• BIST 5.031,98
  • Altın 1217.4
  • Dolar 19.067
  • Euro 20.5326
  • Manisa 20 °C
  • İzmir 20 °C
  • Akhisar’da 2023 ramazan imsakiyesi
  • E sınıfı ehliyetli, şoför aranıyor
  • Ziyafet Kuzu Çevirme Ramazan menüsü
  • Forklift operatörü aranıyor
  • Bayan ön muhasebe elemanı aranıyor
  • Akhisar'da hatimle teravih ve sabah namazı kılınacak camiler
  • Sekreter büro personeli aranıyor
  • Makine bakımcı ve elektrik teknisyeni aranıyor
  • B ehliyetli şoför aranıyor
  • Tavuk çiftliğinde çalıştırılmak üzere personel aranıyor
  • Son & Balo ve Tütün İşçisi Tiyatro Oyunu
  • Tad Zeytin Ramazan kampanyası
  • Sosyal medya hesaplarımız
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Yunusemre Belediyespor şampiyon

Muharrem Kazer

Yunusemre Belediyespor şampiyon

Süper amatör kümede normal sezonu 45 puanla Manisa Sanayispor arkasında ikinci sırada bitiren Yunusemre, Beledieyspor Bal’a yükselme play-offunda da 12 puan ile şampiyon olarak bir sezon aradan sonra bölgesel amatör lige yükseldi.

Killik’te soğuk bir havada bozuk bir zeminde oynanan Play-Off’ların 6. maçında mavi beyazlılar Alaşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Killik Spor Tesislerinde oynanan maçta gülen taraf 2-0’lık skorla Yunusemre Belediyespor oldu. İlk yarısı 0-0 sona eren maçta Serhat Cengiz ve Maxim Soimu attığı gollerle galibiyeti getirdi. Bu skorla Yunusemre Belediyespor, 12 puan ile bir sezon aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yükselmiş oldu.

ALKAN”EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK”

Maç sonrası teknik heyet ve futbolcular sevinç ile başarıyı kutlarken; Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan da başarıda emeği geçenleri tebrik etti. Başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Alkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyespor olarak güzel bir sezon geçirdik. Kıran kırana geçen sezonda bir üst lige yükselmek için oynanan Play-Off’larda da bu başarıyı devam ettirdik. Emeğimizin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi canı gönülden kutluyorum. Bölgesel Amatör Lig’de de takımımıza başarılar diliyorum”  diye konuştu. Bu sonuçla merkezde bölgesel takım olmayan Manisa’da Yunusemre Belediyespor bu boşluğu doldurmuş oldu.

Önümüzdeki günlerde Somaspor’un 3.lige yükselme maçları sonucuna göre Bal play-outu oynayacak olan Manisa Sanayispor’ da Bölgesel amatör kümeye çıkmak için mücadele edecek.

Şampiyon olan Yunusemre Belediyespor’u kutlar, Bölgesel amatör küme yolunda başarılar dilerim.

Hepinize İyi Günler.

 

Bu yazı toplam 964 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.