• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Manisa 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar

Okunma Sayısı: 2982
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Havuzlu Çarşı esnafının düzenlediği kahvaltıya katıldı. Havuzlu Çarşı esnaflarından Doğan Göde, Havuzlu Çarşı’yı yenileyen Başkan Ergün’e teşekkür ederek, “Geçmiş başkanlarımız kusura bakmasın ama 30 yıldır ellenmeyen

Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Haber Merkezi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Havuzlu Çarşı esnafının düzenlediği kahvaltıya katıldı. Havuzlu Çarşı esnaflarından Doğan Göde, Havuzlu Çarşı’yı yenileyen Başkan Ergün’e teşekkür ederek, “Geçmiş başkanlarımız kusura bakmasın ama 30 yıldır ellenmeyen çarşımız Cengiz Bey’in sayesinde canlılık, hareket ve güzellik kazandı” dedi. Esnafın işlerini hareketlendirecek, kazançlarına katkıda bulunacak projeler üretmek için 5 yıl boyunca çalıştıklarını ifade eden Başkan Ergün de, “Yaptığımız sevgi yolu düzenlemeleri, aydınlatma çalışmalarıyla Manisa yaşayan bir şehir haline geldi. Bu da esnafımıza katma değer sağladı” dedi.

Havuzlu Çarşı esnafı, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mimar Azmi Açıkdil, Belediye Meclis üyeleri, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve Havuzlu Çarşı esnafları katıldı. Tüm esnaflarla tek tek tokalaşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hayırlı işler diledi. Kahvaltının ardından eller semaya açılarak, dualar okundu.

Çarşımız Cengiz Bey sayesinde canlılık kazandı

Başkan Ergün’e davetlerine icabetinden dolayı teşekkür eden Havuzlu Çarşı esnaflarından Doğan Göde, “Geçmiş başkanlarımız kusura bakmasın ama 30 yıldır ellenmeyen çarşımız Cengiz Bey’in sayesinde canlılık, hareket ve güzellik kazandı. Şahsına ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum esnaflarımız adına” dedi. Havuzlu Çarşı’nın düzenlenmesiyle birlikte tarihi çarşılarının değer kazandığını ifade eden esnaf Tezcan Karadanışman da, “Çarşımıza güzellik kazandırdınız. Güzel bir havuz yaptınız, güzelleştirdiniz. Kısacası en eski çarşımız değer kazandı sayenizde. İnsanlarımız burada vakit geçirmeye geliyorlar. Bazen yabancı turistler bile görüyorum fotoğraf çektirmek için buraya geliyorlar. Bunlar da çarşımıza bir hareketlilik kazandırdı. Bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Bir şeye inanıyorum ki, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Hakkınızda bir şeyler söylenecektir, sizi kavga ortamına çekmeye çalışacaktır, bunlara kulak asmamanızı yalnızca kendinizi anlatmanızı tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Hizmetin siyaseti olmaz

Son olarak Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün söz aldı. 5 yıllık bir süreyi geride bırakmak üzere olduklarını belirten Başkan Ergün, “Bundan 4 ay önce şahsım ve son 2-2,5 ay öncesi iki tane belediye başkan adayımız yıllarca biri sağ kolum, biri sol kolum olan hem Azmi Açıkdil, hem Cem Çöllü kardeşimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Manisa’da yaptığımız işlerin çoğunda üçümüzün imzasının olduğunu zaten bütün Manisalı biliyor. Allah onlardan razı olsun. Artık 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin ilimiz için, ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Bu 5 yıllık süre içinde hep bizi kavga ortamına sokmaya çalıştılar. Ama biz bu ortamlara girmeyeceğimizi ifade ettik. Sıkıldığımız, üzüldüğümüz, sinirlendiğimiz günler oldu ama hep sabrettik. Hizmetin siyaset amaçlı değil, icraat amaçlı yapıldığını ifade ettik. Hizmetin siyaseti olmaz dedik” dedi.

Manisa yaşayan bir şehir haline geldi

Manisalılara yaşanabilir bir kent oluşturmak düşüncesiyle gece-gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Ergün, “Tabi ki eksiğimiz vardır, tabi ki mükemmel değilizdir. Ancak güzel şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Bunun gururu içerisindeyiz. Allah bu çizgimizi de bozmasın. İnşallah bundan sonraki süreçte de hayırlısıyla olsun, değilse olmasın. Başlattığımız bu güzellikleri 5 yıl daha yönetmeye talip olduk. Havuzlu Çarşı küçük bir proje olsa da, en azından Manisa’da tarihi çarşının hareketlenmesi noktasında güzel bir eser oldu. Güle güle kullansın esnaf kardeşlerim. Ama daha önemli icraatlardan bir tanesi, Manisa’da başta camiler, kamu kurumları, ilkokul, ortaokul ve liseler olmak üzere yaptığımız aydınlatmalar, düzenlemeler ve sevgi yollarında yaptığımız düzenlemeler şehri yaşayan bir şehir haline getirdi. Eskiden saat 7 oldu mu, şehirde hayat biterdi. Bu düzenlemelerle gece 12’de dahi aileler, çocuğuyla rahat bir şekilde Manisa’da dolaşabiliyor. Bunun esnafımıza olumlu katkısı oluyor. Hem şehir canlı, hem yaşayan bir şehir oldu. Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım, asfalt yapmaktan ibaret olmadığı, insanların kendini mutlu hissettiği şehir oluşturmak olduğunu gösterdik. Bunun sonucunu sokağa çıktığımızda vatandaşlarımızın ilgi, alakasından, bakışlarından, söylemlerinden alıyoruz” diye konuştu.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı

Esnafı yakından ilgilendiren bazı projeler hakkında da bilgi veren Başkan Ergün, “Kurşunlu Han’dan başlayıp Bedesten Meydanı’na kadar olan bölgede, ara sokaklar dahil bütün iyileştirme projeleri bitirildi, onayları çıkarıldı ve ihale süreci başladı. Allah nasip ederse önümüzdeki aylarda ihaleyi tamamladığımızda bu bölgenin tamamının restorasyon çalışmaları başlayacak. Kısmen de olsa Kapalı Çarşı’nın içini iyileştirmeye çalıştık. Bazı kardeşlerimiz kabul etti, bazıları etmedi. Yaptıktan sonra kabul etmeyenlerden bazılarından talep gelmeye başladı. Bugün bu bölge içerisinde 300’e yakın dükkan var. Bunları faaliyete geçirecek çalışmalarımız var. Ben Manisa’nın bir evladı olarak sadece yaptıklarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar
Havuzlu Çarşı Esnafı Ergün’e Minnettar

Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.