• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Manisa 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Termal Turizmde Kaliteli Hizmet

Okunma Sayısı: 2701
Termal Turizmde Kaliteli Hizmet
Şehrin gürültüsünden ve yoğun çalışma temposundan bir süreliğine de olsa uzaklaşmak isteyenlerin öncelikli adresi, son zamanlarda termal oteller olmaktadır.

Termal Turizmde Kaliteli Hizmet

 

Şehrin gürültüsünden ve yoğun çalışma temposundan bir süreliğine de olsa uzaklaşmak isteyenlerin öncelikli adresi, son zamanlarda termal oteller olmaktadır. Taraklı Termal, gereksinimler göz önünde tutularak inşasına başlanan Türkiye'nin en büyük termal projesidir. Şifalı suyu nedeniyle tercih edilen termal işletmelerin, sağlık turizmi haricinde daha kapsamlı hale getirildiği Taraklı termal, misafirlerin tatil süresi boyunca rahat etmeleri için kapsamlı hizmet sağlamaktadır. 

   Şifalı suyla gelen sağlık!

   Taraklı termal, şifalı suyu sayeysinde, sağlıklı bir tatil geçirmenin öncelikli adresi olacak konumdadır. Üstelik, mahremiyete değer verilen yapısıyla, bayan ve erkekler için ayrı ayrı havuzlarda rahatlık sunmaktadır. Kapalı havuzları ile hidro terapi ve keyif havuzları gibi termal havuz çeşitlerinin bulunduğu projede, genç yaşlı, bayan erkek herkesin ihtiyacına özel ferah bir tatil geçirmesi amaçlanıyor. Sağlıklı bir yaşam sürmek için, insan vücudunun birçok vitamine ihtiyacı vardır. Kalsiyum, sodyum, potasyum, nitrat, demir ve sülfat gibi vitaminler açısından zengin olan şifalı suyuyla, başta romatizmal ağrılar olmak üzere çeşitli ağrı, cilt hastalıkları ve farklı içeriklerdeki sağlık sorunlarının tedavisinde doğal destek sağlamaktadır. Üstelik, konaklama süresi boyunca misafirler, bu şifalı sudan sadece ortak kullanım havuzlarında değil, kendi odalarındaki banyolardan da faydalanabilirler.

   Organik yiyeceklerle doğal beslenme!

   Taraklı ilçesi, birçok besinin doğal haliyle yetiştirildiği bir bölgedir. Bölge insanının el emeğiyle özel olarak yetiştirdiği organik gıdalar, Taraklı Termal'in şifalı suyu haricinde sağlık için ikinci faydasıdır. Ayrıca, tamamen doğal yöntemlerle yetiştirilen bu doğal gıdalar, mevsimsiz tüketilen besinlere göre kat kat daha lezzetlidir. Bölgenin yöresel yemekleri ile organik besinlerinden hazırlanan özel yemekler, Taraklı Termali'in ala carte ve  açık büfe restaurantlarında misafirlere sunulmaktadır.

     Herkes için güvenilir bir tatil!

    Taraklı, son zamanlarda suç oranının iyice arttığı bölgelere göre daha sakin ve huzurlu bir ilçedir. Asayiş olaylarının fazla yaşanmadığı Taraklı bölgesine kurulan Taraklı termal, misafirlerine güvenli ve sakin bir tatil vaad etmektedir. 

    Çocuklar için sınırsız eğlence ve oyun!

    Taraklı termal, diğer termal otellerden farklı olarak, çocuklara tatil ve eğlence adına herşeyi bir arada sunmaktadır. İşletmenin minik misafirleri, tatilleri boyunca oyun alanlarında doyasıya eğlenecek ve kendileri için unutulmaz bir tatil geçireceklerdir. Çocuk havuzları ve mini kulüpleriyle, çocukların oyun ve eğlence adına tüğm ihtiyaçlarını karşılayacak bir hizmet kalitesine sahiptir. 

   Yetişkinler için eğlence adına aranan herşey!

   Büyük termal projesi, sadece çocuklar değil, yetişkinler için de oyun salonları, sinema ve çeşitli sosyal aktivitelerle, eğlenceli bir tatilin anahtarı niteliğindedir. 

   Sağlık hizmetleri!

   Taraklı termal projesi, tatilcilerin ihtiyaçlarının tamamıyla karşılanabilmesi için her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bir projedir. Bu proje kapsamında sağlık hizmetleri de bulunmaktadır. Taraklı termal'de, doktor ve hemşire ünitesi haricinde, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri verilmektedir. 

   Beklentilerin üzerinde bir tatil!

   Taraklı termal, kişisel tüm ihtiyaçların profesyonel şekilde karşılanabileceği bir projedir. Bu proje içerisinde, şifalı su haricinde, kişisel bakım ihtiyaçları için kuaför hizmetlerinden sauna ve çamur odası hizmetlerine kadar her alanda hizmet verilmektedir. Geleneksellikle modernliğin özenli şekilde birleştirildiği Taraklı termal, sunduğu imkanlardan her kesimden insanın faydalanmasını sağlamaktadır. 

   Doğayla iç içe huzur ve rahatlık!

   Konumu itibariyle önemli bir bölgede kurulan Taraklı termal, doğanın tüm güzelliklerinden sonuna kadar faydalanmayı sağlamaktadır. Hayatın her anında spordan vazgeçemeyenler için çeşitli spor aktivitelerinin bulunduğu projede, at çiftlikleri, survivor alanları ve çeşitli spor sahaları bulunmaktadır. Ormanda, kuş sesleri arasında temiz hava alarak yürüyüş yapmak isteyenler için özel yürüyüş yolları, gidenlerin tekrar gitmek istemesini sağlayacak güzelliktedir. 

   Taraklı termal turizm, gerek tarihi özellikleri, gerek havalimanı ve tren garına yakın konumu gerekse temiz havası ve doğal güzellikleriyle herkesin güvenle tercih edebileceği bir termal turizm projesidir. Tatilleri boyunca, misafirlerinin rahat edebilmesi için her türlü konfora sahip olan Taraklı termal'in, her mevsim dünyanın çeşitli ülkelerinden çok sayıda misafirinin olması bekleniyor. Yatırım amaçlı olarak satılık devremülklerin de bulunduğu proje, ülkemiz veya diğer dünya ülkeleri tarafından sağlık turizmine olan rağbetin artmasıyla, kazançlı bir yatırım avantajı sağlamaktadır. Gerek kiralık gerek satılık devremülkler için, yılın her mevsimi proje yetkilileriyle iletişime geçebilir ve her konuda profesyonel destek alabilirsiniz. 

Taraklı Termal resmi youtube kanalı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.