• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Saadet Partisi'den Kahvaltılı Basın Açıklaması!

Okunma Sayısı: 2117
Saadet Partisiden Kahvaltılı Basın Açıklaması!
Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Erdoğdu, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı, sabah 7.30 da kahvaltılı basın açıklamasında, AKP iktidarının,  Davos zirvesindeki tutumu, Kıbrıs ve Dış politikası, ABD ve AB  nin  tüm

SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANININ SABAH 7.30 DA  KAHVALTILI BASIN AÇIKLAMASI

AKHİSAR: (Kenan MOLLA)
         Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Erdoğdu, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı, sabah 7.30 da kahvaltılı basın açıklamasında, AKP iktidarının,  Davos zirvesindeki tutumu, Kıbrıs ve Dış politikası, ABD ve AB  nin  tüm isteklerine boyun eğmesi, Misyonerlik karşısındaki tutumu ve  özgürlükler karşısında çifte standart uygulaması eleştirildi.
        Sabah 7.30 da Milli Egemenlik Meydanına bakan Saadet Partisi ilçe lokalinde, partililer ve basın mensupları sabah kahvaltısında buluştu. İlçe Başkanı Ahmet Erdoğdu basın mensuplarına dağıtılan  basın açıklamasını okudu. Basın açıklamasının ilk giriş bölümünde;” Hüzünlü bir bayramı daha geride   bıraktık. . Bit taraftan Irak’ta yaşanan vahşet, diğer taraftan güneydoğu Asya’daki deprem ve tusunami felaketi.. 100 binleri geçen kardeşimize Allah’tan rahmet dilerken , ırak’ta yaşanan işgalin son bulması içinde görev ve sorumluluklarımızı hatırlıyoruz… Dünyada önemli gelişmeler olurken , Türkiye bu gelişmelerin merkezinde olan ülke olarak bu gelişmelerden doğrudan etkilendiği bir konjüktürdeyiz. İslam coğrafyasını ve Müslümanları kıskaca almayı hedefleyen plan ve projelerin  uygulamaya konması her geçen gün biraz daha hız verilirken , Türkiye’nin  de sorumluluğu artmaktadır…
        Bu gün bu basın toplantımızda ana hatlarıyla bu gelişmelerden sadece bazılarına  deyineceğiz ve Türkiye’mizin ve insanlığın nereye götürülmeye çalışıldığının fotoğrafını çekeceğiz…

 Değerli basın mensupları;
        Her yıl dünya politikalarının belirlendiği Davos toplantılarında bu yıl da önemli konular konuşuldu. Ancak dünyayı sömürü dünyası haline getiren egemen güçlerin güdümünde ve gözetiminde yapılan Davos toplantıları bu yıl da başarı değil çatışma ve sömürüyü esas alan bir gündem ile yapıldı. Davos’un en önemli gündem maddesi Büyük Orta Doğu Projesi idi. Amaçlanan ve sonuçları  itibari ile büyük İsrail projesinde başka bir anlam  ifade etmeyen Büyük Ortadoğu Projesinin  şekillendirilmesinin alt yapı çalışmalarının yapıldığı , bu toplantıda  hedef tahtasına yine İslam ülkelerinin konulduğunu üzülerek gördük. Amerikan yönetiminin İran ile ilgili açıklamalarının arttığı bu günlerde Davos ‘ta  da İran’ın nükleer potansiyelinin tartışma konusu yapılması oldukça manidardır. Buna karşı Davos zirvesinde Irak ve Filistin ‘deki  vahşetlere hiç değinilmemesi ise dikkat çekici idi Başkan Recep Tayip Erdoğan ve kurmaylarının Türkiye ve İslam ülkelerinin sahip olduğu medeniyetin ağırlığını ortaya koymak yerine teslimiyetçi yaklaşımlarla figüran rolünden öteye geçememiştir. Maalesef Türkiye ve AKP iktidarında ‘  Lider Ülke’  olma hedefinden hızla uzaklaşırken tarihin not düşeceği misyonsuz  dış güçlerin art niyetli plan ve projelerinin piyonu ve maşası olma tehlikesi ile karşı karşıyadır.

Değerli Basın mensupları;
        Gerek hazırlanan tezkerelerle, gerekse işgalci koalisyon güçlerine verilen dolaylı ve doğrudan desteklerle Irakta  vahim ve vebal altına girecek  politikalar izleyen A:K.P iktidarı, aynı yanlışlarına ısrarla devam etmektedir. Böl- parçala- yönet taktiğinin adım adım uygulandığı Irak’ta Türkiye’nin bütün kırmızı çizgileri  de zamanla pembeleştirilmiştir… Dışarıda kalmaktansa etkin bir şekilde meselenin içerisine girerek  Türkiye’nin çıkarlarını savunacağını iddia  eden hükümet, gelişmeleri  seyretmekten  ve ricaların peşinden gitmekten başka bir performans ortaya koyamamıştır.
        Şimdi ABD nin kontrolünde ve yönlendirilmesinde bir seçim yapıldı. Iraktaki seçimler Türkiye’nin güvenliğini ve geleceğini tehlikeye atacak bir şekilde gerçekleşiyor.Türkiye’nin milli menfaatlerini koruyacak adım atmak yerine bölgede Musul ve Kerkük başta olmak üzere Türkiye aleyhindeki demografik yapılanmalara göz yumulmuş konu cılız tepkilerle geçiştirilmiştir.Kıbrıs’ta  da benzer dış politika zafiyetleri devam etmektedir. Ne pahasına  olursa olsun çözüm  diyen anlayış A.B sürecinde iflas etmiştir. Kıbrıs’ın  koparılmasına doğru adım adım gidilirken Türk askerinin adadan çekilmesi yönündeki dış baskılarda artmaktadır. Bir karış vatan toprağının verilemeyeceği anlayış çeşitli propaganda teknikleri ile zedelenmeye çalışılırken  Kıbrıs’ta yeniden  başa dönülmüştür. Ana planı iktidarın teslimiyetçi politikaları sonucu A.B üyesi Rum kesimi ile Yunanistan ‘ın rotasına girmiştir.Saadet partililer olarak yeniden uyarıyoruz. Kıbrıs’ta çözüm 1974 çözümüdür. Hiç kimsenin doğrudan yada dolaylı ENOSİS’e gücü yetmeyecektir. A.B. şemsiyesi altında gerçekleşen bir ENOSİS’e kapı açan  ve buna razı olan hiçbir iktidar bunun hesabını veremez.

Basınımızın Güzide Temsilcileri;
        Saadet Partililer olara üzerinde durmayı zaruri gördüğümüz bir başak konu ise misyonerlik faaliyetleridir. Küresel ve bölgesel planlar çerçevesinde milli ve manevi yapısının bozularak zayıf düşürülmeye ve yumuşak lokma haline getirilmeye çalışılan Anadolu’muzun  önündeki en büyük tehlikelerden biriside  bu milleti öz değerlerinden soyutlayacak çalışmalardır. A.B uyum kanunları çerçevesinde yasalardan “ cami” ifadesini kaldırıp yerine “ibadethane “ ibaresini koyan A.K.P iktidarı, Türkiye’deki misyonerlik faaliyetlerine zemin hazırlayan ir icraata imza atmıştır. Bugün nerdeyse bütün şehirlerde abartman altı kiliseler açılmakta bir tek Hıristiyan vatandaşın bile bulunmadığı mahallelerde kiliseler faaliyete sokulmaktadır. Bu hükümet döneminde bir tek misyonerlik  soruşturması bile yapılmamış;  dinler parkı, dinler bahçesi gibi projelerle bu çalışmalara  meşruiyet kazandırılmaktadır.
Değerli basın Mensupları;
        Bu milletin bu gün her zamankinden daha çok “Milli Görüş’e” ihtiyacı var. Milli görüşçüler olarak bizler Yaşanabilir bir Türkiye’yi, yeniden büyük Türkiye’yi, yeni bir Dünyayı hayata geçirmek için bu şuur ve bilinç ile  çalışmalarımızı yürütüyoruz. Biliyoruz ki  omuzlarımızdaki yük ağır, biz bu yükü taşımaya talip olarak Türkiye’nin umudu olmanın iftiharını yaşıyoruz… Biz biliyor ve inanıyoruz ki bu Millet saadet Partisi ve ortaya koyduğu Milli görüşü yeniden iktidara taşıyarak bütün sorunların ve engellerin üstünden gelecektir. Bu duygu ve düşünceler ile hepinizi selamlıyorum.


  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.