• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • Manisa 10 °C
  • İzmir 15 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Has Evrenselde Yenileme Kursu
  • Ambar ve Sevkiyat Personeli  Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Akhisar Enza Home Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Halikarnass Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisarspor Kulübünden taraftarlara birlik ve beraberlik çağrısı

Okunma Sayısı: 972
Akhisarspor Kulübünden taraftarlara birlik ve beraberlik çağrısı
TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Akhisarspor Başkanı, Teknik Heyeti, takım kaptanı ve futbolcular sezonun 21’inci haftasında oynanacak 1922 Konyaspor maçına tüm Akhisarspor taraftarlarını davet ettiler.

Akhisarspor Kulübünden taraftarlara birlik ve beraberlik çağrısı

Akhisar Haber Ajansı

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Akhisarspor Başkanı, Teknik Heyeti, takım kaptanı ve futbolcular sezonun 21’inci haftasında oynanacak 1922 Konyaspor maçına tüm Akhisarspor taraftarlarını davet ettiler.

Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesislerinde basın ile bir araya gelen kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular son 4 haftalık süreci değerlendirip gelecek hafta oynanacak 1922 Konyaspor maçı üzerine çağrıda bulundular.

Basına ve kamuoyuna yönelik ilk açıklamayı Akhisarspor Teknik Direktörü İsa Turan yaptı. Teknik Adam kulübe geldikleri süre zarfı üzerine yaptığı durum değerlendirmesinde “İlk geldiğimizde de aynı şeyi söylemiştik; zor bir göreve geldik, bir şehrin uyanışına geldik, hareketlendirmeye geldik ve 4’üncü haftaya kadar her şeyinle uğraşımıza başladık. Aldığımız yol ve katılımların gittikçe artması bizi oldukça mutlu ediyor. Bunun da etkisi sahadaki skorda etkili oluyor. Bu şehrin çocukları ve bu şehrin çocuklarına sahip çıkan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum.

ZOR BİR YOLDAYIZ, ZOR BİR YOLCULUK

Zor bir yoldayız, zor bir yolculuk. Belki son haftaya kadar bu sürecek ama herkesle beraber biz vazgeçmeden bu yoldaki mücadelemizi vereceğiz. Sonunda da Akhisar neresini hak ediyorsa oraya kadar gidecek.

Tabi ki bizden öncesini sizler daha iyi biliyorsunuz. Aslında sizler daha iyi analiz edersiniz ama anlaşıldığı kadarıyla gelmemizle beraber bir yol alınmış. Öncelikle kulübe sahip çıkan yönetimi sonra Hamza Hocamızla beraber biz bu işe soyunduğumuzdan itibaren bilinçli ve bilerek destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Yeni bir yapılaşmanın içine girdik; tüm zorlukları, bunları tek tek anlatmanın bir anlamı da yok, gerekçesi de yok, bahanesi de olamaz. Biz buraya bahanesiz, biz buraya karşılıksız bir iş yapmak için geldik. Gördüğümüzde yukarıya doğru basamak basamak çok güzel gittiği tabi futbol netice sonuç oyunu. Biz bunu hepimiz biliyoruz ama geçmişten gelen sıkıntı ve alışkanlıkları da bir anda yok edemeyiz. Dolayısıyla biz her geçen gün üzerine koyarak gidiyoruz. Zor bir mücadele, zor bir yarış ama biz bu mücadelede başarılı olacağımıza inanıyoruz.”  dedi.

KULÜP BAŞKANI ALANÇ DURUMU DEĞERLENDİRİP TARAFTARLARA RİCADA BULUNDU

Teknik Adam İsa Turan’ın ardından sözü alan Kulüp Başkanı Öner Alanç, basın açıklamasına katılım gösteren herkese teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında; “Zaten süreci birlikte, hep beraber yaşadık. Daha önceden takımızın düşme kotasında olduğunu, 10 futbolcumuzun TFF’ye müracaat ettiğini biliyoruz. Takımı biz aldıktan sonra öncelikle TFF ile ilgili değerlendirmeleri ve futbolcuların başvurularını geri çekmelerini sağladık. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza sizlerin önünde teşekkür ediyorum. Zaman zaman bizlerde antrenmanlara geliyorduk ve antrenmanlarda hocalarımızın yapmış oldukları yüklemelerin neticelerini almaya başlamıştık. Cumartesi günü de antrenmana geldim, o ışığı futbolcularımızda görmüştük.

Başta Hamza Hocamıza ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Bizler burada aracıyız, Akhisarspor Akhisarlıların takımı. Biz burada şunu yapmaya gayret ediyoruz önceki Lig’de oldukları gibi Akhisar’la, Akhisarsporluları barıştırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da sizlerin de vasıtasıyla herkese çağrıda bulunuyorum. Bu haftaki maça gelmelerini rica ediyoruz. Kampanyalar düzenliyoruz, hatta ve hatta kız erkek öğrencilerimizin gelmelerini istiyoruz. Zaten bugün göreceksiniz 12 yaşından ufak öğrencilere ve bayanlara ücretsiz bilet dağıtıyoruz. Bu maçımız önemli, hocamızın da ifade ettiği gibi belki son maça kadar sürecek bu mücadele ama burada oynayacağımız, kendi sahamızda oynayacağımız maçlar önemli, bunları da Akhisarsporluların desteği ile almak istiyoruz.” dedi.

FUTBOLCU ÖDEMELERİ VE KULÜP BORCU ÜZERİNE

Futbolcuların alacakları ve kulübün borçları ile ilgili sözlerini sürdüren Kulüp Başkanı Alanç; “Onları peyderpey ödüyoruz, geçtiğimiz maçtan öncede ödeme yaptık kendilerine. Galibiyet aldılar, galibiyet primlerini dağıttık. Şuan da hesaplı bir şekilde adım adım ilerliyoruz. Önceden kalan borçlarımızı da ufak ufak ödemeye gayret ediyoruz ve ödemeye çalışacağız.

MANİSASPOR’DAN DA FUTBOLCU ALABİLECEĞİZ

Transferi bu dönemde düşünmüyoruz. Nisan ayında biliyorsunuz Lig bitecek, bizim bütün hedefimiz, teknik kadroyla, oyuncularımızla Lig’de kalmak. Nisan’dan sonra Mayıs ayı içerisinde hep beraber oturacağız Allah nasip ederse, ne yapabiliriz değerlendireceğiz. Dün Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Bey geldi. Biliyorsunuz 1. Lig’de oynuyorlar kendileri. Dediler ki; Lig’den sonra futbolcularımız var, kiralık veriyoruz, belki seneye transfer açıldığı zaman Manisaspor’dan da futbolcu alabileceğiz. Sağolsun Cengiz Bey kendileri de dün ifade ettiler, ücretsiz şekilde alabileceğiz.” İfadelerini kullandı.

AKHİSARSPOR KAPTANLARI ÖZBAKAN VE GÖRER “GÜZEL BİR AİLE VE GÜVEN ORTAMI YAKALADIK”

Takım Kaptanı Yavuz Serkan Özbakan’da yaptığı değerlendirmede “Geçtiğimiz hafta çok önemli bir galibiyet aldık. Aslında daha önce oynadığımız maçlarda da iyi top oynuyorduk ama skora yansıtamamıştık. Bu hafta skora da yansıttık. Bu hafta da önemli bir maçımız var, onda da galip gelmek istiyoruz. Çok güzel bir ortamımız var. Başkanımız, yöneticimiz, hocalarımız olsun, güzel bir aile ve güven ortamı yakaladık. İnşallah böyle devam edecek.

Aslında eskiden beri birbirimizi tanıyan insanlarız, herkes birbirini çok seviyor, çok saygı duyuyor. Genç takım olmamızın daha çok avantajı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sahada dakika ilerledikçe bizim gücümüz ortaya çıkıyor. Rakipler yaşlarından dolayı daha erken yoruluyor. Gayet iyiyiz, moralimiz yerinde, mutluyuz.

Bu hafta oynayacağımız maça herkesi bekliyoruz. Deplasmanda yanımızda oldukları için onlara teşekkür ederiz.” dedi.

Takım Kaptanı ardından sözü alıp konuşan Semih Görer “4 haftalık bir süreçten sonra galibiyet almamız bizim için çok iyi oldu. Çünkü kalmak istiyoruz. Kendimizce zor süreçlerden geçiyoruz. Bu süreci bu galibiyetle taçlandırarak ve uzun bir süre galibiyet serisi oluşturmak istiyoruz ki, olabildiğince Lig’de üst sıraya Play-Off hattına çıkmak istiyoruz. İnşallah bu süreçte takım olarak başarılı olup elimizden gelenin en iyisi yapıp oynarız, kazanırız.

Eskiyi yakalama gücü hepimizin içinde var, eski günlerimize biz başlatıp inşallah döneriz. Bu sürecin içerisinde bizim emeğimiz geçer. Bu fırsatı arttırmak bizim elimizde, inşallah iyi gider.” ifadelerini kullandı.

Taraftarların desteği çok önemli, bu hafta inşallah Akhisar halkı gelir bizi destekler. Ailelerimiz olsun, taraftarlarımız olsun. Çünkü onlar yoksa biz bir eksiğiz. Bizim saha içerisinde 12’inci adamımız oluyor.” dedi.

kmo_4459.jpgisa-turan.jpgoner-alanc.jpgwhatsapp-image-2024-02-22-at-13.44.07.jpgyavuz-serkan-ozbakan.jpg

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.