• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Sinema Salonunda yapıldı

Okunma Sayısı: 1964
AK Parti İlçe Danışma Meclisi Sinema Salonunda yapıldı
AK Parti İlçe başkanlığının düzenlediği İlçe Danışma Meclisi toplantısı Akhisar Belediyesi Sinema Salonunda yapıldı. Saat 20.00’de başlayan AK Parti İlçe başkanlığı “İlçe Danışma Meclisi” toplantısına Manisa Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Sinema Salonunda yapıldı

Akhisar Haber Ajansı

AK Parti İlçe başkanlığının düzenlediği İlçe Danışma Meclisi toplantısı Akhisar Belediyesi Sinema Salonunda yapıldı. Saat 20.00’de başlayan AK Parti İlçe başkanlığı “İlçe Danışma Meclisi” toplantısına Manisa Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkanvekili Ayşe Nevin Sert, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, Çevre Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Sunuluğunu Yalçın Dursun’un yaptığı İlçe Danışma Meclisi toplantısı Divan Başkanı seçimiyle başladı. Divan Başkanı AK Parti İl Başkan yardımcısı Semih Şemsettin Şahin, Divan Başkan yardımcısı İl Başkan Yardımcısı Ahmet Erdoğdu, Başkan yardımcısı İlçe Teşkilat başkanı İbrahim Evren Acar, Kâtip Üyeler İlçe Kadın kolları başkanı Mimar Tuğba Bacak, İlçe Gençlik Kolları başkanı Ümit İldeş seçildi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. AK Parti ilçe teşkilatının hazırladığı 20 yılı aşkın bir sürede gerek yerel yönetimlerin gerekse merkezi hükümetin yapmış olduğu eserlerden oluşan 6 dakikalık sinevizyon gösteriminden sonra Yeni Gülruh Cami Müezzini Hasan Hüseyin Türker, Kuran tilaveti ve duası okudu.

Avrupa Birliğinden, Birleşmiş Milletlere ne kadar ülke varsa hepsini lanetliyorum

 Programın açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer yaptı. Sözcüer;” Sayın Grup Başkan vekilim, MKYK üyem, İl başkanım ve il başkan yardımcılarım ve partimize gönül vermiş dava arkadaşlarım, hepinizi saygıyla selamlıyorum hoş geldiniz. Pandemi nedeniyle uzun süredir yapamadığımız İlçe Danışma Meclisimizi gerçekleştirmek üzere bir arada bulunuyoruz. Öncelikle geçtiğimiz hafta büyük bir katılımla kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamanın şerefini taşıdığımız için hep birlikte bu mutluluğu bir kez daha analım diye bir arada bulunuyoruz. Bundan 100 yıl önce büyük özverilerle kurulan Cumhuriyetimizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde en güçlü dönemini yaşamanın mutluluğunu yaşıyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunda bütün kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. Savunma sanayinden yerli ve milli ilaç sanayinden yerli otomobile şehir hastanelerinden her acıdan çok kıymetli hale gelen Türkiye pasaportuna Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın Cumhuriyet vatandaşı olmanın gururunu yaşatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürü bir borç biliyorum. Türkiye 100. Yılı rotamız. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. 7 Ekim’den buyana Siyonistlerim katliamını izliyoruz. Gazze’de ölenlerin yarısı çocuklardan, yarısı da onların anneleri ve aile büyüklerinden oluşmakta. Sadece bu tablo bile kendini savunmak değil, kasten insanlık suçu işlendiğini ve vahşetin olduğunu göstermekte. Savaş uçaklarıyla gece gündüz demeden şehir merkezlerini bombalayan hastaneleri, ibarethaleri, okulları tanklarıyla bombalayan bu insanlık dışı eylemi sürdüren ve terörcü olan İsrail devletini ve bu zalimliğe göz yuman Avrupa Birliğinden, Birleşmiş Milletlere ne kadar ülke varsa hepsini lanetliyorum. Yaklaşık 5 ay önce ülkemiz tarihinin en kritik seçimlerini gerçekleştirdik. Milletimizle gönül bağımızı güçlerimizi birleştirmeye bakacağız. Belediyeyi kendi aile şirketine çevirenlerden reklam ve şov peşinde olanlardan asla ve asla olmadık. Şehirlerine hizmet etmek için harcanması gereken kaynakları reklama, konsere ayıranlar sosyal belediyecilik öteye geçemediler. Bizler yine eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz. Saygıda kusur etmeden tüm mahalle ve şehir merkezlerimizi 180 binin tamamını her bir ferdi için çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerin startını vermeye ve çalışmaya başlıyoruz. Cumhurbaşkanımızın yeni Yüzyılı vizyonunu Akhisar’ımıza yaşatacağız” dedi.

Akhisar’ın muhteşem bir spor kültürü var

Programda konuşan Ak Parti İl Başkanı Salih Hızlı; “ Manisa’nın 17 ilçesinden 8 ilçe başkanlarını ve il yönetimini de yeniledik. 2024 yerel seçimlerine hazırız ve bomba gibiyiz. İki milyon metrekareden fazla kırsal mahalle, gerekse merkezde alt yapısını bitirerek beton parke döşedik. Akhisar daha da fazlasını hak ediyor. Bu dönem muhteşem bir dönem olacak, bir grup başkan vekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu var, ye4teneğini ve kabiliyetini biliyoruz. Önemli bir mevkide inşallah, Manisa’mız ve Akhisar’ımız için bu imkânımızı fazlasıyla kullanacağız. Yerel yönetim ve merkezi hükümetin aynı dili konuşması senkronda hareket etmesi buradaki işlerin bereketini artırıyor. Akhisar 5 bin yıllık bir şehre sahip ve muhteşem bir potansiyeli var. Akhisar’ın muhteşem bir spor kültürü var. Bütün bir şehrin gücünü kullandık hep beraber tüm Akhisar olarak takımı süper lig’e çıkardık. 7 yıl süper lig’de, 2 yıl 1. Lig’de oynadık. Manisa’nın tekiki tane organize sanayi bölgesi olan ilçesi Akhisar’dır. Buralarda yaklaşık 10 bin kişi çalışıyor. Akhisarspor sayesinde insanlar gelip Akhisar’da yer tuttular. Zeytin, tütünden sonra evrildiğimiz çok önemli sektör. Akhisar’ımızın önemli geçim kaynağı tarımsal sanayi, Akhisar’da zeytin sektöründe daha önce Gemlik bir markası vardı. Akhisar’ımızın STK örgütleriyle bir araya gelerek marka yapmak yönünde adım attık. Akhisarspor markası da bunu destekledi. Ali Cengiz geçenlerde dünya şampiyonu oldu. Kerem Kamal var, Ayşe Begüm Onbaşı var. Dünya şampiyonu Ferdi Deren kardeşimiz var. Süper Lig’de bir takımımız vardı, şimdi yok, dünya şampiyonu güreşçilerimiz vardı güreş takımımız yok. Bir Akhisar Üniversitesi hayalimiz vardı, gerçekten çok yaklaşmıştık o süreci devam ettirseydik Akhisar Üniversitesini konuşuyor olacaktık. Biz yeni süreçte kaldığımız yerden devam edeceğiz. Allah’ın izniyle burada oluşmuş olan modelin devamı ile birlikte burası tekrar dünyada anılacak biliyorsunuz buraya Sevilla geldi, Roberto Carlos’u tanıyor musunuz, Messi’nin buraya gelmemesi için sebep var mı, Roberto Carlos’u buraya getiren Akhisar, Messi’yi neden getirmesin, buyara da Messi’yi getirir diyerek sözlerini tamamladı.

Hepimiz kenetleneceğiz ve gece gündüz çalışacağı ve koşturacağız

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkanvekili Ayşe Nevin Sert;” Genel seçimleri başarıyla tamamladık. Seçim yapılır biter, ertesi günü ne yapıyoruz, bir dahaki seçimler için nasıl hazırlanacağız neler yapmamız gerekiyor bunu konuşmaya başlarız. Biz genel seçimleri arkamızda bıraktık önümüzde yerel seçimler var. Ve biz bu yerel seçimlerde genel seçilmedeki kazandığımız başarıyı elde etmeliyiz ve bunu daha da ileriye götürmeliyiz. Bu gün Grup başkanvekilimiz Sayın bahadır Yenişehirlioğlu, İl başkanımız, İlçe teşkilatlarımızla beraber bir takım sahada çalışmalar yaptık. İş adamlarımızla, esnafımızla üreticilerimizle bir araya geldik. Akhisar farklı bir yer. İlçemiz Türkiye’nin birçok ilden büyük bir yer. Bu yaptığımız saha çalışmalarda, bende gördüm ki Akhisar’ın çok güçlü bir potansiyeli var. Bizim yerel seçimleri kazanmaktan başka da şansımız yok, muhakkak bu seçimleri almak zorundayız. Yalnız Akhisar olarak çok şanslısınız çünkü Manisa milletvekilimiz Grup başkanvekilimiz Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu’da Akhisarlı, bu en büyük kozumuz ve şansımız olacak. Hepimiz kenetleneceğiz ve gece gündüz çalışacağı ve koşturacağız. Tekrar Akhisar’ın AK partili belediyeciliği ile buluşması şart, bu insanlar bunu hak ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Grup başkanvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu önderliğinde bütün teşkilat üyelerimizle, kadın kollarımız, gençlik kollarımız mahalle başkanlarımız, gönüllülerimizle inşallah yerel seçimleri de sırtlayıp zafere kavuşacağız” dedi.

İnsanımız biliyor ki kaldığımız yerden devam edeceğiz

Programda konuşan AK Parti Grup başkanvekili ve Manisa Milletvekili Av. Bahadır Yenişehirlioğlu;” Bu gün özel bir gün, AK Partinin kurulduğu yıldönümü, dolayısıyla AK partinin kuruluş yıldönümünde Akhisar’da bu güzel organizasyonu icra ediyor olmamız gerçekten övünç verici, nice 22. Yıllara. Biz bir aileyiz, ailemizle bir aradayız. Hepinizi çok sevdiğimi, hepinize muhabbet duyduğumu, hepinize verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Değerli yol ve dava arkadaşlarım bu gün burada olmaktan gerçekten gurur duyuyorum. AK Parti ve istişare ortak akıl üzerine kurulmuş bir siyasi harekettir. Türkiye 100 yılı başlıyor. Geçtiğimiz Pazar günü Cumhuriyetimizin kuruluş 100. yıldönümünü coşku ve heyecanla el birliğiyle kutladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle ve Türkiye 100 yılı vizyonuyla artık Türkiye yep yeni bir döneme giriyor. Türkiye 100 yılı gücün 100 yılıdır. Yerli ve milli kalkınma stratejileri doğrultusuyla attığımız her adım ve kazandığımız her başarı ülkemizin gücüne güç katmaktadır. Türkiye 100 yılı büyük bedeller ödeyerek kurduğumuz Cumhuriyetimizin kazanımlarının üzerine farklılıklarımız ve bir zenginlik olarak görerek toplumumuzun her kesimi için bir mesaj ve miras niteliğindedir. Hiçbir alanda duraklamaya veya gerilemeye mahal vermeden doğru hedefler doğru kararlar doğru adımlarıyla büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını tamamlamak mecburiyetindeyiz. Bu gün 100. Yaşına ulaşan Türkiye Cumhuriyeti kökleri derinlerde ulu bir çınar gibi misali ihtişamıyla gözleri kamaştırtmaya devam ediyor. Binlerce yıllık devlet geleneğimizin yeni bir halkası olan Cumhuriyetimiz bu topraklarda kurduğumuz ilk değil en son devletimizdir. Türkiye Cumhuriyeti binlerce yıldır, elden ele ve nesilden nesile aktarılan essiz bir hazinedir. Cumhuriyetimizin 100. Yaşını millet olarak işte böyle güçlü, zengin ve köklü bir birikime sahip olmanın gururuyla kutladık. AK Parti Türkiye 100 yılı inşasını üstlenen, millete hizmet yolculuğunda 21 yılı geride bırakan atil ile mazi arasında en önemli köprümüzdür. AK Parti sadece Türkiye’de değil dünyada da zaman zeminin bulmuş bir gönül hareketidir. Ak Parti bir ekip hareketi ve bir gönül niteliyle kurulmuş, meselelere çözüm odaklı insani ve vicdani olarak yaklaşan bir anlayışın ürünüdür. Bu durum bizim sorumluluğumuzu bir kat daha da arttırmaktadır. Manisa ili ve Akhisar’ımız ihracat yapan iller arasında 7. Sıraya yükselmiştir. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda tek gayemiz önce şehrimizin ve ülkemizin değerine değer katmaktır. İlerleyen süreçte de bu kadim toprakları dev eser ve projelerle buluşturmakta biz son derece kararlıyız. Şehrimizi sanayinin istihdamını, kalkınmanın tarımın üretimin başkenti yapma yolunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Milletvekillerimizle, kamu kuruluşlarımızla belediyelerimizle teşkilatlarımızla hemşerilerimizle el ele vererek Akhisar’ımızın değerine değer katacak projeler için var gücümüzle çalışacağız. Tam kadro, heyecanla biz yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Genel merkezimiz sahada çalışmaları sürdürüyor. Belediyeciliğin AK Partinin işi olduğunu biliyoruz. Ancak 2019 yılı yerel seçimlerinde günümüze kadar yaşanan süreç bu tespiti tescillemiş durumda, yerel seçimlerle genel seçimlerin parametreleri farklı bunu biliyoruz. Aday faktörü de son derece de önemli, bu sebeple genel merkezimiz titiz bir çalışma yürütüyor. Cumhur ittifakının ve partimizin 2024 yerel seçimlerinden alınan alnının akıyla ve zaferle çıkacağını çıktığına hepimiz şahidiz. Ve Allah’ın izniyle 2024 seçimlerinde 21 yıldır gösterdiğimiz başarılarının bir yenisini ekleme azmimiz irademiz son derece güçlüdür. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılmış olmamız bizleri asla rehavete sürüklemiş değil, AK Partide seçim çalışmaları seçimin ertesi günü başlar. AK Parti belediyeciliğini, projelerimiz, yaptıklarımız ve güzel ülkemize şehrimize dair hayallerimizi anlatacağız. İşiten kulaklara, gören gözlere haklı konuşan dillere kapısı açık olan kalplere sözümüzü söylemeye hakikati anlatmaya ve hemhal olmaya devam edeceğiz. Sizlerden ilk isteğim öncelikle kendi aramızda birliğimize, beraberliğimize kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıkmamızdır. Teşkilatlarımızda milletvekillerimiz ve belediyelerimiz tek yürek, tek bilek olmadan asla başarıyı elde edemeyiz. Genel merkezimizle il ve ilçe teşkilatlarımızla belediyelerimizle, mahalle temsilcilerimizle sandık müşahitlerimizle adeta bir duvarın tuğlaları gibi bir birimize kenetlenerek, bir birimizi destekleyerek birlik ve beraberlik içinde bu Akhisar’da hedefe ulaşacağız. 2024 seçimlerine birlik ve beraberlik ile el birliği ile çalışıyoruz. Ülkemize, milletimize, şehrimize, partimize yaptığınız hizmetler için her birinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. Çalışmalarınıza başarılar diliyorum. Bizim bu millete yaptığımız çok büyük çalışmalar ve çok büyük faydalar vardır. Çünkü biz bu milletten beri değiliz, biz AK parti olarak milletin ta kendisiyiz. Bazı belediyelere ara vermiş olabiliriz ama şunu biliyoruz. Ara verdiğimiz belediyelerin ortaya koyduğu icraatlar bizim yaptığımız dönemlerdeki yapılan icraatlarla kıyaslandığında artık bizim bir söz söylemeye hiç ihtiyacımız yok. İnsanımız biliyor ki kaldığımız yerden devam edeceğiz durmak yok, yola devam diyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.











































































































































 

 

 

 

 

  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.