• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Manisa 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları

Okunma Sayısı: 2757
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Spor Toto Süper Ligde düşme hattında 25 puan ile son sırada yer alan Akhisarspor, 31.haftada konuk edeceği Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürdü.

Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Ligde düşme hattında 25 puan ile son sırada yer alan Akhisarspor, 31.haftada konuk edeceği Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürdü. Yeşil-Siyahlılarda sakatlıkları süren Mustafa Yumlu ve Rotman takımdan ayrı düz koşu yaparken Edin Cocolic idmana katılmadı.

İdman öncesi takım kaptanı Bilal Kısa ve Teknik Direktör Cem Kavçak hem ligi hem de oynayacakları final maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Bursaspor maçında iyi bir oyun sergilediklerini ve galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade eden kaptan Bila Kısa, “Bizim için kötü bir sezon geçiyor. Tabiki taraftarlarımızı çok üzdük. Elimizden geldiği kadar, son maça kadar mücadelemizi vereceğiz. Şuan puan olarak gerideyiz. Rakiplerimizin de ne yapacağı önemli, sadece bizim kazanmamız da yetmeyecek. Bu iyi bir oyun oynadık Bursaspor karşısında baktığımızda da galibiyeti kaçıran taraftık, galibiyeti alabilirdik rahatlıkla, ama olmadı iyi mücadele etti herkes. Malatya maçında da inşallah, yani içerde de 2 tane çok kötü maç kaybettik. Zaten eğer o maçları kazansaydık, şuan biz çok farklı daha konumda olabilirdik. Kasımpaşa ve Antalyaspor maçları kazanmamız gerekiyordu ama maalesef şansızlıklar yani maçı kaybetmemize neden oldu. Biz elimizden geleni yapacağız. İnşallah Malatya maçından galibiyetle ayrılıp diğer sonuçlara bakacağız” dedi.

HAKEM HATALARINDAN CANIMIZ YANDI

Hakemlerden bu sene çok sıkıntı duyduklarını ifade eden Bilal Kısa, “Bu sene şansızlık vardı açıkçası, çok iyi oynadığımız maçlarda vardı. Hakem hataları da çok fazla oldu bu sene, baktığımız zaman Ankaragücü maçında verilmeye son dakikada, ondan sonra Kasımpaşa maçında 2-1 öndeyken verilmeyen penaltı. Yani bunlar hep önemli, maça etki eden sonuçlardı. Çok canımız yandı açıkçası bu sene. Belki diğer takımlarda da bu sene bu konu üzerinde hakemler üzerinde eleştirileri oldu. Diğer takımlarda olduğu gibi bizim de çok canımız yandı. Ama yapacak bir şey yok, dediğim gibi biz sonuna kadar mücadelemizi edeceğiz” dedi.

Genç teknik direktör Cem Kavçak’ı değerlendiren Bilal Kısa, “Tabiki bu sene ilk defa böyle bir sorumluluğun altına girdi ve zor dönemde bir sorumluluk aldı. Onun için de kolay değil. Biz de ona elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dediğim gibi onun için de kolay bir süreç değildi açıkçası” dedi.

İNŞALLAH KAZANAN TARAF BİZ OLACAĞIZ

Ziraat Türkiye Kupasında final heyecanını değerlendiren Bilal Kısa, “tek teselli tarafımız o, bizim asıl hedefimiz ligde kalmaktı. Bunun için uğraşacağız, geçen sene kupanın şampiyonuyuz, inşallah finaldeyiz o maçı da oynayıp yine kupayı kazanmak istiyoruz. Galatasaray zorlu bir rakip, geçen sene hem yarı finalde elemiştik, Süper Kupa’da da sezon başında karşılaştık, Türkiye’nin en büyük takımlarından bir tanesi ve çok iyiler bu sene de. Zor maç olacak ama tek maç 90 dakika, o gün kim iyi mücadele ederse kim iyi oynarsa o kazanacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz” dedi.

ATEŞTEN BİR GÖMLEK GİYDİM

Cem Kavçak, “her hafta final maçı oynuyoruz. Bu haftada Bursa’ya gittik. Çok istekli ve arzulu bir oyun vardı sahada. Oyuncular ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Çok net goller kaçırdık, eğer birkaç tanesini atabilseydik galip ayrılırdık sahadan. Olmadı ama oyuncuların sahada gösterdiği istek, arzu ve mücadele gücü bize önümüzdeki haftalara olumlu bakmaya sağlıyor, haftalardır. 4 tane final maçımız var ligde, sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Ben geldiğim günden beri aynı şeyi söylüyorum, elimizden gelen herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Takdiri ilahi diyoruz artık. 13 hafta oldu geleli, kendimde memleketim olduğu için sorumluluk hat safhada açıkçası. Üzüntü daha fazla oluyor mağlubiyetlerde, bu kötü günde de tabiki hiçbir zaman için bırakıp gitmek veya bu tür görevi kabul etmemek lüksüm yoktu. Bir ateşten gömleği giydim açıkçası sırtıma ki ben bundan da gocunmuyorum. Yani olumsuz eleştiri de oluyor, olumlu da oluyor ama olumsuz eleştiriler yapılırken hiçbir şekilde kişisele girmemek gerekiyor. Tabiki bunlar beni çok yıprattı, ailemi yıpratıyor. Dediğim gibi ben Akhisarlıyım sonuna kadar bu görevi yaparım ve yapacağım, ileride de yapacağım inşallah. Dediğim gibi yani böyle bir görev verildi, elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum ki  dediğim gibi hem memleketim  ve şehrime en iyi hizmeti yapmaya çalışıyorum. Artık oyuncu grubumuz da bunun farkında yani şimdi önceki yıllarda baktığımızda bu tür takımların çoktan havlu attığı , içerde kavgaların olduğu, tatsızlıkların olduğu kadro dışıların kaldığı gözükürdü. Ama bizim kulübümüz yapısı gereği ve oyuncuların karakterinden kaynaklı olan hiçbir şekilde bir sorun yaşamadım. Bana da çok yardımcı oldular, böyle bir görevde. Onlara da teşekkür ediyorum açıkçası. Ellerinden geleni yapıyorlar, yani sahadaki mücadeleleri de herşeyi gösteriyor” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Her hafta final maçına çıkacaklarını ifade eden Kavçak, “Her hafta final maçı diyoruz, bu hafta Malatya maçında iç sahada biraz daha taraftarımız yani sezon başından beri çok şansızlıklar oldu, hatalar da yapıldı. Yani 4 maç var, burada artık kimse kimseye küsme darılma olmaması gerekiyor. Biz bir Erzurum’a gidiyoruz dolu tribünler, Bursa’ya gidiyoruz her destek ful. Biz de taraftarımızdan bu hafta özellikle desteğine ihtiyacımız var. Yani futbolcu sahaya çıktığında o tribünleri boş görmemesi gerekiyor ki biz önceki haftalar bunların sıkıntısını açıkçası yaşadık” dedi.

Hakem hatalarına da değinen Kavçak, “hakem hatalarından şuan bizim en az 6 ila 7 puanımız daha olurdu. O da ligde çok rahat durumda olurduk” dedi.

KUPAYI ALACAĞIMIZA İNANIYORUM

Ziraat Türkiye Kupasını da alacaklarını iddia eden Kavçak, “geçen sene bize kimse yine inanmıyordu. Yani o kupa gelmez deniyordu, alamayız deniyordu ama biz gittik kupayı kazandık. Bu sene de gideceğiz ve kupayı alacağız. Sivas uzak ama biz daha önce yaptık bunu, Burada da yendik, orada da berabere kalıyorduk,  son saniyede talihsiz bir gol yedik. Ben özellikle kupayı alacağımıza inanıyorum. Yani bu oyuncu grubu ile beraber taraftarımıza inşallah bu sefer oraya gelip bunun tadını çıkarmalarını isterim. Yani geçen bazı şeyler olmuştu gelememişlerdi çok üzüldüm o gün. Yani bir daha tarihimizde belki yaşayamayacağız diye düşünmüştük ama Allah bize ikinci yılda nasip etti ki oraya gelmeliler ve bu zevki tatmalarını istiyorum taraftarımızdan da” dedi.

 

Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
Akhisarspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları

  • Yorumlar 12
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.