• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Manisa 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarını basına tanıttı

Okunma Sayısı: 2285
AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarını basına tanıttı
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, İlçe Lokalinde yaptığı toplantıda 31 Mart yerel seçimler için Parti başkanına resmen müracaat eden Belediye başkan Aday Adaylarını yerel basına tanıttı.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarını basına tanıttı

Akhisar Haber Ajansı

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, İlçe Lokalinde yaptığı toplantıda 31 Mart yerel seçimler için Parti başkanına resmen müracaat eden Belediye başkan Aday Adaylarını yerel basına tanıttı.

Saat 20.30’da AK Parti Lokalinde yapılan toplantıya İlçe başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, AK Parti İl Başkan yardımcısı Fettah Gürmen, Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba bacak, Gençlik Kolları Başkanı Ümit İldeş, Belediye başkan Aday Adayları Remzi Şekerci, Fatih Füzün, Ömer İşçi, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti yönetim kurulu üyeleri ve partili üyeler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer yaptı. İsmail Ahmet Sözcüer; ” İyi akşamlar aday adayı başvurusu tamamlanmasıyla beraber bu akşam Partimizde toplanarak belediye başkan adaya adaylarımızın tanıtımı için toplandık, katılımlarınızda dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  3 aday adaylığı onaylanmış mevcut parti üyelerimiz bize evraklarını teslim ettiler ve bizde onayladık. 31 Mart Belediye Başkan Aday adaylarımızı tanıtmak istiyorum. Aday Adaylarımız Remzi Şekerci, Fatih Füzün ve Ömer İşçi sizlere kendilerini tanıtmak için biyograflarını anlattılar.

Aday adayı tanıtım toplantısında konuşan AK parti İl Başkan yardımcısı Fettah Gürmen;”  AK Parti camiası olarak kazananı da, kaybedeni de daha doğrusu aday olanı da, olmayanı da parti kimlikli çalışıyoruz, kişi odaklı çalışmıyoruz. Bir kurumsal kimliğimiz var, bu bağlamda adayın kim olursa olsun başımızın ta üstünde yeri var ve sonuna kadar nereye koşmamız gerekiyorsa sabaha kadar çalışırız. Her kese değebilecek şekilde uzanabilecek şekilde herkesin gönlünü alabilecek şekilde gayret edeceğiz ve çalışacağız. Bu benim gönlümdeki adaydı, değildi, asla bizim partimizde böyle bir anlayış olmamıştır., inşallah bundan sonra da olamayacak. Biz parti odaklı, bir farklı bakış açısıyla bunları yaşıyoruz, söylüyoruz. Bende bu camianın içersinde AK Parti kurulduğu günden beri varım, biz hiçbir zaman küsmedik, darılmadık kim adayımız olursa bir onun arkasında sonuna kadar elimizden gelen her mücadeleyi yapacağız. İnşallah bu seçimde şehrimize hayırlar getirmesini dilerim. Bu bir iddiadır, yeni insanlarla yeni başarılar olur. Ben AK parti olarak ümit varım, inşallah şehrimizin yapılması gereken, şehrimiz çok dinamik bir şehirdir. Devamlı olarak tarımsal sanayisi çok ciddi bir şekilde, artıyor. Nüfusumuzda artıyor, dolayısıyla insanımızın tabi ki insanca gayet müreffeh bir şekilde yaşayabilmesi için başta bir konut sorunu var. Şehrin içersinde bir sıkışmışlık var. Biz bu sorunları aşıp daha fazlasını yapıp daha iyi hizmetler yapıp, insanımızı şehirde huzurlu, mutlu yaşatacağımıza inanıyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımıza devam edeceğiz diyerek sözlerine son verdi.  

Aday adayların Biyografileri

Remzi Şekerci;  1979’da ilkokulu Atatürk Mahallesinde ve eski adı devrim yeni ismi Halil Mandacı İlkokulunda tamamladım. Ortaokulu ise Ali Şefik Ortaokulunda okudum ve akabinde üniversite eğitimimi tamamlamak için Fransa’da bulunan babamın yanına yerleştim. Avrupa’daki yaşantım sürecince gerek siyasi gerek ticari olarak memleketim Akhisar’la bağımı hiç koparmadım. Avrupa’da da aktif siyasetle meşgul olan bir kardeşiniz olarak 35 yılı aşkın Avrupa’daki siyasi tecrübemi ve aynı anda 20 yılı aşkın Fransa’daki belediyecilik konusundaki edinmiş olduğum bilgi birikimimi artık Türkiye’miz için Akhisar Belediyemiz için ve çok kıymetli Akhisarlı hemşerilerimiz için değerlendirmeyi arzuluyorum.  Akhisarlı hemşerilerime ve Akhisar halkına Avrupa düzeyinde ve Avrupa standartlarında bir hizmet sunmak Allah’ın izniyle en büyük hayalimdir ve bu nedenle Kıymetli Akhisar halkımızın teveccühleri ile desteklerini benden esirgemeyeceklerini ümit ediyorum.  31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan belediye başkanlığı seçimlerinde bende varım diyerek aday adaylığımı bugün hepinizin huzurlarında açıklıyorum ve bunu sizler aracılığı ile Akhisar halkımıza duyurmak istiyorum ve diğer aday adayı dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

BİR HAYALİMİZ VAR !

Akhisar şehrimizin daha istikrarlı şekilde yaşanılır bir şehir olabilmesinin yanı sıra AKHİSARI’IMIZI gerek maddi gerekse manevi yönden ve yaşam kalitesinin çok daha yüksek olduğu ve diğer şehirlerimize örnek teşkil edecek bir şehre dönüştürmek gibi bir hayalimiz var.  Şuan zamanımızın kısıtlı olduğunu bildiğim için bu hayallerimi adaylık nasip olursa sırayla açıklayacağım inşallah. Talip olduğum bu görev bilgi birikim ve vizyon isteyen bir alan olmakla birlikte , ehliyet ve liyakat gerektiren bir makam olduğunun da bilinci içerisindeyim. Şehir yönetmenin çok ağır bir sorumluluk gerektirdiğini, yapılan her yanlışın ahirette verilecek hesabı olduğunun bilinci ve şuuru içerisindeyim… Zira bir kişinin hakkına girince muhatabınız bir kişi olur. Fakat bir şehre yanlış yapınca o beldede yaşayan herkesin hakkına girmiş olursunuz. Bu şuur sadece bu göreve talip olduğum için değil bu güne kadar yaşam tarzım olarak yaşadım. Bu nedenle bir belediye başkanının sorumluluklarının neler olduğu bilinci ve idrakı içerisinde bu ateşten gömleği giymeye hazır olduğumu beyan etmek istedim ve desteğinizi esirgemeyeceğinizi ümit ederek hepinize bu güzel anımıza şahitlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum.  Akhisar’ın örnek bir şehir olması İçin bize… Bizim de hayallerimi gerçekleştirmek için AKHİSAR’A ve siz değerli AKHİSAR halkına ihtiyacımız diyorum, hepinizi saygı ve sevgiyle Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Fatih Füzün kimdir: Kıymetli dava arkadaşlarım, İl Başkan yardımcım, ilçe Başkanım ve bu yola gönül vermiş 3 aday adayından birisiyim. Remzi Şekerci ve Ömer İşçi arkadaşımıza başarılar dilerim. Biz bu yola eski bir siyasetçi olduğumuz için Refah Partisi döneminden geldik. Çeşitli kademelerde görevler aldık. Allah’ın izniyle AK partiye geçtikten sonra burada da boş durmadık. Meclis üyeliği, İlçe başkanlığı görevlerimizi aldık. Bundan önceki dönemde Milletvekilliği aday adaylığımı gerçekleştirmiş oldum. Şuanda da Belediye başkan aday adaylığı içinde büyüklerimizle istişare ettik. Ve böyle bir yola baş koyduk. Allah’ın izniyle Belediyenin alınmayacağından hiç şüphemiz yok. Çünkü karşımızda eksikleri olan ve yapılması şeyleri yapmayan bir belediye var. Bu belediyeyi 3 arkadaşımızdan hangisi olursa olsun alacağımıza eminim. Bu akşam burada sadece Belediye başkan aday adaylığı tanıtımı yapılacağı için, burada yapılacak çalışmalar ile bilgileri paylaşmayacağım , diğer adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Ömer İşçi kimdir: 1971 Akhisar doğumluyum. Birlikte çalıştığım arkadaşlarım burada, AK Parti çalışmaları dışında Akhisarspor başkanlığı süreci içersinde Belediye başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Yine bir seçim arifesinde aynı heyecanla, gözlerimizdeki ışıltıyla burada toplandık. Bu bir start, bu bir başlangıç inşallah önce Akhisar’a, sonra Ak Partiye, sonra bütün arkadaşlarımıza hayırlısı olsun. Bu temenniyle ve bu dua ile başlamış olayım. Allah nasip ederse, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde çıkacağımız bu yolda, bu yarışta bütün aday adayı arkadaşlarımla beraber, aday kim olursa olsun, bu birlik ve beraberliği sonuna kadar götüreceğim. Akhisar’da yeniden yeni büyük hedefler koyup uluslararası sanatçılar dünya şampiyonları başarılı iş adamları çatışmadan uzak kardeşçe yaşadığımız şehir haline getirmek için mücadele edeceğim. Bu yolda hep birlikte çalışıp bu bayrağı tekrar göndere diktiğimizde daha huzurlu, daha çatışmasız, daha kardeşlik şehre uyanacağız. Hepinizin burada toplanmanız, ortak olmanız bu birlik, beraberliği bunun bir işareti müjdecisi, Allah yolumuzu açık etsin günümüzü aydın etsin. Birlik beraberliğimizi bozmasın hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum ” dedi.



























 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.