• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Demirci’de Tanrıverdi Rüzgârı

Okunma Sayısı: 2825
Demirci’de Tanrıverdi Rüzgârı
AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Demirci ilçesinde partililerin ve muhtarların büyük coşkusuyla karşılandı.

Demirci’de Tanrıverdi Rüzgârı
Haber Merkezi

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Demirci ilçesinde partililerin ve muhtarların büyük coşkusuyla karşılandı.

Demirci ilçesinde Muhsin Yazıcıoğlu Parkında bulunan dev yörük çadırında partililer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Tanrıverdi’ye İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Arslan, Demirci İlçe Başkanı Bakır,İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve partililer eşlik etti.

GÜLEN YÜZ MANİSA OLACAK GÜLEN YÜZ DEMİRCİ OLACAK

Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Tanrıverdi şunları söyledi; “ 30 Mart seçimlerini çok önemsiyoruz. Bu seçimler hem yerelde hem de genelde çok önemlidir. Bu seçimlerde gülen yüz Demirci’nin yüzü olacak, gülen yüz Manisa’nın yüzü olacak, gülen yüz Türkiye’nin yüzü olacak. Biliyorsunuz ki Manisa’yı büyükşehir yapmak çok şükür bize nasip oldu. Dolayısıyla Manisa Büyükşehir belediyesi oldu. Büyükşehir belediyesi demek büyük imkânlar demektir. Büyükşehrin büyük imkânlarını Manisa’ya taşımanın haklı onurunu yaşıyorum. Yerel yönetimlerin sorunlarını biliyoruz. Belediyecilik bizim işimizdir. Aynı dili konuşan aynı duyguları paylaşan bir belediye başkanı arkadaşımızla yani Selami kardeşimizle bizi, bizi de Ankara ile  el ele tutuşturduğunuzda Demirci ilçemiz ve Manisa’mız çok daha güzel çok daha büyük hizmetler alacaktır.”dedi.

ŞEHRİMİZİ GÖZYAŞI ÜZERİNE İMAR ETMEYECEĞİZ

“Şehrimizi imar ederken kesinlikle gözyaşı akıtmayacağız.”diyen Tanrıverdi konuşmasına şöyle devam etti; “Şehrimizi imar ederken kesinlikle göz yaşı üzerine imar etmeyeceğiz. Gözyaşı akıtmayacağız. Asla mazlumun ahını almayacağız. Hemşerimizin gönlünü kırarak değil, onların rızasını alarak şehirlerimizi imar edeceğiz. Biz biliyoruz ki şehirler gönül kırarak gözyaşı aktırarak imar edilmez. 2011 yılında %67 olan oy oranımız milletimizin bize olan güveni demektir. 2009 seçimlerinde biz burada belediyeyi kazanamadık peki şehrimize milletimize kırıldık mı hayır. Ona rağmen biz merkezi hükümetimizin imkânlarıyla Demirci’ye 75 yataklı tam donanımlı Devlet Hastanesinin temellerini attık, kaba inşaatı bitmiş vaziyette, bugün incelemesini yaptık, inşallah birkaç ay içerisinde hep birlikte açılışını gerçekleştireceğiz.”

MHP’Lİ NE MANİSA BELEDİYESİ NE DE DEMİRCİ BELEDİYESİ KONUT ÜRETEMEDİ

Demirci’ye TOKİ tarafından konut kazandırmak istediklerinde MHP’li Demirci Belediye Başkanı tarafından zorluklar çıkarıldığını, zamanında konutların yapılması yönünde zorluk çıkarmamış olsaydı şimdiye kadar vatandaşların konut sahibi olabileceklerini söyledi. Tanrıverdi; “Bildiğiniz gibi hayırseverlerin bizim dönemimizde Demirci belediyesine bağışladığı arsayı biz MHP’li belediyeden TOKİ’nin yapacağı konutlar için parayla satın aldık. MHP’li Demirci belediyesi bu hayırseverin bağışladığı arsayı bile rayiç bedelinin çok üstünde satarak TOKİ üretmemizi engel oldu. Ama biz bütün bu engellemelere rağmen ihalesini yaptık ve konutları yapacağız. Demirci ilçemiz merkezi hükümetten hizmetlerini almış almaya da devam edecektir. Manisa’da 5 yıldan beri belediye başkanlığı yapanların 5 yılda 5 tane konut üretemediler. Eğer buralara gelirse lütfen kendilerine bir sorun siz 5 yılda 5 tane konut üretebildiniz mi? diye. Aynı şekilde Demirci’de de konut ihtiyacı var. Peki buradaki belediye başkanı da 5 yılda 5 konut üretebildi mi? hayır. Biz iş başına geldiğimiz de TOKİ aracılığıyla konut ihtiyacımızı gidereceğiz. Büyükşehir belediyesinin bu alanda bir şirketi olacak. Şehrin mimarı yapısına uygun binaları yapacağız. Yeni imar alanları oluşturarak özel sektörün de buralarda bina yapmalarını gerçekleştirmiş olacağız.

DEMİRCİ’DE HİZMET VERASA ORADA AK PARTİ VARDIR

“Demirci’de bir hizmet varsa orada Ak Parti vardır.”diyen Tanrıverdi, konuşmasını şöyle tamamladı;” Yani merkezi hükümetimizin hizmetleri ile Demircimiz hizmet almıştır. Bizim görevimiz insana hizmettir. Biz siyasi görüşünden dolayı hiçbir kimseye sırtımızı dönmedik. Büyükşehir ile aynı dille konuşan belediye başkanımızın ortaya koyduğu hizmetlerle tanışıp bu hizmetleri alacaksınız. Bizim amacımız mutlu şehirleri ortaya çıkarmaktır. Biz siyaseti ve belediyeciliği insana hizmet için yapacağız ve bunun karşılığını inşallah hem bu dünyada hem de ahrette alacağız. Ben yaptım oldu bitti demeyeceğiz. Biz Manisa’yı ve Demirci’yi hep birlikte yöneteceğiz. Biz birlikte varız birlikte yaparız. Kararlarımızı STK’ların temsilcileri ile birlikte alacağız. Zira biz STK’ları taraf olarak değil onları ortak olarak görüyoruz. Manisa’nın belediye başkanı 5 yılda 5 tane nikâh kıymadı. Bu halktan bana ne demektir. Allah’ın izni sizlerinde desteği ile Demirci’de Selami kardeşim, Manisa’da da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiğimde çok önemli bir mazeretimiz yoksa hafta sonu programlarımızı yapacağız ve hemşerilerimizin nikahını kıyacağız.”

Tanrıverdi, kahvaltının ardından Pazar yerine giderek pazarcı esnafı ve çarşı esnafını ziyaret etti.




  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.