• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • Manisa 12 °C
  • İzmir 15 °C
  • Engelliler Haftası Programı Belli Oldu
  • Salihli Köfteci Ramiz Şubesinde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Türkiye Geneli Deneme Sınavı Akhisar’da KEY Performans’ta
  • Deniz Anaokuluna Çalışma Arkadaşları Aranıyor
  • Argon Kaynakçıları Alınacaktır
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Çaykur Rizespor:0 Akhisar Belediyespor:2

Okunma Sayısı: 4227
Çaykur Rizespor:0 Akhisar Belediyespor:2
Spor toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 9. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'u Güray Vural ve Hugo Rodellega'nın attığı goller ile 2-0 mağlup etti ve puanını 16 'ya yükseltti.

Çaykur Rizespor:0 Akhisar Belediyespor:2
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Spor toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 9. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'u Güray Vural ve Hugo Rodellega'nın attığı goller ile 2-0 mağlup etti ve puanını 16 'ya yükseltti.

DK 2: Sercan Kaya sağ kanatta rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında topu kurtardı ancak kendisi yerde kalınca hakemden faul bekledi ancak Yaşar Kemal Uğurlu oyuncu ile aynı fikirde değildi.

DK 3: Sercan Kaya'nın savunma arkasına sarkan arkadaşı Leonard Kweuke'ye gönderdiği etkili ara pasını son andaki müdahalesi ile Caner Osmanpaşa kesti.

DK 4: Sami sol kanatta rakibi Koray Altınay'ın müdahalesi ile yerde kaldı ve etkili bir noktadan Akhisar Belediyespor serbest vuruş kullanacak.

DK 4: Landry N'Guemo'nun kullandığı serbest vuruş sonrasında Koray Altınay'ın sektirdiği topu Godfrey Oboabona uzaklaştırdı.

DK 5: Güray Vural'ın kaleyi cepheden gören bir noktadan sert şutu savunmaya da çarptıktan sonra kornere çıktı.

DK 6: Etkili gelişen Rizespor atağında sol kanattan Eren Albayrak'ın ortasını ön direkte Douglao rakiplerinden önce uzaklaştırmayı başardı.

DK 7: Rizespor'da sol kanattan bir diğer etkili ismi Ahmet İlhan Özek'le ceza alanına gönderdiği ortasını penaltı noktası üzerinde Leonard Kweuke kafa vuruşu ile tamamladı ancak etkisiz gelen şutu Milan Lukac kontrol etti.

DK 8: Kadir Keleş, kendi sahasında kazanılan faul atışını hiçbir arkadaşının olmadığı bölgeye gönderdi ve bu top auta çıktı.

DK 9: Hugo Rodallega ile duvar pası yapan Ahmet Cebe, sağ kanatta çizgi üzerinden ortasını yapmak istedi ancak bu orta yan ağlarda kalıyor.

DK 11: Eren Albayrak sol kanatta rakibi Ahmet Cebe'den topu kurtarmak istedi ancak tecrübeli sağ bek Ahmet Cebe rakibine topu çarptırıp takımına taç atışı kazandırıyor.

DK 12: AUT! Ani gelişen Akhisar atağında sol kanatta Kadir Keleş'in etkili ortasını altı pasın dışında kafa vuruşu ile tamamlayan Sami'nin şutu kaleci Charles Itandje'nin kontrolünde üstten auta çıktı.

DK 13: Leonard Kweuke'nin önüne atılan uzun topa rakibinden önce hareketlenen Douglao, topu taca gönderdi.

DK 14: İki takım oyuncularının da bu dakikalarda pas hataları oyunun temposunu düşürüyor ve iki takımın da oyun kurmasını zorlaştırıyor.

DK 15: Sol kanatta Kadir Keleş'in ortasını altı pas üzerinde Godfrey Oboabona rakibi Hugo Rodallega'dan önce müdahalesi ile kornere gönderdi.

DK 16: Sol kanatta Kadir Keleş'in ortasını altı pas üzerinde Godfrey Oboabona rakibi Hugo Rodallega'dan önce müdahalesi ile kornere gönderdi.

DK 17: Sercan Kaya, orta alan çizgisi üzerinde rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve kısa süreli sakatlığı sonrasında maça devam edebilecek.

DK 18: Akhisar Belediyespor ayağa paslarla rakibin baskısını kırıyor ve Çaykur Rizespor bu dakikalarında tüm adamları ile kendi sahasında topu kapmaya çalışıyor.

DK 19: Leonard Kweuke, rakip ceza alanı dışında Douglao'nun müdahalesine maruz kaldı ve etkili bir noktadan Rizespor serbest vuruş kullanacak.

DK 20: Rizespor'da serbest vuruşu Eren Albayrak kullandı ve ceza alanına orta olarak kullandığı bu duran topa Leonard Kweuke kafa vuruşunu yaptı ve top üstten auta çıktı.

DK 21: Ani gelişen Akhisar atağında sağ kanattan Hugo Rodallega'nın ara pasını Sami rakip ceza alanı çizgisi üzerinde kontrol edemedi ve seken top auta çıkıyor.

DK 23: Akhisar sol kanattan serbest vuruş kazandı ve bu duran topu Güray Vural kullanacak.

DK 23: Güray Vural'ın kullandığı serbest vuruşu arka direkte Godfrey Oboabona kafa vuruşu ile uzaklaştırdı. Dönen topta ise Hugo Rodallega'nın ortası savunmadan kornere çıktı.

DK 24: Güray Vural'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunu altı pas içerisinde Leonard Kweuke kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

DK 25: PENALTI! Ahmet Cebe, ceza alanı içinde Godfrey Oboabona'nın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

DK 26: Penaltıdan Güray Vural GOOOLLL! Penaltı atışı için topun gerisine Güray Vural geldi ve kaleci Charles Itandje'nin sağından topu filelere gönderdi. |  Güray Vural bu sezonki dokuzuncu maçında dördüncü golünü kaydetti.

DK 29: Leonard Kweuke rakip yarı sahada Douglao ile girdiği ikili mücadelede topu kaybetti ancak hakem oyuncunun beklediği faulü çalmadı.

DK 30: Sarı Kart Merter Yüce Maçtaki ilk sarı kart Merter Yüce'ye çıktı. Rakibi Cedric Makiadi'nin ayağına sert bir müdahale yapan Merter, hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

DK 31: Ani gelişen Akhisar Belediyespor atağında Cedric Makiadi rakibini faul ile durdurdu ve kalesinde oluşabilecek tehlikeyi önledi.

DK 33: Sağ kanatta Güray Vural topu rakibi Godfrey Oboabona'dan kurtarmak istedi ancak Godfrey Oboabona top ile rakibi arasına vücudunu koyarak rakibine şans tanımadı ve top auta çıktı.

DK 34: Çaykur Rizespor özellikle sol kanadı kullanarak rakip ceza alanına topu taşımak istiyor ancak Ahmet İlhan ve Eren Albayrak'ın pas hataları ve yanlış tercihleri ile sol kanattan top bir türlü rakip ceza alanına taşınamıyor.

DK 35: KALEYİ BULMADI! Leonard Kweuke rakip ceza alanı dışında aldığı pası sağına çektikten sonra sert vurdu ancak bu şut kale direği dibinden auta çıktı.

DK 36: Sami, rakip ceza alanı içinde yerde kaldı ve hakemden penaltı bekledi ancak hakem oyuncu ile aynı fikirde değildi ve maçı devam ettirdi.

DK 37: DOUGLAO! Sercan Kaya'nın üzerinden atladığı top ile bir anda sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Leonard Kweuke önce Caner'den kurtuldu ancak şut şansı bulduğunda Douglao kademeye girerek topu kornere gönderdi. Rizespor'un en tehlikeli atağı 37. dakikada gelişti!

DK 38: Eren Albayrak'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunu Akhisar savunması uzaklaştırdı ve dönen topta ceza alanına ortalanan topu kaleci Milan Lukac kornere çeldi.

DK 39: Sol kanattan Rizespor'un kullandığı köşe vuruşunu yine kaleci Milan Lukac bu defa kontrol etti.

DK 40: Ani gelişen Akhisar atağında sağ kanatta Hugo Rodallega'nın ceza alanı içindeki arkadaşı Sami'ye gönderdiği yüksek top kaleye yöneldi ve Charles Itandje topu kontrol etti.

DK 42: Rizespor'un sağ kanattan kullandığı serbest vuruş kaleci Milan Lukac'ta kaldı.

DK 43: Custodio savunma arkasına yüksek bir top gönderdi ancak kademeye iyi giren Godfrey Oboabona, kafa vuruşu ile topu arkadaşına kazandırdı.

DK 44: Gol Hugo Rodallega  | GOOOLLL! Douglao'nun kendi sahasından kullandığı duran topu ceza alanı içinde iyi kontrol eden Hugo Rodallega, rakibinin ekarte olması ile kaleci ile karşı karşıya kaldı ve yerden şutunda Charles Itandje'yi avlayarak Rize'de farkı 2'ye çıkardı. | Hugo Rodallega, bu sezonki dokuzuncu lig maçında dördüncü golünü kaydetti.

DK 47: Leonard Kweuke'nin topuk pasında sol kanattan Murat Duruer rakip ceza alanına girmek istedi ancak Ahmet Cebe araya girerek topu uzaklaştırdı.

DK 48: SON ANDA LUKAC! Leonard Kweuke'nin rakip ceza alanı yayı üzerinden yerden sert şutunu direk dibindeki harika reflkesi ile Milan Lukac kornere çeldi.

DK 50: Akhisar Belediyespor ilk yarıda olduğu gibi ayağa paslar ile rakip alanda pozisyon aradı ve bu paslaşmayı son anda araya giren Godfrey Oboabona kesti ve topu taca gönderdi.

DK 51: Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu oyunu durdurdu ve Sercan Kaya'yı itirazlarından dolayı sözlü olarak uyardı.

DK 52: Güray Vural'ın sol kanattan önüne atılan topa hareketlenmesi sonuç vermedi ve aynı kanattan önüne atılan bu top auta çıktı.

DK 53: Koray Altınay'ın sağ kanattan gönderdiği uzun topu ceza alanı dışında Leonard Kweuke kontrol etmek istedi ancak onu karşılayan Caner Osmanpaşa, rakibinden önce topu çalmayı başardı.

DK 54: Sarı kart ceza sınırında olan Koray Altınay, orta alanda rakibine yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı ve önümüzdeki hafta mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak.

DK 55: Deniz Kadah'ın sol kanatta önüne atılan topta kademeye giren Douglao, top ile rakibi arasına girerek meşin yuvarlağın auta çıkmasını sağladı.

DK 56: Custodio'nun rakip ceza alanı dışı sağ çaprazından sert şutu uzak direk dibinden auta çıktı.

DK 57: Koray Altınay sağ kanatta arkadaşı ile girdiği duvar pası sonrasında çizgi üzerinden ortasını gönderdi ancak ön direkte Caner Osmanpaşa bu ortayı uzaklaştırmayı başardı.

DK 58: Akhisar ceza alanına gönderilen yüksek topu Leonard Kweuke kafa vuruşu ile indirdi ancak Sercan Kaya'dan önce kaleci Milan Lukac topu kontrol etti.

DK 59: Akhisar Belediyespor'da sol kanattan kullanılan köşe vuruşunu Ludovic Sylvestre uzaklaştırdı.

DK 60: Ani gelişen Rizespor atağında sol kanatta Leonard Kweuke'nin ceza alanı içindeki arkadaşı Sercan Kaya'ya gönderdiği pası son anda kritik müdahalesi ile Caner Osmanpaşa kesti.

DK 61: Çaykur Rizespor'da iki oyuncu maça girmek için son hazırlıkları yapıyor. Dhurgham Ismail ve Mehmet Akyüz kalan sürede görev yapacak isimler olarak görünüyor.

DK 61: Cedric Makiadi'nin rakip ceza alanı sağ çaprazından şutu kaleci Milan Lukac'ın kontrolünde uzak direk dibinden auta çıktı.

DK 62: Çaykur Rizespor'da Sercan Kaya oyundan çıkarken yerine Dhurgham Ismail giriyor.

DK 62: Yine Çaykur Rizespor'da Murat Duruer'in yerine de oyuna Mehmet Akyüz dahil edildi.

DK 63: Ani gelişen Akhisar Belediyespor atağında Landry N'Guemo'nun ara pasında Sami'yi pozisyona sokmak istedi ancak son anda koray Altınay müdahalesi ile topu kornere çeldi.

DK 65: Sarı Kart Dhurgham Al Quraishi 
Dhurgham Ismail, sol kanatta rakibinin faulü ile yerde kaldı ve hakeme kart işareti yaptığı için hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

DK 65: Sarı Kart Ahmet Cebe 
Pozisyon içerisinde rakibini faul ile durduran Ahmet Cebe de sarı kart görmekten kurtulamadı ve önümüzdeki hafta cezalı duruma düştü.

DK 66: Ahmet Cebe sağ kanatta yerde kaldı ve Akhisar Belediyespor serbest vuruş kullanacak.

DK 67: Çaykur Rizespor rakip yarı alanda boşluk arıyor ancak Akhisar savunması bu boşluğu rakibine vermiyor.

DK 68: Hugo Rodallega'nın savunma arkasına gönderdiği yüksek pası kalesini terk eden Charles Itandje, rakibi Sami'den önce kontrol etti.

DK 69: Leonard Kweuke rakip ceza alanı dışında top rakibinden kurtardı ancak kendi yerde kaldı ve gözler hakeme çevrildi ancak hakem faul düdüğünü çalmayınca tribünlerin tepkisine neden oldu.

DK 70: Akhisar Belediyespor'da Custodio kenara gelirken yerine Aykut Çeviker kalan sürede görev yapacak.

DK 71: Eren Albayrak sol kanattan ceza alanına girdi ve çizgi üzerinden çevirdiği ortasını savunma çelmeyi başardı.

DK 72: Leonard Kweuke rakip ceza alanı dışına kadar topla ilerledi ve sol kanattaki arkadaşına pası isabet bulmayınca Rizespor bir atağı daha olgunlaştıramadan sona erdirdi.

DK 73: Güray Vural rakip ceza alanı dışından çok sert bir şut gönderdi ancak Charles Itandje bu şutu aynı güzellikte çıkarmayı başardı.

DK 75: Eren Albayrak'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasını ön direkte Douglao uzaklaştırdı.

DK 75: Akhisar Belediyespor'da Sami kenara alınırken yerine Halil Çolak oyun alanına dahil edilen isim oldu.

DK 76: Deniz Kadah rakip oyun alanı ortasında yerde kaldı ve Rizespor Eren Albayrak ile serbest vuruş kullanacak.

DK 77: Eren Albayrak'ın ortasını ceza alanı içinde yine Douglao kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

DK 78: Akhisar Belediyespor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği de yapıldı. Maçtaki ilk golün sahibi Güray Vural yerini Onur Ayık'a bıraktı.

DK 79: Sağ kanatta Leonard Kweuke'nin Douglao'ya rağmen yaptığı ortasını ön direkte Caner Osmanpaşa uzaklaştırdı.

DK 79: LUKAC GEÇİT VERMEDİ! Rakip ceza alanı sağından Leonard Kweuke'nin ortasını altı pas dışında kafa vuruşu ile tamamlayan Deniz Kadah'ın şutunu Milan Lukac harika çıkardı ve farkın 1'e inmesini önledi.

DK 80: TOP DIŞARDA! Sağ kanattan Mehmet Akyüz'ün yaptığı ortayı yine altı pas çizgisi dışında tamamlayan Deniz Kadah'ın şutu uzak direk dibinden auta çıktı. Deniz iki net pozisyonu gole çeviremedi!

DK 81: Hugo Rodallega'nın defans arkasına sarkan arkadaşı Halil Çolak'a gönderdiği uzun topun şiddeti fazla olunca top kaleci Charles Itandje'de kaldı.

DK 82: Eren Albayrak'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşu altı pas çizgisi dışında kaleci Milan Lukac kontrol etti.

DK 84: Eren Albayrak'ın sol kanattan ortasını Leonard Kweuke'den önce Douglao ön direkte uzaklaştırdı.

DK 85: Ousmane Viera'nın rakip ceza alanı dışına yükselttiği topa kafa vuruşunu yapan Deniz Kadah'ın bu kafa vuruşu isabet bulmadı ve sol kanattan auta çıktı.

DK 86: Mehmet Akyüz'ün sağ kanattan rakip ceza alanına gönderdiği ortasını Caner Osmanpaşa ön direkte uzaklaştırdı.

DK 87: Koray Altınay'ın sağ kanattan gönderdiği ortası kimseye değmedi ve kaleci Milan Lukac'ın kontrolünde ters kanattan auta çıktı.

DK 88: Hugo Rodallega, topsuz alanda kendini yere bıraktı ve maçın hakemi oyuncunun tedavisi için oyun alanına sağlık görevlilerini davet etti.

DK 89: Hugo Rodallega, saha içinde süren kısa süreli tedavisi sonrasında kenara alındı ve mücadele kaldığı yerden yeniden başladı.

DK 90: Onur Ayık sağ kanatta önüne atılan topla bir anda rakip ceza alanı dışına kadar ilerledi ve ceza alanı içindeki arkadaşı Halil Çolak'a gönderdiği paralel pasın şiddeti fazla olunca bu atak sonuçsuz kaldı.

DK 90+1: Ahmet Cebe sağ kanatta topu kendi taşıdı ve çizgi üzerinden orta denedi ancak meşin yuvarlak oyun alanı dışına çıktı.

DK 90+2: Charles Itandje'nin kendi sahasından gönderdiği uzun topu Leonard Kweuke iyi kontrol edemedi ve araya giren Akhisar savunması topu uzaklaştırdı.

DK 90+3: Leonard Kweuke sol kanatta rakibi Douglao'dan sıyrılmak istedi ancak maçın yıldızı Douglao rakibinden topu çalmayı başardı. Pozisyonun devamında Leonard Kweuke, Douglao'ya faul yapıyor.

DK 90+4: Mücadelenin son düdüğü çaldı ve Akhisar Belediyespor, bu sezonki ilk deplasman galibiyetini Güray Vural ve Hugo Rodallega'nın golleri ile alıyor.

puan-038.jpg

  • Yorumlar 9
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.