• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 24 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

BBP Genel Başkanı Topçu Akhisar’da

Okunma Sayısı: 4366
BBP Genel Başkanı Topçu Akhisar’da
Büyük Birlik Partisi Genel başkanı Yalçın Topçu ve Genel başkan yardımcıları Mehmet efe, Metin Gündoğdu, Selahattin Şenliler ile birlikte Denizli'deki gezisinden sonra Akhisar'a geldi.

BBP Genel Başkanı Topçu Akhisar'da
Akhisar (Kenan MOLLA)

            Büyük Birlik Partisi Genel başkanı Yalçın Topçu ve Genel başkan yardımcıları Mehmet efe, Metin Gündoğdu, Selahattin Şenliler ile birlikte Denizli'deki gezisinden sonra Akhisar'a geldi. Akhisar Büyük Birlik Parti Başkanı Nurettin İbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MKYK Üyesi Tuncay Özfidan ve partililer tarafında Akhisar girişinde karşılandı. Genel başkan Yalçın Topçu, Kervan pasajındaki ilçe Lokalinde partililerle sohbet etti.

            Parti Lokalinde gazetecilere açıklama yapan Akhisar Büyük Birlik Partisi Genel başkanı Yalçın Topçu;” sözlerine Büyük Birlik Partisinin duayeni büyüğümüz Kurucular Kurulu Kurucusu Akhisar'ın Sünnetçiler köyünde oturan Ahmet Er'i ziyaret edip elini öperek hayır dualarını alacağız ve buradan da Ankara'ya hareket edeceğiz” dedi.

 Sözlerine Akhisar'ın zeytinini marka yapabildik mi diyerek başlayan BBP Genel başkanı Yalçın Topçu;” Biz Akhisar'ın zeytinini marka yapacağız. Bu işler BBP nasip olacaktır. Türkiye'de Sofralık zeytinin yüzde 70 Akhisar üretiyor. Tütünü yok ettiler ve eser kalmadı. Anadolu'nun dört bir tarafında tarım ve hayvancılık dibe vurdu. Nasıl bir ülkeyiz ki Ağrı, Iğdır, Ardahan, Kars, Van dururken dışarıdan et getiriyoruz. Geçen Sağlık Bakanını ziyaret ettim, bu gelen etleri, bir rivayete göre 11–12 ton, bir rivayete göre 12 bin ton virüslü ve zehirli etmiş, bir tane adam buldular. Adam diyor ki ben imha etim diyor. Geri kalanı nerede, 12 ton et bir apartman dairesinde nasıl imha ediliyor. Sonra da birileri yazıyor, bu etlerden 164 bin adet hamburger olmuş ve çocuklarımıza yedirilmiş ve örtbas edildi. Ülkede meseleye bakış böyle” dedi.

İlk yüzde üniversite yok.

BBP Genel başkanı Yalçın Topçu;” Bu güne kadar ülkeyi yönetenler üniversitelerimizi dünya üniversiteleri arasında ilk yüz'ün içine sokamadınız, geçtiğimiz senelere kadar beş Yüz'e de giremiyordu. YÖK Başkanı bir Üniversitemiz 130'cu sıraya girdi diye neredeyse bayram edecekti. Başörtüsüyle Meclisteki, iktidarıyla, muhalefetiyle partiler adeta top çeviriyor. Çözme niyetleri yok” dedi.

Ülke suni gündem başörtüsü ile şişiriliyor

BBP Genel başkanı Yalçın Topçu;”Başörtüsü bu bir inanç ve düşünce hürriyeti olarak algılayın, anlayın. Ülkede bir gündem oluşturuyorlar. Sayın Başbakan'ın 2002'deki halini hatırlıyorum, İstanbul'daki bir mitingde başörtüsü kızlarımız mağdur oluyor, bu çocukların mağduriyeti ne olacak, sayın başbakan gözüme bakın anlarsınız diyordu. Millet gözüne de eline de baktı, 367 ile yetki verdi, ama ne yazık ki çözülmedi. Anayasanın 130 ve 131 maddeleri değiştirilecek, zaten bir ihtilal ürünü olan, anti demokratik bir kurum olan, çocuklarımızın önünde olan bu katsayı adaletsizliği ortadan kalkacak, 10.cu maddenin 1.ci ve 4.cü fıkrasına kamu ile alakalı hiçbir kimse kılık kıyafetten ötürü bir ayrımcılığa tutulamaz.   Bu cümlesi eklenerek bu Anayasal güvenceye kavuşturulup bu partilerinde bu işin üzerinden politika yapma işi ellerinden alınıp çağ dışı ideolojik bir tavırla yerin dibine batırılıp, bu çocukların önü açılacak, bunun adı tam manasıyla bir kepazelik. Bizim çocuklarımız üniversite kapılarında bir metrelik bir bez için insanlık dışı bir muameleye tutuluyor. Millet size yetki vermiş 307 Trilyon milletin kasasından alıp bölüşüyorsunuz, plazalarda oturuyorsunuz. Siz sorun çözmek için oradasınız, yasa çıkarmak için oradasınız” dedi.

Uyum yasalarının çıkması lazım

            BBP Genel başkanı Yalçın Topçu;” Ülkenin güvenlik ve bireysel hak ve özgürlükler ve refah ile alakalı problemi var, bununla alakalı çalışmaları lazım. Millet iradesinden tasdik alan ve eksik ama bu anayasa paketiyle alakalı uyum yasalarının çıkması ve bir an evvel yapılması lazım. Ama yine ortaya bir mesele attılar güvenliğimizi, aşsızlığımızı, işsizliğimizi hukuk devleti olabilmeye ulaşabilecek yolların açılması, bağımsız yargıya kavuşmamız alakalıdır. Gerekenlerin yapılması, refahın yükselmesiyle alakalı, bu işlerin yapılması rafa kaldırıldı şimdi başörtüsü tartışılıyor.

CHP 24 maddede hiç problem yok dedi

BBP Genel başkanı Yalçın Topçu;” CHP Genel başkanı her zaman yaptığı tavırla referandumda da aynısını yaptı, unutuyor zaten çok unutkan. Daha önceki Genel başkanı mecliste görüşülürken, çıktı grup toplantısında bu 24 maddede hiç problem yok dedi hepsi ayağa kalktı alkışladılar. İki maddede problem var onu da halledek dediler. Partilerin kapatılmasıyla alakalı madde düşünce o zaman genel başkanları görkemli bir grup toplantısı yaptı. Şimdi iki madde var Anayasa ve HSYK bunu da düşürtelim, geri kalan 24 maddede hiç problem yok dediler. En çok bugünkü genel başkan ayakta alkışladı, bunlar kayıtlar altında. Bir gün diyor ki ben bu başörtüsü sorununu çözerim diyor. Diyorum ki ne kadar güzel, yakışır bu CHP diyorum, millet iradesinin yanına geliyor” dedi.

Milletin asıl sorunu işsizlik aşsızlık

            BBP Genel başkanı Yalçın Topçu;” TUİK verilerine göre bu ülkenin 500 Milyar doları aşkın Borcu var. Mecliste politika yapanlar, bu kadar borcu BBP yapmadı, Asgari ücretli yapmadı, 9 milyon emekli yapmadı. Yani bu 500 milyar dolar 9 milyon emeklimize yansımadı, asgari ücretlimize yansımadı, işsizlerimize yansımadı, engellilerimize yansımadı, nereye götürdünüz bu parayı” dedi

Bir kez de bizi deneyin.

 BBP Genel başkanı Yalçın Topçu;” Bu iktidardan önce 8 sene evvel kimler vardı, bu memleketin yönetiminde sen vardın, o vardı, öbürü vardı. Atatürkçüyüz dediniz yönettiniz, İslamcıyız dediniz yönettiniz, sosyal Demokratız dediniz yönettiniz, liberalizmiz dediniz yönettiniz, bir takımlarınızın adları tarihe kaynadı, bir takımlarınız ortada neticede bu memleketi hepiniz yönettiniz önümüzdeki tablo tarım ve hayvancılık ülkesiyiz dışarıdan et almaya muhtaç olmuşuz. Dışarıdan buğday almaya mecbur olmuşuz, bir tane ürünümüz marka değil, 520 Milyar Dolar borç 17 banka satılmış 345 kilometre kare toprak satılmış, bizim ne aşsızlığımız, ne işsizliğimiz ortadan kalkmamış. Şimdi kağıt üzerinde birileri büyüyoruz iyiye gidiyoruz. Büyüme emekliye yansımıyor, büyüme çiftçiye yansımıyor, bu büyüme köylüye yansımıyor, bu büyüme asgari ücretliye yansımıyor. TUİK açıklama yapıyor 850 TL aylık altında kazancı olanlar açlık sınırında, 9 milyon emekliden yüzde 90'nı 550–833 TL arasında aylıkla geçiniyor. 8 milyara yakın asgari ücretli var 600 TL sadece, işsizler ordusunu saymıyorum. 2 bin 500 TL de alanlarda yoksulluk sınırındadır diyor. Yoksulla, aç'ı yan yana koyduğumuz zaman bu ülkenin 60 milyonu ya aç, ya da yoksul. Neticede durum bu fotoğrafımız bu, öbür taraftan bölücü terör siyasallaştı, memleket sathına yayıldı. Her gün TBMM siyasi ağızları devlete ve millete racon kesiyor. Getir şu idamı meclis gündemine getir idamı, 3 yaşındaki evlatlarımızın ırzına geçiliyor. Japonya'da, ABD, Avrupa ülkelerinin çoğunda idam var. Bu coğrafyada idamı kaldırmak kimin işine yarıyor. Eşkıyanın, uğursuzun, sapığın, katilin işine yarıyor. Bu önünüze koyduğum fotoğrafta vebalimiz yok ve ellerimiz ter temiz. İşte önümüzde seçim, bu temiz ellerimizi millete uzatacağız. Bu kadrolar milli ve manevi reflekslerini ne ABD, ne AB'ye nede içerideki resmi ideolojiye teslim etmemiş kadrolar. Yıllardır onları denediniz, denersiniz görürsünüz, bir kezde bizi deneyin diyerek sözlerini tamamladı.

 





















 

Etiketler:
  • Yorumlar 7
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.