• BIST 10244.07
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • Manisa 14 °C
  • İzmir 15 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

MHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, Gazeteciler Gününü Kutladı

Okunma Sayısı: 3001
MHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, Gazeteciler Gününü Kutladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Akhisarlı yerel ve Ulusal Basın mensupları temsilcileri ile akşam yemeğinde buluştu. Lale lokantasında verilen akşam yemeğine Başkan A

MHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, Gazeteciler Gününü Kutladı
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Akhisarlı yerel ve Ulusal Basın mensupları temsilcileri ile akşam yemeğinde buluştu. Lale lokantasında verilen akşam yemeğine Başkan Adayı Mansur Onay, İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Akhisarlı basın mensupları katıldı.

Yemek sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Onay şunları kaydetti; “Akhisar’ımızın yerel ve ulusal basının değerli temsilcileri öncelikle davetimize icabet edip geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Çalışan Basın Emekçileri Gününüzü canı gönülden ve yürekten kutluyorum ve tebrik ediyorum. Malumunuz 30 Mart 2014 günü Türkiye’mizde yerel seçimler yapılacaktır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Akhisar’da şuanda adayını açıklamış parti herşeyiyle hazır bir vaziyette, seçim otobüsleri ile adayı ile parti yönetimi ve yöneticileri ile beraber bunların yanında yan kuruluşlarımız ile beraber yaklaşık 10 gündür artık seçim mahalli dediğimiz seçim sahasına inmiş bulunmaktayız. Gittiğimiz yerlerde çok güzel vatandaşlarımız tarafından halkımız tarafından karşılanıyoruz.

Halkımız şuanda kararını vermiş, 11 yıldır ülkemizi yöneten 11 yılı da bitirmiş 12. Yıla geçmiş Ankara’daki Türkiye Cumhuriyeti hükümetinden şuanda Türkiye’nin gündemini işgal etmiş olan yolsuzluk ilişkilerinden hakikaten yıllardır halkımız muzdarip olmuş ama ilk defa sesini çıkarır hale gelmiştir.

Akhisar’da 10 yıldır yerel yönetimler bazında Belediye Başkanlığında oturan aynı iktidar partisinin yöneticileri de ne yazık ki büyümüş kocaman köy havasındaki Akhisar’ımıza kalıcı bir eser bırakamamanın vermiş olduğu eziklik içerisinde Akhisar halkının bugün şehir içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın en büyük problemlerinden birisi olan park sorununu dahi çözememiş bir Akhisar’ımızın şuanda Akhisar Belediyemize yakın bir yerde beraber olduk. Hemen arkamızdaki Akhisar Belediyesi’nin meclis oturma salonundaki yağmur sularının duvarlarda saklanmak üzere resim ve tablolarla saatlerle kapatıldığı bir Akhisar Belediyesi’nin yanında sizlerle beraber odluk. Yine aynı Akhisar Belediyesi’nin tuvaletlerinin girilemez halde olduğunu hep beraber gördük. Ben buradan 10 yıldır Akhisar Belediyesini yöneten yöneticilere sesleniyorum ki, kendi oturduğu binasını dahi idare edemeyen yapamayan bir yönetim anlayışı 180 Bin nüfuslu Akhisar’ımıza nasıl hizmet edecek. Bunun takdirini elbette Akhisarlı hemşehrilerimiz mutlaka vereceklerdir. Bu değerlendirmeyi yapacaklardır.

Akhisar’ımızın problemleri aynı zamanda işsizlik en büyük problemlerden bir tanesi, ne yazık ki beyaz yakalı dediğimiz gençlerimiz Akhisar’ın Tahir Ün caddesinde Akhisar’ın kahvelerinde iş bekler haline gelmiş, büyük bir çoğunluğu sabahın köründe beşinde, altısında Akhisar’da otobüslere binerek, Vestel’e Manisa’ya gidip uykusuz bir vaziyette gidip gelerek çoluğuna çocuğuna ekmek götürme peşinde koşar hale gelmiştir. Allah nasip ederse ben 2009 yılında yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde Akhisar’da yine MHP’nin belediye başkan adayıydım, çok az bir oyla bildiğiniz gibi Akhisar Belediyesini kaybettik. Ama bu defa Akhisar halkı hemşehrilerim, karar vermişler bu 2009 tarihindeki yarım bıraktıkları işi bu defa tamamlayacaklarını gittiğim her yerde köyde, şehirde ve pazarda esnaf gezilerinde bize birebir bunları söylüyorlar.

Tabili bizde seviyeli, üslubu bozmadan, siyasi ahlak kuralları içerisinde projelerimiz ile halkımızın karşısına çıkacağız. En kısa zamanda bu projelerimizi halkımıza yine sizler aracılığı ile paylaşacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin artık bundan sonra söyleyeceği bir sözü daha var, yaptıklarımız yapacağımızın teminatıdır sözünü çok rahatlıkla söyleyebileceğiz. Çünkü 5 sene Manisa’da Büyükşehir Belediyesini yöneten Cengiz Ergün başkanımızın neler yaptığını sizler görüyorsunuz. Bunu biliyorsunuz bugün tüm partiler seçime girecek olan 25 siyasi partinin neredeyse tamamının oyunu alabilecek teveccühünü alabilecek bir belediye başkanımız Manisa’yı 5 senede neler yaptığını sizler gördünüz ve şahit oldunuz. Demek ki sadece Ankara’dan para gelerek bir şehir güzelleştirilmiyor. Manisa’daki Belediye Başkanımız iktidar partisinden değil. Sadece Manisa’daki kaynaklarını kendi kaynaklarına heba etmeden ve yerinde kullanarak delikleri tıkayarak 96 trilyon lirayla almış olduğu borcu 15 ayda tamamen sıfırlayıp 5 sene içerisinde 118 tane kalıcı bir eser yaparak Manisa’yı şuanda Türkiye’nin en görkemli şehirleri arasına sokmayı başarmıştır” dedi.

Konuşmaların ardından Onay, katılımcı basın mensuplarına çeşitli hediyeler takdim etti.













































MHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay... ile akhisarhaber


Etiketler: ,
  • Yorumlar 1
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.