• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Manisa 10 °C
  • İzmir 14 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanrıverdi; Biz Milletimizin Partisiyiz

Okunma Sayısı: 2925
AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanrıverdi; Biz Milletimizin Partisiyiz
Soma İlçesine yaptığı bir dizi ziyaret ve temasları kapsamında AK Partili gençlerle bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, 30 Mart da yapılacak yerel seçimlerin önemine dikkat

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanrıverdi; Biz Milletimizin Partisiyiz
Haber Merkezi

Soma İlçesine yaptığı bir dizi ziyaret ve temasları kapsamında AK Partili gençlerle bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, 30 Mart da yapılacak yerel seçimlerin önemine dikkat çekti.

Tanrıverdi, “Türkiye’nin güçlü Türkiye olmasını hazmedemeyenler kirli oyunlarla ayak çelmeye çalışıyorlar. Bugüne kadar Türkiye’nin ayağına çelme takmaya güçleri yetmediği gibi bundan sonrada güçleri yetmeyecektir. Çünkü bizim arkamızda milletimiz var. Biz milletimizin partisiyiz. Milletimizin iradesi bizim baş tacımızdır.”dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, beraberindeki İl Başkanı Murat Baybatur, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ile birlikte Soma’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Soma’daki programına cuma pazarı esnafını ziyaret ederek başlayan Tanrıverdi, Turgutalp beldesinde TOKİ’nin yaptığı konutların kura çekiliş töreninden sonra Turgutalp ve Soma’da esnafları ziyaret etti.

Tanrıverdi ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Soma İlçe Başkanlığına geçerek burada kendisini bekleyen gençlerle bir araya geldi. Tanrıverdi’ye ziyaret ve temasları sırasında Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti Soma İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erol Saygılı, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Demiraslan, Ali Sezer, Ahmet Akar ve Süleyman Çetin eşlik etti.

“GENÇLİK GELECEĞİMİZDİR”

İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan’nın konuşmasından sonra gençlere seslenen Tanrıverdi, “Gençlik geleceğimizdir. Gençlik geleceğimizin teminatıdır. Gençliğine sahip çıkmayan toplumların geleceği yoktur. Ak Parti gençlere büyük önem veren bir partidir. Gençlik Kollarımız Türkiye genelinde canlı heyecanlı bir şekilde teşkilatlarımızın omurgası olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Büyük ustamız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere yer açmanın ustalığın şiarından olduğunu ifade eder. Başbakanımız seçilme yaşını 25’e indirmekle kalmadı genç kardeşlerimizin gerek parti yönetiminde gerek hükümette ve gerekse diğer siyasi kademelerde görev alması içinde onlara görev ve yetkiler verdi.”dedi.

“BİZİM GENÇLERİMİZİN GÖNLÜNDE SEVGİ VARDIR HOŞ GÖRÜ VARDIR”

Manisa’nın Büyükşehir Belediyesi olduğunu söyleyen Tanrıverdi, “Büyükşehir Belediyesi olan Manisa’mız Büyükşehrin imkânlarından önemli ölçüde gençlerimize imkân sağlayacaktır. Gençlerimiz için yine Büyükşehir Belediyesi olarak tüm yerleşim merkezlerinde fiziki olarak gelişmelerini sağlamak, fikri zihni olarak da gelişmelerini sağlayacak zeminlerin mekânları oluşturacaktır. Amacımız geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizin ilim tahsil etmesi içindir. Eğer ilimle ve bilimle buluşamazsak geleceğimize yön veremeyiz. Bizim gençlerimiz eli kalem tutan gençlerdir. Bizim gençlerimizin gönlünde sevgi vardır, hoş görü vardır, saygı vardır. Bizim gençlerimizin gönlünde gelecek vardır. Bizim gençlerimizin gönlünde ülkesinin gelişmesi, kalkınması ve dünyada adaletle hükmeden ecdadı gibi dünyada insanların mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak arzusu vardır. İnşallah bu arzularınızı gerçekleştireceğinize inanıyorum. Hükümetimiz bu noktada bütün yolları açmakta, gençlerin önündeki engelleri kaldırmakta. Eğitimin önündeki engelleri kaldırmakta, sorunları çözmektedir. İnşallah bu noktada Büyükşehir Belediyesi olarak da bizler üzerimize düşen neyse onları gerçekleştirmiş olacağız.

“BU SEÇİMLER ÜLKEMİZ İÇİN GELECEĞİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

30 Mart tarihinin Manisa ve Ülkemiz için önemli bir tarih olduğunu ifade eden Tanrıverdi konuşmasına şöyle devam etti; “ 30 Mart tarihi Manisa’mız ve ülkemiz için önemli bir tarihtir. 30 Martta yerel seçimler yapılacak. Mahalle muhtarları seçimi, ilçe belediye başkanı seçimi, ilçe belediye meclis üyelikleri seçimi ve Büyükşehir Belediye Başkanı seçimi yapılacak. 30 Martta aynı zamanda geleceğimizi de belirleyeceğiz. 30 Mart Türkiye’nin pusulasının belirleneceği tarihtir. 30 Mart yerel seçim için hem ana kadememiz, hem kadın kollarımız, hem gençlik kollarımız ve gönüldaşlarımız olarak her birerimiz sorumluluğumuzu ve yükümlülüğümüzü yerine getireceğiz. Artık her kademe kendi alanıyla ilgili çalışmalarına hız verecek. Vaktimizi iyi değerlendirmeliyiz. Planlı projeli ve disiplinli bir şekilde çalışmalıyız. Teşkilatımızın ortaya koyduğu stratejileri uygulamalıyız. Ak Parti olarak yerel yönetimlerde marka bir parti olduğumuzu ifade etmeliyiz. İnşallah bu çalışmalarımızı ortaya koyduğumuz zaman Soma Belediye Başkanı olarak Hasan kardeşimizi seçeceksiniz, meclis üyelerini seçeceksiniz ve Büyükşehir Belediye Başkanını seçeceksiniz. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanınızı da seçtikten sonra Soma ile Büyükşehir el ele tutuşacak teşkilat bütünlüğü içerisinde hareket edeceğiz ve hizmet edeceğiz. Biz el ele tutuşunca artık Ankara ile de el ele tutuşmuş olacağız. Bugüne kadar siz Soma ile Ankara’yı el ele tutuşturdunuz ve büyük hizmetler ortaya çıktı. Şimdi Büyükşehir ile el ele tutuşunca da daha farklı, daha çeşitli, daha kaliteli ve özelikle bizim arzu ettiğimiz hizmetler ortaya çıkacaktır. Bu seçimin yerel yönetimler adına böylesi önemi var.”

“MİLLETİMİZİN İRADESİ BAŞ TACIMIZDIR”

Türkiye’nin güçlenmesini hazmedemeyenlerin kirli oyunlar içerisinde olduklarını vurgulayan Tanrıverdi, “Ortalıkta kirli oyunların sergilendiğini söyleyen Tanrıverdi, “Kirli oyunları görüyorsunuz. Türkiye’nin güçlü Türkiye olmasını hazmedemeyenler kirli oyunlarla ayak çelmeye çalışıyorlar. Türkiye güçlü bir ülke olduğu için kendinden özür dilenen bir ülke oldu. Türkiye hasta adamlıktan çıkıp usta adam olunca ve kendisine bir de 2023 hedefini koyunca korktular. 30 Martı fırsat bilerek ayağını çelelim ve yine dünkü Türkiye’ye götürelim, hasta adam olsun ve hükmedelim. Eğer biraz daha seyirci kalırsak 30 Mart engeliniz de aşar çok başarılı olursa o zaman bizim hükmettiğimiz Türkiye bize hükmeder diyorlar. Bugünkü kirli oyunların arkasında yatan gerçek budur. O halde biz her türlü kirli oyunlara inat hem genelde hem yerelde illa Ak Parti iktidarı diyeceğiz. Bugüne kadar Türkiye’nin ayağına çelme takmaya güçleri yetmedi. Çünkü bizim arkamızda milletimiz var. Biz milletimizin partisiyiz. Milletimizin iradesi baş tacımızdır. Demokrasiyi yerleştirdik. İleri demokrasiye koşuyoruz.”diye konuştu.  























































































  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.