• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Manisa 18 °C
  • İzmir 16 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Başkan Dutlulu, Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Okunma Sayısı: 1748
Başkan Dutlulu, Aday Adaylığı başvurusunu yaptı
2019 yılında Akhisar Belediye Başkanı seçilen Besim Dutlulu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için aday adaylık başvurusunu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Lokalinde saat 16.00’da İlçe Başkanı Hayriye Hacet’e teslim etti.

Başkan Dutlulu, Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Akhisar Haber Ajansı

2019 yılında Akhisar Belediye Başkanı seçilen Besim Dutlulu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için aday adaylık başvurusunu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Lokalinde saat 16.00’da İlçe Başkanı Hayriye Hacet’e teslim etti.

CHP Parti Lokalinde konfeti ve alkışlar adlında gelen Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Kadın Kolları Başkanı Emine Güven, Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan ve partili üyeler karşıladı. Yoğun bir kalabalık ortamında Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Başkan aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Hayriye Hacet’e verdi. İlçe Başkanı Hayriye Hacet’te başvuru dosyasını alarak hemen imzaladı ve işleme koydu.

CHP Lokalinde düzenlenen Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru programında konuşan Hayriye Hacet;”  Sevgili, Cumhuriyet Halk Partililer, Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru programında hepiniz hoş geldiniz. Bu coşkunun çok büyük bir dalga olduğunu, gördük, bu çok büyük bir tusunami yaratacağına inanıyoruz. Ve bu tusunami’nin Manisa Büyükşehiri de alacağına inanıyoruz. Biz Akhisar’da değişimin fitilini ateşledik, değişim dedik. Partimizin 100. Yılında bir kadın ilçe başkanı kazandık. İl’de bir değişim yarattık genç mimar Ferdi Zeyrek Zeyrek arkadaşımız, her şeyde bu domino taşları, en büyük domino taşı oldu. Ankara’da genel başkanımız ve Manisa’nın evladı olan Özgür Özel’i genel başkan yaptık, hepimize kutlu olsun. Zor bir Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanacağımızı zannettik ama kaybettik. Ayağa kalkışımız yerel seçimler olacak. Yine ayağa kalkışımız Akhisar olacak, tüm Manisa’ya tüm Türkiye’ye kutlu olsun.

CHP Lokalinde düzenlenen Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru programında konuşan CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek; ” Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan çok değerli Cumhuriyet Halk Partilileri hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Tüm Manisa il örgütü daha önce bu ateşi Reşat Bey Mahallesinden yazdığını, daha sonra Akhisar bu ateşi alevlendiğini sonrasında Manisa il örgütü ve sonrasında Ankara’daki bu zafer ülkenin umudu oldu. Ve 5 Kasım sabahı ülkemin insanları umuda uyandı. Bu umudu ülkeme aşıladığı için Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in selamlarını getirdim. Besim başkanımın adaylığında zannediyorum CHP İlçe Lokalinde yer kalmayacak, daha geniş ve büyük bir yerde yapmak gerekiyor. Besim Başkanı size anlatman, herhalde anlatacak en son insan benim. Siz Akhisar olarak ne kadar şanslı,  ne kadar güzel bir örgütsünüz. Besim Dutlulu gibi bir Belediye Başkanınız, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu gibi bir milletvekiliniz var. Ne mutlu size ben her yerde söylüyorum, keşke 17 tane Besim Dutlulu olsa, onun yaptığı hizmetler, Akhisar’da siz faydalanıyorsunuz, Manisa’da biz onurlanıyoruz, Ankara’da Besim Başkan konuşuluyor. Besim Başkanla çıkılan bu yolda hiç şüphesiz ki Akhisar görevine devam etmeye karar verecek, bunun devamında biz Manisa Büyükşehir Belediyesini kazanacağız arkadaşlar diyerek sözlerine son verdi.

CHP Lokalinde düzenlenen Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru programında konuşan Belediye Başkanı Besim Dutlulu;” Artık Akhisar’da hizmetin önü açılsın Akhisar’da hizmetin önünün açılmasının tek şartı bizim bu belediye farklı bir şekilde kazanmamız dedik ve tekrar işte bugün dosyayı da vermeye geldim. Açık bir şekilde söylüyorum Akhisar Belediye Başkan adayıyım Akhisar Belediyesi Arkadaşlar bu yola gerçekten zor bir süreçte seçimi kaybetmiştik Mayıs ayında çok modellerimiz bozulmuştu. Seçmenimiz çok yılmıştı. Birçok insan sandığa gitmem diyordu. O zaman ilçe başkanımız mesellerimiz yönetici arkadaşlarımıza evvel bir insiyatif aldık. Başkanları kısaca özetledi. Önce ilçede bir değişim yarattık, sonra ilk başkanında Ferdi başkanımızın önderliğinde çok önemli bir değişim yarattık ve en sonunda da Türkiye'de olmaz denilen şey oldu. Bir kurultayda Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı değişti ve şu anda orada Manisalı Özgür Özel Genel Başkanımız oldu. Bununla da kuruyoruz ve en başta genel başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizlere olan güveni için arkasından Milletvekili Manisa Milletvekilimiz Ahmet Vehbi Bakırlı onda her bir gün omuz omuza uyumlu bir şekilde çalıştığı için burada olamaz. Ama kendisine defalarca kez teşekkür ederim. Ilçe ve il başkanları uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Tek amacımız var. Belediye başkanım Manisa Büyükşehir almak istiyor. O kadar çok olacağız. CHP için Büyükşehir Belediyesi olacak. Burada babam sağ olsun hep yol gösterdi. Hep destek oldu. Kendisi onlarca kez teşekkürler. Çok sağ ol Mecliste uyumlu bir şekilde çalıştık. Hepsine çok teşekkürler de ilçe ölçülerimiz, kadın kollarımız ve tabi en önemlisi tanesi bu kadar aktif. Bu kadar başarılı bir şekilde çalışan gençlik kollarınız. Hepinize teker teker teşekkür ederim. Hepsi helal olsun tabii ki hep sona kalıyor. Değerli yol arkadaşım. Zaman, zaman bana katlanan, çoğu zaman destek olan, bazen üzdüğüm ama çoğunlukla mutlu günlerimizin olduğu değerli ve çok teşekkür ediyorum. O olmasa zaten hiç olmazdı. Mümkün değildir Yani inşallah arkadaşlar ama sizlerle yapmak böyle bir ekip yapmak Cumhuriyet halk parti yapmak bu zorluğu inanılmaz derecede azaltıyor. Tüm Cumhuriyet, Halk Partili arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma onlarca kez teşekkür ederim. Fazla uzatmayacağım önümüzde süreç var. Evet anketlerini biz çok öndeyiz. Onlar da biliyorlar. aday bulmak için çok uğraşıyorlar olacak. Biz onlarla hiç uğraşmıyoruz. Bizim arkadaşımız hepsi bizim hemşerimiz hepsiyle birlikte güzel mücadele yaparız. Ama şunu bilsin arkadaşlarımız, ilçe başkanımız var, gençlik kollarımızın meclisi olacak arkadaşlarımız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak ne kadar hiçbir seçim sana gelmez. Biz gene onlar çalışacağız, mücadele edeceğiz diyerek başvuru dosyasını İlçe Başkanı Hayriye Hacet’e verdi. .








whatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.03.jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.04-(1).jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.04.jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.06-(1).jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.06-(2).jpg


whatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.05-(1).jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.05.jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.07.jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.06.jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.06-(3).jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.08.jpg





























































whatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.02.jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.08-(1).jpgwhatsapp-image-2023-11-30-at-17.49.03-(1).jpg








  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.