• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Manisa 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisarspor Başkent'ten Boş Dönüyor

Okunma Sayısı: 3286
Akhisarspor Başkent'ten Boş Dönüyor
Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu 23. haftasında Ankara 19 Mayıs Stadyumunda Gençlerbirliği'nin konuğu oldu.

Gençlerbirliği;3 Akhisar Belediyespor;1
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu 23. haftasında Ankara 19 Mayıs Stadyumunda Gençlerbirliğini konuğu oldu.

Akhisar Belediyespor ilk devreyi galip kapattığı karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Bu sonucun ardından başkent ekibi Süper Lig'de 23. hafta sonunda 28 puana yükseldi. Akhisar Belediyespor ise 37 puanda kaldı.

GENÇLERBİRLİĞİ

34    Johannes Hopf    
  2    Ahmet Oğuz    
  3    Uğur Çiftçi    
  5    Ahmet Çalık    
66    Ante Kulusic    
13    Alexander Hleb    
21    Selçuk Şahin    
22    Olafur Skulason
16    Michel Landel (46')
82    Aydın Karabulut
67    Serdar Gürler (75')   
10    Bogdan Stancu  
36    Turgut Doğan Şahin  (87')  
30    Djalma Campos   

Yedekler

  1    Ferhat Kaplan    
  4    Ferhat Görgülü    
42    Hakan Aslantaş    
20    Doğa Kaya    
T.D:    İbrahim Üzülmez

AKHİSAR BELEDİYESPOR

  1    Milan Lukac    
  2    Douglao    
14    Tolga Ünlü    
88    Caner Osmanpaşa    
89    Kadir Keleş    
  6    Merter Yüce
30    Soner Aydoğdu (73') 
11    Onur Ayık    
21    Landry N'Guemo    
27    Custodio
18    Aykut Çeviker (65')  
17    Sami
12    Ricardo Vaz Te (64')  
23    Hugo Rodallega    

Yedekler

35    Bora Körk    
  4    İsmail Konuk    
22    Petar Grbic    
80    Bruno Mezenga   
T.D:    Cihat Arlsan

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Halil Umut Meler, Ali Saygın Ögel, Ahmet Şimşek 
GOLLER: Stancu (60' (pen) ve 67) Djalma (70') (Gençlerbirliği) / Onur Ayık (23') (Akhisar Belediyespor) 
SARI KARTLAR: Aydın Karabulut (Gençlerbirliği) Tolga Ünlü, Douglao (Akhisa Belediyespor)

MAÇTAN DAKİKALAR

1.dk: Halil Umut Meler maçı başlatan düdüğünü çaldı ve karşılaşmaya ev sahibi Gençlerbirliği başladı.
2.dk: Sağ kanatta topla ilerlemek isteyen Onur Ayık'tan topu Uğur Çiftçi kazandı ve pozisyonun devamında Onur rakibine faul yaptı.
5.dk: Sol kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında Aydın Karabulut ceza alanına girdi ve çizgi üzerinden içeri çevirmek istediği ortasını Douglao kornere çeldi.
6.dk: Alexander Hleb'in kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Custodio kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.
10.dk: Organize gelişen Gençlerbirliği atağında sol kanattan ceza alanına gelen ortayı ön direkte kalesinden çıkan Milan Lukac kontrol etti.
14.dk: Gençlerbirliği'nde duran topu Uğur Çiftçi kullandı ve ceza alanına gelen ortayı Douglao kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.
17.dk: Ani gelişen Akhisar Belediyespor atağında rakip ceza alanı dışında Hugo Rodallega topla buluştu ve kaleye şutunu Gençlerbirliği savunması kornere çeldi.
18.dk: Akhisar Belediyespor'un kullandığı köşe vuruşu sonrasında gelişen ani Gençlerbirliği atağında Djalma Campos'un topunu savunmada Caner Osmanpaşa kazandı.
19.dk: Alexander Hleb'in ceza alanı dışından Bogdan Stancu'ya gönderdiği ara pasının şiddeti hızlıydı ve bu pası kaleci Milan Lukac kontrol etti.
23.dk: Kadir Keleş'in sol kanattan ortasını altı pas dışında kafa vuruşu ile tamamlayan Onur Ayık uzak direk dibinden topu filelere gönderdi.
25.dk: Aydın Karabulut'un rakip ceza alanı sağ çaprazından sağ ayağı ile sert şutu kaleci Milan Lukac'ı geçti ancak bu şut üst direkten oyun alanına geri döndü.
26.dk: Selçuk Şahin'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortası kaleye yöneldi ve bu orta kaleci Milan Lukac'ın kontrolünde üst filelerde kaldı.
27.dk: Rakip ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Hügo Rodallega'nın sol ayağı ile sert şutu üstten auta çıktı.
31.dk: Djalma Campos'un sağ kanattan rakip ceza alanına gönderdiği ortasını Douglao kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.
33.dk: Djalma Campos sağ kanatta Caner Osmanpaşa'nın müdahalesi ile yerde kaldı ve serbest vuruş ev sahibi takım için çalındı.
34.dk: Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşu Akhisar Belediyespor savunması uzaklaştırdı ve dönen topu Ahmet Oğuz şutu ile tamamladı ve defanstan seken top kornere çıktı.
36.dk: Bogdan Stancu, rakip ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluştu ve şutunu çekmekte ağır kalınca Douglao araya girerek topu uzaklaştırdı.
38.dk: Sol kanattan Akhisar Belediyespor ceza alanına gelen ortayı savunma uzaklaştırdı ve seken topu Ahmet Çalık ceza alanı yayı içinde şutu ile tamamladı ancak bu şutta savunmadan döndü.
39.dk: Djalma Campos'un rakip ceza alanı dışı sağ çaprazından şutu kaleci Milan Lukac'ın kucağında kaldı.
40.dk: Sol kanattan Gençlerbirliği ceza alanına gelen ortayı son anda Ante Kulusic rakibinin önünde kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.
40.dk: RODALLEGA KAÇIRDI! Sol kanattan Gençlerbirliği ceza alanına gelen ortayı Douglao kafası ile indirdi ve penaltı noktası üzerinden Hugo Rodallega'nın sert şutu üstten auta çıktı.
41.dk: Hugo Rodallega'nın rakip ceza alanı içinde kaleye gönderdiği iki şutu kaleci Johannes Hopf kontrol etti ve üçüncü şutunu Rodallega üstten auta vurdu.
45+1.dk: Sağ kanattan Djalma Campos'un ceza alanına gönderdiği ortasında Aydın Karabulut ceza alanı içinde dengesini kaybetti ve bu ortadan ev sahibi sonuç alamadı.
46.dk: Oyuncu Değişikliği Ólafur Ingi Skúlason çıktı Guy Lucien Michel Landel girdi
48.dk: Sol kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında Aydın Karabulut'un ortasını ceza alanı içinde Merter Yüce kontrol etti.
49.dk: Uğur Çiftçi sol çaprazdan ceza alanına girdi ve içeri çevrdiği sert ortasını Akhisar Belediyespor savunması uzaklaştırdı.
50.dk: Aydın Karabulut'un sol kanattan ceza alanı içindeki arkadaşı Bogdan Stancu'ya gönderdiği uzun topu Douglao kesti ve takımını atağa kaldırdı.
51.dk: Ani gelişen Akhisar Belediyespor atağında sağ kanattan Hugo Rodallega'nın altı pas üzerine çıkarttığı pasına Sami dokunamadı ve tehlikeli atak sonuçsuz kaldı.
52.dk: Hızlı gelişen Akhisar Belediyespor atağında Custodio'nun kendi sahasından gönderdiği uzun topu Hugo Rodallega savunma arkasında kontrol etmek istedi ancak Ante Kulusic yerinde müdahalesi ile topu arkadaşına kazandırdı.
53.dk: Djalma Campos'un ara pası ile Aydın Karabulut sol kanatta ceza alanına girdi ve çizgi üzerinden içeri çevirdiği ortasını ön direkte kaleci Milan Lukac kontrol etti.
54.dk: Sol kanatta Kadir Keleş'in ara pasını Sami içeri ortaladı ve Onur Ayık bu ortayı penaltı noktası üzerinden şutu ile tamamladı ancak etkisiz şut kaleci Hopf'ta kaldı.
55.dk: Aydın Karabulut rakip ceza alanı dışında topla buluştu ve yay üzerinden sağ ayağı ile sert şutu Douglao'dan döndü.
59.dk: PENALTI! Ante Kulusic rakip ceza alanı içinde Kadir Keleş'in müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.
60.dk: Penaltı vuruşu için topun gerisine Bogdan Stancu geldi ve top ile kaleciyi farklı köşelere göndererek maça yeniden denge geldi.
63.dk: Maçtaki ilk sarı kart hakeme itirazları sonrasında konuk Akhisar Belediyespor'da Tolga Ünlü'ye çıktı.
65.dk: Oyuncu Değişikliği Leocisio Julio Sami çıktı Ricardo Jorge Vaz Té girdi
66.dk: Aydın Karabulut, rakibinin ayağına bastığı gerekçesi ile sarı kart ile cezalandırıldı.
67.dk: Bogdan Stancu'dan harika bir gol geldi! Rakip ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Stancu, ayak dışı ile uzak direk dibine harika bir vuruş yaptı ve takımını öne geçiren golü kaydetti.
69.dk: Douglao, rakibi Aydın Karabulut'a kaptırdığı top sonrasında elle müdahalesi gerekçesi ile sarı kart ile cezaldırıldı.
70.dk: Bogdan Stancu'nun pası ile sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Djalma Campos'un sert şutu uzak direk dibinden filelerle buluştu.
73.dk: Oyuncu Değişikliği Merter Yuce çıktı Soner Aydoğdu girdi.
75.dk: Oyuncu Değişikliği Aydin Karabulut çıktı Serdar Gürler girdi
79.dk: Sol kanattan atak geliştirmek isteyen Akhisar Belediyespor'un bu atağını araya giren Ahmet Oğuz kesti ve rakiplerine orta şansı vermedi.
80.dk: Sağ kanattan Tolga Ünlü'nün pası ile rakip ceza alanı yayı üzerinde topla buluşan Hugo Rodallega'nın önü dört Gençlerbirliği oyuncusu ile kapandı ve şut şansı tanınmadı.
84.dk: Aykut Çeviker, rakibi Michel Landel'e yaptığı sert faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.
85.dk: Hugo Rodallega, rakip ceza alanı dışında buluştuğu top sonrasında pasını vermekte geç kaldı ve araya giren Gençlerbirliği savunması topu kazanmayı başardı.
89.dk: Soner Aydoğdu'nun kullandığı serbest vuruş sonrasında ceza alanına gelen ortayı Douglao altı pas dışında kafa vuruşu ile auta vurdu.
90.dk: Hakem Halil Umut Meler, zaman geçirdiği gerekçesi ile kaleci Johannes Hopf'a sarı kartını çıkardı.
Ankara'da maçın sonuna en az 3 dakikalık uzatma süresi eklendi.
90+1.dk: Akhisar Belediyespor'da Ricardo Vaz Te, hava topu mücadelesinde Ahmet Oğuz'a dirsek temasında bulunduğu gerekçesi ile sarı kart görüyor.
90+2.dk: Landry N'Guemo'nun sol kanattan ortasında kaleci Hopf boşa çıktı ve arka direkte Onur Ayık kafa vuruşunda isabet sağlayamayınca net pozisyondan sonuç çıkmadı.

2015-2016-hasandogahnsezonu-23hafta-puandurumu.jpg
 

genclerbirligi----akhisar-belediyespor-akhisarspor-(1).jpggenclerbirligi----akhisar-belediyespor-akhisarspor-(2).jpggenclerbirligi----akhisar-belediyespor-akhisarspor-(3).jpg

akhisar-(1)-109.jpgakhisar-(2)-098.jpgakhisar-(3)-059.jpgakhisar-(4)-053.jpgakhisar-(5)-034.jpgakhisar-(6)-024.jpgakhisar-(7)-023.jpgakhisar-(8)-018.jpgakhisar-(9)-016.jpgakhisar-(10)-011.jpg

akhisar-(11)-003.jpgakhisar-(12)-002.jpgakhisar-(13)-004.jpg

  • Yorumlar 12
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.