• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 27 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığına Aydın Coşkun Seçildi!

Okunma Sayısı: 6548
Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığına Aydın Coşkun Seçildi!
Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Olağan Genel Kurulu Şehit Necdi Şentürk Parkı içi Belediye Lokalinde yapıldı. 250 üyeden 128 üyenin katılımıyla yapılan seçime tek liste katılan Mimar Aydın Coşkun oy birliği ile Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Başk

Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığına Aydın Coşkun Seçildi!
>>>>>Kenan MOLLA

Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Olağan Genel Kurulu Şehit Necdi Şentürk Parkı içi Belediye Lokalinde yapıldı. 250 üyeden 128 üyenin katılımıyla yapılan seçime tek liste katılan Mimar Aydın Coşkun oy birliği ile Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığına seçildi.

Genel Kurul üyelerinin oy birliği ile Divan Başkanlığına Manisa Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Ahmet Kurşun, Katip  üyeliğe Halil Kumral ve Mehmet Kurtuldu seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra  Divan Başkanı Ahmet Kurşun Kongrenin açış konuşmasını yaptı. Ahmet Kurşun;” Fenerbahçe kulübü yalnız Türkiye’nin ve Avrupa’nın değil. Dünyanın sayılı kulüpleriyle yerini son yıllarda almış  bir takımdır. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım zirveye
taşıma konusunda çok önemli çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmalarda en büyük gücünü Sarı Lacivertlilere gönül veren taraftarlardan almaktadır. Fenerbahçe hem Türkiye’de hem Avrupa’da ve Dünya’da bu yarışı zirveye taşıyacaklar. 100. yılda  da şampiyonluk kupasını 260. kez müzesine götürmüştür. Bu başarılar Fenerbahçe Kulübüne  aittir. Değerli arkadaşlarım biz Manisa’da Fenerbahçe derneği 1995 yılında kurulmuştur 1996 yılında da Manisa’da Fenerbahçe sevgisini Manisa’ya aşıladık. Fenerbahçe Derneğinin davasına inanan tüm dostları ve sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Bu birlik beraberliğimizin sonuna kadar bizlerle birlikte taşıyacağınıza adım gibi eminim. Fenerbahçe spor Kulübüne ve dünya sporuna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni yönetim kurulunu şimdiden tebrik ediyorum“ dedi.
Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu faaliyet raporunu ve Denetim Kurulu Raporunu Avukat Hikmet Çağan okudu. Faaliyet ve Denetim raporları ayrı ayrı genel kurul üyeleri tarafından oy birliği ile ibra edildi Gündem gereği taslak bütçe Yönetim Kurulu üyesi İsmail Atar tarafından okundu.

Akhisar Fenerbahçeliler Derneği yeni Başkan ve Yönetim Kurulu yelerinin seçimine geçildi. Tek liste ile seçime giren Mimar Aydın Coşkun ve arkadaşları  kongreye katılan tüm üyelerin oyunu alarak Akhisar Fenerbahçeliler Derneğinin yeni Başkanı seçildiler. Genel Kurula katılan üyelerin tümü tarafından  eski Başkan Süleyman Barbaros Onursal Başkanlığı kabul edildi.

Dilek ve Temennilerde konuşan eski Başkan Süleyman Barbaros;” Değerli dernek üyelerimiz olağan üstü kongremize hepiniz hoş geldiniz. İki haftadan bu yana Aydın Coşkun’a bu görevi devir ettik. Bunun sonucunda dernek üyelerimiz bana hep sordu neden başkanlığı bırakıyorsunuz diye, aslında ben başkanlığı bırakmıyorum. Daha iyi sarılmamız için bu görevi devir ediyorum. İşlerimden dolayı başkanlığı bırakmamdan dolayı söylenenler var aslında öyle değil benim şahsi rahatsızlığım nedeniyle Başkanlık görevimi Aydın Coşkun’a devir ediyorum. Dernek üyelerimiz biraz daha derneğe ilgi göstermesi gerekiyor. Fenerbahçe kartına yönelmemiz lazım, bu kart sayesinde Fenerbahçe kulübüne destek olarak ünlü futbolcuları alabileceğimize inanıyorum. Benim daha önceden söz verdiğim ve yerine getiremediğim aklıma ilk gelen Feneriyum’du. Bunu da kendi şirketim üzerine açıp ve%25 ‘ini derneğe bağışlamaktı. Ben bu verdiğim sözün arkasında durup bunu yerine getireceğim ve %25 karını Fenerbahçe derneğine bağışlayacağım. Genç Fenerbahçeli arkadaşları daha önce göndermiş olduğumuz deplasmandaki maçlarımıza aklıma geldiği kadarıyla, hemen hemen Türkiye’deki oynadığı her maça  gönderdik ve oradaki arkadaşlardan bana gelen telefonla derneğimizin flamasının orada görünmesi benim için onur verici bir duyguydu. Genç taraftarları her zaman maçlara göndereceğim, bunun için her zaman kapım açık. Maddi manevi bir çok işi derneğin bütçesine yansımadan ben şahsi olarak yaptım. Başkanlığım süresince Derneğe 70 bin YTL  yatırım yaptım. Ben yapmış olduğum başkanlık döneminde en onur duyacağım şey Fenerbahçe’nin  100. yılında şampiyonluğunda benim Akhisar Fenerbahçeliler derneği başında başkan olmamdır. Bursa ve Çanakkale’ye başkanlığım döneminde geziler yaptık. Bunu derneğin bütçesinden değil kendi bütçemden karşıladım. Hatırladıkça mutlu olabileceğim en önemli unsurlardan biridir. Sağolun Akhisar’lılar değerimize inandılar. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Sözlerine Biyografisini anlatarak başlayan Akhisar Fenerbahçeliler Derneği yeni Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Coşkun;” 100. Yılın Takımı Fenerbahçe’nin  başta bayanlar olmak üzere, tüm Fenerbahçe Dernek üyelerini selamlıyorum Olağan Genel Kurulumuza hoş geldiniz. Fenerbahçe Dernek üyeliği, bir dönem Genel Sekreter, bu dönemde Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Benim için Fenerbahçeli olmak, Bir Kültür, Bir Yaşam Biçimi, Bir Hava, Bir su gibidir, vazgeçilmez. Yeni dönemde  geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şöleni, FB Okullar arası bahar koşusu, FB Okular arası FB ve spor konulu Resim yarışması, yerel yönetim ve komşu FB dernekleriyle diyalogları sürdürmek, Fenerbahçe maçlarını toplu gidilmesi, FB sitesinin aktif hale getirilmesi, FB maçlarını seyredebileceğimiz FB lokali ve Cafe açılması, için çalışacağım. Bu güne kadar Fenerbahçe için emeği geçen tüm üyelerimize, Maddi ve manevi katkılarından dolayı Onursal Başkanımız Süleyman Barbaros’a teşekkür ediyorum”dedi.

Akhisar Fenerbahçeliler Derneği yeni  Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Coşkun, yönetim Kurulu Üyeleri, Hikmet Çağan, Bahattin Alkın, Volkan Ersoy, Güçlü Kındıroğlu,  Mehmet Gürsoy, İsmail Gürbüz. Yedek Üyeler İsmail Caner, İsmail Atar, Ali Sevgil, Sebahattin Garip, Ahmet Kayrak.Denetim Kurulu, Mehmet Dedeoğlu, Hasan Söğütlüdağ, Zekeriya Güneş. Yedek Üyeler, Aykan Aktoprak, M. Fatih Uçak, Abdürrahim Şive. Haysiyet Divanı; Ali Kuloğlu,  İsmail Fikirli, Fedai Çeneli, Engin Erdem, Serkan Paşalı. Haysiyet Divanı yedek üyeler Ramazan Çeneli, Murat Vardar, Taner Torun. Sosyal Faaliyetler; Tahsin Şimşirli, Tülin Coşkun, Mehmet Yücetürk, Sami Koşaner, Mehmet Ali İşler. Sosyal Faliyetler  Yedek Üyeler, Adem Zeybel, Halil Kurnaz, Recep Biçer, Koray Kırbaş, Altuğ Kemal Yemişçi seçildi.






























  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.