• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 22 °C
  • İzmir 26 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

DYP Akhisar İlçe Teşkilatı Toplantısına 150 Kişi Katıldı!

Okunma Sayısı: 2608
DYP Akhisar İlçe Teşkilatı Toplantısına 150 Kişi Katıldı!
DYP Akhisar İlçe Sekreteri Yılmaz Arırt’ın açılış konuşmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Divan Başkan ve Katip üyelerinin seçimine geçildi. Divan Başkanlığına Akhisar Ziraat Odası Başkanı Naci Özkara seçildi. Başkan Yar

DYP Akhisar İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı Parti Lokalinde 150 kişi ve partililerin katılımı ile yapıldı.
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

DYP Akhisar İlçe Sekreteri Yılmaz Arırt’ın açılış konuşmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Divan Başkan ve Katip üyelerinin seçimine geçildi. Divan Başkanlığına Akhisar Ziraat Odası Başkanı Naci Özkara seçildi. Başkan Yardımcılığına Refik Bıçakcı, Katip Zafer Aşkın Üyeler Aziz Merde ve Muharrem Ayyıldız seçildi.

Divan Başkanı Naci Özkara “Genişletilmiş İlçe Divan toplantısına katıldığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu akşam burada herkes konuşacak ve herkese söz vereceğim dedikten sonra DYP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu ‘ya söz verdi. İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu “ genişletilmiş İlçe Divan toplantımıza katıldığınız için tüm üye ve divan arkadaşlarım hoş geldiniz. 1,5 yıl önce göreve geldim ve son 3–4 aydır çalışmalarımıza köylerden başladık. Gördük ki köylerde AKP diye birşey kalmamış, Köylü şehre inmiyor, parası yok, memur, işçi ve emeklimize 4 yıldır zam veremiyorlar. AKP nasıl iktidara gelecek. Bu yıl yapılacak seçimlerde AKP 4 kat daha fazla oy alacağız ve Manisa’da 1 parti olacağız 1994 yıl seçimlerinde 37 bin oy almıştık. Belediyeyi kazandık 5 belde Başkanı 5 il genel meclis üyeleri ile Manisa’da 1 pari olmuştuk. Bu yıl seçimlerde tekrar 1 parti olmuştuk. Bu yıl seçimlerde tekrar 1 parti olacağız o zaman partimizde birlik beraberlik vardı. Bizde bugün bu toplantıya davet ettik. Partimizi seçimlerde nasıl başarılı oluruz onu tartışalım, Akhisar’da 413 sandıkta görev yapacak yaklaşık 1400 arkadaşımızı görevlendirdikten 2002 seçimlerinde partimiz 140 bin oy almıştı. AKP 200 bin üzerinde oy alarak Manisa’da 1. parti oldu. Biz bu yıl yapılacak seçimlerde 200 binin üzerinde oy alarak en az 5 milletvekili çıkarmak istiyoruz. En büyük Milliyetçi Genel başkanımız Mehmet Ağar’dır. Akhisar’da% yüz oyumuzu arttırırsak bu 50 bin oy demektir. Sizlerden gelen eleştirilere olumlu bakıyoruz. Manisa olarak çok güzel oylar alarak Kıratın bayrağını tekrar Manisa kalesine dikeceğiz. 2 Aralık’taki Denizlideki iktidar mitingine 600 yakın partili ile katıldı. Genel Başkanımız Mehmet Ağar sizleri tebrik etti “ dedi.

İlçe Divan toplantısında söz alan eski İlçe Başkanı Zafer Aşkın “Bu gece burda toplandık partinin sorunlarını tartışacağız. Bu toplantımız seçim hazırlığı olacak. Çok fazla partili üyelerimizin konuşmalarını sağlayacağız. Bu toplantıda herkes söz alsın konuşsun o zaman böyle toplantılar güzel olur. İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çok iyi işler ve iyi çalışmalar yapıyorlar. Partimize yeni katılımlar oluyor. 2002 seçimlerinde partimiz kırmızı kart gördü ve bundan ders çıkarmamız gerekiyor. Yerel seçimlerde genel seçimlerin rüzgarı ile kazanıldı ve Belediye Başkanı AKP kaptırdık. Partimizde ufak tefek kırgınlıklar oldu. Bundan sonra herkes ile dirsek temasa geçeğiz" dedi.

İlçe Divan toplantısında söz alan partili üye Abidin Bıçakcı “ 1994 yılında çok iyi bir çalışma ile belediyeyi uzun süreden sonra kazanmıştık. Bu birlik beraberlik ile olur zaman zaman parti içinde kırgınlıklar oldu, bunlar her partide olur 1999 seçimlerinde bazı arkadaşları şahsi hareketleri partimize zarar verdi. Kazanacağız Belediyeyi az bir oy farkı ile kaybettik. Biz birbirimiz ile çekişmeye başladığımızda hep geriye gidiyoruz. Burada olan arkadaşlarımız Belediye Meclis Üyelerine Belediye Başkan Adaylığına İl Genel Meclis üyeliğine ve Miletvekil Adaylığına aday olabilirler. Biz yapacağımız çalışmayı parti dışına çıkarmamalıyız. Her mahalleden gelen sorunları dinleyelim ve partimizi çok iyi anlatalım. Bunları yaparsak yine başarılı oluruz”dedi.

Toplantıda söz alan partili üye Fatih Geyik “ Neden Ahmet Dutlulu ve H. İbrahim Doğan ‘dan başka Millet vekil adayı çıkamıyor. Bunun açıklanmasını istiyorum” dedi

Söz alan İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu “Bu partiye üye olan herkes Belediye Meclis, İl Genel, Meclis üyelerine Belediye başkan aday adaylığına Milletvekili adaylığına aday olabilir. Manisa İl Başkanı seçimlerde Akhisar’dan bir Milletvekili adayı istiyor. Akhisar oy deposu olduğu için Ankara’da kabul etti. Akhisar’da aday çıkarsa 50 binin üstünde oy alırız. Ankara Akhisar’ı boş veremez. Akhisar Teşkilatı Manisa İL Başkanı Seçimlerde Emin Rıfat Uygur’u destekledi. Ve seçilmesini sağladı. İL Başkanlığımızda Akhisar’dan bir aday seçilebilecek yerde aday olacak dedi ve bu sözü bize verdi” dedi.

Gecede söz alan Divan Başkan Yardımcısı Hacı Refik Bıçakcı “ parti içi çekişmelere son verelim kol kırılır yer içinde kalır, kol koparılmaz biz bunları birlik beraberlik içinde parti içinde çözmeliyiz. Küskünlerin ve kırgınların tekrar geriye dönmesini sağlamamız gerekiyor. Birlik beraberliği sağlamalıyız” dedi.

İlçe Divan toplantısında söz alan ve 4 kez Milletvekili adayı olan Akhisar Şoförler odası Başkan H. İbrahim Doğan kişilere küserek partiye gelmemek olmaz. Küskünlükleri, dargınlıkları bırakarak gecemize gündüzümüze katarak çalışmalıyız. Ve DYP’yi tekrar iktidara getirmeyi görevini üstlenmeliyiz. Nasıl Milletvekili olabiliriz değil DYP nasıl bu ülkemiz başına getiririz onun hesaplarını yapmalıyız. Bunlar para ile pul ile olmaz oy ile olur. Arkadaşlar partimize büyük hizmetler yapmış Nuri Giyik ve Recep Dost ağabeylerimizi rahmetle anıyoruz. Partimize kim bir çivi çaktıysa hepsine teşekkür ediyoruz. Onların yapamadıklarını biz yapalım Ettiğimiz ürün para yapmıyor. Esnafımız satamadığından para kazanamıyor. Ülke adeta iflas etmiş durumda onun için çok çalışmalıyız. Partiye küsüp gelmeyen arkadaşlarımızı bu gece burada gördüm çok mutlu oldum. Seçimlere daha bir yıl var . Daha şimdiden Milletvekili sen olcan ben olcam dersek partimize zarar veririz. Biz böyle ufak defek çekişmeleri kenara koyalım Zamanı gelince ön seçim olacak Genel merkezde mi olacak o zaman karar verilir. Manisa bizi her zaman yanlışa sürüklemiştir. Akhisar’daki adayları birbirine düşürüp nasıl biz aradan çıkarız hesaplarını yaparak Akhisar onun için bu durumlara düşmüştür. Artık uyanık maymun gözünü açtı. Akhisar gereğini yapar o gün geldiğinde bu yönetim Genel Merkezin talimatları doğrultusunda gereğini yapar. Manisa’nın talimatlarıyla doğrultusunda değil bunuda iyi bilsinler4 dönem bir aday olmuş bir arkadaşınız olarak bir tecrübe sahibi oldum biz bu olaylara düşmeyeceğiz. Bizim genel Başkanımız Mehmet Ağar Liderlerin içinde en güvenilir bir başkandır” dedi.

DYP İlçe sekreteri Yılmaz Arırt “ Her gün saat 10.30’dan sonra partimizin lokalindeyim. Tüm parti üyelerinin sorunlarını dinliyorum ve bunları yönetim kurulunda anlatıyorum. Bu partiyi aldığımızda bir tek mühür vardı. İnsanlar gelip geçicidir. Bizim gayemiz Akhisar’dan Bir Milletvekili çıkarmak Yönetim olarak delege olarak üyeler olarak tek bir aday üzerinde olmamız gerekiyor. Bu yıl yapılacak seçimlerde ,”DYP Akhisar’da Milletvekili çıkaracaktır” dedi.

İlçe Divan Toplantısı sonunda DYP’ye katılan emekli Baş komiser Ramazan Tunç’a İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu Emekli Astsubay Çelik Ünatan’a eski İlçe Başkanı Zafer Aşkın Emekli okul Müdürü Kemal Satıcıya Divan Başkanı Naci Özkara yakalarına parti rozetlerini taktılar.









  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.