• BIST 10255.83
  • Altın 2393.897
  • Dolar 32.2094
  • Euro 34.6269
  • Manisa 25 °C
  • İzmir 25 °C
  • Mutfak Bölümünde Çalışacak Bayan Eleman Aranıyor
  • Öğretmen ve Öğretmen Yardımcıları Alınacaktır
  • Engelliler Haftası Programı Belli Oldu
  • Salihli Köfteci Ramiz Şubesinde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Türkiye Geneli Deneme Sınavı Akhisar’da KEY Performans’ta
  • Deniz Anaokuluna Çalışma Arkadaşları Aranıyor
  • Argon Kaynakçıları Alınacaktır
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Başkan Dutlulu, Proje Tanıtıp Toplantısını yaptı

Okunma Sayısı: 1166
Başkan Dutlulu, Proje Tanıtıp Toplantısını yaptı
Akhisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Proje Tanıtım Toplantısını Otel Tütün Büyük Salonda yaptı. Saat 20.00’de başlayan Proje Tanıtım Toplantısını 2 buçuk saat sürdü. Programın

Başkan Dutlulu, Proje Tanıtıp Toplantısını yaptı

Akhisar Haber Ajansı

Akhisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Proje Tanıtım Toplantısını Otel Tütün Büyük Salonda yaptı.  Saat 20.00’de başlayan Proje Tanıtım Toplantısını 2 buçuk saat sürdü. Programın sonunda CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, İlçe başkanı Hayriye Hacet, Partiye yeni katılan üyelere Rozet taktılar.  

Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Proje Tanıtım Toplantısına CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Eski Belediye Başkanı Ahmet Dutlulu, CHP eski İlçe Başkanları, ATSO, Ziraat Odası, Esnaf Oda ve dernek başkanları,  Muhtarlar, Belediye Meclis adayları ve partili üyeler katıldı.

CHP Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Özbey Bayraktar’ın sunuculuk yaptığı Proje Tanıtım Toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Proje Tanıtım Toplantısının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Hayriye Hacet yaptı.  Hacet;” sizleri geçmişin mirasıyla gelecek yüzyıla yürüyen partim adına kalbi vatan sevgisiyle atan Türkiye İttifakı adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İşimiz gücümüz Türkiye diyen CHP, işimiz gücümüz Akhisar diyen Belediye başkan adayı ve belediye meclis üyelerini sizlere takdim etmekten büyük bir onur ve gurur duyuyorum.  Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı ilk genel seçimlerine Akhisar’ı yönetmeye aday sizlerin Genç Başkanla ile Devam sloganı, 5 yılda yapmış olduğu çalışmalarla hak etmiş genç çalışkan kalbi memleket sevdasıyla atan son 5 yılda Akhisar’ı sosyal belediyecilik ile tanıştıran belediye başkanımız ve belediye başkan adayımız Besim Dutlulu’nun projelerini tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Manisa’nın umudu, Türkiye’nin gururu CHP genel başkanımız Sütte leke var, Ferdi’de yok dediği BŞB adayı Ferdi Zeyrek ve Besim Dutlulu ile birlikte Akhisar’daki yapacakları projeleri göreceğiz. Bu özel günde yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Proje Tanıtım Toplantısında konuşan CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu;” Böyle önemli bir gecede Besim Başkanı yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Genel başkanım Özgür Özel, Benim Akhisar’a gideceğimi ve Besim Başkanı selamımı söyle, Akhisar her zaman bana sahip çıktı, Akhisar her zaman Cumhuriyete sahip çıktı, Akhisar her zaman CHP sahip çıktı, Besim başkanıma da sahip çıksınlar dedi. Besim başkan, 5 yıl önce yine burada yaptığı toplantıda ne dediyse ve vaat ettiyse büyük çoğunluğu yapmış bir belediye başkanıdır. Sokakta herkesi hela olsun Besim başkan bizlere çok 5 yıl boyunca hizmet etti. 5 yıl boyunca yaptığı hizmetlerle başımızı öne eğdirmedi” dedi.

Proje Tanıtım Toplantısı Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu’nın 5 yılda yaptıklarını anlatan, 13 dakikalık sinevizyon gösterimini salonu dolduran partililer tarafından ayakta alkışladılar. Besim Dutlulu;” Bu gece sizlerle birlikte olmak çok güzel. Şimdi de Belediye başkanlığını kazanırsam yapacağım projeleri sinevizyon gösterimiyle anlatıyorum. 2024-2029 yeni projeler, Soğuk Tulumba Çarşı ve katlı otopark projesi, misak-I Milli Meydanı, Tarihi Akhisar Sokakları Sağlıklaştırma Projesi, Depreme dirençli kent. Akhisar Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap ve küçük Sanayi sitesi, Kültür ve sanat Merkezi, Çağlak Kent parkı, Nikah sarayı ve srrgi Salonu, Yeni Düğün Salonu Projesi, Yeni Mahalle kreşleri, Yeni Sağlık Ocakları ve Engelli Misafirhanesi yapacağız. Yeni Oto Galericiler Sitesi, Akhisar Belediyesi Gençlik Merkezi, Şerifoğlu Evi Kent Müzesi, Atatürk Anı Evi, Çocuk parkları daha güvende olacak. Akhisar’da asfalt atağı, Ambulans Hizmeti, Kimse yoksa Biz varız Akhisar Belediyesi Aşevi, Cenaze evlerine Eren Yemeği Desteği, Evde Bakım ve temizlik hizmeti. Bakkal Kart Projesi, Minik Akhisarlı Projesi, Süt kuzusu Projesi, Soğuk Kış Günlerinde İhtiyaç sahibi Vatandaşlarımızın yanındayız. Hasta nakil Hizmeti, Her ay 400 hastamıza Ulaşım desteği sağlıyoruz. Ücretsiz Bisiklet Hizmeti, 5 yılda hedeflediğimiz yeni parkları, 3 yılda şehrimize kazandırmak. Akhisar’ın çocukları bizimle artık çok daha mutlu, Asırlık Çağlak Yağlı güreşleri yeniden canlandı. Unutulmaz konserler, Belde ve Köylere de Hizmetlere devam. İçme Suyu Kanalizasyon, yağmur Suyu hatlarının yenilenmesi Battı-Çıktı kavşak projeleri, Pazar pazarını modernleştirme projesi, eski demiryolu hattını canlandırma projesi,  Ring yolu çalışmaları Hızlıca Tamamlanacak, Kapalı duraklar Atatürk Çok Amaçlı kapalı Spor Salonu, Yeni Otobüs Terminali, Yeni gasilhane, Seyyar gasilhaneler, Köy yollarına sıcak asfalt, Tarımsal Sulama GöletiMerkez Çarşının düzenlenmesi Projesi Sinevizyon gösterimiyle anlattı.

Proje Tanıtım Toplantısında konuşan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, sözlerine merhaba Akhisar, Merhaba Aşkhisar diyerek başladı. Özalper;” Gördes’te doğdum orada tütün tarlalarında büyüdüm, Akhisar bizim için önemli Akhisar’a destek vermeyi çok seviyoruz. Besim başkanımı, Gördes’te, Kırkağaç’ta, Soma’da çok takip ediyorlar. Akhisar gibi yerler olsun diye Gördes’te, Kırkağaç’ta, Soma’da inanılmaz mücadele veriyor. Halkçı ve sosyal belediyeciliği oralara da taşımak için emeklerinize sağlık diyerek sözlerine son verdi.

Proje Tanıtım Toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek;” Alaşehir’den biraz geç geldim, orada da çok kalabalık bir toplantı vardı. Seçime 23 gün kaldı, hem Besim Başkanım tekrardan Belediye başkanı olacak, hem Ferdi Zeyrek kardeşiniz Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Akhisar’ımızın besim başkanımızın sayesinde yaşadığı bu mutluluğu, bu sosyal belediyeciliği bu güzel günleri Manisa’mın 17 ilçesine de yaymak benim öncelikle sözüm olsun. Ben gelmeden önce besim başkanım benim adıma birçok sözler vermiş. Onların hepsine tamamen katılıyorum. Bunları yapmak olmazsa olmaz, ama bu olmaları bilmeyen, bunları yapmayan, 3 dönemdir bizleri yöneten bir tane belediye başkanı var. daha önce Akhisar’a kaç defa geldin dedik, Akhisar bu kadar gözde bir ilçemiz olduğu halde 3 defa gelmiş, iki tanesi reklam vesilesiyle gelmiş. Halkına karşı kör ve sağır olan bir belediye başkanı maalesef şehrimizi yönetiyor, ama son 23 günü kaldı. O kadar kör olmuş ki bizlerin derdini bilmiyor. O kadar sağır olmuş ki bizlerin hiçbir feryadını duymuyor. Sanıyor ki görmezsem, duymazsam halkımda kaderine razı gelir. Ama şunu unutmuyor, Akhisar’da Besim başkan var, bunu unutuyor, Manisa’da ferdi Zeyrek var bunu unutuyor. Sizler Besim başkanın yaptıklarını anlatmakla bitmez., kendisiyle gurur duyuyoruz. Besim başkanın 5 yılda yaptığı sadece fragmandı asıl film Büyükşehiri kazandıkça, onun büyüklüğü ile birlikte Akhisar gerçek kimliğine 1 Nisan’dan sonra gelecek. Biz Besim başkan ile el ele vereceğiz Akhisar gülecek, Manisa gülecek diyerek sözlerine son verdi.



























































































































































































































 

 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.