• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • 19 Mayıs’ı Fener Alayı ve Konserle Kutlayacağız
  • Karabulut Şirketler Grubundan  Duyurulur
  • KEY Performans Öğretmen Alımı
  • Bay-Bayan Üretim Personeli Alımı
  • 19 Mayıs Bayramı Programı Belli Oldu
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pide ve Lahmacun Ustası Aranıyor
  • Erkek Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Şarküteri Görevlileri Aranıyor
  • Hat Süpervizörü Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

CHP’li Özel Çalınmadık Kapı Bırakmadı

Okunma Sayısı: 2569
CHP’li Özel Çalınmadık Kapı Bırakmadı
CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel seçim çalışmaları kapsamında Pazar günü önce Gölmarmara’ya, daha sonra merkezde Horozköy’e ve buradaki ziyaretinin ardından da geç saatlerde Turgutlu’ya gitti.

CHP’li Özel Çalınmadık Kapı Bırakmadı
Haber Merkezi

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel seçim çalışmaları kapsamında Pazar günü önce Gölmarmara’ya, daha sonra merkezde Horozköy’e ve buradaki ziyaretinin ardından da geç saatlerde Turgutlu’ya gitti. Bir günde 3 ilçede yoğun bir çalışma yapan CHP’li Özel vatandaşlardan 30 Mart için destek istedi, söz aldı.

Pazar günü sabah erken saatlerde Gölmarmara’ya giden CHP’li Özel burada vatandaşlarla buluştu, köy ve mahalle ziyaretleri yaptı. Gölmarmara ziyaretinin ardından Manisa merkeze gelen Özel, Horozköy’e geçerek vatandaşlara seslendi.

HOROZKÖY’DE BUZLAR ERİYOR

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan ile birlikte Horozköy’de esnaf ziyaret etti ve kahvelerde halka seslendiler. CHP’li Özel Horozköy’de yaptığı konuşmasında geçmiş dönemlerde düşük oy aldıkları Horozköy’de artık CHP’ye yaklaşımın değiştiğini ve CHP’nin bir umut olarak görüldüğünü kaydetti.

Özel;

‘Özellikle düşük gelir seviyesinde, ezilen vatandaşlarımızın haklarını, hukukunu koruyan, kollayan parti CHP’dir. Biz  Horozköy’e üç yıldır oy alıp almadığımıza bakmadan sık sık uğradık. Milletvekili olduğum günden beri bu mahallenin her sorunuyla ilgilendik. İyi ve kötü gününüzde hep yanınızda olduk. Şimdi burada gördüğümüz tablo, ilgi bizleri mutlu etti, umut verdi.  Artık buzlar eriyor, aramızdaki mesafe daralıyor ve Horozköy CHP’ye sıcak sinyaller veriyor. Biz de bu ilgiye layık olacağız, söz veriyoruz.’ dedi.

NE ÇEKTİN BE TURGUTLU?

Horozköy ziyaretinin ardından Turgutlu’ya giderek burada bir miting yapan CHP’li Özel Turgutlu’daki büyük yürüyüş ile adeta gövde gösterisi yaptı. Turgutlu Acarlar Mahallesinde yapılan mitinge ve yürüyüşe CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’da katıldı. Vatandaşların sevgi seli ile karşılaşan CHP’li Özel ve CHP’li Erdoğdu birer konuşma yaparak Turgutlulara seslendiler. CHP’li Özel burada yaptığı konuşmasında;

‘Serhat Orhan döneminin tutulacak yanı yok. Tepenizde Çaldağı, asit yağıyor. Milyar dolarlar onlara yağarken zehirler ovamıza, havamıza, suyumuza yağıyor. Yazıklar olsun! Ne çektin be Turgutlu?’ diyerek yereldeki politikaları eleştirdi.

BU YARIŞ BAKAN EVLATLARI İLE VATAN EVLATLARI ARASINDA GEÇİYOR

Özel, Manisa’nın bereketli topraklarından çiftçinin bereket alamadığını, pamuk üreticisinin, tütün üreticisinin darda olduğunu söyledi. 30 Mart günü AKP’li Serhat Orhan’ı, MHP’li Cengiz Ergün’ü gönderip, sandıklardan CHP’yi çıkaracaklarını belirten Özel; ‘Sen doğru ol, eğri belasını zaten bulur’ diyerek bu seçim yarışın Bakan evlatları ile vatan evlatları arasında olduğunu kaydetti.

CHP’NİN CESUR YÜREĞİ, BAŞBAKANIN KORKULU RÜYASI

Özgür Özel, Manisa’daki seçim çalışmalarına destek için gelen İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’yu CHP’nin cesur yüreği, Tayyip Erdoğan’ın, diktatörün korkulu rüyası diye tanıttı. Özel, Aykut Erdoğdu’nun mecliste yolsuzlukları ortaya çıkartan, korkmadan yolsuzluğun, haksızlığın üzerine giden bir milletvekili olduğunu söyleyerek mikrofonu Erdoğdu’ya bıraktı. Erdoğdu ise hem Manisa’daki seçim çalışmalarına destek amacıyla hem de arkadaşı Özel’i özlediği için buraya geldiğini kaydetti. Erdoğdu yaptığı konuşmasında Manisa’daki seçimlerin kafa kafaya gittiğini ve CHP için en önemli yarışlardan birinin de Manisa’da yaşandığını kaydetti. Erdoğdu hükümetin ekonomi politikalarını ve dış politika da yaptıklarını eleştirdi. Erdoğdu;

‘Yolsuzlukları yapan milletvekilleri ile aynı ünvanı taşımaktan utanıyorum. Ama biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekiliyiz. Bu ülkede Cumhuriyeti kurmuş, haksızlığa hiçbir zaman boyun eğmemiş bir partinin evladıyız. Mücadelemizi var gücümüzle sürdüreceğiz. Yolsuzlukları yapanları bir bir temizleyeceğiz. Harama el uzatanlardan, yetim hakkı yiyenlerden hesap soracağız.’ dedi.

AKP’YE DUR DEMEK İSTEYENLERİ CHP’DE BİRLEŞMEYE DAVET EDİN

AKP’nin dış politikasına da değinen Erdoğdu; ‘Suriyeli mülteciler bugün yoksulluk içinde ise, Suriye’de binlerce insan ölüyorsa bunun sebebini uzaklarda aramamak gerek. Emperyalistler talimat vermiş ve ‘kardeşim Esad, düşmanım Eset’ olmuştur. Bu mazlum halkların bugünkü duruma gelmelerinin müsebbibi ortadadır. Bu yüzden sizler 30 Mart günü sandığa gittiğinizde şunu düşüneceksiniz: Hırsıza, yetimin hakkını yiyene, kardeşi kardeşe düşman edene mi oy vereceğim, yoksa Cumhuriyetin bekçisi, insan haklarının savunucusu, halkın yanında olan CHP’ye mi oy vereceksiniz? Görüyorum ki kararınızı çoktan vermişsiniz. Buradaki coşku herşeyi anlatıyor. Ama ben bugün sizden bir söz daha istiyorum, etrafınızdaki herkese gidip bunları anlatın ve hepiniz AKP’ye dur demek isteyenleri CHP’de birleşmeye davet edin.’ dedi.

ÖZEL’DEN TURGUTLU’DA ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

Konuşmaların ardından gece yarısına kadar Turgutlu sokaklarında büyük bir yürüyüş yapan CHP’lilere balkonlardan, sokaklardan gelen destek ise görülmeye değerdi. Özel yürüyüşün sonunda Parti binasının önünde yaptığı teşekkür konuşmasında; ‘31 Mart sabahını hayal ettim biraz önce. İnşallah 31 Mart sabahı 17 ilçemizde ve Büyükşehir’de aldığımız zaferi kutlayacağız. Ama bugünkü yürüyüş bana Zaferi şimdiden müjdeledi. Sizleri çok seviyorum.’ dedi.

CHP’li Özel Çalınmadık Kapı Bırakmadı
CHP’li Özel Çalınmadık Kapı Bırakmadı
CHP’li Özel Çalınmadık Kapı Bırakmadı
CHP’li Özel Çalınmadık Kapı Bırakmadı
CHP’li Özel Çalınmadık Kapı Bırakmadı

Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.