• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Saadet Partisinde Hüseyin Çelik, Belediye başkan adaylığını açıkladı

Okunma Sayısı: 1134
Saadet Partisinde Hüseyin Çelik, Belediye başkan adaylığını açıkladı
Akhisar Saadet Partisi (SP) Hüseyin Çelik, Saadet parti Lokalinde saat 21.00'de düzenlenen aday tanıtım toplantıda Akhisar Belediye Başkan adayını açıkladı.

Saadet Partisinde Hüseyin Çelik, Belediye başkan adaylığını açıkladı
Akhisar Haber Ajansı - AHA
Akhisar Saadet Partisi (SP) Hüseyin Çelik, Saadet parti Lokalinde saat 21.00'de düzenlenen aday tanıtım toplantıda Akhisar Belediye Başkan adayını açıkladı. Hüseyin Çelik'in Belediye başkan adaylığı açıklama toplantısına Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Yılmaz, SP İlçe Başkanı Hakkı Kuzum, SP Karargah Başkanı Ali Dursun, yönetim kurulu üyeleri ve partili üyeler katıldı.

SP Lokalinde düzenlenen aday tanıtım toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Hakkı Kuzum yaptı. Hakkı Kuzum;” Saadet Partisinin aday tanıtım toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Uzun zamandır yerel seçimlere iyi hazırlanıyoruz. Yerel seçimler, her seçimden, bi tık daha önem arz ediyor. Milli görüşün ayak seslerinin duyulmaya başlandığı bir seçim olarak tarz ediyorum. Partimizi ilgi her geçen gün daha da artıyor. Herkes tarafında milli görüşün ayak sesleri olarak yorumluyorum. Milli görüşün birçok taklitleri oldu, ama bir türlü hastalığa şifa olunmadı. Reçete belli taklitle olmuyor. Milli görüşlerin asıları hepsi buradadır. İnşallah 31 Mart’ta bunu taçlandıracağız ve bayrağı göklere dikeceğiz. Saadet partisi olarak 4 adayımız vardı ve bunlardan eleyerek Hüseyin Çelik arkadaşımızı Belediye Başkan adayı olarak belirledik. Diğer 3 adayımız da şimdiki toplantımızda aramızdalar ve belediye başkan adayımıza destek veriyorlar diyerek sözlerine son verdi.

Aday tanıtım toplantısında konuşan SP İl Başkanı Abdullah Yılmaz;” Böyle güzel bir programda bizleri bir araya getiren Akhisar İlçe teşkilatına öncelikle teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerine Saadet Partisi olarak Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Manisa Büyükşehir adayımızı ve 17 ilçesinde de hazırlanmaktayız. Akhisar’da bu akşam adayımızı açıklıyoruz. Yarın sabahta Manisa’da Esnaf kefalet Kooperatif Konferans Salonunda Saadet Partisi ve Gelecek Partisi grubunun Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacağız. Saadet partililer olarak çalışmak bir ayrıcalıktır. Hiçbir partiyi düşman gibi değil, rekabet ettiği kardeşleri olarak görüyor. Saadet partisi kazanınca Akhisar kazanacak. Saadet partisi kazanınca herkes kazanacak, sadece söylem değildir. Saadet partisinin kazandığı gün diğer seçimi seçim olarak kaybeden kardeşlerimize Akhisar Belediyesini kazandı. Çünkü siz Akhisar için gerçekten seçim satında sahada söylediğiniz önemli şeyleri yapmak istiyorsanız işte meclis, işte Akhisar getirin her birlikte hangi partili olursanız olun biz Akhisar için en iyisini yapmaya talibiz diyen bir siyasi hareketiz, diyerek sözlerine son verdi.

Aday tanıtım toplantısında konuşan SP Karargâh Başkanı Ali Dursun;” Değerli arkadaşlar 2024 yerel seçim atmosferine girmiş bulunuyoruz. Saadet partisinde 5 yıl önce ben aday olmuştum. O günde projelerimiz hazırdı. Karşı tarafın hem AK Partinin, hem CHP’nin algı operasyonlarıyla kendimizi pek gösteremedik. Benim halka söylediğim açıklanan projeler hep hayali projelerdi. Algıyla bu işler olmuyor. O gün ben demiştim, Akhisar’ın kaybedecek bi 5 yılı daha yok. Halkımız paranın gücüne esir oldu gibi 5 yılı geride bıraktık. AK Partyi dönemini gördük, CHP dönemini gördük şimdi sıra İnşallah Saadet partisinde. Biz biliyoruz ki halk artık bunların ayak oyunlarından bıktı. Sahaya indiğimizde bunları birer, birer anlatacağız diyerek sözlerine son verdi.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Akhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Çelik;” 31 Mart 2024 te yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri için gerçekleştirdiğimiz Belediye Başkanı Aday tanıtım toplantımıza teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz, sağ olun var olun. Programımıza başlarken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnetle yad ediyoruz. Milli görüş hareketimizin kurucusu, liderimiz Necmettin Erbakan hocamızı ve ahirete intikal eden dava büyüklerimizi, 14 Aralıkta meclis kürsüsünde hakkı haykırırken rahmeti rahmana kavuşan Hasan Bitmez vekilimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz.

Sevgili Akhisarlı hemşerilerim, 31 Martta sandığa gideceğiz. Akhisar’ın geleceğine dair ve kimler tarafından yönetileceğine karar vereceğiz. Bizler bu seçimi çok önemsiyoruz. Çünkü kötü gidişe dur deme fırsatı olarak görüyoruz. Biz bu seçimi sadece Başkan ve meclis üyelerinin seçimi ile sınırlı görmüyoruz. Bu seçim yüksek borçlara, yüksek faiz ödemelerine, şehit kanları ile aldığımız topraklarımızın arsalarımızın hizmet yapacağım adı altında satılmasına dur diyoruz. Satmadan, borçlanmadan, israf etmeden daha iyi yönetilmek seninde hakkın Akhisar diyoruz. Partimize güven, fikirlerimize destek bekliyoruz. İnsan için hizmet. Çünkü biz Saadet Partisi olarak fikirlerimize güveniyor, hayallerimize sahip çıkıyoruz. Bizler Milli görüş fikrini zihnimize, milli görüş ahlakını yüreğimize kazıdık. Çok değerli Akhisarlı hemşerilerim, birileri bu seçimleri de, kutuplaşma, nefret, kavga, iftira, hakaret fırsatı olarak değerlendirecektir. Biz Saadet Partisi olarak her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de kardeşliği, birlik ve beraberliği ön plana çıkaracağız. 

Niçin adayım sorusuna gelince, Tarımda kendine yeten bir Akhisar için adayım. Hayvancılıkta kendine yeten bir Akhisar için adayım. Küçük esnaf ve işçimizi büyük holdinglere ezdirmemek için adayım, Sanayi esnafımıza destek olabilmek, üreten ve üretken dinamik, genci ve yaşlısıyla el ele veren, düşünen araştıran ve geliştiren bir Akhisar için adayım. Sen bu toprakları vatan kılan Alpaslan’ın evladısın, sen inancına sarılarak Fetihlere yürüyen Sultan Fatihin evladısın. Sen tüm dünyaya adalet dağıtan tarihin evladısın. Adalet en çok SENİN HAKKIN, Bayrağına, inancına, işine dört elle sarılırsın, ama yine de önce sen unutulur, önce sen yok sayılırsın. Dertlerinle taleplerinle hatırlanmak SENİN HAKKIN,  Birileri, vatan sevmenin edebiyatını yapar, sen vatan edebiyatıyla ihale alıp dağıtan değil, vatanı sevmenin bedelini ödeyen tarafsın. En ufak bir haksızlığa uğramamak SENİN HAKKIN, Haram yiyenlerin sofrasını kuran değil, helal yiyenlerin hakkını koruyan  bir irade,SENİN HAKKIN. Dişinden tırnağından arttırdığın, evladının rızkından kestiğin, ödediğin vergilerin bir kuruşunu dahi israf etmeyecek bir anlayış, SENİN HAKKIN, Yüksek kiralarla, dayanılmaz acılarla yaşamak değil, makul kiralarda dayanıklı evlerde yaşamak SENİN HAKKIN, Yapılıp bozulan kaldırımlara harcanan para senin, ihalenin kime nasıl verildiğini bilmek SENİN HAKKIN, Oy’unu aldıktan sonra sana sırtını dönen değil, iş başına geldiğinde seninle sırt sırta veren bir irade SENİN HAKKIN, Hayatını kolaylaştıran, şehrini güzelleştiren, emanetine sahip çıkan bir belediyecilik SENİN HAKKIN. Her şehrin bir manzarası var, O manzaraya kaygıyla değil, umutla, güvenle huzurla bakmak SENİN HAKKIN. Daha iyi bir yaşam SENİN HAKKIN. İşte bu senin hakkını korumak için adayım ve Saadet Partisi olarak senin oy’una talibiz.

Akhisar’daki iki tuzu kuru arasındaki kayıkçı kavgalarına son vermek için, rant bölüşümlerine son vermek için ve daha yaşanabilir bir Akhisar için, GELİYORUZ.























 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.