• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • Manisa 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Engelliler Haftası Programı Belli Oldu
  • Salihli Köfteci Ramiz Şubesinde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Türkiye Geneli Deneme Sınavı Akhisar’da KEY Performans’ta
  • Deniz Anaokuluna Çalışma Arkadaşları Aranıyor
  • Argon Kaynakçıları Alınacaktır
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir; Bu Seçimde Türkiye Kazandı

Okunma Sayısı: 4331
AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir; Bu Seçimde Türkiye Kazandı
Adalet ve Kalkınma Partisi 24. ve 25 Manisa Milletvekili ve 1 Kasım seçimleri sonrası da 26. Dönem Milletvekili ünvanını kazanan Uğur Aydemir; seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir; Bu Seçimde Türkiye Kazandı
Akhisar Haber Ajansı – AHA

Adalet ve Kalkınma Partisi 24. ve 25 Manisa Milletvekili ve 1 Kasım seçimleri sonrası da 26. Dönem Milletvekili ünvanını kazanan Uğur Aydemir; seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Aydemir, sadece Türkiye’nin değil tüm Müslüman aleminin bu sonuca büyük bir sevinç gösterdiğini kaydetti.

Milletvekili Uğur Aydemir sözlerine şöyle devam etti; “Haydi bismillah dedik ve rabbim zor işleri kolaylaştırdı. Rabbim önümüzü açtı, rabbim her birimizin milletimizin ülkemizdeki vatandaşların her birinin duasını kabul etti, bugün bunu görüyoruz. Rabbim islam aleminin bütün ümmetin ellerini açtığı gecelerde dualarını kabul etti. Bugün bunu hep birlikte görüyoruz, şahit oluyoruz, şükürler olsun yarabbim. Bugün bu gece burada sadece AK Partililer sevinmiyor, bugün bu gece burada sadece Akhisarlılar sevinmiyor, bütün ülkemiz seviniyor, bütün Müslümanlar seviniyor. Filistin, Bosna, Kosova, Suriyeliler seviniyor.

BUGÜN BURADA 78 MİLYON SEVİNİYOR

Bugün ki başarının sırrı, değerli hemşehrilerim hep birlikte beraberce çıktığımız en uzak köydeki temsilcimizden en uzak mahallemizdeki temsilcimize kadar, temsilcilerimizden mahalle temsilcilerimize kadar mahalle başkanlarımıza kadar, oradan ilçe teşkilatımıza kadar, ilçe teşkilatımızdan ilçe üyelerimizden ilçe teşkilatına kadar, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza kadar bugün sandık başına giden bütün vatandaşlarımıza kadar her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bugün Türkiye’nin bir ucundan bir ucuna oy kullanmak için koşan, ülkem bu zor durumdayken ben evimde rahat yatamam, tatilimi memleketimde geçiremem sandık başına gitmem lazım diyen genç kardeşlerimizden, Türkiye’nin bir ucundan bir ucuna kat eden oy kullanmak için kat eden bütün vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada 78 milyon seviniyor, MHP’lisi, CHP’lisi ve HDP’lisi seviniyor. Bir olduk beraber olduk, bu geceyi hep beraber kutluyoruz. Bundan eminiz ve bundan sonra da 78 milyonu sevindirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

TÜRKİYE’Yİ ÇAMURA BATIRMALARINA İZİN VERMEDİNİZ

Köylere gittik, mahallelere gittik, Manisa’yı adeta karış karış gezdik, her gittiğimiz yerde bize talepler geliyordu, şikayetler geliyordu. Yolumuz şöyle, köyümüz böyle susuz kaldık, ayağımız çamura girdi, kanalizasyonumuz yok diyen vatandaşlarımıza değerli kardeşlerim sabredin, sabırlı olun inşallah dedik. Ey değerli ablalarım, değerli büyüklerim, değerli abilerim dedik, bugün ayağımız çamur olabilir, yarın çamurlu olabilir, ama eve gittiğimizde ayağımızı yıkar çamurlar pislikler gider. Ey benim değerli abilerim Türkiye’yi çamura batırmak istiyorlar, bunlara müsaade etmeyin dedik, müsaade etmediniz, Allah razı olsun.

TÜRKİYE’Yİ DÜNYADA LİDER ÜLKE YAPACAĞIZ.

1 Kasım seçimleri çok önemliydi, ya eski Türkiye’ye geri dönüş olacaktı ya yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yolumuza devam edecektik. Türkiye kararını verdi, Türkiye yeter artık söz de karar da milletindir diyen AK Parti milletvekilleri olarak bugün burada milletin vermiş olduğu karara saygı duyuyoruz, yeni Türkiye yolunda karar verdiğinizden dolayı yine hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonra 78 milyona, üyemizden ilçe teşkilatımıza, ilçe teşkilatımızdan il teşkilatımıza, il teşkilatından genel merkezine, milletvekillerimizden, bakanlarımıza kadar artık yeni Türkiye yolunda diri Türkiye yolunda hep beraber üreteceğiz, hep beraber çalışacağız, Türkiye’yi bölgemizde lider ülke yapacağız, Türkiye’yi dünyada lider ülke yapacağız.

MAĞDURLARIN YANINDAYIZ

İşte bundan sonra değerli kardeşlerim, öyle bir Türkiye var ki, öyle bir Türkiye geliyor ki dostu sevindiren, düşmanı korkutan Türkiye geliyor elhamdülillah. Bunu bile düşmanlarımız 7 Haziran’da davul çaldılar, zurna çaldılar, beraber oynadılar. 7 Haziran’da İsrail sevindi şimdi 1 Kasım’da İslam alemi seviniyor elhamdülillah. Artık emir alan, borç alan Türkiye yok, artık Türkiye değerli kardeşlerim zalimin zulmüne boyun eğen Türkiye değil, İMF’ye borç para veren, başka ülkelerden emir alan değil emir veren ve değerli kardeşlerim bütün mağdurların yanında olan mağdurların yanında olan ben açım, ben açıkta kaldım diyenlerin yardıma koşan bir Türkiye var elhamdülillah. Gurur duyuyoruz Recep Tayyip Erdoğan’dan, kurucu genel başkanımızdan gurur duyuyoruz. Türkiye’nin yolunu açan, aydınlık Türkiye’yi koşturtan kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımıza Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a adam gibi adama teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Ardından Profesör Doktor Ahmet Davutoğlu’nu partimize kazandırdı. Genel başkanımızı bilge adam Sayın Ahmet Davutoğlu, başbakanımıza teşekkür ediyoruz, Allah kendisinden razı olsun. Değerli kardeşlerim, işte artık Türkiye inşallah hep beraber, 78 milyonu ile beraber oy veren vermeyen ile beraber bir olacağız, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Cumhurbaşkanımızın devlet başkanlığında inşallah birlikte sevindireceğiz.

GÜRÜLTÜ VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİ SONLANDIRDIK

Türkiye olarak, Akhisar olarak biz böyle güzel günlere alıştık. Bu geceye gelinceye kadar Akhisar’ımızda görüntü kirliliği yapmadık, bu gece ki görüntü kirliliği için komşularımızdan özür diliyoruz, hepiniz hakkınızı helal ediniz. 7 Haziran’da başlattığımız görüntü ve çevre kirliliğini bu seçimlerde yaşamadık. Bize bu güzel ve temiz şehirde gürültü kirliliği olmadan bize seçim kampanyası yaşatan çok değerli ilçe başkanımıza yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabiki ilçe başkanımız ile birlikte hareket eden diğer partililere de teşekkür diyorum. Artık Türkiye belli bir mesafe kaydetti. Artık çok gürültü yapan çok büyük parti olmadığını bütün millet gördü dolayısıyla medeni bir şekilde bir kampanya yaşadık, bütün partililere teşekkür ediyorum.

SİZLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

İşte AK Parti olarak bizim gönlümüz çok geniş herkesi kucaklayacağız, herkese gönlümüzde yer var. Herkese yerimiz var, kapımız sonuna kadar açık. Herkesi partimize bekliyoruz ve parti ayırt etmeksizin bütün ülkemize 780 milyon metrekareye inşallah hizmet olup yağacağız. Siz bizi sandıkta desteklediniz, 4 sene biz de size gururla hizmet edeceğiz, sizleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

  • Yorumlar 11
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.