• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Manisa 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar

Okunma Sayısı: 9000
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Akhisarspor'un 3 yıldır resmi avukatlığını yapan Av. Sezer Baylan, Akhisarspor'un sosyal medya hesabı üzerinden Av. Bışar Özbey’in talimatı ile hakkında yaptırılan açıklamaya, basın açıklaması yaparak cevap verdi. Akhisarspor kulüp avukatı Sezer Baylan, A

Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar

Akhisar Haber Ajansı-AHA

Akhisarspor'un 3 yıldır resmi avukatlığını yapan Av. Sezer Baylan, Akhisarspor'un sosyal medya hesabı üzerinden Av. Bışar Özbey’in talimatı ile hakkında yaptırılan açıklamaya, basın açıklaması yaparak cevap verdi. Akhisarspor kulüp avukatı Sezer Baylan, Analiz Hukuk & Danışmanlık ofisinde yaptığı açıklamada şunları söyledi.

ŞAHSİ MENFAATLERİ AKHİSARSPORUMUZUN ÖNÜNE GEÇMİŞ BULUNUYOR

Av. Sezer Baylan; "Akhisarsporumuzun menfaatleri gereği bu zamana kadar böyle bir  açıklama yapma gereği hissetmiyorduk ancak, yıllardır “önce şehrimiz, takımımız ve taraftarımız” anlayışı ile hiç bir maddi menfaat gözetmeksizin hem kulübümüze hem de taraftarımıza hizmet eden bizlerin, Av. Bışar Özbey’in bir gece yarısı talimatı ile Akhisarspor'un sosyal medya hesabı üzerinden gerçek dışı ifadelerle tarafımızı hedef göstermesi sonrası bu açıklamayı yapmayı uygun buldum. Görüyoruz ki, menajer Özbey kardeşlerin "şahsi” menfaatleri Akhisarsporumuzun menfaatlerinin önüne geçmiş bulunmaktadır. Bu duruma ses çıkarılmaması durumunda ara transfer sürecinde yapılan transferler ve sonrasında alınan 2 galibiyet üzerinden menajer Özbey kardeşlerin oluşturmaya çalıştıkları suni gündemlerle kulübümüz içerisindeki hem idari personel hem de oyuncular ile perde arkasında yaşanan olayların görmezden gelinmesini sağlamaya çalışmaktadırlar. Bu şekilde Özbey kardeşlerin yaptıklarına ses çıkarılmayarak Akhisarsporumuzun hakkı yenmiyormuş ve ortada hiçbir şey yokmuş gibi devam edilmesi durumunda Akhisarspor'umuz gelecekte daha da kötü durumlara düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalınacağından, taraftarlarımız ve kulübümüze gönül vermiş şehrimiz insanlarının vicdanlarının sesi olmak adına bu basın açıklamasını yapmış bulunuyorum. Tarafımızca yapılan bu basın açıklaması yalnızca "buzdağının" görünen kısmıdır" dedi.

KULÜP YÖNETİCİSİ SIFATI OLMADIĞI HALDE HER PLATFORMDA  KENDİSİNİ YÖNETİCİ OLARAK TANITAN AV. BIŞAR ÖZBEY TARAFINDAN PAYLAŞIMIMIZIN KALDIRILMASI İSTEDİ

Av. Sezer Baylan; "08 Şubat 2021 tarihinde gece yarısı Av. Bışar Özbey’in talimatı ile Akhisarsporumuzun resmi twitter ve İnstagram sayfalarından şahsımızın Akhisarspor ile arasında devam eden vekalet ilişkisi devam etmesine rağmen bu hususla ilgili kulübümüzün resmi sosyal medya hesaplarından yaptırılan açıklama tamamen gerçek dışı olup, Balıkesirspor maçı sonrası kötü hakem yönetimi dışında özeleştiri mahiyetindeki Mesut Dilsöz hocayı eleştiren paylaşımımız sonrası, yönetici sıfatı dahi olmadığı halde Akhisarspor yöneticisiyim diye medyada fotoğraf veren ve açıklamalar yapan, Akhisarsporumuzun haklarını savunmaktan önce özellikle Fenerbahçe, Galatasaray ve diğer Süper Lig takımları ile ilgili beyanlarıyla gündem oluşturma ve kendisine nüfuz elde etme çabası içinde olan Av. Bışar Özbey tarafından paylaşımımızın ve kulüpteki vekillik ilişkimize dair açıklamaların kaldırılmasının istenilmesi sonrası, “kulüp menfaatleri gereğince paylaşımımızı kaldırmayacağımızı” iletmemizin akabinde Av. Bışar Özbey’in kulübümüzün sosyal medya yöneticisine şahsi olarak vermiş olduğu talimat doğrultusunda sanki Akhisarsporumuzun değerli yönetim kurulunun oybirliği ile alınmış bir kararmış gibi açıklama yapılmıştır" dedi.

KULÜBÜMÜZÜN VEKALETNAMELİ RESMİ AVUKATLIĞINI HALİ HAZIRDA YAPIYORUM

Av. Sezer Baylan; "Yapılan açıklamanın kulübümüzün yönetim kurulunun oybirliği ile alınmış bir kararının olmadığını bilmekle beraber şahsi menfaatlerini kulübümüzün menfaatlerinin üstünde tutan Özbey kardeşlerin önünde bir engel olarak görüldüğümüzden dolayı Av. Bışar Özbey’in talimatıyla bir gece yarısı tarafımız aleyhine yakışıksız ve gerçek dışı açıklama yaptırılmıştır. Analiz Hukuk & Danışmanlık ofisi avukatları olarak bizler hem Hüseyin Eryüksel hem de Fatih Karabulut başkanlarımız dönemlerinde 01/03/2018 tarihinden bu yana kulübümüzün vekaletnameli bir şekilde resmi avukatlığını yapmaktayız. Aynı zamanda sadece kulübümüze değil, maçlarda mağduriyet yaşamış taraftarlarımıza da herhangi bir şahsi menfaat gütmeksizin hukuki desteklerimizi sürdürmekteyiz. En son tribün liderlerimizden “Reis” olarak bilinen ve taraftarlarımızın hepsinin çok sevdiği Selçuk Akar yaklaşık iki yıldır Beşiktaş maçındaki olaylar nedeni ile maçlara ve tesislere girememekte idi. Aynı zamanda her hafta sonu maç öncesi ve sonrası karakola “imza denetimine” gidiyordu. Geçtiğimiz haftalarda Fatih Karabulut başkanımız ve ofisimizin destekleri ile mahkemeden beraat kararı alındı. Selçuk Akar artık her türlü müsabakaya katılabilecek ve takımımızın yanında olabilecek." dedi.

BİZLER AKHİSAR’DA DOĞDUK, BÜYÜDÜK, YAŞIYORUZ. AKHİSARSPOR’UMUZ İLE İLGİLİ PERDE ARKASINDA YAPILANLARA SESİMİZİ ÇIKARMAZ İSEK TARAFTARIMIZA VE ŞEHRİMİZE HESAP VERME YÜKÜMLÜLÜĞÜMÜZ VAR.

Av. Sezer Baylan; "Bizler Akhisar’da doğduk, büyüdük, yaşıyoruz. Akhisar halkı, esnafı ve taraftarlarımız ile iç içeyiz. Akhisar’ımızın ekmeğini yiyoruz. Menajer kardeşlerin kulübümüz ile yalnızca maddi bağları varken, bizlerin ise maddiyattan öte manevi bağlarımız bulunmaktadır. Şehrimize, kulübümüzü ve taraftarlarımıza hiç bir şahsi menfaat gütmeksizin her alanda hizmet ediyoruz. Yönetici sıfatı dahi olmadığı halde “Akhisarspor Yöneticisiyim” şeklinde gerçek dışı beyanlarda bulunarak bir gece yarısı kulübümüzün sosyal medyası üzerinden sanki şahsi hesabı imiş gibi “Akhisarspor ile aramızda vekalet ilişkimizin devam etmediği” iddia edilmiştir. Ancak daha menajer kardeşler gelmeden önce isimleri dahi bilinmez iken bizler Akhisar’ımızın bir evladı olarak kulübümüzün avukatlığını yapmakta idik. Kulüp sosyal medya hesaplarından Av. Bışar Özbey tarafından “hakkımda kulüp üzerinden resmî açıklama yapmak ve şikayette bulunmak” ile de tehdit edildiğimizi belirtmek isteriz. Bizim hiç bir şikayetten korkumuz yoktur. Bu tarz söylemlerle ilgili mesleki duruşumuz ve karakterimiz tüm Akhisar halkı ve yüce gönüllü taraftarlarımız tarafından bilinmektedir." dedi. Av. Sezer Baylan devamla “Menajer Özbey kardeşlerin cevaplaması gereken de birçok sorunun olduğunu” da belirtti.

ÖZBEY KARDEŞLERİN CEVAPLAMASI GEREKEN SORULAR

Av. Sezer Baylan, Menajer Özbey kardeşlerin kulübümüzün başına geldiklerinden bu yana perde arkasında nasıl işler yaptıklarına dair taraftarımızın ve Akhisar halkının kafasında bir çok soru işareti olduğunu ve menajer Özbey kardeşler tarafından cevaplanması gereken sorulardan bir kaçı ise şu şekildedir;

1-) Taraftarımızın ve Akhisar halkının yanında olmadığı menajer Özbey kardeşler kulüpte “başkan veyahut yönetici” sıfatları dahi olmamasına rağmen niçin hala kulüp içerisindeler ? Acaba menajer Özbey kardeşler Akhisarsporumuzu Akhisarlılardan daha mı çok seviyorlar ?

2-) Özbey kardeşler Sakaryaspor’da yapamadıklarını Akhisarspor’umuz da mı yapmaya çalışıyorlar ?

3-) Kulübümüzde sadece üyelikleri olan Bışar, Evren ve Serhat Özbey kardeşler, “Yönetici ve Başkanlık” sıfatları olmadığı halde medyada kendilerini niçin ısrarla “Yönetici ve Başkan” olarak lanse ettiriyorlar ?

4-) Akhisarsporumuzun resmî İnstagram ve twitter sayfalarından menajer Samet Süner niçin taraftarlarımıza takip ettirildi. Akhisarsporumuzun sayfalarından menajerlerin reklamı niçin yaptırıldı ?

5-) Menajer Özbey kardeşler tarafından Akhisarspor’umuza niçin kulübümüzün “teslim” edildiği bir diğer menajer olan Samet Süner eşliğinde imza töreni yaptırılarak kulübümüz futbol tarihine geçirildi ? Hangi futbol kulübü menajerler eşliğinde transfer açıklıyor ?

6-) Akhisarspor resmî twitter ve İnstagram sayfalarında Sisokkoya imza attırılırken niçin Av. Bışar Özbey’in sahibi olduğu Özbey Hukuk & Danışmanlığın reklamı yapıldı. Ne zamandır hukuk bürolarında çilek transferler açıklanmaya başlandı ?

7-) Kaleci Halil Yeral ve diğer oyuncuların menajerliklerinin alınması için menajer Özbey kardeşler tarafından baskılar yapıldı mı ? Kaleci Halil Yeral’ın menajeri, Özbey kardeşleri arayıp “oyuncumu rahat bırakın” dedi mi ?

8-) Takımımıza oynadığı süreçte büyük katkıları ve emekleri bulunan Taha Yalçıner ayrılırken “perde arkasında yaşanmaması gereken çok büyük olaylar yaşandı” cümlesi ile ne kastetti ? Oyuncularımız üzerinde menajerler Özbey kardeşlerin ne gibi baskıları var ?

9-) Menajer Özbey kardeşler döneminde giden oyuncularla anlaşma sağlandı mı ? Herhangi bir ücret ödenerek mi gönderildi ? Hukuki sürece başvuran oyuncular hangileri ? Bu oyuncuların külümüze olan borç yükü nedir ?

10-) Üyelik başvuruları ile ilgili sezon başı niçin sadece menajer Özbey kardeşlerin olduğu sayfa üye yapıldığı ? Niçin ücretlerin Akhisarspor hesaplarına yatırıldığı halde diğer sayfalardaki üyelikler onaylanmadı ?

TÜM BU SORULAR BUZDAĞININ YALNIZCA GÖRÜNEN KISMI. MENAJER ÖZBEY KARDEŞLER TARAFINDAN GEREĞİNİN YAPILMAMASI DURUMUNDA BUZDAĞININ GÖRÜNEN KISMINI DA AÇIKLAYACAĞIZ.

Av. Sezer Baylan; "Tüm bu soruların menajer Özbey kardeşler tarafından cevaplanması ve Akhisarsporumuzun taraftarlarına ve halkına açıklanmasını temenni ediyor, tüm mücadelemizin her türlü şahsi menfaatin üzerinde olan Akhisarsporumuzun menfaatleri için olduğunu belirtmek isteriz. 50 yıllık geçmişi olan kulübümüze başkanlık yapan geçmiş dönem Belediye Başkanları ve diğer başkanlarımızın idare ettiği kulübümüz menajer kardeşlerin güdümünde olup, menajer kardeşlerin kulübümüzün armasının ağırlığının farkında olmadıklarını ve menajer Özbey kardeşlerin 3. Lig'den bu yana Akhisarspor'a gönül veren yönetici ve iş insanlarını dahi kulübümüzden dışlandığı, yıllardır Akhisarspor'a gönül verip hem kulübümüze hem de taraftarımıza her anlamda hizmet eden bizlerin dahi kulüpten dışlandığını, Akhisarspor taraftarlarının ve halkının menajer Özbey kardeşlerin yanlarında olmadığını, menajer Özbey kardeşlerin taraftarları karşısına aldığını, yapılan açıklamayı taraftarlarımızın da desteklediğini” söyleyerek sözlerine son verdi.

 

Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar
Kulüp Avukatı Baylan'dan “Özbey Kardeşler” hakkında çarpıcı açıklamalar

Etiketler: ,
  • Yorumlar 29
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.