• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 27 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Zeytin Dostu Zeytin ve Zeytinyağı Derneği Akhisar’da!

Okunma Sayısı: 3953
Zeytin Dostu Zeytin ve Zeytinyağı Derneği Akhisar’da!
Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı Derneği Başkan Metin Ölken ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Alhatoğlu, Genel Sekreter Zafer Özer ve Yönetim Kurulu üyesi Yeşim Beyla, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu Akhisar Kayma

Zeytin Dostu Zeytin ve Zeytinyağı Derneği Akhisar’da!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı Derneği Başkan Metin Ölken ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Alhatoğlu, Genel Sekreter Zafer Özer ve Yönetim Kurulu üyesi Yeşim Beyla, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek’i ziyaret ettiler.

Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı Derneği Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek’i ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı Dernek Başkanı Metin Ölken “ İlgi alanında Zeytin ve Zeytinyağı olan herkes derneğin kapısından rahatlıkla giriyor. Herkese açık bir derneğiz. Zeytin ülkenin milli ürünüdür. Milli değeri bugüne kadar iyi bir pay kullanamadı. Büyük ihtimalle Milli değer sürekli artış halinde Türkiye’nin her tarafında Zeytin ağaçları dikiliyor. Türkiye çok ciddi üretim atağına geçiyor. Bu milli ürüne layık olduğu yurt dışındaki ve yurt içinde iyi bir yere getirmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek “ Zeytin insana dost, insanında zeytine dost olması lazım. Maddi, manevi, kalben, fikren her türlü desteğimizi arkamızda hissetmemizi belirlemek istiyoruz. Akhisar Ege Bölgesi Zeytin açısından önde gelen ilçesidir. Ege Bölgesi Zeytin ağacı sayısı bizden daha çok il ve ilçe yok. Hızla her yıl yüz binlerce Fidanları dikiliyor. İnşallah ülke genelinde ve Dünya genelinde Zeytin ve Zeytinyağı genelde Akdeniz Bölgesi insanların Kültürel olarak tükettiği bir üründür. Önce Zeytin ve Zeytinyağını kendi insanımıza tanıtmamız lazım” dedi.

Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı Dernek Başkanı Metin Ölken “ Anatolive 1 Avrasya Zeytin ve Zeytinyağı prosesleri, fuarı ve kongresine25–26–27- Ocak 2007 yılında İstanbul Fuar Merkezinde Açılacak. Bu fuarda Akhisar’ında yer alması için bugün Akhisar’da toplantı yapacağız” dedi.

Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı Dernek Başkanı Metin Ölken Akhisar Kaymakam Mustafa Çek’e Zeytin ağacının oluşan büyük boy çerçeveli resmi hediye etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı Derneği Başkanı Metin Ölken ve yönetim Kurulu üyeleri Akhisar S.S.Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Genliyi ziyaret etti. Daha sonra Zeytin dostu heyeti Akhisar Ziraat Odası Başkanı Naci Özkara’yı ziyaret etti. Akhisar’da ziyaretlerini sürdüren Zeytin dostu Zeytin ve Zeytinyağı Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Önder Yamanel’i ziyaret etti.

Ziyarette Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı Dernek Başkanı Metin Ölken Zeytindostu derneğinin çalışmalarını anlattı. 25–26–27 Ocak 2007 açılacak fuarda Akhisarlı zeytin ailelerinde yer alması için destek istedi.

Akhisar Ticaret Borsası Başkan Önder Yamanel Akhisar Ticaret Borsası çalışmaları ve kurdukları kooperatif ile Borsa dükkânlarını ve Borsa binasını nasıl yaptığını anlattı. Zeytindostu Başkanı Metin Ölken Önder Yamanel’e büyük çerçeve zeytin dalı resmi hediye etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı Dernek Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine Kaymakam Mustafa Çek, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ticaret Borsası Başkanı Önder Yamanel ve Meclis Başkanı Mustafa Bayraktar, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İrfan Aksoy, Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Ticaret Odası Lokantasında öğle yemeği yediler.

Öğle yemeğinden sonra Ticaret ve Sanayi odası meclis toplantısı salonunda toplantı yaptılar. Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı dernek Başkanı Metin Ölken, Yönetim kurulu üyesi Yeşim Beyla ve Ezgi- A fuarcılık yönetim kurulu başkanı Seydali Gönel 25-26-27 Ocak 2007 tarihlerindeki İstanbul’daki dünya Ticaret Merkezinde Zeytindostu Derneği olarak düzenlenen fuarda neler yapılacağını anlattılar.

Zeytindostu Zeytin ve Zeytinyağı Derneği Türkiye’nin ilk sektorel ihtisas fuarını düzenliyor. Anatolive 1. Avrasya Zeytin, Zeytinyağı ve prosesleri kongresi 25–26–27 Ocak 2007 tarihleri arasında İstanbul fuar Merkezinde gerçekleştirilecek Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)nin stratejik desteğiyle düzenlenen fuar Zeytindostu Derneği adına Ezgi- A fuarcılık tarafından organize ediliyor. Yurtdışından 6 ülkeden alım heyetlerinin de katılacağı fuar kapsamında Zeytin ve Zeytinyağı konusunda panelde konferanslar yapılacak. Ayrıca Türkiye’deki Zeytin ve Zeytinyağını bir arada toplamak istiyoruz” dedi.

Türkiye’de Zeytin ve Zeytinyağı adına düzenlenen İlk fuar olma özelliği taşıyan fuarın tanıtımı Zeytin dostu derneği yöneticileri tarafından tüm zeytin bölgelerinde yapılıyor.


















  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.