• BIST 10055.98
  • Altın 2415.92
  • Dolar 32.207
  • Euro 34.779
  • Manisa 22 °C
  • İzmir 24 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pide ve Lahmacun Ustası Aranıyor
  • Erkek Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Şarküteri Görevlileri Aranıyor
  • Hat Süpervizörü Aranıyor
  • Bay Bayan Deneyimli Aşçı Yardımcısı Komi ve Izgaracı Aranıyor
  • Aşçı ve Aşçı Yardımcısı Garson Aranıyor
  • Öğretmen ve Öğretmen Yardımcıları Alınacaktır
  • Engelliler Haftası Programı Belli Oldu
  • Salihli Köfteci Ramiz Şubesinde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Türkiye Geneli Deneme Sınavı Akhisar’da KEY Performans’ta
  • Deniz Anaokuluna Çalışma Arkadaşları Aranıyor
  • Argon Kaynakçıları Alınacaktır
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisarspor Başkanı Özay Alkan basın açıklaması yaptı

Okunma Sayısı: 1200
Akhisarspor Başkanı Özay Alkan basın açıklaması yaptı
Akhisarspor başkanı Özay Alkan ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Zorlu, Mehmet Erçetin, Pınar Erçetin, İrfan Ezer, Necati Özcanlı, İlkay Düztaş, Semih Hızlı, Bülent Özgü ve Okan Mordal ile birlikte 2023-2024 sezonunun ilk basın açıklamasını

Akhisarspor Başkanı Özay Alkan basın açıklaması yaptı

Akhisar Haber Ajansı

Akhisarspor başkanı Özay Alkan ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Zorlu, Mehmet Erçetin, Pınar Erçetin, İrfan Ezer, Necati Özcanlı, İlkay Düztaş, Semih Hızlı, Bülent Özgü ve Okan Mordal ile birlikte 2023-2024 sezonunun ilk basın açıklamasını Yılmaz Atabarut tesislerinde yaptı. 

Başkan Özay Alkan ;” Takımımız bugün ilk antrenmanına az sonra çıkacak. Bizler Akhisarspor ve Akhisarspor sevdalılarına inşallah hayırlısı olur. Şöyle bir durum var. Bu hazırlıkları tabi uzun zamandan beri yaptık. İlker hocamızla ilk antrenmanımız biraz sonra olacak. Yeni bir ekibimiz, yeni bir oluşum. Tamamıyla altyapılar dahil olmak üzere yaklaşık 50’ye yakın personelimiz değişmiş oldu” dedi.

Alkan;”Kısaca yaz kampımızı, sizlere yazın tatil yaparken yazı nasıl geçirdiğimizi anlatalım sizlere. Tabi tesislerimiz uzun zamandır hiç bakıma alınmamış, alınmadığı takdirde de bizde burda çok büyük bir enkaz içerisindeydik. Baştan aşağı tamamen bir yenilemeye girdik. Yapabildiğimiz yerde kendimiz yaptık, yapamadığımız yerde Belediye Başkanımız Besim Dutlulusağolsun destekleri oldu. Çalışan çalışmayan bütün materyallerimiz tamir edildi. Bizler de kendi imkanlarımızla boya işlerini kendimiz yaptık. Şuan da tesislerimiz 6 yıldan beri hiç tadilat görmemiş olmasına rağmen şuanda futbolcularımızında gözlemlediği ilk tesise geldiğinde herşey değişik şekilde, değişik bir enerji, yeni bir enerji, motivasyon yeni, herşey yeni, inşallah bizlerde doğru şeyler yapmışızdır diye düşünüyorum” dedi.

Alkan;” Bunun haricinde bizler bugün antrenmanlarımıza başladığımızdan itibaren basın olarak, taraftar olarak sürekli haftada 1’de olsa basına açık veya hatta taraftara açık şekilde basın mensupların aracılığıyla halkımıza, sporseverlerimize, Akhisarspor sevdalılarına tamamıyla çok iyi bilgilendirmeler yapılarak, inşallah sizlerin aracılığıyla ulaşacağız” dedi.         

Alkan;”Şuanda takımımızda ciddi bir anlamda kaybımız olmadı. Resmi olarak hiç gidenimiz yok. Gayriresmi olarak 1 arkadaşımız içimizden ayrıldı. Onunda sonuçları belli değil. Daha karşı kulüpten hiçbir şekilde ciddi bir şey görmedik. Onun için 1 arkadaş haricinde bir kaybımız yok. İlerleyen zamanlarda onlarla ilgili de toplantımızı yaparız. Her zaman dediğim gibi, geldiğimiz günden beri de söylemiştim. Her ay kesinlikle ve kesinlikle bütçe, plan, yaptıklarımız, yapacaklarımız bunlarla ilgili bütün açıklamalarımızı sizlerle paylaşıcaz. Tabi sizler aracılığıyla da spor severlerle paylaşacağız” dedi.

Alkan;”Tabi medyada çok kirlilikler oluyor. Bunlara çok değinmeyeceğim. Sadece şunu söyleyeceğim. Fazla bu tür şeylere inanmayalım. Çünkü ısrarla yalan haber, ısrarla yalan paylaşımlar oluyor. Bu tür şeylerle Akhisarspor’a hiçbir fayda sağlayamayız. Bizler de burada yerimizde kalıcı değiliz. Varsa yapmak isteyen arkadaşlarımız onları da davet ederiz karşılıklı oturur konuşuruz. Ama dışarda spekülasyonlar yaratılıyor. Yani bu sadece zarar veriyor. Bırakın doğru giden şeyler varken çok fazla şey olmasın. Çünkü burada o başkanda şudur, onda çok para yoktur. Bende çok para olmasa ne olacak, çok parası olanları da gördük. Ben var olanlardan 10 kat daha fazla bu kulübe para verdim. Aksini iddia eden varsa o zaman defterlere de baksınlar. Yalan haberlerle böyle biraz şişiriliyor. Hak edilmişlerden bahsediliyor. İleri gelenlerden bahsediliyor. Daha önce de söylemiştim ileri gelen lafın ne olduğunu bende bilmiyorum. Valla birçok insanda bilmiyor. Şimdi şöyle bir durum var. Bizler zamanında herkese kapımızı açtık. Derdimizi anlattık, sıkıntılarımızı anlattık. Şimdi biraz güzel günlerimiz olmaya başladı, iyi günlere ulaştık, daha da iyi günler olacak. Oldukça da baltalayanlar çok olucak. Onun için fazla bu tür şeylere inanmayın. Lütfen ve lütfen bizim yaptığımız basın açıklamalarını takip edin. Bizler en azından gerçekçi olan şeyleri anlatmaya çalışıyoruz. Klavye delikanlıları sadece medya üzerinde oluyor. Bize sorusu, eleştirisi olan herkese bizim kapımız açık. Tabi bunlar kötü taraflardı. Buradan başladığımız için kusura bakmayın. İyi taraflardan bahsedelim” dedi.

Alkan;” İyi bir enerji şuanda oluşturduk. Arkadaşlarımız, hocalarımız, ekibimiz herşeye hazırlıklı şekilde geldi. Hiçbir şekilde 3 yıldan beri 4 yıldan beri yapılmayan ağırlık salonunu tamamladık. Malzeme konusunda tamamladık. Kendimizi tamamladık. Profesyonel bir geçiş yaptık. Arkadaşlar göreceksiniz ki bizim gerçekten şu 6 aylık başkanlık sürecinde profesyonelliğe geçişimizin adımları atılmıştı. Ben inanıyorum ki şuan da daha da daha da yukarıdayız ve gerçektende şuan da profesyonel bir kulüp yönetme içerisine girdik. Ekibimiz çok güzel, iyi çalışıyor, enerjili yönetim kurulumuzda bazı ilaveler oldu. En az 11 kişiydik biz şuanda 14’e doğru çıkmaya devam ediyoruz. İnşallah 16-17 kişi olur. Çünkü buradaki sayı bize destek sağlayabilecek herkes için geçerli. Yani burada başkanın adamıymış, onun adamıymış öyle şeyler gelişmiyor. Akhisarspor’a faydası olabilecek herkes bizimle beraber olabilir”dedi.

Alkan;” İlk antrenmanımıza kayıpsız olarak başlayacağımızı söylemiştim. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Kuramızı çektik. Çektiğimiz kurada doğu kulüpleri fazla. Herkesin sorduğu bir soru var. Bölgesel olsaydı daha iyiydi gibisinden. Şimdi bölgesel olması böyle bizim gibi transfer yasağı olan kulüplerde daha bir sıkıntı. Belki uzağa gideceğiz ama biraz kalitesi düşük takımlara da ihtiyacımız var. Ege bölgesinde oynayacağımız takımlarında gücünü hepimiz biliyoruz. Bu bizim için sıkıntı yaratabilirdi” dedi..

Alkan;”Transfer açma ile ilgili iyi bir girişimlerimiz var. İnşallah çok kısa bir sürede buna ulaşacağız. Federasyon seçimleri sırasında başkanımız Büyükekşi’yle de görüştük. 2. 3. Ligler kulüpler birliği Hasan Gökçe’yle birlikteliğimiz oldu. Bizlerin baskıları orada çok büyük bir etken oldu. Gelirlerde biraz artış yaptılar. 16 yaşından gün almamış, 16’nın altında olan amatör transferleri açtık. Bunun yanında da filiz transferleri açtık. İnşallah en kısa sürede de diğer transferi açacağız. Tabi bunlar bekleyerek olmadı. Bizler yönetimimiz Ankara olsun, İstanbul olsun, Futbol Federasyonla görüşmeler olsun çok çaba gösterdik. İnşallah bunun neticelerini de görürüz” dedi.

Alkan;”Şuan da altyapılarla alakalı ciddi bir şekilde 40-45 futbolcuyu kulübümüze katmak için adımımızı attık. 1 hafta 10 gün içerisinde kulübümüzün futbolcusu olacaklar. Altyapılarda kalan oyuncu sayısı 20’yi geçmeyecek kadar azdı. Şuanda tekrar eski günlerine kavuşturabilmek için 15-17-19 yaş gruplarını ama şuan için kesin olan 17-19 yaş gruplarından müsabakalara katılacağımızı, bu yaş gruplarında da yaklaşık 50’ye yakın topçuyla evrak işlemlerimizi hallediyoruz. En kısa sürede de kendi futbolcularımızla birlikte 70 kişilik bir kadroya ulaşacağız” dedi.

Alkan;” Biliyorsunuz sizlerde Özbey’lerden kulübü devraldığımızda devre arasında ciddi bir şekilde oyuncu satışı olmuştu. Bu satışlardan sonra bizler Akhisar’ın çocuğu, yerli sermaye olan, hepsinin Akhisarlı olmasıyla ve burada ki çocukların inançlarının düşük olmasıyla ve bu çocuklarımızla beraber bizlerin onlara ınancının fazla olmasıyla bu arkadaşlarla biz bu ligde kaldık. Şuan da da bu arkadaşlar profesyonel oldular. Şuanda 6 adet kadromuzda iç transferi gerçekleştirerek eksiklerimiz kalmadı. Tahtayı açtığımızda dış transferlerle ilgili çalışmalarımız var. Ciddi anlamda bir futbolcu hazırlığımız var. Sonuçlanması için elimizden geleni yapıyoruz. En kısa sürede onun için sizlere de bilgi vereceğiz” dedi.

Alkan;” Yönetim kuruluna katılan Necati Özcanlı Hünkar köfteyi sponsor olarak belirledik. Reklam panolarımızda yer aldı. Odesa İnşaatımız var göğüs reklamına girdi. Kol reklamlarımız var. İbrahim Dutlulu olsun, Gizem Yağ olsun. İsim sponsoru ile alakalı şuan 2 kişiyle görüşüyoruz. Ciddi bir rakam var. Onun için isimleri açıklamayalım. İsim sponsorluğunu anlaştığımızda büyük ihtimalle transferi açmamız daha da kolay olacak. Az bir zamanımız var. Beklerseniz onunla ilgili bilgi de vereceğiz” dedi.

Alkan;” 100. yıla ait özel bir forma yaptırdık. Forma tanıtımını yapacağız en kısa sürede formalarımız geliyor. 100. yıla ait kombineleri çok uygun fiyata çekerek, kombine satışlarımız önümüzdeki hafta başlıyor. Akhisar’da 1000 yeni doğmuş çocuklarımızın Akhisarsporlu doğmasıyla alakalı zıbın ve mama ürünü Akhisarspor logolu şekilde belediyemizin aracılığıyla bütün yeni doğmuş çocuklarımıza ulaştıracağız. Bu genç arkadaşlarımızı da taraftar olarak bünyemize katmak istiyoruz. Bazen diyorlar tabi ya su satarak mı bu borçları ödeyeceksiniz? Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın biz su satarak değil biz yerimiz hani diyor ya karınca misali bizim yönümüz belli olsun. Biz her şeyi Akhisarspor için yapıyoruz. Şuanda Tahir Ün Caddesinde bir storemiz var. Onun haricinde inşallah yeni storemiz 1 hafta içerisinde çok kısa sürede görüşmesini yaparak Novada AVM’de olacak. Novada da aynı şekilde gıda ve mağaza satışı olacak. Yeni formalarımızı da orada tanıtacağız. Onun haricinde 2 tane büyük restoran ve düğün salonu büyük bir projemiz var. O proje de çok kısa sürede onunla ilgili de açıklama yapacağız. Yani kalıcı gelirleri elde edebilmek için her türlü noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Yani yanlış anlaşılmasın sizler bayramda tatile gittiğinizde bizler bunlarla alakalı çok yollar kat ettik. Projemiz çok gerçekleşenleri anlata, anlata devam edeceğiz. Akhisarspor kesinlikle ve kesinlikle kalıcı gelirlere ihtiyacı olan bir kulüp. Neden diyeceksiniz. Bizler geriye dönük borç ödüyoruz ve borçsuz şekilde ilerlemeye çalışıyoruz” dedi.

Alkan;” Geldiğimiz günden beri de personellerimiz de olmak üzere bütün arkadaşlarımızın maaşlarını öderken borçsuz kaldık. Artı geriye dönükte borç ödedik. Onun için geriye dönük borç ödediğimiz için temizleyerek ilerliyoruz ve zorlanıyoruz. Biz en ufak projede 40-50 bin lira gelir elde edersek bunların Akhisarspor için fayda olacağını düşünüyorum” dedi.

kmo_6010.jpgkmo_6012.jpgkmo_6014.jpgkmo_6017.jpgkmo_6018.jpg

  • Yorumlar 5
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.