, halkımızı çok seviyoruz.

“AK PARTİ’NİN SIRTINI DÖNDÜĞÜ MAHALLELER HİZMETE BİZİMLE KAVUŞTU”

Göreve geldiğimizde üzülerek gördük ki; AK Parti’nin en çok oy aldığı Cumhuriyet, Efendi, Ulucami gibi mahallelerimiz hizmetten en mahrum kalan yerler olmuş. Dedik ki, bu böyle olmaz, bu mahallelere hak ettiği değeri vermemiz lazım dedik ve hemen çalışmalara başladık. Bizim için kimin nereye oy attığı hiç önemli değil, biz onlar gibi değiliz. Bizim için önemli olan halkımıza eşit hizmetin ulaşması, ihtiyaç duyulan yerlere hizmetin gitmesi. Göreve geldik hemen asfalt çalışmalarımızı başlattık. Kötü ekonomik koşullarda, pandemide bile asfalt hizmetimizi aralıksız sürdürdük. Çağlak Parkı’nı 5 kat daha fazla büyülttük. Halkımızın sosyalleşebileceği kafeler yaptık. Yeni parklar yaptık. Bu mahallemize de hizmet eden Cumartesi Pazarı’nı şehrimize kazandırdık. Kısacası AK Parti’nin sırtını döndüğü, umursamadığı bu mahalleler hizmete bizimle birlikte kavuştu.”

“AKHİSAR’DA GERÇEK BELEDİYECİLİK NASIL YAPILIR ONLARA ÖĞRETTİK”

Belediye Başkanlığı görevi bittikten sonra 5 yıl boyunca Salih Hızlı’yı Akhisar’da hiç kimsenin görmediğini, seçim zamanı geldiği için sahnelere çıkıp şov yaptığını ifade eden Başkan Dutlulu,  “15 yıl Akhisar halkına sırtını dönen, makam odasına kapanıp halkın içine çıkmayan eski belediye başkanı, şimdiki il başkanı sahneye çıkmış diyor ki; “Belediyecilik asfalt atmak değildir, belediyecilik park yapmak, pazar yeri yapmak, yol yapmak değildir.” Ya kusura bakmasınlar, 15 sene belediyeyi yönetmişler; ama belediyecilik nasıl yapılır, Akhisar halkı ne istiyor onu bile bilmiyorlar daha. Akhisar halkının karnı bu boş laflara tok.

Bizi istedikleri kadar eleştirsinler, asfalt atmaya devam edeceğiz, park yapmaya devam edeceğiz, yeni yollar, güzel sosyal alanlar yapmaya devam edeceğiz. Biz, Akhisar halkı ne istiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Mahallemize, aynı gölet alanı gibi büyük bir yaşam merkezi kazandıracağız.  Onlar yapmayacakmış, hiç üzülmeyin, 5 gün kaldı. Bu saydıklarımın hepsini yapacağız. Onlar da sandıkta gereken cevabı alacaklardır. Akhisar’da gerçek belediyecilik nasıl yapılır o arkadaşlara hep birlikte gösterdik;  göstermeye de devam edeceğiz” dedi.

“SİZ MAKAM KOLTUKLARINA SEVDALISINIZ, BİZ DE BU ŞEHRE SEVDALIYIZ”

Cumhuriyet Mahallesine yeni Sağlık Ocağı ve Mahalle Kreşi kazandıracaklarını söyleyen Başkan Dutlulu, “Biz, bütün projelerimizi Akhisar halkının ihtiyaçlarına göre oluşturduk. Bizim projelerimiz içerisinde öyle atılıp tutulacak, hayali işler yok. Hepsi Akhisar halkının ihtiyaçlarına yönelik gerçek  işler. Keşke odandan çıkıp biraz Akhisar halkının içine karışsaydın da Akhisar’ın, Cumhuriyet Mahallesi’nin neye ihtiyacı var görseydin. Sana ne diyeceklerdi biliyor musun? Akhisar halkı sana yollara, parklara, mahalle kreşlerine, sağlık ocaklarına, semt pazarlarına ihtiyacı var diyecekti. Ama siz makam koltuklarına sevdalısınız, biz de bu şehre sevdalıyız.

Şimdi de başkan yardımcısını aday yapmışsın. Kardeşim, daha hanginiz aday belli değil. Hanginiz konuşuyor belli değil. Önce bir karar verin belediye başkan adayınız o mu oldu, yoksa diğeri mi oldu karar verin.

Şimdi çıkmışlar, Şeyhisa ve Hashoca’ya büyük katlı binalar yaptıracağız diyorlar. Kardeşim, oranın altı tarihi eser dolu. İnsanları yıllardır kandırıyorsunuz hala daha kandırmaya devam ediyorsunuz. Biz oraları olduğu gibi koruyacağız. Rantsal değil yerinde kentsel dönüşüm yapacağız. Halkımız da evlerini müteahhitlere vermekten daha çok ekonomik fayda sağlayacak. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki sit alanının azalması için mahkeme süreçlerini başlatan da biziz. 5 sene boyunca ortadan kayboldular. İktidar partisinden de bu konuda sizler için destek istedim; ama hiçbirisi Akhisar’ı, Cumhuriyet Mahallesini, Efendi’yi, Hashoca’yı, Şeyhisa’yı düşünmedi ve önemsemedi. Ama siz hiç merak etmeyin; biz sizin için canla başla çalışmaya ve şehrimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz. Onlar o sit alanını getirdi, biz de o sit alanının azaltılması için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“AKHİSAR HALKI OLARAK BİRİZ VE BERABERİZ”

Hangi siyasi görüşten olursa olsun, bu hizmet yolculuğunda tüm Akhisarlıların desteğini isteyen Başkan Dutlulu, konuşmasını şu sözlerle tamamladı; “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize açtığı yolda, Türkiye İttifakı olarak, Akhisar halkı olarak biriz ve beraberiz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun 31 Mart seçimlerinde halkımızın yine hizmete oy vereceğine ve sandıkları patlatacağına yürekten inanıyorum. Şimdi elinizi vicdanınıza koyun; Akhisar’ı kim daha çok seviyorsa, Akhisar’a kim daha çok hizmet ettiyse, kim Akhisar halkının zor günlerinde yanında olduysa, ziyaret edip hatırını sorduysa lütfen o belediye başkanına oy verin. Ben burada kendime güveniyorum. Akhisar’ın her bir mahallesinde yaşayan 7’den 70’e herkesi çok seviyorum. Bu şehir için herkesten daha çok çalışırım, daha çok mücadele ederim. Sizlerin desteğiyle başaramayacağımız iş yok. 5 gün sonra sizlerle birlikte Akhisar’a baharı yeniden getireceğiz” dedi.















































































 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.