Yıllardan beri dünyanın pekçok ülkesinde gördüğümüz ve zaman ,zaman neden bizim yaşadığımız yerler de bu tip etkinlikler ve girişimler yok diye hayıflandığımız projeleri yaşadığımız belde de görmek son derece keyif vericiydi.
Beldemizin ölü bir dönem geçirdiği ve esnafımız için ticari bir sıkışıklık yaşadığı bu günlerde ,hen halkımız ve çevre komşu yerleşim brimleri ,hemde esnafımız için capcanlı bir etkinlik ilaç gibi geldi.
Ticari hayatın canlandırılmasına yönelik bu girişim içerisine yerleştirilmiş sanat etkinlikleri ayrı bir güzellik kattı beldemize.Avrupaya yaptığım seyahatlerde önlerindeki kutulara para atarak sanatını icra eden sanatçılara soluk aldırmak ve hareket imkanı sağlamak ve onları seyretmenin güzelliğini Akhisarımızda yaşamak çok eğlenceli idi.Bu arada sanatçıların önlerine koydukları kutulara para atılmamış olması ve onlara hareket imkanının sağlanmamış olması halkımız için bir eksiklik olarak gözüme çarpmadı değil.
Havanın bir hayli soğuk olmasına karşın müziklerini icra eden sanatçıların performansları da ayrı bir keyif oldu.Sanata va sanatçılara ve sanat etkinliklerine verilen önemin güçlendirilmesi kültür hayatımız için son derece önemlidir. Taassubun ve durağanlığın sanatla aşılması evrensel bir olgu.Bunun kapalı salonlarda değilde caddelerde ve dükkan önlerinde yapılmış olması halkımızın temas etmesi açısından son derece önemliydi.
Sosyalleşmenin ve bunun genele yayılmış olmasının çok önemli olduğu günümüzde soğuk havaya rağmen halkımızın teveccühlerinin yoğun olması ziyadesi ile sevindirici idi.
Böylesine güzel bir organizasyonun ilk kez bir ilçede gerçekleştirilmiş olması ayrı bir övünç kaynağı olarak hanemize yazılmış bulunmaktadır.Ayrıca organizasyonun aksaklığa uğramadan icra edilmiş olması ayrı bir teşekkürü hak ediyor doğrusu.
Esnafımızla yaptığım söyleşilerde ,projenin başarıya ulaşmış olduğunu görmek son derece sevindirici.
İnter aktif sanatsal etkinliklerin yoğun olarak ilçemizde yapılması umudunu taşıyarak katkılarından dolayı bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
AV BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU.
- BIST 5.031,98
- Altın 1211.438
- Dolar 19.0481
- Euro 20.4952
- Manisa 15 °C
- İzmir 17 °C
- Fatih Füzün, temayülde büyük ilgi gördü
- Kayalıoğlu-Akhisar Anadolu FK 0-1
- Akhisarspor 3 puanı 3 golle aldı!
- Fatih Füzün; "Bizim hedefimiz ülkemizin aydınlık geleceğidir"
- Akhisar Belediyesi, iftar için 8 noktada sıcak yemek dağıtıyor
- Adnan Menderes Kız Anadolu İmam Lisesi Ramazan Sokağı açtı
- Bakırlıoğlu: Türkiye hızla yaşlanan bir ülke
- Akhisar Koleji Sırbistan’daki çalışmalarını başarı ile tamamladı
- Füzün; "Reisimizi tekrardan Cumhurbaşkanı yapacağız"
- Akhisar’da 2023 ramazan imsakiyesi
- E sınıfı ehliyetli, şoför aranıyor
- Remzi Şekerci, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı
- Ziyafet Kuzu Çevirme Ramazan menüsü
- Aysun Karalar İlkokulu’nda kütüphane açıldı
- Pınar Gören Ramazan ilk gecesinde İrmik helvası dağıttı
Alışveriş Festivali

Bahadır Yenişehirlioğlu / Yazar
Bu yazı toplam 2573 defa okunmuştur.



YASAL UYARI:Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Akhisar Haber Ajansı - AHA'ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece Akhisar Haber Ajansı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.
- Yorumlar 2
Yazarın Diğer Yazıları
- Oku17 Aralık 2020 Perşembe 17:00
- Yaşamaya devam edebilmek için kendinizi öldürmekten vaz geçin09 Eylül 2019 Pazartesi 08:38
- Kulaklarımda çığlık sesleri26 Eylül 2017 Salı 16:24
- Vahşi tarihinizde boğulun17 Mart 2017 Cuma 16:44
- Bilinç09 Ekim 2016 Pazar 18:27
- Ne çok Mehdi talebimiz var20 Ağustos 2016 Cumartesi 12:38
- Her Yer Keskin Bıçak08 Ağustos 2016 Pazartesi 10:52
- Ders Çıkarmalıyız02 Ağustos 2016 Salı 14:26
- Bu Başka Birşey21 Temmuz 2016 Perşembe 15:21
- Henüz bitmedi18 Temmuz 2016 Pazartesi 10:03
- Oyun mu?24 Haziran 2016 Cuma 13:14
SON EKLENEN GALERİLER
- Muharrem KazerGölmarmara
- Mesut AvcıEy genç
- Esma Güç ÇınarBir ömre kaç farklı hayat sığar?
- Orhan Yavuz EjderHayal Dünya
- Mehtap YılmazAyrılık
- Halil ErdostSen bilirsin
- Avni ErboyEn mükemmel şey kokusunun üzerine sinmesidir...
- Mahmut TolonDeprem sonrasi bahçemin sınırı değişti mi?
- Ahmet ÜnsalDünyanın en pahalı tabutları ve giden canlar
- İdil Tütüncüİnternet ve Bilişim Hukuku Küresel Köyün Neresinde?
- Vildan Çatak ÖğütRomatizmal hastalıklar nelerdir?
- Levent SevgiBir Güney Amerika ülkesi olarak PERU …
- Şadiye Saraç2023 seçiminde Amerika'nın hayali
- Turgay MutluKnidos Laneti
- Şaban MollaBugün Benimsin
- Aslı GüngörBahar depresyonu mu, bahar yorgunluğu mu?
- Tuğba Gerçin Çığİnternette hakaret ve küfüre maruz kalmanın hukuki sonuçları
- Ayten Çandar IşıkKahkaha değerli bir besindir
- Hatice Güryıldızİlçemizin Zeytin ve Zeytinyağı 3. Uluslararası Çukurova Tarım ve Veter
- Bahadır YenişehirlioğluOku
- Zeki KaraSertleşme sorununda şok dalga tedavisi
- Tuncay Şen14 Mart Emperyalizme Direnen Türk Doktorlarının Bayramıdır
12345
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.