• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı

Okunma Sayısı: 4409
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Danışma Meclis Toplantısı Akhisar Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.

AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Danışma Meclis Toplantısı Akhisar Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. AK Parti Akhisar Olağan İlçe Danışma Toplantısının Divan Başkanlığını AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Özdemir, Üyeler İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Yıldız, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fikriye Korkmaz, AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal ve AK Parti Akhisar Gençlik Kolları üyesi Samet İşçi yaptı.

Buket Yağcının sunduğu programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından İlçe Danışma Meclisinin ilk konuşmasını İlçe Başkanı İbrahim Sayın yaptı. Sayın seçimlere 1 yıl kala çalışmalarını hızlandırdıklarını ve bu konuda iyi bir çalıma planı yapacaklarını ifade etti. Ardından söz alan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, yerel anlamda Akhisar Belediyesinin ve hükümet tarafından yapılan yatırımları ele alan bir çalışmayı kitapçık haline getireceklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti, “Çok değerli milletvekili arkadaşlarımız bir önceki ve şimdiki ilçe başkanım, kadın kolları başkanım AK Parti’mizde görev alan çok değerli AK Partili kardeşlerim bende öncelikle sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum hepiniz hoş geldiniz.

Değerli arkadaşlar değerli dostlar İlçe Danışma Meclisi Toplantısında yine bir aradayız tabi hedefimiz 2019’daki yerel gündem seçimler bu sebeple artık toplantılarımız başladı ve bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz.

Genel merkezimizin talimatları doğrultusunda inşallah Akhisar’a ilişkin çalışmalarımıza devam edeceğiz. O amaçla toplantılarımızı sıklaştırıyoruz biz bir bütünün parçalarıyız bütünü taşımakla yükümlüyüz. Ben hep söylüyorum en önemli özelliğimiz belediye faaliyet yaparken bütüne katkı sağlamaya çalışıyoruz. Hükümetimizin icraatlarını desteklemeye çalışıyoruz kendimize ait görev dağılım içerisinde de en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Akhisar Belediyesinin yaptığı faaliyetlerden bahsedersem toplantı biraz uzun sürer fakat biz önümüzdeki günlerde esnaf mensubu arkadaşlarımızla paylaşmak üzere hem Akhisar Belediyemiz hem hükümetimizin Akhisar’da yapmış olduğu çalışmaların kitapçık haline getiriyoruz. Aynı zamanda biz birlikte bir siyasi anlayışı da inşa ediyoruz. Bu zaten Akhisar’ımızda 2003’de genel iktidar 2004’den bu yana da ilk genel iktidar olmak üzere tanımladığımız ve üzerinde çalıştığımız bir alan Allah’ın izniyle bunu genişleterek devam ettireceğiz. Hepsini bu millet için bu ülke için yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz ama bunları anlatılması sırasında Akhisar’ın özel bir durumu ve konumu var gerçekten biz çok köklü bir şehirde yaşıyoruz.

Ben 14 yıldır Belediye Başkanıyım hükümetimizle beraber çok değerli milletvekillerimizin özen katkılarıyla çok büyük işleri başardık. Dolayısıyla inşallah ne pahasına olursa olsun beraber şekilde ülkemizi savunmaya devam edeceğiz hepinize tekrardan saygılarımla ve sevgilerimle selamlıyorum hayırlı akşamlar” dedi.

Ardından söz alan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ise yaptığı konuşmada, “Kıymetli dostlar tabii atandığımız bu emel haritasında tüm kamuoyu paylaşmıştır. Sayın İlçe Başkanım bu program için ısrarcı olmuştur. Ham dolsun onla ilgili çalışmalarımızı devam ettik. 10 Şubat’ta kongremizi yaptık kongremizde de haykırdık başbakanımızda katıldı o da aynı şeyleri söyledi arkadaşlar büyük şehri alıyorsun bu şehrin anahtarı da Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a veriyorsunuz” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Selçuk Özdağ, “Recep Tayyip Erdoğan diye bir fenomen var Siyaset fenomeni, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra ki en başarılı lider Türk siyasetinde. Bu seçim Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimlerinde biz belediyeyi kaybettik. 5 vekilimiz vardı ve 407 bin oy almışız ve bu oy bir anda  330 bine düşmüş 77 bin oy nereye gitmiş, kedi buradaysa ciğer nerde, ciğer buradaysa kedi nerde. Bu hepimizin hatasıydı şimdi geriye bakmayız,  önümüze bakacağız ve biz bu belediyeyi alacağız” dedi.

Son olarak söz alan TBMM KİT Komisyon Bakanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, “Akhisar’ımızın çok değerli temsilcileri bende saygıyla, sevgiyle selamlıyorum hepinize hayırlı akşamlar diliyorum hoş geldiniz şeref verdiniz. Değerli arkadaşlar güzel bir akşamda birlikteyiz ve çok güzel bir salonda birlikteyiz elhamdülillah. Az önce belediye başkanımız konuşmasının bir kısmında çok şeyler yaptık birkaç tanesini söyleyeceğim dedi ben önce beklide ön önemlisi bulunduğumuz mekan itibaren bu güzel fiziki ortamı bize hazırlayan bu binayı bize kazandıran, bu binaya Akhisar’ımıza kazandıran çok kıymetli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum sağ olsun var olsun.

Geriye dönük baktığımızda 2002 yılından bugüne kadar yapılanlara baktığımızda inanıyorum sahadan başlasak neler yaptık diye bir tanesi zamanla herkese bir tane konu düşer diye düşünüyorum. AK Parti Allah ham dolsun ülkemize, milletimize çok güzel hizmetler çalışmalar yaptı.

İktidara geldiğimiz günden itibaren biz dedik ki bu milleti artık süründürmekten kurtaracağız. Bu ülkeyi büyüteceğiz değerli arkadaşlar bu milleti eskisi gibi birileri tarafından yönettirmeyeceğiz. Devleti artık millet yönetecek. Artık millet ne derse o olacak. Demokrasiyi ileri demokrasiyi taçlandıracağız. Ham dolsun bugün baktığımızda sözlerimizi tutmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yüzden her zaman çalışmaya, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç var.

17 tane ilçe 17 tane belediye başkanı olacak 18. yok Büyükşehirde 18. Manisa’da 10tane milletvekili olacak 11. yok değerli arkadaşlar buralara nasibi olanlar gelecek nasibi olmayanlar buralara hiç gelemeyecek. Zaten AK Parti teşkilatları makam için siyaset yapmıyor, yapmayacağız da, yapmamamızda gerekiyor. Biz hep beraber Allah’ın izniyle başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Büyükşehir Belediye belirlediği zaman adayları tespit ettiği zaman hep birlikte saf tutacağız hep beraber o adayımızın yanında birlikte her zaman yanında koşmaya ant içeceğiz ve ona destek olacağız. Allah’ın izniyle bu milleti en iyi hizmet edecek adayı a AK Partiden biz çıkartacağız. Bunun için hiç kimse birbiriyle yarışa girmesin. Biz genelde çok iyi işler yaptık. Değerli Arkadaşlar bakınız az önce Başkanım 2-3 tanesini söyledi ve bana pas attı.

Değerli arkadaşlar az önce çevre yolu söyledim Salihli çevre yolunu bitirdik onun gururunu yaşıyoruz ve şimdi ne kaldı İzmir – İstanbul çevre yolu kaldı onun inşaatı da devam ediyor. Onu da inşallah 2018’de milletimizin hizmetine sunacağız. Değerli arkadaşlar demiryolunu deplase ettik dedik çok büyük bir proje demiryolu inşaatı bitti ve Belediye Başkanımızla, Belediye ekibimizle beraber öyle zannediyorum ki Büyükşehir Devlet Demiryolları bir araya gelecekler açılış tarihini kararlaştıracaklar. Değerli arkadaşlar bir stadyum inşaatı yaptık bitirdik ve müteahit biraz gecikti arkadaşlar ama burada gerek Belediye Başkanım gerekse ben statlar da tezahüratlara konu olduk ama stat bitti maçlar oynanmaya başlandı. Hayırlı olsun değerli arkadaşlar Akhisar spor’umuz da göğsümüzü kabartıyor ve gittiğimiz konuştuğumuz yerlerde Fenerliler biraz kızıyorlar bize ama Fenerin dışında Trabzonlusu, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı Feneri yendiğimiz için yanaklarımızda öpecek yer kalmadı herkes tebrik ediyor ve teşekkür ediyor. Yarın öbür gün eğer Beşiktaş’ı yenersek bu sefer Fenerliler bizi öpecek. Değerli arkadaşlar herkes Akhisar sporu konuşuyor. Bugüne kadar hiç kimseye yalan söylemedik Allah bizi biliyor yapamayacağımız hizmetin sözünü vermedik söz verdiysek de yaptık. Çamönü Barajı çalışmaları devam ediyor. değerli arkadaşlar inşaat halinde aslında Belediye Başkanımız buraları ekipler halinde millet seçimler gününden önce kadınları ilçelerden, köylerden toplayıp parklarda gezdiren başkanlar vardı. Biz belki parka götürmesek bile bu inşaatları gezdirmek lazım, millete göstermek lazım. Ne idi oraları nasıl baraj haline geldi o bölgelerin dünü ve bugününü bütün Akhisarlarımıza tanıtmak lazım Çamönü barajımızda hayırlı olsun. Tabii cezaevini dışarı aldık bunu hiç biriniz söylemiyor dışarı aldık ne olacak cezaevinin orasını Belediyemizle beraber Adalet Bakanlığımızla beraber o mezbelik alanı aldıracağız ve yaşanabilir bir Akhisar olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.


 

(BG)

AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı
AK Parti Akhisar olağan danışma toplantısı meclis salonunda yapıldı

  • Yorumlar 17
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.