• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 25 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Arslan Güven Tazeledi!

Okunma Sayısı: 6766
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Arslan Güven Tazeledi!
Akhisar AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimi bugün yapıldı seçimi tek aday olan Leyla Arslan kazandı. Akhisar Belediye salonunda yapılan ikinci olağan kadın kolları başkanlığı seçiminde oyların tamamını alan Leyla Arslan ikinci kez başkan

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Arslan Güven Tazeledi!
>Hasan YILDIRIM

Akhisar AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimi bugün yapıldı seçimi tek aday olan Leyla Arslan kazandı. Akhisar Belediye salonunda yapılan ikinci olağan kadın kolları başkanlığı seçiminde oyların tamamını alan Leyla Arslan ikinci kez başkan seçildi.

Divan başkanlığını Av Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yaptığı seçimde konuşan kadın kolları başkanı Leyla Arslan yaptığı konuşmada ikinci kez kadın kolları başkanı seçiliyorum. Yarım kalan işler vardı onları bitirmek için zamana ihtiyaç vardı. Genel başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın dediği gibi “DURMAK YOK YOLA DEVAM” dedi.

AKP Akhisar İlçe Yönetim Kurulunun salona  gelmeleriyle Divan başlatılmak üzere, Divan Başkanlığına M. Nuri Tekin, Başkan Yardımcısı Bahadır Yenişehirlioğlu, Üyeleri Ayşe Tüysüz, Şennur Ayçiçek ve Meral Topuz seçildi.

AK Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanlığına tek liste ile seçime giren Leyla Arslan açış konuşmasını yaptı. Leyla Arslan;” Değerli AKP gönüllüleri, Yönetim Kurulumuz, Manisa İl Kadın Kolları Başkanımız Müzeyyen Yoğurtçu ve Beldelerimizden gelip şuan yanımızda bulunan diğer Kadın Kolları Başkanlarımıza hoş geldiniz, ve burada olduğunuzdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Kadın denildiğinde gerçekten bir şeyleri başarabilen ve çoğu yerde erkeklerin ulaşamadıklarına ulaşabilen kısacası istediği ve üzerine düşen her işi başarıyla tamamlayabilen bir varlık geliyor aklımıza. Bugün burada İlçe Kadın kolları Başkanlığı seçimi için bulunmaktayız.Bana desteğini esirgemeyen, yanımda olan bana destek veren herkese teşekkür ediyorum ve daha da iyi işler yapabileceğimiz konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Herkese bir kez daha teşekkür ediyorum ”dedi.

Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu;”Günümüz Türkiye’sinde  kadına verilen önemin her geçen gün arttığı ve kadının hayatta başarabileceklerinin örneklerini görüyoruz. Kadının yalnızca kadın tarafından değil, erkek tarafından da desteklenmesinin çok önemli olduğu ve görüldüğü kadarıyla erkeklerinde bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz.Kadın gerektiğinde başarıyı getirebileceğine inandığı her kapıyı çalabileceğini ama bunu bir erkeğin yapamayacağını yapılsa dahi kısıtlanabileceği konusuna da dikkat çekti.

AKP Manisa İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, Manisa İl Başkan Yardımcısı Aladdin Demir, ve Yönetim Kurulu üyeleri Can Mengül, Müjgan Şenocak ve Manisa İl Gençlik Kolları salona gelmesiyle kongre adeta renklendi.

2007 yılı AKP Akhisar İlçe Teşkilatının çalışma raporunu Tuğba Olut okudu. Daha sonra AKP Akhisar İlçe Başkanı Fettah Gürmen, Divan Başkan Yardımcısı Bahadır Yenişehirlioğlu ve Manisa İl Başkanı Dursun Ali Yıldız’ın; Kadının siyasetteki yeri ve önemi ile ilgili konuşmalarından sonra Belediye Lokalinde İkramlar sunuldu. Seçimlerde tüm oyları alarak bir kez daha AKP Kadın Kollarına seçilen Leyla Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, AKP Manisa İl Yönetimi, Akhisar İlçe Yönetimi ve Yönetim kurulları ile Akhisar Belediyesini ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın Antalya’da seminer’de olması nedeni ile Belediye Başkan vekili Latif Çakmak ve Başkan Yardımcısı Nihat Yıldıztaş, AKP Manisa İl ve Akhisar İlçe yönetimini karşıladılar. Makam odasında yaklaşık 40 dakikalık süren ziyaret sırasında Akhisar’da Eski Garaj yerine yapılan Yeni Belediye Binası ile ilgili Manisa İl Başkanına kısa bilgiler veren Latif Çakmak, Yeni Belediye Binası çevresinde yapılacak olan yeni uygulamalar hakkında da bilgi verdi.

Akhisar AK Parti Kadın Kolları yeni yönetim Başkanı Leyla Arslan,  yönetim kurulu üyeleri Nefize Yel, Şadiye Saraç, Saniye Saraç , Ayşe Akın, Aysel Çavaş, Behiye İmal, Sevcan Oklemar, Sabriye Yıldıztaş, Nebahat  İşman,  Damla Tamacar, Tuğba Olut, Seyhan Ateş, Halime Büyükkemahlı, Halide Kara, Arzu Kokaz, Fatma Durmuş, Şükran Canten, Refiye Şahan, Yasemin Çiçek, Sündüz Sayın, Hacer Çoban , Zeliha Güzeltepe, Zeliha Gökalp, Nihal Deniz, Ayşe Yiğit, Emine Tosun, Sevilay Şengül, Sevil Akın’dan oluştu.

Akhisar AKP Kadın Kolları 2’ci Olağan kongresine AKP Manisa İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, Manisa İl Başkan Yardımcısı Aladdin Demir, ve Yönetim Kurulu üyeleri Can Mengül, Müjgan Şenocak ve Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Berk Mersinli, AKP İlçe Başkanı Fettah Gürmen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Özgür Oruçlar, Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, Soma Kadın Kolları Başkanı Ayla Yarar, Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Şennur Ayçiçek, Akhisar AK Partili üyeler katıldı.





























  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.