• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • Manisa 10 °C
  • İzmir 13 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pide ve Lahmacun Ustası Aranıyor
  • Erkek Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Şarküteri Görevlileri Aranıyor
  • Hat Süpervizörü Aranıyor
  • Bay Bayan Deneyimli Aşçı Yardımcısı Komi ve Izgaracı Aranıyor
  • Aşçı ve Aşçı Yardımcısı Garson Aranıyor
  • Öğretmen ve Öğretmen Yardımcıları Alınacaktır
  • Engelliler Haftası Programı Belli Oldu
  • Salihli Köfteci Ramiz Şubesinde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Türkiye Geneli Deneme Sınavı Akhisar’da KEY Performans’ta
  • Deniz Anaokuluna Çalışma Arkadaşları Aranıyor
  • Argon Kaynakçıları Alınacaktır
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisarlı berberler ve kuaförler Zekeriya Açıkgöz dedi

Okunma Sayısı: 5087
Akhisarlı berberler ve kuaförler Zekeriya Açıkgöz dedi
Akhisar Berberler ve Kuaförler Odasının Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Parkı içinde bulunan Belediye düğün salonunda yaptığı kongrede 2 ayrı liste yarıştı. Saat 12:00'de başlayan kongreye 280 üyeden 254 üye katıldı. Akhisar Berberler ve Kuaförler Odas

Yeni Sayfa 1

Akhisarlı berberler ve kuaförler Zekeriya Açıkgöz dedi
Akhisar: (Kenan MOLLA)
            Akhisar Berberler ve Kuaförler Odasının Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Parkı içinde bulunan Belediye düğün salonunda yaptığı kongrede 2 ayrı liste yarıştı. Saat 12:00'de başlayan kongreye 280 üyeden 254 üye katıldı. Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz 174 0y, Murat Çelik 77 oy aldı. 5.ci kez seçilen Akhisar Berberler ve Kuaförler Başkanı Zekeriya Açıkgöz  aldığı 174 oyla güven tazeledi.

            Saat 12:00'de başlayan kongrede Divan Başkanlığına Akhisar Lokantacılar ve köfteciler Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi Adem Duyman,başkan yardımcılığına Şevki Ali Vardar, Katip üyeliklere Serkan Acar, Ferit Aydın ve Adil Erdoğan seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra  kongrenin açılış konuşmasını Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz yaptı.

            Kongrede Yönetim kurulu faaliyet raporu, Denetim kurulu raporu ve müzakeresi, Bilanço Gelir ve Gideri hesaplarını oda sekreteri Hande Karaduman okudu.

            Dilek ve temennilerde Odanın kurucu başkanı İsmail Erdeş söz aldı. Erdeş;" Berberler Odasının kurucu başkanıyım, bizim zamanımızda bu gelirler yoktu. ama şimdiki başkan Zekeriya Açıkgöz çok iyi ve başarılı çalışmalar göstererek iyi yönetmiştir. diyerek sözlerine son verdi.           

            Söz alan Berberler ve Kuaförler Odası mevcut Başkanı Zekeriya Açıkgöz;" Sayın divan, Sayın Oda başkanlarım, Saygı Değer Konuklar, Basın Mensubu Arkadaşlar ve Sevgili meslektaşlarım. Genel Kurulumuza teşriflerinizden dolayı Şahsım, Yönetim ve Denetim Kurulu arkadaşlarım adına hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyor hoş geldiniz diyorum.

Genel Kurulumuzu gerçekleştirmek üzere bir araya geldiğimiz şu günde inanıyorum ki birlik ve beraberliğimiz bu günde daha da güçlenecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Saygıdeğer Meslektaşlarım biliyoruz ki kendi meselelerimize kendimiz sahip çıkmazsak, bizlere başkaları sahip çıkmaz. Sizlere ve odamızda görev yapmış olmak benim için büyük bir onur ve şeref olmuştur. Çok değerli Meslektaşlarım geçen günler içerisinde her türlü sıkıntı ve sorunlarımızı dile getirerek elimizden geldiğince kurmuş olduğumuz iyi ilişkiler neticesinde üst kuruluşlarımızca ve bürokrasiyle çözmeye çalıştık. Değerli Arkadaşlarımızın göğsü ve alnı açık bir şekilde kamuoyu içersinde gezebilmesine imkan tanıma gayreti içerisinde olduk, bizlere vermiş olduğunuz güvenle sizlere layık olmak için Ahilik ilkeleri ile bütün yasal imkanları kullanmaya çalışarak hizmet etme yarışındaydık ve bu yarışı sürdürmeye devam etme çabci içersindeyiz. Şunun iyi bilinmesi gerekir ki bu genel kurul toplantımız kişiler arası bir yarış değil sadece hizmet yarışıdır.Genel Kurulumuz Sizlerin fikri ve düşünceleri doğrultusunda gerçekleşecektir.Yaptıklarım yapacaklarımızın teminatıdır diyor,bu Genel Kurulumuz Tüm Camiamıza Hayırlar getirmesini diliyor, hepinize Saygı, Sevgi ve Şükranlarımı Sunuyorum" dedi.

            Akhisar Berberler ve Kuaförler Odasına Başkanlığına aday olan Murat Çelik,"Sayın divan, değerli oda başkanları, kıymetli misafirler, sevgili basın ve odamızın çok değerli üyeleri genel kurulumuza hoş geldiniz.Bilindiği üzere odamızın en önemli amacı üyelerimize sosyal, ekonomik, mesleki ve kültürel konularda yardımcı olmaktır. Çalıştığımız işerlerimizin fiziki yapılardan kullandığımız araç gereçlere usta, kalfa ve çırak ilişkilerinden mesleki eğitime fiyat tarifelerinde müşteri ilişkilerimize kadar burada sayamayacağım çok geniş yelpazede sorunlarımızı çözmemiz gerekiyor. Bütün bu değişimi sağlayabilecek emanetimiz olan odamızın haklarını koruyabilecek, azimli, bilgili, cesaretli, ortak akla dayalı hareket eden dürüst açık sözlü ve şeffaflıktan yana, diğer kurum kuruluşlarla güçlü ilişkiler kuran üyelerimizin birbirini gördüğü zaman a buda mı berber, kuaför?  Demeyeceği bir oda anlayışı yaratmak amacındayız. Değerli meslektaşlarım bugün yapacak olduğumuz seçim, odamıza bir hizmet yarışıdır. Yıllardır Başkanımız bu görevi yapmıştır.Değişim ve yenilik adına odamızın daha iyi bir yerlere taşımak için bende bu göreve, talip oldum. Yılda 200 1ira üyelerimize sadece seçim zamanı eğil her yılbaşı hediye dağıtmak, ücretsiz Show ve fuarlara katılmak. Çağlak ve alışveriş festivallerinde saç Showları düzenlemek, her yıl bahar ayında gölet alanında tanışma adına piknik düzenlemek. 4 yıldan bu yana 1 ayında verdiğimiz iftar yemeklerine devam etmek adına bir futbol takımı oluşturup, Akhisar’da yapılan futbol turnuvalarına katıl sosyal faaliyetlerde bulunmak ve birçok odanın yaptığı gibi bir benzin istasyonuyla anlaşma yaparak, indirimli akaryakıt almasını Meslektaşlarım 4 yıldır yönetim kurulu kararı ile başkan vekilliği yapmaktayım, ama sadece kağıt üzerinde. Toplantı hariç hiçbir dosyanın altında imzam yoktur. Başkan şehir dışına toplantılara giderken bilgi ve yetki vermemekle birlikte açılışlara ve davetlere yalnız katılmaktadır. Başkan kadar yetkim olduğu halde kendisi beni bir başkan vekili olarak görmediği için 15 yıldır üyesi olduğum 4 yıldır yönetim kurulunda başkan vekilliği yaptığım bir şey olmak için değiI şeyler yapmak için Akhisar Berberler ve Kuaförler Odasına başkan adayı oldum. Bu vesile ile Mübarek mevlit kandilinizi kutlar sağlık, mutluluk,  bol kazançlı günler diler, Genel kurulumuz Camiamıza hayırlı olmasını temenni eder sevgi ve saygılar sunarım" dedi.

            Akhisar Berberler ve Kuaförler Odasının olağan kongresine Lokantacılar-Köfteciler ve Tatlıcılar Odası Başkanı Adem Duman, Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, Akhisar Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Motorcular Odası Başkanı Ali Vatansever, Akhisar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren, Marangoz ve Mobilyacılar Odası başkanı Recep Akkaya, Akhisar Terziler-Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkârları Odası başkanı Sami Ekerbiçer, Akhisar Tenekeciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Tahir Memişler, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Demirciler Odası başkanı Ersen Tepeci üyeler ve misafirler katıldı. 

Yeni yönetim kurulu Zekeriya Açıkgöz Başkanlığında; Sevgi Kılavuz, Murat Göcen, Durmuş Özçelik, Sami Demirayak, Halil Afşin, Bülent Demiröz, Denetim kurulu asil üyeleri; Şaban Kılavuz, Serdar Çoktez, Mehmet Göçmen’den oluşuyor.

 
















































































  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.