• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Manisa 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin coşkulu tanıtım toplantısı yapıldı

Okunma Sayısı: 1708
Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin coşkulu tanıtım toplantısı yapıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği, Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin coşkulu tanıtım toplantısı Akhisar Belediyesi Sinema Salonunda yapıldı. AK Parti İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin tanıt

Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin coşkulu tanıtım toplantısı yapıldı

Akhisar Haber Ajansı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği, Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin coşkulu tanıtım toplantısı Akhisar Belediyesi Sinema Salonunda yapıldı.  AK Parti İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin tanıtım toplantısına Manisa Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkanvekili Ayşe Nevin Sert, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, MHP Akhisar İlçe başkanı Ahmet Namal,  Çevre Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Esnaf Oda başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı. Aday tanıtım programına gelen davetli ve misafirlere pilav ayran ve helva dağıtımı yapıldı.

Sunuluğunu Sertaç Bayram’ın yaptığı AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin coşkulu tanıtım toplantısı Saat 19.30’da Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

AK Parti İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin tanıtım toplantısına konuşan MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal;” Çıktığımız memlekete hizmet kurana, vatana hizmet yolunda rabbim dirlik ve birliğimizi daim etsin cenabı Allah şer güçlere hainlere fırsat vermesin. Burada görüldüğü gibi sahada da bu şekilde hep beraber kol kola omuz omuza çalışarak hedefe ulaşacağız. 5 yıldır burada hizmet eden belediyenin kötülüklerini, çirkeflerini gördük. 550 kişiyle belediyeyi devraldılar, 1800 kişiye çıktılar.

55 MİLYON BORÇ ALDILAR, 800 MİLYONA ÇIKMIŞ

Namal;”  55 milyon borç aldılar, 800 milyona çıkmış. Bu bizim 10 sene sonra gelecek çocuklarımızın, torunlarımızın tuğu bitmemiş yetimlerin hakkını 400-500 tane arsa, tarla sattılar. Borçları ödemek için, ama daha SSK’nın borcunu ödeyemediler. Akhisar bizim aşkımız. Başka bir yere gitmemiz şansınız da yok bu şehre sahip çıkalım. Oy vermeye giderken elimizi vicdanımıza koyalım ve 3 tane de yanımıza yandaş alalım bilerek bu vatanın, duvarına sevdalılarını kaç tuğla koyacak arkadaşımızı seçelim. Bu vatanımızı savunan bu yiğitlere, garip fukara hakkını savunacak orada otursun. Memleketin her yeri Dutlulu inşaat olmuş, sanki şantiyeler ile Ali Ağaoğlu gibi olmuş. Ne mutlu Türküm diyene diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin tanıtım toplantısına konuşan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer; “ Bu seçim sürecinde adayımızın kimin olduğunda alakalı bir çok Spekülasyon oluştu. Kim olacağıyla alakalı gündemi meşgul etti. Bizler daha çok rakibimiz diyebileceğimiz partilere, ilgilendiren bir konu olmaz. AK Parti sistemli çalışan bir partidir. Biz de adayı değil başkanı açıklayacağız dedik. Ve bunun için bu akşam buradayız, adayımızı açıklamaya geldik. Genel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı yerel seçimlerde taçlandırmayı bekliyoruz. Bunun için zaman, mekân her şey bizden yana, bu koşullar bize uygun. Karşımızda dağılmış bir ekip, yönetilemeyen bir belediyecilik anlayışı var. Maalesef Akhisar’ı küçük gören bir belediyecilik anlayışı var. Önceden Akhisar’ımızla alakalı dev projeler konuşulurdu., büyük vizyonlar ve hedefler ortaya konulurdu. Şimdikiyle kıyaslamak, gerçekten abesle iştigal, küçük bir yama yapılıyor bunu hizmet olarak anlatılıyor. Maalesef elle tutulur hiçbir vaatleri yerine getirmediler. Bitirmek istediğimiz projeleri ya rafa kaldırdılar, onlarda bizi bekliyor, ya da tamamen iptal ettiler. Bizim hedeflediğimiz kentsel dönüşüm projemiz vardı, kentsel dönüşüm projemiz bitme noktasına gelmişti, kentsel proje ile ne yaptılar.

KENTSEL PROJE Yİ ŞEYHİSA MAHALLESİNİ BİRKAÇ EVİ BOYADILAR

Sözcüer;” Kentsel proje yi Şeyhisa mahallesini birkaç evi boyadılar. Akhisar’ın geldiği maalesef çok üzücü bir noktadayız. Akhisarlılar bunlara Akhisar’ın hesabını soracak. Üniversitemiz ne oldu. Akhisar Üniversitesi olarak bir hayal koymuştuk ortaya, dünya şampiyonlarımız vardı, uluslar arası başarılarımız vardı. Akhisarspor’a bugüne kadar neden destek olunmadı. Dünya şampiyonu güreşçilerimiz, jimnastikçilerimiz maalesef tam manasıyla freni oldular. Belediyeyi kendi aile şirketine çevirenlerden, reklam ve sosyal belediyeciliğinden asla biz bu zihniyetten olmadık. Akhisar için ayrılan parayı, Akhisar için ayrılan kaynağı reklama sosyal belediyeciliği konserlere sosyal medya trollerine harcayanlardan kesinlikle değiliz ve olmayacağız. Biz onlara aldırış etmeden, eser üretmeye eser ve hizmet, siyaseti üretmeye devam edeceğiz.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sözcüer;” Taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bizim doğa üstü güçlere ihtiyacımız yok, bu arada Noel baba gibi, ne inancımızda, ne kültürümüzde var. Bizimde kahramanlarımız ayrı, bizim Kahramanlarımız Recep Tayyip Erdoğan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Salih Hızlı var, Cengiz Ergün var, Ömer İşçi, Devlet Bahçeli var. Biz hizmet etmek için böyle fantastik kahramanlara değil, gerçek kahramanlara bel bağlıyoruz. Biz güçlü hükümetimize, cumhur ittifakımıza güveniyor ve ayağımızı yere sağlam basıyoruz. Sayın Grup Başkanvekilimizle, okulu neol babadan isteyen gibi değil, biz okulu, Grup Başkanvekilimizden, Cumhurbaşkanımızdan isteriz. 8 okulumuz güçlendirme çalışmaları yapılıyor. Akhisar’ımıza yeni yapılacak hastanemizin önce 50, sonra 450 yataklı hastanenin projesi yatırım programına alındı. Medar ve Süleymanlıya Doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Çok güzel günler bizi bekliyor. Yeni sloganımızla hazırız, karlıyız diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin tanıtım toplantısına konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı;” Bu gün çok heyecanlı bir gün ve yeniden bir başlangıç yapıyoruz. Şehrimize kaldığımız yerden hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehrimizin yörüngesi bir 5 yıl süreliğine yön değiştirdi, hedefleri küçüldü. Bu şehir bir dünya markası olmaya ilerlerken birden acı bir frenle durdu. Bunu tekrar bir araya getirerek başlatmamız gerekiyor. Biz bu şehrin güç kaynaklarını ele alacağız. Bizim güç kaynağımız Bahadır Yenişehirlioğlu var, ben 15 yıl belediye başkanlığı yaptım bir milletvekilinin gücünün yerel siyasete etkisinin hizmetlerinin farkındayım. Biz öyle kazanacağız ki şehri hiç kimse kaybetmeyecek. Hiçbir zaman sesimizi yükseltmeyeceğiz, biz sözümüzü yükselteceğiz. 2019 yılında belediyeye Akhisar Belediyesinin borçları bir pankart asıldı. Yaklaşık 52 milyon borcu vardı, 17 milyon da alacağı vardı. Geçenlerde yine bir pankart asıldı bu pankart biraz küçüktü içersinde mahcup ifadeler içeriyordu. 1 milyar 200 milyon bütçeden bahsediliyordu. Bu bir algı operasyonudur. 5 yılda 6 milyar yapar, şimdi kedi buysa, ciğer nerde, ciğer buysa kedi nerde. 5 yılda 6 milyar kaynak kullanıyorsunuz ve bu kaynağın detaylarını da istiyoruz.

ROBERTO CARLOS GELDİYSE, RONALDO NİYE GELMESİN

 Hızlı;” Bu kaynağın nerelere harcandığını bilmek istiyoruz. Şeffafız diyerek şeffaf olunmuyor. Biz seçimi Akhisarlıların takdiriyle alacağız arkadaşlar. Ömer İşçi arkadaşımız çok iyi bir tecrübeye sahiptir. 2004 yılında onun attığı temel ile Akhisarspor’umuzu süper lige çıkardık. İnşallah 5 yıllık süreçte Akhisar muhteşem eserlere sahip olacaktır. Akhisar tekrar eski yörüngesine dönecektir. Bahadır abi bizim gerçekten abimizdir. Akhisar’ı tekrar dünya markası haline dönüştüreceğiz. Biz dünya şampiyonları yetiştirdik. Sevilla’yı burada ağırladık. Şu şehre Roberto Carlos geldiyse, Ronaldo niye gelmesin bunların hepsini biz başardık. Biz seyretmeye devam edin. Bu şehir 5 bin yıllık tarihine tekrar güçlü noktasına erişecektir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Cumhur ittifakımızın hükümet edişiyle, Cengiz Ergün başkanımızın belediye başkanlığında 17 ilçemizin bir birleri dayanışmasıyla tekrar Manisa’mızı ayağa kaldıracağız. 2019’da başka ben İstanbul’daydım, partinin önünde davullar çaldığında ağlamıştım. Bu defa sevinç gözyaşları dökeceğiz inşallah. 31 Mart’ta kaldığımız yerden tekrar devam edeceğiz. Sesimizi değil, sözümüzü yükselteceğiz. Bu aziz şehir hizmetlerin en güzeline layıktırlar. Yerel iktidara geliyoruz, bizler sahada konuşacağız. Ömer İşçi kardeşimizin Belediye Başkan adaylığı hayırlı olsun diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin tanıtım toplantısına konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkanvekili Ayşe Nevin Sert;” Bu gün aday adaylarımız bitti, adayımız belirledik başka bir yarış başlıyor. AK Parti’yi Ak Parti yapan en önemli özelliğini bu salonda görüyoruz. Aday adaylarımız adayımızın yayında ve onunla birlikteler. Adayımız Ömer İşçi, hakkıyla, layıkıyla taşıyacak bir adayımızdır. Ve Akhisar’a en iyi hizmeti sunacaktır. Bu AK parti belediyeciliğin, marka belediyeciliğini en yükseğe taşıyacaktır. Buna inancımız tamdır. Kendisinin de yapmış olduğu çalışmalar ve yapılan birçok hizmeti daha önceli Belediye başkanımız Salih Hızlı’nın yol arkadaşı, yapılanlar, yapılacakların garantisidir. Artık yalnız da değildir. Parti başkanımız yanında, onun ötesinde de Grup başkanvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu var.

ÖMER İŞÇİ ARTIK AKHİSAR’IN İŞÇİSİ OLACAK

Sert;” Bunlar en büyük şanslarımız. Bütün artı değerlerle birlikte Ömer İşçi en güzel hizmetleri Akhisar’a getirecek. Ömer İşçi artık Akhisar’ın işçisi olacak. Çalışkanlığıyla, efendiliğiyle hepinizin gönlünde kalbini kazanmıştır, ama bundan sonra hepinizin daha fazla saygısını, sevgisini kazanacağına da inanıyorum.  Yolu açık olsun biz AK parti olarak Cumhur ittifakı olarak ve bütün Akhisarlılar olarak Ömer İşçi’nin arkasındayız ve onu sizlere emanet ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin tanıtım toplantısına konuşan, Manisa Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bahadır Yenişehirlioğlu;” Akhisar’da olmak çok güzel, sizleri çok özlemişim. Bu gün çok güzel bir program icra ettik. İsmiyle müsamaha devlet gibi bir adam, Devlet Bahçeli, bilge kişilik Manisa’mızdaydı. Adaylarımızı tanıttı ve muhteşem bir konuşma yaptı. Böyle bir devlet adamına sahip olduğumuz için ben çok gururlandım. Bizler çok şanslıyız, bir yanda dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan, bir yanda Bilge lider Devlet bahçeli bize düşen sadece vazifeyi yapmak kalıyor. Doğduğum, büyüdüğüm ve kazandığım bir yer Akhisar’ı çok seviyorum. Ömer İşçi’yi çok uzun zamandır tanıyorum. Ömer İşçi, iyi bir ailenin evladı, Salih Hızlı ile çok uzun yıllar güzel hizmetler yaptılar.

HER YİĞİDİN YOĞURT YİYİŞİ VAR

Yenişehirlioğlu;”  Zaten iyi çalışmalar yapmasalardı 3 dönem seçilemezlerdi. Her yiğidin yoğurt yiyişi var. Şuan ki belediye başkanımızı da evladımız olarak görüyorum, Akhisar’ın evladı, ama yoğurt yiyişi farklı herkesin yoğurt yiyişi farklı Ömer İşçi’nin bu yoğurdu çok daha güzel yiyeceğini düşünüyorum. Biz kavga insanı hiçbir zaman olmadık, muhabbet insanı olduk.  Ha yeri geldiğinde çok iyi kavga etmeyi de biliriz, şiarımız hizmet etmek. AK Parti 21 yıldır iktidarda, nerdeyse bir ömür. Başarısız olsaydı bu millet onu baş tacı yaparmıydı, biz milletin ta kendisiyiz. Biz bu memlekete sevdalı insanlarız.  Akhisar’a hastane yapılacak, Sağlık bakanı ve Cumhurbaşkanı yatırım dairesiyle çözmen lazım, Sağlık bakanı elinden tutup, Cumhurbaşkanı yatırım dairesinin götürdüm ve yatırım planına aldırdım. Medar Mahallesine Doğalgaz çalışmalarını başlatıldı. Ömer İşçi’ye 2 hediye vereyim dedim ve iki çalışma hediye verdim. 5 yıllık Milletvekilliği Akhisar ve Manisa’ya iyi yatırımlar yapmak istiyorum. Ömer İşçi deneyimli, donanımlı bir adam, itibarıyla da olgunlaştı ve tecrübesi de var. Şuan ki belediye başkanı benim evladım gibidir, sözüm yok, lafım yok fakat o farklı hizmet etmeyi, farklı çalışmayı seçti onun tercihidir. Ben asla başkasının yokluğu üzerine varlık kurmadım. Ben en iyisi olmaya çalıştım ki, tercih edileyim, ben Ömer İşçi’nin en iyi olduğuna inanıyorum. Ben zaten şöhretli bir adamım, beni bütün dünya aktör olarak tanıyor. Ama ben Akhisar’a hizmet etmek istiyorum. 5 yıllık vekillik sürem bittiğinde arkamdan ya da siyasetin dışına çıktığımda, ya adam gerçekten iyi adamdı Akhisar’a iyi hizmetler katkı etti dedirtirsem dünyanın bahtiyar insanı olacağım. Bunu da Ömer İşçi ile yapmak istiyorum.

ŞUAN Kİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ KOMŞUNUN ÇOCUĞU, AMA ÖMER İŞÇİ BENİM EVLADIM

Yenişehirlioğlu;” İnsan kendi evladını mı çok sever, komşusunun evladını mı çok sever. Kendi evladını sever. Şuan ki belediye başkanımız komşunun çocuğu, ama Ömer İşçi benim evladım. Ben her zaman burada olamam ama benim elim her zaman Ömer İşçi’nin üzerinde olacak. Açıkça söyleyeyim şuan Akhisar il olamaz. Şuan iktidarın gündeminde bazı ilçelerin il olması söz konusu değil, amma neticede birçok il olacaktır. Böyle bir program hayata geçtiği takdirde Akhisar ilk il olacak yerdir, diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin tanıtım toplantısına konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi;” Aday tanıtım toplantımıza hoş geldiniz, Şeref verdiniz. Akhisar’ı geliştirmek, kalkındırmak, Akhisar’ı keyifle yaşanılır bir şehir yapmak için, bugün sizlerle birlikte yola çıkıyoruz. Bu yolculukta bizimle oldunuz için, bir olduğumuz için, gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Saygıdeğer Akhisarlılar kıymetli yol arkadaşlarım sözlerime başlamadan önce genel başkanımız, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, grup başkanvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu'na, Manisa Milletvekillerimize, il başkanımıza ve aday belirleme komisyonunda yer alan tüm teşkilat üyelerimize şahsıma bu görevi layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. Güveninizi boşa çıkartmamak için tüm gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum. Kıymetli Akhisarlılar, Akhisar, 9 bin yıllık tarihiyle, benim için dünya’nın en güzel yeri 9 bin yıl boyunca, farklı medeniyetlerin hep gözbebeği oldu. Bu tarihe sahip çıkmamız gerekiyor. Bu mirası, çocuklarımıza bırakacaksak sahip çıkmaktan daha öte işler yapmamız gerekiyor. Geleceğimiz olan evlatlarımız için çalışmamız gerekiyor. İşte bu yüzden hedefimiz çok büyük gittiğimiz yerlerde bize soruyorlar diyorlar ki “Akhisar İl Olacak Mı?” Eğer ki bazı ilçeler, il statüsü kazanacaksa Akhisar’ın ilk olacağından şüpheniz olmasın. Ancak şundan da kimsenin asla şüphesi olmasın “il olursak gelişiriz” diye bekliycek halimiz hiç yok. Aksine Akhisar sanki bir il gibi her konuda diğer şehirlerle yarışacak, vizyonu, iddiası, özgüveni ve başarılı olduğu eski günlerine tekrar dönecek. Artık duraklama devri bitiyor. Yeniden büyük Akhisar için yola çıkıyoruz. Artık geciken yatırımlar olmayacak. Yeni bir dönem başlayacak. Işıldayan, parlayan bir Akhisar dönemi başlayacak.

İŞTE AKHİSAR’DA RAYLI SİSTEM OLUCAK

İşçi;” Sevgili Akhisarlılar modern bir şehirde ne olur? Raylı sistem olur. İşte Akhisar’da raylı sistem olacak. Başka ne olur? Üst geçitleri, alt geçitleri olur. Trafik derdi olmaz, park derdi olmaz, yol derdi olmaz. Üst geçitlerimiz de olacak alt geçitlerimiz de modern ve çevreci ulaşım anlayışı Akhisar’a çok yakışacak. Başka ne olur? Her evinde doğalgaz olur. İşte hepimiz için çok büyük bir şans olan AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Akhisar’ımızın önünü açan yatırımın yolunu açan geleceği şimdiden Akhisar’a getiren Manisa milletvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu bunun için de gerekeni yaptı. 150 milyon lira yatırımla Medar Mahallesi doğalgaz hattı çalışmalarımız başladı. Şimdi sırada diğer mahallelerimiz var. Başka ne olur? Modern sağlık kuruluşları olur. Bahadır Yenişehirlioğlu, onun için de düğmeye bastı. Yeni bir devlet hastanemiz olacak. Yatırım değeri 5 milyar lira 2024 yılı yatırım programına alındı.

 AKHİSAR’DA DAHA İYİSİNİN OLACAK BİR ANLAYIŞLA GELİYORUZ

İşçi;” Sevgili Akhisarlılar, başta söyledik zaman kaybetme lüksümüz yok. Bir ilde ne olacaksa, Akhisar’ımızda o olacak. Gerçek belediyecilik işte budur. Akhisar, Türkiye yüzyılının yıldız şehirlerinden olacak. Bunun için önceliğimiz kentsel dönüşüm. Bu konuda öyle bir adım ileri beş adım geri gidilmeyecek. Kentsel dönüşüm hızlanacak. Sevdiklerimizi güvende tutmak için bu dönüşüm hemen olacak. Biz, büyük Akhisar için yola çıktık. Yapılmayanı yapmak için yola çıktık. Yapmayanı, oldurmayanı, engel olanı aşmak için yola çıktık. Neden yerimizde sayalım, neden gelişmeyelim, neden Akhisarlı olmakla gurur duymayalım, bunların elimizden alınmasına neden izin verelim, vermeyeceğiz. Akhisar şehirlerin en güzeli olacak, şimdi sizinle bir şey paylaşmak istiyorum bakın, Akhisar Belediye başkanı demek nedir biliyor musunuz, Bu işleri yapmak demektir, vatandaşın emrinde olmak demektir. Akhisar demek büyük ekonomi demektir spor demektir, kültür demektir, sanat demektir. Turizm demektir. Tarım demektir, sanayi demektir. Modern yollar, köprüler, kavşaklar demektir. İkinci yüzyılın gurur duyucağız yeni eserler demektir. Akhisar demek mutlu Akhisarlılar demektir. İşte biz böyle bir Akhisar istiyoruz. Bekleyen, duran değil dünya’da en iyi kentlerde ne varsa Akhisar’da daha iyisinin olacak bir anlayışla geliyoruz. Öyle lafla da değil, bunun garantisiyle geliyoruz. Bu iş yalnızca Ömer İşçi işi değil, bu iş ekip işi, bu iş dava işi başta cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve onların Akhisar’a yansıması grup başkan vekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu ve diğer milletvekillerimizle Akhisar bu değişimi başlatıyor.

 DURAKLAMA DEVRİ 31 MART’TA BİTİYOR

İşçi;” Doğma büyüme Akhisarlıyım 15 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. 10 yıl belediye başkan yardımcılığı yaptım. Gururumuz Akhisarspor’umuzun eski başkanlarındanım. İl başkanımız Salih Hızlı’yla birlikte, belediyecilik anlayışında büyük deneyim kazandım. O dönemde Akhisar, pek çok konuda sıkışıp kaldığı kalıplarını kırdı. Hayali mümkün olmayan başarılara imza attı. Bu, “ben değil biz” anlayışının, birlikte olmaktan gelen bereketin eseridir. Akhisar bunu unutmaz. Çok lafa değil sonuca bakar. Salih başkanımızın döneminde yaptığımız gibi gürültü yapmadan işimizle ses getiriceğiz. Az konuşacağız, çok çalışacağız. Lafla peynir gemisinin yürümediğini herkes gördü. İnşallah duraklama devri 31 Mart’ta bitiyor. Akhisar’ı el birliğiyle kalkındıracağız. Bunun için büyükşehir belediyemizle koordineli çalışacak, hükümetle ve kurumlarla hızlı aksiyon alacak bir yönetime ihtiyaç var. Doğru ve zamanında hamlelerle Akhisar yeniden yükselişe geçecek. İyi ki Akhisarlıyım sözü tekrar gönüllerde yankılanacak. Sevgili Akhisarlılar belediye, hizmet yeridir. Eğer vatandaş memnun değilse, bunun nedeni hak ettiği hizmeti almamasıdır. Siyaset başka, hizmet başkadır. Biz bu bakış açısıyla yola çıkıyoruz. Hangi partiden olursa olsun biz tüm Akhisar’a hizmet adiceğiz. Herkes bilir ki bizde ayrı-gayrı olmaz. Tüm bu düşüncelerle, diyorum ki büyük Akhisar, büyük düşünür bunun için yapılacak belli. Sandık hazır. Gelin Akhisar’ı şaha kaldıralım. Türkiye yüzyılında parlayan Akhisar için oylarımız AK Parti’ye oylarınız Akhisar’a































































































































































































































 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.