• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Manisa 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Gelecek Partisi Genel başkan yardımcısı Özdağ, Akhisar'da

Okunma Sayısı: 6549
Gelecek Partisi Genel başkan yardımcısı Özdağ, Akhisar'da
Aralık ayında kurulan Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, teşkilatlanma sürecinde olan Gelecek Partisi Akhisar İlçe Başkanı Aysun Uz Perkel ve yönetim kurulunu ziyaret ederek destek verdi.

Gelecek Partisi Genel başkan yardımcısı Özdağ, Akhisar'da
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Aralık ayında kurulan Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, teşkilatlanma sürecinde olan Gelecek Partisi Akhisar İlçe Başkanı Aysun Uz Perkel ve yönetim kurulunu ziyaret ederek destek verdi. Konak Pasajı 3.cü katındaki yeni lokalinde Genel başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı Gelecek Partisi Akhisar İlçe başkanı Aysun Uz Perkel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Moral ve motivasyon destek ziyaretinde İlçe başkanı Aysun Uz Perkel, yeni yönetim kurulu üyelerini Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ'a tanıttı.

AHMET DAVUTOĞLU’NU DİLLERİNDEN DÜŞÜRMÜYORLAR

Ziyarette konuşan Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ;" Altı ay önce yola çıktığımız önce kimse kuramaz derken kurduğumuz, kursalar bile teşkilanamaz denilen fakat teşkilatlandığımız  oy alamaz dediler bazı yerlerde oy da aldığımı Gelecek Partimizin il başkanı ile kurucu üyesi Mustafa Keskin beyle ve Gizem Satıoğlu ile aynı zamanda teşkilat başkanımız ile ve benim yardımcım ile bugün Aysun hanımı ziyarete geldik. Hayırlı olsun diliyoruz. Akhisar bizim için çok önemli. Burası zeytin ve zeytinyağının memleketi ve Türkiye’de söz sahibi olan bir yer ve çevre yolu buradan geçiyor. Gelecek Partisi olarak il binasında il teşkilatımızda kısa bir süre önce kurulmuştuk. Koronavirüse yakalandık ama Mustafa Keskin ve arkadaşları yollarına devam ettiler. Sonra ilçelerde örgütlenmeye başladılar. Önceleri Türkiye’de ekonomik kriz vardı. Korku iklimi vardı, üçüncüsü de dünyada uluslar arası kriz olan korona virüs salgını bizi de etkiledi. Buna rağmen gelecek partisi olarak bizler genel başkan Ahmet Davutoğlu ile her hafta kendi hesaplarımızla millete seslendik. Bu dönem içerisinde tanındıkça farkındalığımızı gösterdik. Ahmet Davutoğlu tanınıyor eski başbakan, eski genel başkan aynı zamanda dışişleri bakanı aynı zamanda dünyanın seçkin bilim adamlarından. Ahlaklı siyasetçi. Yalnız Ahmet Davutoğlu parti kurdumu diye sorulduğunda yüzde 20'lik bir kısım evet diyor. Eğer biz çalıştıkça tanındıkça gelecek partisini oy yüzdesi çok artacak. Bugünlerde birileri gelecek partisinin oyunun çok düşük olduğunu söylüyor. Her gün televizyonlarının başında gelecek partisi duvar gibi dillerinden düşürmüyorlar. Ahmet Davutoğlu’nu dillerinden düşürmüyorlar. Sanki bir tespih gibi. Oyunuz yok niye bizi bu kadar zikrediyorsunuz. Bize niye bu kadar önem veriyorsunuz demek ki dilinizden düşmeyecek kadar oyumuz var. Türkiye’de siyaseti şekillendirecek kadar oyumuz var. Türkiye’nin problemlerine gelince bizler gelecek partisi olarak Cumhuriyet kurulduğundan itibaren  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere cumhuriyetimizin kurucusu ve kuranların tamamına teşekkür ediyoruz" dedi.

BÖYLE BİR ÜLKEDE DEMOKRASİDEN BAHSEDİLEMEZ

Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ;"Türkiye’de çok darbeler oldu siyasi partilerin yanlış yönetmesi de oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi benimde 3 yıl milletvekili olarak içerisinde bulunduğum bir parti kuruluşundan itibaren ülkeye çok büyük hizmetler yaptı. Böyle bir ortamda Recep Tayyip Erdoğan çıktı. Karizmatik bir lider olarak sahneye çıktı. Ana muhalefet partisinin Türkiye’de tutuklandığı dokunulmazlığını kaldırdığını hayal bile edemiyorum. Böyle bir ülkede demokrasiden bahsedilemez. Böyle bir ülkede insan haklarından bahsedilemez, hukuktan bahsedilemez, milletvekili dokunulmazlığından bahsedilemez. Biz bunlara da itiraz ettik. Aynı zamanda gazetecilerin tutuksuz yargılanmalarını istedik. Yani daha çok demokrasi. Davutoğlu’na partici bir darbe yapıldı.

sayın Davutoğlu’nun partici olarak görevden alınması çok ciddi şekilde Türkiye’ye kan kaybettirdi. Yüzde 49.5 oy almış bir insan ve bir anda bir gece yarısı kendisine bir darbe  yapılıyor. Bunlara da itiraz ettik. Bu AK Partinin kırılma evresi oldu. Türkiye uçacak diyorlar doğru ama Türkiye uçuruma doğru uçuyor.  İşsizlik yüzde 30’a çıkmış durumda. Bu çok ciddi bir durum.  Böyle bir ortamda Adalet ve Kalkınma partisinin kırılma noktalarını söyledikten sonra bizler bunların hepsini eleştiri olarak dile getirdik ve Adalet ve Kalkınma partisi bizlere yalan söylüyorsunuz diyemedi. Türkiye’de başbakanlar ihraç edilmişti. Ama genel başkan ilk defa ihraç edilecekti ve Adalet ve Kalkınma partisine bu ayrı yaşatmak istemedik ve kendimiz istifa edelim dedik. İstifadan sonra Türkiye’de  yeni bir parti kurmak istedik. 3 ay içerisinde parti kurduk. Bugün ülkede 56 ilde 227 ilçede örgütlendik. Allah kabul ederse ağustos ayında Ankara’da açık havada büyük kurultayımızı yapacağız. Zor şartlarda siyaset yapıyoruz." dedi.

BÜTÜN PARTİLER KARAR VERSİN

Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ;" Siyasi partilere demokrasi  gelmedikçe meclise demokrasi gelmez. Meclise demokrasi gelmedikçe Türkiye’ye demokrasi gelmez. Elbete siyasi partilerin yasası değişsin, seçim kanunu değişsin milletvekili transferleri olmasın ama bunu yaparken parlamentoda 2 parti karar vermesin. Bütün partiler karar versin. Hatta Türkiye’nin tamamı karar versin. Böyle bir ülkenin özlemi içerisindeyiz. Ben yaptım oldu mantığı ile  hareket etmemelerini istiyoruz. Türkiye’nin en büyük unsuru ekonomi artık tencere kaynamıyor. Kaynayan tencere eksik kaynıyor. Bu virüs döneminde de iyi yönetemediler. Zaten şuan artık mevcut hükümet Türkiye’de artık siyaset üretemezler. Artık eskidiler. Eskiyen yüzler, eskiyen sözlerle ile Türkiye yönetilmez. Türkiye’de hiçbir sıkıntıya çare bulamazlar. Derhal bir erken seçim olması gerekir. Seneye bir erken seçim  bekliyoruz. İktidar olmak için siyaset yapıyoruz" dedi.

DAVUTOĞLU İLE BİR YOLA ÇIKTIK VE İKTİDAR OLMAYA GELDİK

Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ;" Türkiye’de yeni kurulan partiye önem vermiyorlar. Demirel parti kurarken bu mu iktidar olacak bu genel müdür mü iktidar olacak dediler oldu Demirel iktidar oldu. Özal’a kimse şans vermezken Ana-Vatan partisini iktidara getirdi. Recep Tayyip Erdoğan’da aynı şeyler olmuştu. Recep Tayyip Erdoğan çıktığında hiç kimse muhtar bile olamaz diyorlardı. Şimdi de birileri bize aynı şeyleri söylüyorlar ama bizde iktidar olacağız iddialıyız. Ben 3 dönem milletvekilliği yaptım Davutoğlu’nu savunmasam hala devam ederdim. Hatta Gelecek Partisi kurulmadan önce bana her türlü teklif yapıldı. Kabul etmedim. Çünkü Adalet ve Kalkınma partisinin artık Türkiye’yi yönetme gibi bir derdi yoktu. Davutoğlu ile bir yola çıktık ve iktidar olmaya geldik. Türkiye’^ye demokrasiyi getirmeye geldik. Benim hayallerim var istiyorum ki Türkiye Avrupa ülkelerinin seviyesinde olsun. Bu ülkede kimse ayrımsız yaşasın istiyoruz. Kürt, Türk ayrımı olmadan yaşansın istiyorum. Bunu yapacağız sayın Davutoğlu ile beraber partimizi kurduk korkmuyoruz. Korkmayacağız, çekinmeyeceğiz" dedi.

20200617_170423.jpgimage00001-006.jpgimage00002-005.jpgimage00003-003.jpgimage00004-004.jpgimage00005-003.jpgimage00006-005.jpgimage00007-001.jpgimage00008-002.jpgimage00009.jpg

  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.