• BIST 10267.09
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • Manisa 25 °C
  • İzmir 25 °C
  • Salihli Köfteci Ramiz Şubesinde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Türkiye Geneli Deneme Sınavı Akhisar’da KEY Performans’ta
  • Deniz Anaokuluna Çalışma Arkadaşları Aranıyor
  • Argon Kaynakçıları Alınacaktır
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisarspor başkanı Özay Alkan gündemi değerlendirdi

Okunma Sayısı: 2080
Akhisarspor başkanı Özay Alkan gündemi değerlendirdi
TFF 3. Lig’de mücadele eden Akhisarspor’da başkan Özay Alkan, bugün saat 18.00’de Yılmaz Atabarut tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Akhisarspor başkanı Özay Alkan gündemi değerlendirdi
Akhisar Haber Ajansı-AHA

TFF 3. Lig’de mücadele eden Akhisarspor’da başkan Özay Alkan, bugün saat 18.00’de Yılmaz Atabarut tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

TAKIM LİGDE KALMA SAVAŞI VERİYOR

Alkan yaptığı açıklamada: “ Merak edilen bazı konuları kısa bir cevaplar verelim. Şu an takımın ligde kalmasıyla ilgili savaş içindeyken yıpranma olmasın istiyorum. Bir radyoda yayın yaparken arkadaşların merak ettiği konu varmış basın açıklaması yapmamı istemişler. Bu takımı ileri gelenlerden ve zengin arkadaşlarımızdan neden almadı da bizim aldığımızı merak edenler varmış. Bu takımla alakalı 1.5 – 2 yıldır bir süreç vardı. Akhisarlılar olarak da son hamlede tamamiyle Özbeyler ile pazarlıklar içine girdiğim için arkadaşlar bu kulübü bırakıp gitmeyi düşündüklerinde teklif etmeyi düşündükleri ilk kişi ben oldum. Serhat Özbey ile karşılıklı konuşmamızda Akhisar’da ileri gelenler dahil olmak üzere delikanlıyım diyenlerden daha delikanlısın sen burayı hak ettin bu kulübü de sana vermek istiyorum diyen Serhat Özbey ile anlaştık. Cebinde çok parası olan bu takımı yönetir anlamında olmadığını düşünen birisiyim.

BELEDİYE MÜTHİŞ DERECEDE DESTEK OLUYOR

 Bugüne kadar zengin olarak başımıza gelen başkanların kulübe verdikleri hibe paraları merak ediyorum. Ben hepsinden çok daha fazla para hibe ettiğimin garantisini verebilirim. Çok zengin olmak parayı kulübe yatırmak anlamına gelmiyor. Biz kendi çabalarımızla bir yerlere geldik. Biz kulübü doğru yönetmek için elimizden geleni yapacağız. Yönetimimizdeki arkadaşlar bu anlamda doğru insanlardır. Yaklaşık 2 ayda 700-800 bine yakın reklam geliriyle beraber bir para toplandı. Gideceğimiz her deplasmana peşin para ile gidiyoruz. Hafta sonuna kadar hiçbir ödememiz yok. Özbeyler de birçok konuda yardımcı olmak için yaklaştılar. Akhisar’dan bana daha çok yardımcı olduklarını söyleyebilirim. Belediye müthiş derecede arkamızda destek. Geçmiş zamanda çalışmayan personeller vardı. 3 saat çalışıp tam maaş alan arkadaşlar vardı. 4 personelimizi çıkarmak zorunda kaldık. Onlar zaten bizden rahatsız oldukları için gittiler. Onların yerine Belediye yeni personelleri tamamladı. Elimizdeki personelleri de belediye bünyesine koymayla alakalı girişimimiz var. En kısa sürede gerçekleşecek. Sadece futbolcularla alakalı ödemelerimiz olacağı için önümüzdeki sezon başı daha rahat daha hızlı maaşları ödeyerek gideceğimizden biraz önümüzü açtı. Besim başkan ve Ekrem başkan tam anlamıyla destek oldu. Bu kulübü belediyeye bırakmayla alakalı dedikodular dönüyor ama böyle bir durum yok. Maçlara kendilerini davet ediyoruz. Bir fotoğraf görünce belediye kulübü aldı algısı oluyor. Böyle bir şey yok.

OTOPARKLARDAN 6 YILDIR AYNI PARAYI ALIYORUZ

Otoparkla alakalı zararımız var. MANULAŞ ile karşılıklı reklam sözleşmemiz var. Işıklı reklam protokolünde biz Karabuluttan gelen bakiyenin 3 bin lirasını kestikten sonra geri kalan 43 bin lirasını MANULAŞ’a gönderiyoruz. MANULAŞ’da bize 32 bin lira gönderiyor. 35 bin lira her ay tam alıyoruz. Geçmişe dönük protokollere bakıyorum. Gelirimiz aşırı derecede az. 6 yıl önce yapılan ilk protokolde bu yıldan sonra 5 yıllık bir protokol yapılmış. Her yıl Haziran ayında karşılıklı mutabakat yapılarak fiyat güncellemesi yapılacaktır diye anlaşma var. Biz nedense 6 yıldır aynı parayı alıyoruz. Otopark parası 2 lirayken biz yine 35 bin lira almışız. Şu an 10 lira yine 35 bin lira almışız. Şu anda 200 bin civarında bir para almamız gerekirken bu paralarla yetinmişiz. Bu kulüp üzerinden menfaat ve para kazanan arkadaşlar olmuş ama biz isterdik ki bu paralar Akhisarspor’a gelsin ve bu durumlara düşmeseydi. Besim başkan ile bu konuyu da görüştük biz otoparklara talip olmak istiyoruz. Ciddi bir gelir kazanmak istiyoruz. Bütün personeli Akhisarspor personeli üzerinden yapmak istiyoruz.  Bu konuyla alakalı girişimlerimiz var. Sonuçlanırsa da kısa sürede dönüş yapacağım.

Stad personeli çalıştırıyoruz. Maçlarda 20-25 kişi çalışıyor. Güvenlik, emniyet ve kumanya ekibi olarak kendi evimizde çok ciddi bir harcamamız var. Stad personel ekibinin maaşlarını peşin dağıtıyoruz. Bilet paralarından hemen para ödüyoruz. O konuda borçsuz gidiyoruz.

BURADA BABA-OĞUL İLİŞKİSİ YOK

Medyada kendi çocuğunu oynatmak için başkan oldu diye saldırılar oluyor. Benim çocuğum 10 küsur senedir bu kulüpte. Bugüne kadar hiçbir hocaya gidip kendi çocuğumu sormadım. Ben bu işin içinden geldiğim için akademik kariyer ve 8 yıldır amatör spor kulübü başkanlığı yaptığım için hiçbir veliyi de bu işin içine sokmamıştım. Bugüne kadar en son kadroyu öğrenen kişi benimdir. Hiç kimsenin çocuğuyla alakalı hocayı arayıp oynar mı diye sormamışımdır. Hocalarla konuşabilirsiniz. Hocalar sordu diyorsa da ben koltuğu bırakır giderim. Hazır olduğu zaman çıkar oynar. Herkes yerini bilecek. Onun oynadığı mevkide iki tane aslan gibi çocuğumuz var. Çalışsın kazansın hak ettiği yerde oynasın. Burada baba – oğul ilişkisi yok. Konu Akhisarspor olduğu zaman kimseyi nemalandırmak için bir çaba içerisinde değilim. Ben Akhisarspor kulübünü en kısa sürede nasıl kurtarabilirim diye toplantılar yapıyorum. Başkan burnundan kıl aldırmıyor diye terimlerle insanları boğmayalım.

Kulüp arabasını belediyeye tahsis ettik. Kulüp arabası üzerinden yıllık yaklaşık 400 bin TL kulübün karı var. Şoförümüz yok. Kulüp arabasının bütün giderlerini belediyemiz karşılıyor. İstediğimiz tek öncelik var. Bizim deplasman konusunda öncelikli kullanımı. Belediye kulüp arabasıyla basketbol ve voleybol takımlarını da taşıyacak.

HATAYSPOR GELİŞMESİNDE SON DURUM

Hatayspor’da Volkan Demirel ile bir görüşme yaptık. En kısa sürede tesislere gelip bir inceleme daha yapılacaktı. Cumartesi günü maçımıza Federasyondan ekip geldi. Büyük ihtimal tesis ve saha ile alakalı görüş bildirecekler. Volkan hocayla bu hafta sonuna kadar bir görüşme daha yapacağız. Ondan sonrasını olumlu ya da olumsuz olarak karar verilecek. Bu projemiz olmazsa yeni 2 tane daha projemiz var. Transfer ve borçları kapatmayla alakalı projelerimizi devreye sokacağız.

 


kmo_7687.jpgkmo_7691-001.jpgwhatsapp-image-2023-04-10-at-18.32.45.jpg

  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.