• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Manisa 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

İkikardesh Kimdir?

Okunma Sayısı: 3448
İkikardesh Kimdir?
Son zamanlarda adından sıklıkla söz ettiren İkikardesh kimdir?

İkikardesh Kimdir?

Son zamanlarda adından sıklıkla söz ettiren İkikardesh kimdir? Hangi çalışmalara imzasını atar? Aslen nerelidir? Ne zamandan bu yana dinleyici karşısına çıkar? Tarzındaki soruların yanıtlarını merak ediyor ve İkikardesh konusunda bilgi sahibi olmayı çok istiyorsanız; tüm ayrıntılar bu yazımızda yer alıyor!

İkikardesh yakın zamanda ünlü olmayı başarmış fenomenler arasında yer almaktadır. Kamil ile Ravil adındaki iki kardeş, kısa süre içerisinde sosyal medya platformlarında ünlü olmayı başardılar. Ravil ile Kamil Agayev; Ahıska Türküdür. Yani Gürcistan’da yer alan Ahıska bölgesinde yaşayan Türklerdendir. Bilindiği üzere Ahıska Türkleri, Stalin döneminde sürgüne tabi tutularak, çok büyük eziyetler çekmiştir. O dönemde Ahıska Türklerinden bir Kısım insan ülkemize gelebilse de çoğu sürgünün ağır koşullarını yaşamak durumunda kalmıştır. İkikardesh de ataları bu sorunu yaşayan iki delikanlıdır.

İlerleyen süreçte Ahıska Türkleri Amerika Birleşik Devletlerine yerleşmeye başlamıştır. İkikardesh de ailesi Amerika’ya yerleşen Ahıska Türkleri arasında yer almaktadır. Yakın zamanda tanınan iki kardeşin arasında sadece 1 yaş farkı bulunmaktadır. Ravil Agayev; 04.05.1994 yılı doğumludur. Küçük kardeş Kamil Agayev de 20.06.1995 yılında dünyaya gelmiştir. Her iki kardeş de sempatik karakterleriyle ilgi görmeyi başarmaktadır. Rusya’da dünyaya gelen bu iki kardeş daha sonraki süreçte Amerika Birleşik Devletlerine yerleşmişlerdir.

İkikardesh üyesi olan Ravil tam bir boğa burcu özelliklerine sahiptir. Kamil ise ikizler burcudur. ABD Massachusetts eyaletinde yaşana İkikardesh üyeleri, Hampden diye bir bölgede yaşamaktadır. Hayallerinde oyuncu olmak bulunan bu iki kardeş; bunun için sosyal medya platformlarında da boy göstermektedir. Ayrıca her iki kardeşin de futbol oynamak konusunda oldukça iddialı olduklarını da belirttikleri bilinmektedir.

İkikardesh Ne Zaman Şarkı Söylemeye Başladılar?

Elbette ki İkikardesh özellikle söyledikleri şarkılarıyla ön plana çıkmaktadır. Bu kapsamda her iki kardeşin de küçük yaşlardan bu yana şarkı söyledikleri bilinmektedir. İlk önceleri düğünlerde şarkı söylemeye başlayan İkikardesh, daha sonraki süreçte düğünlerin aranılan ikilisi olmayı da başardıkları bilinmektedir. İlk önceleri yeteneklerini sergilemekte kararsız olan ikili daha sonra şarkı söylemeye başladıklarını ifade ediyorlar.

İkikardesh Türkçe konuşurken biraz aksaklık sorunu yaşasalar da bu durumları onları sempatik kılmaya da yarıyor. Bundan dolayı iki kardeş bu durumdan şikayetçi olsa da dinleyicilerine onların tarzı etkili geliyor. Kendine has konuşma tarzlarını şarkılarına da başarılı bir şekilde yansıtmayı başaran iki kardeş, kısa süre içerisinde etkili bir performans ortaya koymayı da başarıyorlar.

İkikardesh son zamanlarda online ortamlarda etkili bir düzeyde var olmayı başaran iki kardeş olarak karşımıza çıkıyor. Bu durum ise ikikardesh mp3 indir uygulamalarına olan ilgiyi arttırıyor. Neden mi? Çünkü günümüz koşullarında online bir ortamda şarkıların indirilmesi gayet pratik bir hal almaktadır. Bu durum ikikardesh için de geçerli olmaktadır. Böylece onların şarkılarını ve sevilen parçalarını pratik bir şekilde indirebilmek de mümkün oluyor.

ikikardesh Mobil Mp3 İndir Uygulamaları

Mobil cihazların yaygınlaşmasına paralel olarak internetin de yaygınlaştığını biliyoruz. Böylece internet üzerinden ikikardesh’e ait parçaları da rahatlıkla indirebiliyoruz. Özellikle akıllı telefonlarına ikikardesh parçalarını indirmek isteyenlerin karşısına pek çok farklı alternatif seçenek çıkıyor. Tam da bu noktada profesyonel anlamda hizmet sunan platformların varlığı elbette ki önemli kazanımları beraberinde getiriyor. Böylece günümüz koşullarında bu iki kardeş oldukça etkili bir düzeyde internet sayfalarında var olmaktadır.

Elbette ki günümüz koşullarında mobil mp3 indir platformlarını tercih ederek ikikardesh parçalarını son derece pratik bir şekilde indirebilirsiniz. Bununla birlikte bu iki kardeşe ait pek çok farklı bilgiye de mobil uygulamalar vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Özellikle son zamanlarda gelişen teknoloji ve internet altyapısı sayesinde mobil cihazlara mp3 indirme işlemi çok daha pratik bir hal almaktadır. Tam da bu noktada ayrıntılı bir araştırma yapacak olursanız tam anlamıyla etkili bir düzeyde ve pratik bir şekilde ikikardesh parçalarını indirebilirsiniz.

Tabi ki ülkemizde internetin de yaygınlaşmasına paralel olarak Mp3 indir uygulamalarının sayısında da ciddi oranda bir artış gözlenmektedir. Ancak çok sayıda farklı Mp3 uygulaması arasından en kalitelisini seçebilmek için de ayrıntılı bir araştırma yapmak şarttır. Bu sayede ikikardesh parçaları dahil olmak üzere çok sayıda farklı yorumcunun parçalarını da indirebilirsiniz. Böylece oldukça eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek için sevdiğiniz parçaları dinleyebilirsiniz.

İkikardesh Kaç Kardeştir?

Adından sıklıkla söz ettiren İkikardesh üyelerinin kaç kardeş oldukları da merak edilmektedir. Bu kapsama İkikardesh üyelerinin iki erkek kardeşten oluştuklarını da biliyoruz. Yine Arzu isminde bir de kız kardeşleri bulunan iki kardeşin, toplamda 3 kardeş oldukları da bilinmektedir. Rusya doğumlu olan İkikardesh daha sonraki süreçte Amerika Birleşik Devletlerine yerleşmiştir. Dolayısıyla İkikardesh üyelerinin toplamda Türkçe, Rusça ve İngilizce olmak üzere3 farklı dil bildiklerini ifade edebiliriz. Bu durum ise yetenekli seslerin kendilerini doğru bir şekilde ifade etmelerini mümkün kılmaktadır.

Güzel giyinmeyi seven iki kardeş, gösterişli bir hayatı da tercih ediyorlar. Bu durum kıyafet tercihlerine de etki ediyor. Özellikle Youtube platformunda kendilerini etkili bir düzeyde göstermeyi başarmış olan bu iki kardeş; ülkemizde de çok sevilmektedir. Onların hem sempatik tavırları hem de ilginç yorumları onların bu kadar ünlü olmalarında da etkili olmaktadır. Müzik hayatlarına ara vermeden devam edeceklerini ifade eden İkikardesh üyeleri aynı zamanda kendi hedeflerinin bulunduğunu ifade etmektedir. Bu durum ise doğal olarak bu iki kardeşin başarılı bireyler olmasını da mümkün hale getirmektedir.

İkikardesh Youtube Macerası Nasıl Başladı?

İkikardesh özellikle Youtube macerası sonrasında geniş kitleler tarafından dinlenmeye başlandı. Bu kapsamda ilk video yükledikleri tarih olarak karşımıza 2013 yılı çıkmaktadır. 17 Nisan 2013 tarihi itibariyle VineAhıska adında bir paylaşım sonrasında İkikardesh de artık online ortamda var olmaya başlamıştır. Esasında büyük kardeş Ravil Agayey Youtube paylaşımlarına 2007 yılı itibariyle başlamıştır. İki kardeşin ortaklaşa olarak paylaşımda bulundukları tarih olarak da karşımıza 2013 yılı çıkmaktadır.

İkikardesh kanal açma kararını ise 2016 yılı itibariyle almışlardır. Bu yıldan sonra Youtube sayfalarına etkili bir şekilde önem veren İkikardesh kendilerini kısa bir süre içerisinde tanıtmayı da başarmışlardır. Bu kapsamda 2016 tarihi İkikardesh ikilisi için tam anlamıyla bir dönüm noktası olarak da tanımlanmaktadır. Onların hızlı bir şekilde dinleyici sayısını arttırıyor olmaları, bedava mp3 yukle platformları vasıtasıyla ikilinin parçalarına ulaşmayı isteyenlerin de sayısını arttırmaktadır. Böylece bu ikiliyi severek takip edenler onların videolarını ücretsiz bir şekilde indirme olanağına da sahip olmaktadır. Bu durum ise doğal olarak bu ikilinin her geçen gün itibariyle ünlerine ün katlamalarını da mümkün hale getirmektedir.

İkikardesh halen Amerika Birleşik Devletlerinde yaşamaya devam etmektedir. İkilinin yakın bir süreçte farklı projeleri hayata geçirecekleri de düşünülmektedir. Bu kapsamda söz konusu ikiliye ait parçaların internet sayfalarında çokça yer alacağı da düşünülmektedir. Böylece İkikardesh parçalarını indirmek isteyenler de onlara ait olan parçaları son derece pratik bir şekilde indirebilmektedir. Elbette ki bu durum beraberinde çok sayıda önemli kazanımı karşımıza çıkaran bir durum olarak da tanımlanmaktadır.

  • Yorumlar 1
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.