• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Aslanın Hedefi Mangala

Okunma Sayısı: 1378
Aslanın Hedefi Mangala
Ozan Kabak Alman ekibi Stuttgart’a transfer olduktan sonra Galatasaray defans arayışlarına hız vermeye başladı.

Aslanın Hedefi Mangala

Ozan Kabak Alman ekibi Stuttgart’a transfer olduktan sonra Galatasaray defans arayışlarına hız vermeye başladı. Oldukça yoğun bir görüşme sürecinden geçen Galatasaray yönetimi yalnızca 6 aylık sözleşmesi kalan Mangala transferi için harekete geçti. Manchester City’’de sezon boyunca süre alamayan ve Pep Guardiola’nın kadro planlamasında da yer bulamayan Mangala Galatasaray’a gelmek için haber bekliyor. İmza atmaya hazır olan Mangala için Maicon’u satmayı hedefleyen Galatasaray bu satışı gerçekleştirdiği taktirde yıldız defans oyuncusunu kadrosuna katacak. Yalnızca 6 aylık sözleşmesi kalan Mangala’yı bedelsiz göndermeye hazır olan City haber bekliyor.

Yönetim Maicon’un Satışını Bekliyor

Defansa eski yıldızı Semih Kaya takviyesini yaparak defans hattını biraz olsun güçlendiren Galatasaray Maicon’un satışını gerçekleştirebilmesi halinde Mangala ile temasları hızlandırarak oyuncuyu takıma katmayı hedefliyor. Ana hedefi forvet hattına transfer yapmak olan Galatasaray’da defans hattı için de fırsat kollanıyor. Sparta Prag’dan kiralama ücreti ödenmeden cazip bir fiyata gelen Semih Kaya’nın ardından Mangala içinde uygun şartların oluşması durumunda transfer gerçekleşecek.

Transfer sürecini yoğun görüşmeler ile geçiren kulüpler arasında yer alan Galatasaray, transferlerin son günlerinde transferlerini noktalamayı hedefliyor. Galatasaray ve transfer haberlerini yakından takip eden futbol severler, üyelik bonusu veren siteler hakkında tüm bilgileri www.buroinceleme.com adresinden inceleyebiliyorlar.

Akhisarspor Çeyrek Finale

Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisarspor son 16 turunda Kayserispor’u geride bırakarak adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Kupanın ilk maçında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 2-1 mağlup eden Akhisarspor rövanş müsabakasında ise golsüz beraberlik ile adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Geçen senenin kupa şampiyonu Akhisar bu sene de yoluna aldığı sonuçlar ile doludizgin gitmeye devam ediyor.

Cihat Arslan Takımdan Memnun

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda rövanş müsabakasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u konuk eden Akhisarspor ilk maçta elde ettiği avantajlı skoru koruyarak 0-0 berabere kaldı ve adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Maçın ardından basına açıklamalarda bulunan Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası’nın son şampiyon olan takımı olarak bu unvanlarını korumak istediklerini ve bu nedenle kupada çıktıkları her müsabakaya ayrı bir önem arz ettiklerini söyledi. Geçen sene elde ettikleri başarının kendilerine UEFA Avrupa Ligi kapılarını açtığını hatırlatan Arslan, Avrupa kupasına katılmak kulübümüzün tarihi açısından oldukça önem arz ediyor. Bu nedenle her maçımızı kazanarak turnuvaya değer katmak istiyoruz dedi.

Öte yandan eksiklerden yakınan Arslan, takımımızın eksik ve sakat oyuncuları var. Dar bir kadroyla karşılaşmaya çıkmak durumunda kaldık ve bu nedenle biraz daha ekonomik oynamak durumundaydık. Bir üst tura çıktığımız için mutluyuz şeklindeki açıklamaları ile durumu değerlendirdi.

Karaman’dan Arslan’a Teşekkür

İstikbal Mobilya Kayserispor direktörü Hikmet Karaman’da maç sonunda açıklamalarda bulundu. Oyunun son derece dengeli geçtiğini ve her iki takımında zaman zaman kazanmaya yakın olduğunu ifade eden Hikmet Karaman, zaman zaman tansiyonun yükselmesine karşın iyi bir müsabakanın oynandığını dile getirdi. Tansiyonun düşmesine yardımcı olan Cihat Arslan’a ise teşekkür ettiğini söyleyen Karaman, takımı içinde pozitif mesajlar verdi.

Müsabakada oynatma şansı bulamadığı oyuncularını oynatarak onlara forma şansı verdiğini dile getiren Karaman, oldukça uzun süredir sakat olan Hüseyin Acar’ı ve yalnızca 15 yaşında olan Emre Demir’i oynatma şansını yakaladık. İkinci yarı son derece ciddi pozisyonlara girdik fakat değerlendiremedik. Pozisyonlarımız içerisine yalnızca birini değerlendirseydik maçın gidişatı değişebilirdi şeklinde görüşlerini ifade ederek takımının geleceği hakkında umutlu olduğunu dillendirdi.

Porto Benfica’yı Eledi

Portekiz Lig Kupası yarı finali lig lideri olarak yoluna devam eden Porto Portekiz liginin ikincisi Benfica ile Portekiz Lig Kupası’nda karşı karşıya geldi. Braga Belediye Stadı’nda oynanan müsabakadan Porto, 24. Dakikada Yacina Brahimi, 35. Dakikada Moussa Marega ve 86. Dakikada Fernando Andrade ile bulduğu goller ile müsabakayı 3-1 kazandı. Benfica’nın tek golünü ise 31. Dakikada Rafa Silva attı. Beşiktaş’tan henüz yeni ayrılan Pepe ise ilk 11’de forma şansı buldu ve 90 dakika oyunda kaldı. UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray'ında rakibi olan Benfica böylece Portekiz Lig Kupası'ndan elenmiş oldu.

Sportif Direktöre Kırmızı Kart

Porto ve Benfica arasındaki yarı final oldukça ilginç bir kırmızı karta da eşlik etti. Benfica’nın Sportif Direktörlük görevini üstlenen Rui Costa, Benfica’nın Pizzi ile attığı golün ardından gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilince adeta çıldırdı ve kırmızı kart ile cezalandırıldı. Yedek kulübesinden tribüne gönderilen Rui Costa’nın gergin tavırları ise oldukça dikkat çekti.

Kupanın En Çok Kazananı Benfica

2007-2008 sezonuyla beraber ismi değişen ve Portekiz Lig Kupası adını alan turnuva, ticari gelirleri artırmayı hedefleyerek isim değişikliğine gitmişti. Kupayı en çok kazanan kulüp olan Benfica 7 kez kupayı evine götürme başarısını gösterdi. Her sezon yarı final ve final maçlarının Braga Belediye Stadı’nda oynanan turnuvada Portekiz 1. liginde bulunan 18 takım ve 2. liginde yer alan 14 takım turnuvada yer alıyor.

26 Ocakta Dev Final

Yarı finalde Benfica’yı eleyen Portekiz devi Porto, finaldeki rakibini beklemeye başladı. Turnuvanın diğer yarı final maçı olan Braga ve Sporting Lizbon arasında oynanacak yarı final karşılaşmasının ardından Portonun rakibi de belli olacak. Final müsabakası ile 26 Ocak tarihinde Braga Belediye Stadı’nda oynanacak.

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.