• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Tayini çıkan Hakim ve Savcılara veda yemeği düzenlendi

Okunma Sayısı: 13186
Tayini çıkan Hakim ve Savcılara veda yemeği düzenlendi
Akhisar'da görev yapan Ağır Ceza Reis'i, Adalet Komisyon Başkanı Hakim Maksut Karakulak, Hakim Serpil Şakar, Hakim Ömer Polat, Hakim Mesut Dalkıç, Cumhuriyet Savcısı İsmet Karabulut, Cumhuriyet Savcısı Bahar Yüceses, Cumhuriyet Savcısı Turgut Kaya, Cumhur

Tayini çıkan Hakim ve Savcılara veda yemeği düzenlendi
Akhisar: (Kenan MOLLA)

Akhisar'da görev yapan Ağır Ceza Reis'i, Adalet Komisyon Başkanı Hakim Maksut Karakulak, Hakim Serpil Şakar, Hakim Ömer Polat, Hakim Mesut Dalkıç, Cumhuriyet Savcısı İsmet Karabulut, Cumhuriyet Savcısı Bahar Yüceses, Cumhuriyet Savcısı Turgut Kaya, Cumhuriyet Savcısı Bahattin Emre, Cumhuriyet Savcısı Berat Duman, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Gökçe, Cumhuriyet Savcısı Emrah Yıldırım’ın tayinleri çıkması nedeniyle Akhisar Cumhuriyet başsavcısı Bekir Şahiner tarafından Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam Alanı Gölet Büyük Salonunda yemekli gece düzenledi.

Gecede konuşan Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner;” Kadromuzun yaklaşık yarısı meslektaşımız adliyemizden tayin oldular. Bizler giden meslektaşlarımızdan memnun bir şekilde ayrılıyoruz. Kendileriyle verimli çalışmalarımız oldu. Sayın Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız, değerli Cumhuriyet Savcılarımız, değerli Hakimlerimiz, Akhisar’da pırıl pırıl görev yaptılar. Bende Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı olarak kendilerine yapmış oldukları değerli çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görev yerlerinde Akhisar’da göstermiş oldukları gayreti, başarıyı devam ettireceklerine inanıyorum. Akhisar’da değerli Cumhuriyet savcısı arkadaşlarımızla çalışmalarımız iyi ilişkiler içerisinde geçti. Tüm meslektaşlarıma saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten;" Çok değerli hakimlerimiz, savcılarımız, avukatlarımız. Kaymakamlığa, adliyeye bağlı birimlerin çok değerli amirleri, hanımefendiler, beyefendiler ben iki yıldır ağır ceza reis’im, hakim ve savcılarımızla beraber çalışıyorum. Devlet bir bütünden ibarettir yasama, yürütme, yargı. Tabi yasama yetkisi Ankara’da olduğu için yargı ve yürütme olarak iki yıl içerisinde Akhisar için başta ağır ceza reisimizin ve başsavcımızın önderliğinde hem idare hem yargı olarak çok iyi bir sinerjiyle çok güzel keyifli iki yıl geçirdik. Başta ağır ceza reisimizin, baş savcımızın, tayini çıkan ve hala görev yapmakta olan çok değerli hakim ve savcılarımızın büyük katkıları oldu. Ben ilçe kaymakamı olarak ilçemizin güzelliğine düzenine, huzuruna, keyfine verdikleri katkılardan dolayı başta sayın ağır ceza reis’imiz olmak üzere hakim ve savcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Eminim gittikleri her yerde de aynı güzelliği, pozitif enerjiyi aynı adalet anlayışını, aynı vicdan anlayışını devam ettireceklerdir. Buradaki başarılarının daha da artarak ilerlemesini temenni ediyorum. Bu vesileyle kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

Gecede konuşan Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız;” Çok değerli kaymakamım, belediye başkanım, baş savcılarım, komutanım, hakim savcılarımız, adliye çalışanlarımız, avukat meslektaşlarım, değerli misafirler. Buradan ayrılan çok değerli meslektaşlarımız hukukçu arkadaşlarımıza gittikleri yerlerde mutlu ve başarılı çalışmalar diliyorum. Baro yönetimine geldiğimizden beri Akhisar’daki değerli başsavcımız, komisyon başkanımız ve hakim savcılarımız ile avukat meslektaşlarımızın son derece iyi ilişkiler içerisinde olduğunu müşahede ettim ve bu ilişkilerimiz süratle gelişti. Biz onları ziyaret ettik onlar da Manisa’ya gelerek baromuzu ziyaret ettiler. Yargının üç temel atağı olan avukat, hakim ve savcı ilişkisinde karşılıklı saygı esasına göre yürütülen yargılamalar hem hızlı yargılama hem de adil yargılamaya kolay erişimi teşkil ediyor. Buna katkıda bulunan buradan ayrılan ve burada görev yapan tüm hukukçu arkadaşlarımın hepsine yürekten teşekkür ediyorum ve halkımız adına bu huzurlu çalışmanın devamını diliyorum” dedi.

Yenen yemeğin ardından tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı İsmet Karabulut’a Akhisar Kaymakamı Kamil Köten Plaket, hediyesini Hakim Aytaç Ballı, Akhisar Ağır Ceza Reis'i, Adalet Komisyon Başkanı Hakim Maksut Karakulak’a, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner Plaket, hediyesini Hakim Hilal Ozan, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Gökçe’ye Belediye başkanı Salih Hızlı Plaket, hediyesini Hakim Aysel Bambul verdi. Cumhuriyet Savcısı Bahar Yüceses’e Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız Plaket, hediyesini Kırkağaç Cumhuriyet Savcısı Kenan Yiğit, Cumhuriyet Savcısı Emrah Yıldırım’a, Jan. Yzb. Sebahattin Bolat Plaket, hediyesini Cumhuriyet Savcısı Murat Saygı verdi. Cumhuriyet Savcısı Turgut Kaya’ya Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel Plaket, hediyesini Hakim Subay Özdemir,  Cumhuriyet Savcısı Bahattin Emre’ye Cumhuriyet Savcısı Ali Erdal Güneri Plaket, hediyesini Hakim Murat Sopacı, Hakim Serpil Şakar’a, Hakim Arzu Özkan Şahiner Plaket, hediyesini Soma Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal verdi. Hakim Ömer Polat’a, Gölmarmara kaymakamı Cafer Sarılı Plaket, hediyesini Devlet Hastanesi Baş hekimi Dr. Erol Karaca, Hakim Dalkıç’a, Hakim Taha Altıntop Plaket, hediyesini Kırkağaç Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yeşilkaya verdi. Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri tayini çıkan hakim ve savcılara isimleri yazılı Akhisar Belediyespor forması hediye ettiler. 

Akhisar Cumhuriyet başsavcısı Bekir Şahiner tarafından düzenlenen yemekli veda gecesine Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Gölmarmara Kaymakamı Cafer Sarılı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Adalet Komisyon Başkanı Hakim Maksut Karakulak, Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız, Hakim ve Cumhuriyet Savcısı meslektaşları, İlçe Jandarma komutanı Jan. Yzb. Sebahattin Bolat, Avukatlar, Akhisar'ın Sivil Toplum örgütleri, İzleme Komisyonunun üyeleri, Akhisar Belediyespor başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim Kurulu üyeleri, Adliye Personeli ve davetliler katıldı. 

Gecede sahne alan TRT İzmir Sanatçısı Ecehan Alkan’ın güçlü sesiyle söylediği şarkılar geceye ayrı bir renk kattı.

 

 

 

 

 














































































































 


  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.