• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • Manisa 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Tesettür Giyim Ve Şıklık Tüyoları

Okunma Sayısı: 2957
Tesettür Giyim Ve Şıklık Tüyoları
Tesettür; 'örtünmek' anlamına gelen bir kelimedir ve modern çağda örtünen kadınların kullandığı bir tabirdir.

Tesettür Giyim Ve Şıklık Tüyoları

Tesettür; 'örtünmek' anlamına gelen bir kelimedir ve modern çağda örtünen kadınların kullandığı bir tabirdir. Son yıllarda özellikle sosyal medyanın giderek yaygınlaşmasıyla tesettür giyim ve kombin önerileri hızla yayıldı. Tesettür giyim furyasında çantadan ayakkabıya, kabandan gömleğe ve hatta takılara kadar yenilikle meydana gelmiştir.

Geçmiş yıllarda birçok firma tarafından göz ardı edilen tesettür giyim, günümüzde giderek yaygınlaşmış ve milyonlarca insana hitap etmeye başlamıştır. Dolayısıyla firmalarda tesettür giyim alanındaki yenilikleri yakalayarak bu alanda hizmetleri insanlara sunmaya başlamışlardır.

Tesettür giyimin bu kadar hızlı bir şekilde yayılması insanlarda, tesettür takım kombinleri hakkında araştırma yapma ve kaliteli firma bulma merakı uyandırmıştır. Melike Tatar firması, bu alanda en kaliteli hizmeti ve şık tesettür giyim ürünlerini tüm tesettürlü kadınlara sunuyor.

2023-01-03_18-23-58.png

Tesettür Giyim Ve Şıklık Tüyoları

Tesettür giyim ve şıklık tüyolarıyla alakalı birçok merak edilen konu kadınlar tarafından araştırılıyor. Birkaç basit adımla bu tüyoları yakalamak son derece mümkündür. Tesettür giyim tarzına sahip olan kadınların, üzerlerindeki giysilere göre aksesuar seçimlerinin olması gerekiyor. Öyle ki kol saatinden kazak üzerindeki kolyeye kadar tüm ayrıntılar kaçırılmadan kombin hazırlığı yapılmalıdır.

Kaban ve ayakkabı seçimi yapılırken renklerin uyumu göz ardı edilmemelidir. Ayrıca bu renklere göre kaban içine giyilecek olan kıyafetlerde de renkler büyük rol oynar. Bu renklere dikkat edildiği zaman son derece güzel kombinler yakalanır ve gün içerisinde tesettür şıklığı sağlanır.

Tesettür Giyim ve Olmazsa Olmazı Eşarplar

Eşarp seçimi tesettür elbise için oldukça büyük bir öneme sahiptir. Eşarp seçimi yapılırken mümkün olduğunca naylon ve hava aldırmayan eşarp modellerinden uzak durulmalıdır. Bu modellerin yerine pamuk ya da ipek kumaştan tasarlanan eşarplar tercih edilmelidir. Bu eşarplar sayesinde hem sağlık korunmuş olunacak hem de daha şık bir kombin oluşturulacaktır.

Tesettür giyimin olmazsa olmaz eşarpları arasında yer alan Plise Eşarp, tesettür giyimde daha zarif bir görüntü elde edilmesini sağlar. Twill kumaş eşarplarda son derece şık bir görüntü sağlar ve kombinlerin ön plana çıkmasına neden olur. Tesettür giyimde eşarp arayışına giren kişiler; şifon şal, twill eşarp ve pilise eşarpları tercih edebilirler. Bu eşarplar ile en iyi kombin elde edilecektir.

Tesettür Giyimde Kullanılan Parçalar ve Tüyolar

2023-01-03_18-24-09.png

Tesettür kombinlerinde genel olarak elbise, etek modelleri tercih ediliyor ve bununla beraber tunikler, uzun gömleklerde tercih edilenler arasında yer alıyor. İş hayatında yerini alan kadınlar için de pantolon ve tunikler son derece uygun kombinlerdendir. Tunik, pantolon ve topuklu ayakkabı üzerine tercih edilen yelekler, kombini dışarıya daha iyi yansıtacaktır. Ayrıca bunlarla beraber kombine uygun renkte çantalarda aksesuar açısından güzel bir görüntü sağlar.

Spor tesettür modelleri de birçok kadın tarafından tercih ediliyor. Mevsimine göre spor tesettür ürünleri tercih edilerek oldukça rahat bir kombin elde edilir. Öncelik olarak mevsime göre tesettür eşofman parçaları alınarak kombin hazırlığına başlanır. Daha sonrasında ise eşofmanın rengiyle örtüşecek olan bir spor ayakkabısı tercih edilir. Bu tercihlerin yanında birde sırt çantası ve çeşitli bileklikler kullanılmalıdır.

 

Aksesuarlar İle Şıklığı Yakalayın

Tesettür giyimde aksesuar olarak çantalar ve uzun kolyeler ön plana çıkıyor. Kombine seçilen çantaların renkleri, tesettür giyimde yer alan parçaların renkleriyle uyuşması gerekiyor. Ancak mavi bir kaban üzerine mavi çanta tercih edilmemelidir. Genel olarak mavi kabanın yanına beyaz renkte bir çanta tercih edilmelidir. Böylelikle çanta ve kombinin uyumu sağlanmış olacaktır.

Metal tokalı kemer ve gümüş taşlı kemerlerde en iyi aksesuarlar içerisinde yer alıyor. Kemerler vasıtasıyla kombinin ön planda durması sağlanır. Ayrıca daha zarif ve şık görüntüler dışarıya yansıtılır. İşlemeli kemerler sayesinde takı takmaya gerek kalmadan kombin tamamlanır. Kemerdeki işlemeler zaten takı görevi görürler ve takı açığını en iyi şekilde kapatırlar.

Tesettür Giyim Ve Şıklığa Birde Bu Açıdan Bakın

Bilinçli yapılan bir eylem olan tesettür giyim, kişilerin düşüncelerini daha iyi bir şekilde topluma yansıtmasını sağlar. Tesettür giyim ile birlikte kadınlar dinin buyurduğu şekilde giyinerek, rahat bir şekilde hareket edebilirler. Tesettüre girdiği zaman tek bir elbise giyeceğini ve zarafetini kaybedeceğini düşünen kadınlar, tesettür kombinleri sayesinde bu düşüncelerinden kurtuluyorlar.

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.