• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Torku Konyaspor;1 Akhisar Belediyespor;1

Okunma Sayısı: 3894
Torku Konyaspor;1 Akhisar Belediyespor;1
Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak lige 1 puan ile başladı.

Torku Konyaspor;1 Akhisar Belediyespor;1
Akhisar Haber Ajansı -AHA

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak lige 1 puan ile başladı.

STAT: Torku Arena
HAKEM: Serkan Çınar
SAAT: 22:00
YAYIN: LİG TV2

Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Konyaspor, Akhisar Belediyespor'u Konya Büyükşehir Stadı'nda ağırlıyor. Bu zorlu mücadelenin canlı anlatımı ile sizlerle birlikte olacağız.

Konyaspor'un Akhisar Belediyespor karşısındaki 11'i: Kaya Tarakcı, Volkan Fındıklı, Dossa Junior, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Ömer Ali Şahiner, Alban Meha, Vedat Bora, Ali Çamdalı, Uğur İnceman, Riad Bajic

Akhisar Belediyespor'un Konyaspor karşısındaki 11'i: Milan Lukac, Douglao, Orhan Taşdelen, Caner Osmanpaşa, Ahmet Cebe, Merter Yüce, Aykut Çeviker, Custodio, Güray Vural, Halil Çolak, Hasan Kabze

Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak mücadelenin orta hakemliğini Serkan Çınar yapacak. Çınar'ın yardımcıları ise Süleyman Özay ve Erdem Bayık olacak.

Torku Konyaspor, Serkan Çınar ile daha önce 9 maça çıktı. 2 galibiyet, 4 beraberlik aldığı bu maçların 3'ünden de mağlubiyetle ayrılmıştı.

Akhisar Belediyespor ise Serkan Çınar ile daha önce 7 maça çıktı. 1 galibiyet, 3 beraberlik aldığı bu maçların yine 3'ünden de mağlubiyetle ayrılmıştı.

Konyaspor, Aralık 2013'ten bu yana oynanan üç maçta rakibine yenilmedi.

Akhisar, Süper Lig'deki üç sezonuna da galibiyetle başladı.

Konyaspor, 14 kez oynadığı Süper Lig'de açılış haftalarının üçünde galip gelebild

Konyaspor, Süper Lig'deki 14 sezonunun sadece birinde ilk haftada kalesini gole kapatabildi ve bu maçlarda kalesinde 25 gol gördü.

Konyaspor, evinde oynadığı son altı lig maçını kaybetmedi (4G 2B), son sekiz maçta beş gol yedi.

Aykut Kocaman, teknik direktör olarak Akhisar'a hiç maç kaybetmedi (3G 1B).

Konyaspor'da Dimitar Rangelov sakat. Abdülkerim Bardakçı ise cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek bir başka isim.

Akhisar'da ise Lomana LuaLua ve Bruno Mazenga sakatlıkları sebebi ile maç kadrosunda bulunmuyan isimler olurken İsmanil Konuk ise cezalı olması sebebi ile bu maçta forma giyemeyecek bir başka isim.

DK 1: Maçtaki ilk tehlike Akhisar Belediyespor'dan geldi. Ceza alanı içinde oluşan karambolde Hasan Kabze topu penaltı noktasına yükseltti ve o noktada kafa vuruşunu Halil Çolak'ın şutu defanstan döndü.

DK 2: Alban Meha'nın sol kanattan rakip ceza alanına gönderdiği etkili ortasını Custodio kafa vuruşu ile son anda uzaklaştırdı.

DK 3: Hasan Kabze, savunma arkasına kaçan arkadaşı Güray Vural'a ara pasını göndermek istedi ancak son anda Konyaspor savunması yatarak bu topu uzaklaştırdı.

DK 4: Caner Osmanpaşa'nın savunmadan gönderdiği uzun topa hiçbir arkadaşı hareketlenmedi ve top Dossa Junior'da kaldı.

DK 5: Ahmet Cebe sağ kanattaki arkadaşı Aykut Çeviker'e pasını gönderdi ancak son anda araya giren Konyaspor savunması topu kornere çeldi.

DK 6: HASAN KABZE DIŞARI ATTI! Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Güray Vural kullandı ve etkili gönderdiği ortasına ceza alanı içinde Hasan Kabze bomboş kafa vuruşunu yaptı ancak bu vuruş az farkla kale direğinin yanından auta çıktı.

DK 7: Güray Vural orta alanda rakibinin sert müdahalesi ile yerde kaldı ve maçın hakemi Mehmet Uslu'yu sözlü olarak uyardı.

DK 8: Riad Bajic, sağ kanattaki arkadaşı Ömer Ali'nin koşu yoluna uzun bir top gönderdi ancak meşin yuvarlağın şiddeti fazla olunca Ömer Ali topu oyun alanında tutamadı.

DK 9: Akhisar Belediyespor ceza alanında oluşan karambolde son olarak Douglao topu kontrol eden isim oldu ve pozisyonun devamında Bajic rakibine faul yaptı.

DK 11: Douglao, rakibi Uğur İnceman'a faul yaptı ve sol kanattan Konyaspor serbest vuruş kullandı.

DK 12: Alban Meha'nın kullanadığı duran top baraja çarptı ve kale direğinin üstünden kornere çıktı.

DK 13: Kullanılan köşe vuruşu sonrasında penaltı noktası üzerine yükseltilen topa Dossa Junior kafa vuruşunu yaptı ancak Milan Lukac'ın kontrolünde meşin yuvarlak auta çıktı.

DK 14: SON ANDA SAVUNMA! Sol kanattan arkadaşı ile duvar pası yaparak ceza alanına giren Güray Vural'ın topuna son anda Vukovic müdahale etti ve mutlak gol pozisyonu önlendi.

DK 15: Sol kanattan Güray Vural'ın ceza alanına gönderdiği topu Hasan Kabze indirdi ancak Halil Çolak'ın arkasına düşen top sonrasında Konyaspor savunması tehlikeyi savuşturdu.

DK 16: Yine sol kanattan Konyaspor ceza alanına gönderilen topa 3 Akhisar Belediyesporlu oyuncu dokunamadı ve meşin yuvarlak doğrudan auta çıktı.

DK 17: Vedat Bora, Bajic ile duvar pası yaparak rakip ceza alanına girmek istedi ancak Bajic topu ayağının altından kaçırınca Akhisar savunması tehlikeyi önledi.

DK 18: Vedat Bora'nın bu defa Bajic'e gönderdiği uzun topun şiddeti fazla oldu ve Bajic topu kontrol edemeyince meşin yuvarlak auta çıktı.

DK 19: Alban Meha, Aykut Çeviker'e faul yaptı ve sağ kanattan Akhisar Belediyespor serbest vuruş kullanacak.

DK 20: Gol Custodio 
GOL! Duran topu kullanmak için topun gerisine Güray Vural geldi ve altı pas üzerine gönderdiği etkili top kaleci Kaya Tarakçı'dan sekti ve topa son olarak dokunan Custodio takımını 1-0 öne geçirdi.

BİLGİ | Custodio, Süper Lig'deki ikinci sezonunda üçüncü golünü kaydetti.

DK 22: Konyaspor'da Uğur İnceman rakip ceza alanı yayı üzerinde yerde kaldı ve hakem Serkan Çınar oyuncunun tedavisi için oyunu durdurdu.

DK 23: Bu sakatlıktan doğan süre için hakem Serkan Çınar, maçtaki ilk su molasını verdi.

DK 26: Rakip ceza alanı üzerine gönderilen uzun topu Uğur İnceman iyi yükselerek arkadaşı Bajic'e indirdi ancak Bajic pozisyon almakta geç kalınca araya giren Douglao topu uzaklaştırdı.

DK 27: Kendi yarı sahasında kazandığı topu ters kanattaki arkadaşı Güray Vural'ın koşu yoluna gönderen Hasan Kabze'nin bu uzun pasını Mehmet Uslu önleyen isim oldu.

DK 28: Alban Meha ceza alanının yaklaşık 15 metre dışından şutunu gönderdi ancak bu şut farklı şekilde auta çıktı.

DK 29: Hasan Kabze yine sağ kanattaki arkadaşı Güray Vural'ın koşu yoluna uzun pas gönderdi ancak bu pasın da şiddeti fazla olunca meşin yuvarlak taca çıktı.

DK 30: Maçın ilk yarım saatinde Konyaspor'un henüz Akhisar Belediyespor defansını aşabildiğini söyleyemeyiz. Akhisar Belediyespor ise golü bulduktan sonra oyunu daha çok kendi yarı alanından kabul etmeye başladı.

DK 31: Aykut Çeviker, sol kanattaki arkadaşı Halil Çolak'ın koşu yoluna pasını gönderdi ancak araya giren Ömer Ali tehlikeyi önledi.

DK 32: GÜRAY VURDU, KAYA'DA KALDI! Ahmet Cebe'nin pası ile rakip ceza alanına sağ kanattan giren Güray Vural, çapraz pozisyonda kaleci Kaya ile karşı karşıya kaldı ancak vuruşu sonrasında iyi yer tutan Kaya Tarakçı iki hamlede topu kontrol etmeyi başardı.

DK 33: Konyaspor rakip ceza alanında yine pozisyon aradı ancak Uğur İnceman'a gönderilen topu tecrübeli isim kontrol edemedi ve Akhisar aut kullanacak.

DK 34: Ani geliştirilmek istenen Akhisar atağında Halil Çolak kendi yarı sahasının ortasında yerde kaldı ve Konyaspor bu kontra atağı kesmiş oldu.

DK 35: Riad Bajic, rakip ceza alanının sağında topu rakibi Douglao'dan kurtarmak isterken rakibine faul yaptı ve bu ataktan da ev sahibi takım sonuç alamadı.

DK 36: Konyaspor rakip yarı sahaya geçer geçmez Akhisar baskı yapıyor ve topu kazanıyor. Dönen toplarda ise Konyaspor defansı az adamla yakalanıyor.

DK 37: Ali Çamdalı savunmadan çıkarken pas hatası yaptı ve topu kapan Halil Çolak rakip ceza alanının dışından sert vurdu ancak bu şut Konyaspor savunmasından geri geldi.

DK 38: Alban Meha, rakip ceza alanına girerken arkadaşının pası ile buluştu ancak topu iyi kontrol edemeyince Akhisar savunması tehlikeyi önledi.

DK 39: Sağ kanattan Ömer Ali'nin yaptığı orta yere sekince kaleci Milan Lukac topu kontrol etmekte zorlandı ancak seken topu tamalayabilecek herhangi bir Konyasporlu o noktada yoktu.

DK 40: Akhisar savunması arkasına gönderilen uzun topu Riad Bajic kovaladı ancak araya giren Douglao, topun auta çıkmasını sağladı.

DK 42: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Alban Meha kullandı ancak savunmadan seken topu Güray Vural rakip yarı sahaya göndererek takımına rahat bir nefes aldırdı.

DK 43: Ömer Ali yine sağ kanattan rakip ceza alanına ortasını gönderdi ancak herkesi aşan topu son olarak Ahmet Cebe uzaklaştırdı.

DK 44: SON ANDA KAYA! Güray Vural'ın savunma arkasına gönderdiği enfes pasa Halil Çolak hareketlendi ve ceza alanına girer girmez topa vuruşunu da yaptı ancak açıyı iyi kapatan kaleci Kaya Tarakçı meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

DK 45: Organize gelişen Konyaspor atağında sol kanattan içeriye giren Mehmet Uslu şutunu çekti ancak top savunmadan döndü ve dönen topa Ömer Ali gelişine sert vurdu ve bu defa savunmadan seken top kornere çıktı.

DK 45+1: LUKAC GOLE İZİN VERMEDİ! Alban Meha'nın kullandığı köşe vuruşunda kafalardan seken topu son olarak Dossa Junior tamamladı ve harika uzanan kaleci Milan Lukac ağlara giden topu çelmeyi başardı.

DK 45+2: Hakem Serkan Çınar mücadelenin ilk 45 dakikasındaki son düdüğünü çaldı ve 2 dakikalık uzatma süresi sonrasında Akhisar Belediyespor, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

İKİNCİ DEVRE

DK 46: İkinci yarının ilk düdüğü çaldı ve Akhisar Belediyespor ikinci devreye başlayan taraf oldu.

DK 46: Aykut Kocaman ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladı. Vedat Bora yerini Selçuk Alibaz'a bıraktı.

DK 46: Bir diğer değişiklikte ise Uğur İnceman ile Halil İbrahim Sönmez yer değiştiren isimler oldu.

DK 47: Ahmet Cebe rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerden kalkamadı ve oyuncunun tedavisi için hakem sağlık görevlilerini oyun alanına dahil etti.

DK 48: Sağ kanattan Akhisar ceza alanına gönderilen topa Bajic'ten önce müdahalesini yapan Douglao oldu ve topu kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşundan ise Konyaspor sonuç alamadı.

DK 49: Halil İbrahim Sönmez rakip ceza alanı dışında Merter Yüce'nin müdahalesi ile yerde kaldı ve etkili bir noktadan Konyaspor serbest vuruş kullanacak.

DK 50: Serbest vuruş için topun gerisine Alban Meha geldi ve baraja çarpan şutu kornere çıktı.

DK 51: Ömer Ali'nin kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Dossa Junior, kafa vuruşu ile topu arka direğe indirdi ancak o noktadaki arkadaşları bu pası beklemeyince top auta çıktı.

DK 52: Ali Çamdalı sağ kanada kaçan arkadaşı Riad Bajic'e uzun pasını gönderdi ancak Bajic topu iyi kontrol edemeyince meşin yuvarlak taca çıktı.

DK 53: LUKAC YİNE İZİN VERMEDİ! Mehmet Uslu'nun sol kanattan penaltı noktasına gönderdiği yerden ortasına Riad Bajic gelişine çok sert vurdu ancak son anda Milan Lukac ayakları ile topu çelmeyi başardı.

DK 54: Mehmet Uslu yine sol kanattan atağa destek verdi ve yine rakip ceza alanına ortasını gönderdi ancak bu defa topun şiddeti fazla olunca ters kanattan meşin yuvarlak taca çıktı.

DK 55: Ali Çamdalı sağ kanattan atağa destek veren Ömer Ali'nin koşu yoluna uzun pas gönderdi ancak topun şiddeti yine fazla olunca meşin yuvarlak doğrudan auta çıktı.

DK 57: Bir oyuncu değişikliğide Cihat Arslan'dan geldi ve Halil Çolak'ın yerine kalan süreler için Onur Ayık'ı oyun alanına dahil etti.

DK 58: ONUR DOKUNAMADI! Onur Ayık sağ kanattaki arkadaşı Hasan Kabze'ye pasını verdi ve ceza alanına yöneldi. Hasan'ın bekletmeden yaptığı ortasına ise Onur Ayık dokunamayınca bir net pozisyondan daha Akhisar sonuç alamadı.

DK 59: KAYA TARAKÇI SON ANDA! Güray Vural rakip ceza alanı içinde uzak direk dibine harika bir plase vuruşu gönderdi ancak son anda Kaya Tarakçı ağlara giden bu topu çelmeyi başardı.

DK 60: Güray Vural rakip savunma arkasına sarktı ve uzun pası aldı ancak kalesini terk eden Kaya Tarakçı rakibinden önce topu uzaklaştırdı.

DK 61: Maçtaki ilk sarı kart Ömer Ali'ye çıktı. Rakibi Custodio'ya sert faulü sonrasında Ömer Ali, Serkan Çınar'dan sarı kart gören isim oldu.

DK 62: Mehmet Uslu'nun sol kanattan ortasına iyi yükselen Halil İbrahim'in kafa vuruşu kaleci Milan Lukac'ta kaldı.

DK 62: Sarı Kart Ömer Ali Şahiner; Maçtaki ilk sarı kart Ömer Ali'ye çıktı. Rakibi Custodio'ya sert faulü sonrasında Ömer Ali, Serkan Çınar'dan sarı kart gören isim oldu.

DK 63: Selçuk Alibaz'ın topuna elle dokunan isim Merter Yüce oldu ve Konyaspor rakip ceza alanı dışından serbest vuruş kullanacak.

DK 64: Serbest vuruş için topun gerisine yine Selçuk Alibaz geldi ve barajın üzerinden aşırttığı sert şutu yan ağlarda kaldı.

DK 65: SON ANDA KAYA! Hasan Kabze'nin indirdiği topu önünde bulan Aykut Çeviker, rakip ceza alanına girmeden çok sert vurdu ancak Kaya Tarakçı harika bir resleks ile topu kornere çelmeyi başardı.

DK 66: İkinci yarının ilk 15 dakikası geride kaldı ve Konyaspor ikinci devre topla daha çok oynayan taraf görünümünde. Ancak Akhisar Belediyespor'da, kontra ataklarla rakip kalede oldukça tehlike yarattı.

DK 67: Onur Ayık kendi yarı sahasının sağında Halil İbrahim'in müdahalesi ile yerde kaldı ve oyun kısa süreliğine durdu.

DK 70: Onur Ayık maçtaki ikinci sarı kartı gören isim oldu. Rakip ceza alanında kaleci Kaya Tarakçı'ya sert faulü sonrasında Onur Ayık sarı kart gören isim oldu.

DK 70: bir sarı kart da Dossa Junior'a çıktı. Hakeme itirazlarına devam eden Dossa Junior da, Serkan Çınar'dan sarı kart gören bir başka isim oldu.

DK 71: Vukovic'ten aldığı pas ile rakip ceza alanının yaklaşık 10 metre dışında topla buluşan Alban Meha'nın direkt kaleye gönderdiği sert şutu üstten farklı şekilde auta çıktı.

DK 73: Kısa düşen geri pasta araya giren Halil İbrahim sağ kanatta etkili olmak istedi ancak ceza alanına gönderdiği ortası savunmadan geri döndü.

DK 74: Halil İbrahim yine sağ kanattan rakip ceza alanına ortasını göndermek istedi ancak bu defa Douglao topu taca göndermeyi başardı.

DK 77: Halil İbrahim, Alban Meha'ya uzun bir pas gönderdi ve yere çarpıp yükseklik kazanan topu Douglao kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

DK 78: Akhisar Belediyespor ceza alanına gönderilen ortayı yine Douglao kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

DK 79: GOL! Alban Meha'nın kullandığı köşe vuruşunda altı pas üzerine koşu yapan ve iyi yükselen yeni transfer Dossa Junior kafa vuruşunu yaptı Douglao'ya çarpan top gol oldu ve skora denge getirdi.

DK 80: Akhisar Belediyespor'da oyuncu değişikliği yapıldı ve Güray Vural yerini Sami'ye bıraktı.

DK 84: Aykut Kocaman maçtaki son oyuncu değişikliğini de yaptı ve Rijad Bajic'in yerine Ciprian Marica maça dahil oldu.

DK 85: Sarı Kart Mehmet Uslu; Mehmet Uslu rakibine çok sert bir faul yaptı ve Serkan Çınar'dan sarı kart gören oyunculardan biri oldu.

DK 86: Akhisar Belediyespor'da Hasan Kabze oyundan çıkarken yerine Hugo Rodallega girdi.

DK 88: Ali Çamdalı rakip ceza alanının sağında yerde kaldı ve etkili bir noktadan Konyaspor serbest vuruş kullandı. Alban Meha serbest vuruşu kullandı ve altı pas üzerine gönderdiği etkili ortasını Douglao kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

DK 90: Mücadelenin sonuna en az 4 dakikalık uzatma dakikası ilave edildi.

DK 90+2: Ömer Ali'nin sağ kanattan yaptığı orta herkesi aştı ve ters kanattan taca çıktı.

DK 90+3: Güray Vural'ın pası ile rakip ceza alanının sağında topla buluşan Sami'nin sert şutu kale direğinin dibinden auta çıktı.

DK 90+4: Douglao'nun kendi yarı sahasından gönderdiği uzun topu Hugo Rodellega sağ kanatta kontrol etti ve ceza alanına girmeden sol ayağı ile sert vurdu ancak top Kaya Tarakçı'da kaldı.

DK 90+5: Serkan Çınar bu zorlu mücadeledeki son düdüğünü çaldı ve takımlar karşılıklı birer golle birer puanı paylaştı.

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

puan-031.jpg



torku-konyaspor;1-akhisar-belediyespor;1-(1).jpgtorku-konyaspor;1-akhisar-belediyespor;1-(2).jpgtorku-konyaspor;1-akhisar-belediyespor;1-(3).jpgtorku-konyaspor;1-akhisar-belediyespor;1-(4).jpgtorku-konyaspor;1-akhisar-belediyespor;1-(5).jpg

  • Yorumlar 9
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.