• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 19 °C
  • 19 Mayıs’ı Fener Alayı ve Konserle Kutlayacağız
  • Karabulut Şirketler Grubundan  Duyurulur
  • KEY Performans Öğretmen Alımı
  • Bay-Bayan Üretim Personeli Alımı
  • 19 Mayıs Bayramı Programı Belli Oldu
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pide ve Lahmacun Ustası Aranıyor
  • Erkek Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Şarküteri Görevlileri Aranıyor
  • Hat Süpervizörü Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Pod Mod Kit Fiyatları

Okunma Sayısı: 1967
Pod Mod Kit Fiyatları
Küçük, kullanımı kolay ve hafif… Henüz elektronik sigaralara yeterince alışamadan dünyadaki tüm kullanıcılar şimdi yepyeni bir e-sigara modeli karşı karşıyalar:

Pod Mod Kit Fiyatları

 

Küçük, kullanımı kolay ve hafif… Henüz elektronik sigaralara yeterince alışamadan dünyadaki tüm kullanıcılar şimdi yepyeni bir e-sigara modeli karşı karşıyalar: pod elektronik sigara cihazları. Peki çoğu zaman boyutları bir çakmak veya USB bellek boyutunda olan, kartuşlu ve kullanımı kolay olan pod elektronik sigara fiyatları hangi aralıkta değişiyor?

 

Neden Bir Pod Elektronik Sigara Almalısınız?

 

Pod e sigara cihazları, pek çok açıdan normal e-sigara modellerinden farklılar. Küçük boyutları, şarjlı pil kullanmamaları, sigaranın verdiği içim hissini daha iyi bir şekilde vermesi, pod elektronik sigara cihazlarının en büyük artıları arasında yer alıyor. Özellikle mod elektronik sigara cihazlarını fazla ayrıntılı ve karmaşık bulanlar için, pod elektronik sigara modelleri çok daha cazip.

 

Sadece kullanım kolaylığı, hafifliği ve pratikliği değil, ekonomik oluşu da pod elektronik sigara modellerini e-sigara kullanıcılarının gözünde daha başarılı kılıyor. Pod elektronik sigara cihazları küçük e-likit hazneleri bulunan kartuşlar kullanırlar ve kullanıcılara daha yoğun bir içim deneyimi ve nikotin sunarlar. Pod kartuşlardaki coil (bobin) yapılarının daha uzun sürede yıpranması, pod elektronik sigaranın daha avantajlı bir ürün olmasını sağlıyor.

 

Pod elektronik sigara modellerinin ekonomik kullanımının yanında daha hesaplı fiyatlara sahip olması, bu tipteki elektronik sigaraların özellikle yurt dışında çok daha popüler olmasını sağladı.

 

Bir pod elektronik sigara cihazını daha ekonomik yapan özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz;

 

Pek çok pod elektronik sigara yeniden doldurulabilen kartuş (pod) kullanırlar. Elektronik sigaralardaki likit tankının (genellikle 2 ML - 6 ML arasında bir kapasiteye sahip olurlar) yerini pod elektronik sigara cihazlarında pod kartuşta bulunan likit haznesi (1.5 - 2.0 ML) alır. Bu, daha düşük bir e-likit tüketimi sunar.

 

Direnç (ohm) seviyesinin ve pod elektronik sigara likitlerindeki PG ve nikotin değerinin yüksek olması, gerçek sigaraya benzeyen bir içim keyfi ve yoğun nikotin sunar. Bu da e-likit tüketimini önemli oranda düşürür.

 

Günümüzde pek çok pod elektronik sigara modeli, mod elektronik sigaralardan çok daha hesaplı fiyat etiketlerine sahiptirler.

 

Pod elektronik sigara cihazları, sizi aynı e-sigaralardaki gibi tütün sigarasından uzak tutar ve bu da e-sigara modelleri gibi bütçenizi ve sağlığınızı olumlu yönde etkiler.

 

Kartuş - pod kısımları, bir pod elektronik sigara kullanırken değiştirmeniz gereken kısımların başında gelir. Ancak mod e-sigaralardaki gibi atomizer, coil ve RBA - RDA tanklardaki gibi sarım teli, organik pamuk masrafını ortadan kaldırır.

 

Mod elektronik sigaraların en masraflı taraflarından birisi de kullanılan ve “18650 pil” olarak da bilinen şarjlı pillerdir. Ancak pod elektronik sigaralar sabit bir batarya kullanırlar ve yoğun buhar vermek gibi bir amaçları olmadığı için yeniden şarj edilebilir pillere ihtiyaç duymazlar.  

 

 

 

Pod Elektronik Sigara Fiyatları

 

Öncelikle orijinal bir pod elektronik sigara sahibi olmak isterseniz sadece güvenilir siteleri ve e-sigara tedarikçilerini tercih etmelisiniz. Pek çok elektronik sigara sitesi size piyasanın çok altında pod e-sigara sunabilirler. Ancak bu pod elektronik sigaralar genellikle kullanım açısından pratik veya orijinal değillerdir.

 

Eğer orijinal bir pod elektronik sigara almak isterseniz her geçen gün pod elektronik sigara kategorisindeki ürün sayısı artan elektroniksigarashop.org’ u tercih edebilirsiniz. Sadece orijinal pod elektronik sigara modellerinde değil e-likit, premium likit, mod e-sigara, coil ve atomizer çeşitlerine ek olarak e-sigara yedek parçalarına, 18650 şarjlı pil çeşitlerine ve sarf malzemelerine de yine elektroniksigarashop.org adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Aşağıda sizler için seçtiğimiz pod elektronik sigara modeli fiyatları ve cihazların kısa kullanım bilgilerine ulaşabilirsiniz.

 

Vaporesso Renova Zero Pod: Yeniden doldurulabilir tankı ile pratik bir pod elektronik sigara olan Renova Zero Pod, 650 mAh’ lık sabit bir bataryaya sahip. Kutu içeriğinden çıkan dolum şişesi ile e-sigaranın pod kartuşunun 2 ML’ lik likit haznesi bittiğinde onu doldurabilirsiniz.

 

Maksimum 12.5 watt ile buhar üreten pod sistem e-sigara, sahip olduğu 1.0 Ohm direnç ile sigaraya benzer bir içim deneyimi sunuyor. Vaporesso Renova Zero pod elektronik sigara fiyatı 250 - 300 TL arasında değişiyor. Eğer cihazla birlikte yüksek nikotin içeren bir e-likit almak isterseniz, 300 - 350 TL arasında bir fiyatla, bid pod e-sigara sahibi olabilirsiniz. Vaporesso’ nun son derece başarılı bir mod elektronik sigara üreticisi olduğunu ve Revenger, Swag Kit gibi popüler modellerin de üreticisi olduğunu belirtelim.

 

Aspire Nautilus AIO Pod Kit: Elektronik sigara piyasasındaki köklü üretici firmalardan bir tanesi olan Aspire tarafından üretilen pod elektronik sigara, bir mod e-sigara cihazının tankı ile hemen hemen aynı kapasiteye sahip. Pod kartuşunda 4.5 ML’ lik bir hazneye sahip olan Aspire Nautilus AIO Pod Kit, 1000 mAh’ lık bir bataryaya ve pod kartuşunda 1.8 Ohm dirençli bir coil’ e sahip. Bu da AIO Pod Kit’ in bir e-sigara kadar performanslı olmasını sağlıyor.

 

Aspire Nautilus AIO Pod Kit, 300 TL’ lik bir fiyata sahip. Pod elektronik sigara cihazlarına uygun bir e-likit ile, bir aylık sigara fiyatına daha sağlıklı ve sigarasız bir hayata yelken açabilirsiniz.

 

SMOK Rolo Badge: Elektronik sigara dünyasında “SMOK Alien” ve “SMOK AL85” gibi başarılı modellerle adından söz ettiren SMOK, pod elektronik sigara piyasasında SMOK Novo Pod Kit ve SMOK Rolo Badge gibi modellerle başarısını pekiştirmek niyetinde.

 

SMOK Rolo Badge: 250 mAh’lık bir bataryaya, pod kartuşunda 2 ML’ lik yeniden doldurulabilir bir e-likit haznesine sahip. Maksimum 16 Watt’ a kadar buhar üretebilen yassı tasarımlı SMOK ROLO Badge, metalden üretilmiş hafif gövdesi ve özel tasarımı ile başarılı bir pod elektronik sigara modeli. Yüksek nikotin ve PG içeren bir e-likit ile 250 - 300 TL arasında bir fiyatla siz de bu başarılı pod elektronik sigara cihazına sahip olabilirsiniz.

 

SMOK Novo Kit: Elektronik sigara pazarında başarısını pek çok farklı cihazla ispatlayan SMOK’ un ürettiği SMOK Novo Kit, küçük ve hafif bir gövdesinde 450 mAh’ lık bir bataryaya sahip. Pod kartuşunda 2 ML’ lik yeniden dolurulabilen bir e-likit haznesine sahip olan Novo Kit, oldukça küçük bir pod elektronik sigara. SMOK Novo Kit’ e 200 - 250 TL arasında bir fiyatla ulaşabilirsiniz.

 

Justfog Minifit: Sahip olduğu ortalama 200 TL’ lik fiyatı ve küçük boyutu ile pratik bir kullanım sunan Minifit, 1.6 Ohm’ luk dirençli ve 1.5 ML’ lik e-likit haznesine sahip pod kartuşları ile oldukça rahat bir kullanım sunuyor. Eğer uygun fiyatlı bir pod elektronik sigara isterseniz, Justfog Minifit’ i tercih edebilirsiniz.

 

Yukarıda fiyatlarını sizlerle paylaştığımız modellere ek olarak; Justfog C601, Juul Pod elektronik sigara modellerini de deneyebilirsiniz. Juul, başarılı bir pod elektronik sigara modeli olarak görülse de 500 - 600 TL arasında değişen fiyatı ve yeniden doldurulamayan kartuş (pod) kısmı ile çok kullanışlı bir cihaz değil. Ancak şık bir pod elektronik sigara arıyorsanız Juul’ u tercih edebilirsiniz.

 

Pod Elektronik Sigara Modellerinde Coil Kullanılıyor Mu?

 

Pod elektronik sigara fiyatları ile ilgili bilginin yanında pek çok potansiyel kullanıcının merak ettiği bir soruya daha cevap verelim “pod elektronik sigara cihazları coil kullanıyor mu?”. Bu sorunun cevabı hem evet hem hayır. Yani pod elektronik sigara modellerinin pod (kartuş) kısımlarında (likit haznesi gibi) poda ekli bir coil bulunuyor. Ancak bu coil, sıradan bir e-sigara modelinden çok daha uzun bir kullanım ömrüne sahip.

 

Ayrıca eğer bir pod elektronik sigara modelinde coil’ i değiştirmek isterseniz, pod kartuş kısmının hepsini birden değiştirmeniz gerekir. Yani elektronik sigaralardaki gibi sadece coil yapısını değiştirmeniz pod elektronik sigara cihazlarında mümkün olmuyor.

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.