• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 34 °C
  • İzmir 37 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

MHP Adayı Mansur Onay ATSO’yu Ziyaret Etti!

Okunma Sayısı: 2521
MHP Adayı Mansur Onay ATSO’yu Ziyaret Etti!
MHP Manisa 5. Sıra Milletvekili Adayı Mansur Onay MHP Akhisar İlçe Başkanı Ömer Alanç ve Yönetim Kurulu üyeleri Akhisar Ticaret Ve Sanayi Odası (ATSO) ziyaret etti. ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı İrfan Aksoy ve Yönetim Kurulu..

MHP Adayı Mansur Onay ATSO’yu Ziyaret Etti!
Akhisar: (Kenan Molla)

MHP Manisa 5. Sıra Milletvekili Adayı Mansur Onay MHP Akhisar İlçe Başkanı Ömer Alanç ve Yönetim Kurulu üyeleri Akhisar Ticaret Ve Sanayi Odası (ATSO) ziyaret etti. ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı İrfan Aksoy ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Doğan İnal, Erol Boşnak, Ömer Güllüoğlu ve Meclis üyeleri Süleyman Akay, Tunay Özbek, Ali Özgen, Abdurrahim Aybar, Salim Rodoplu, Hüseyin Ölmez ve H.İbrahim Dilek tarafından Ticaret ve Sanayi Odası Lokalinde karşılandı.

Toplantıda konuşan ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, “ MHP Manisa Milletvekili adayı, Mansur Onay İlçe Başkanı Ömer Alanç ve Yönetim Kurulu üyelerinin bizleri ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ediyorum. ATSO olarak bizler tüm siyasi partilere eşit
uzaklıkta olan odayız. İkinci dönem Başkanlığını yaptığım oda olarak tüm odalar ve siyasi partilerle, dairelerle, halkımızla, üyelerimizle iç içe olduğumuzu belirtmek istiyorum. İsteğimiz daha önce bizleri ziyaret eden Akhisarlı milletvekillerinin seçilmesi tabiî ki iktidar partisinden olmasıdır. MHP’den Akhisarlı olan Mansur Onay’ın seçilmesini arzu ediyorum. Çünkü biz oda olarak Ankara’ya sık sık gidiyoruz. Akhisar’dan milletvekillerinin olmaması bizler çok sıkıntı çektik. Bizleri orada temsil edecek milletvekillerini görmek istiyoruz” dedi.

MHP Manisa 5. Sıra Milletvekili Adayı Mansur Onay, “Sizlerle burada olmaktan çok mutluyum. 4,5 yıllık hükümet olan AKP bütün kurum ve kuruluşlarla kavgalı olan insanlarımız terör dolayısıyla sokağa çıkamaz durumdayken ve Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynanıyor. Terör bitmeden Türkiye’de ekonomi düzelmez. 23 Temmuz’da tek başına iktidara gelince Türkiye’nin makus tarihini el birliği ile yeneceğiz. AKP hükümeti dokunulmazlıklarla ilgili bir tek kanun teklifi dahi meclise vermemiştir. Türkiye’de 19 milyon 800 insanımız yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Türkiye’de şu an 3 milyon 700 bin insanımız günde 3 dolardan daha az para ile geçinebilecek halde, 2 milyon insanımız günde 1 dolar ile geçiniyor. İşte yoksulluk dedikleri olayın bakış açısı. Kendisinden önce gelen 57. hükümetin yolsuzlukla suçlayanlar biz yolsuzlukların hortumunu kestik diyenler bırakın hortumu kesmeyi artık uluslar arası seviyede yolsuzluklara boru döşemişler. Yaklaşık 20 gündür Manisa’nın ilçelerini, beldelerini ve köylerini geziyoruz. Gördüğümüz manzara karşısında  Türk milleti 22 Temmuz sabahı kararını vermiş olacak, AKP Hükümeti intikaları oynuyor. AKP medya patronlarının desteğiyle durmaktadır. 2005 yılında Türkiye’de 282 bin esnaf kepenk kapadı. 2006 yılında 194 bin esnaf kepenk kapadı. 2003 yılında 7 trilyon, 2004 yılı  1.6 katrilyon, 2005 yılında 2.8 katrilyon  senet protesto olmuş. 2003 yılında 2.7 milyon çek merkez bankası verilerine göre karşılıksız, çıkmıştır. 2004 yılı 3.6 milyon adet, 2005 4.6 milyon adet karşılıksız çek çıkmıştır. Türkiye’nin pembe tablolar çizildiği budur. 2002 Kasım hükümet olan AKP Türkiye’deki dış borç 63 milyar dolardı. i borç AKP döneminde 90 milyar
dolardı. Bugün 196 milyar dolar oldu. tam 106 milyar dolar arttı. Özel sektör borcu bunlar iktidara geldiklerinde 45 milyar dolardı bugün 117 milyar dolar oldu. İşte pembe tablo dedikleri bu. 83 yıllık Cumhuriyet hükümetlerinin iç ve dış borcun tamamı 198 milyar dolar, 4,5 yıllık AKP hükümetinin iç ve dış borcu tamamı 185 milyar dolardır. Türk Telekom, Ereğli Demir Çelik, Tüpraş, Seka hepsi peşkeş çekilmiştir.

Tayin Yapan Milletvekili Olmak İstemiyorum

Ben tayin yapan milletvekili olmak istemiyorum. Akhisar gelir seviyesini daha ileriye götürmek istiyorum. Akhisar’ın köylüsüne bir şey vermediğin zaman Akhisar esnafına bir şey gelmez, ticaretine bir şey gelmez. Tütün’ü, pamuk’u ve  bu yılda zeytini bitirdiler. Dış ticaret açığı 50 milyar doları geçti. Dünyanın her yerinde iktisat ve işletme fakültelerinin sınıflarda ilk öğretilen konu cari açık gayri safi milli hasılanın %5 ‘e geldiği zaman  o
ülkede kriz vardır. Bugün % 7 ‘lerde kalındı. % 7’yi geçtiğimiz gün, Türkiye ticari terim olarak kullanılan Konkortoto ilan etmiş oluyorsun. Türkiye bu hale gelmiş pembe tablolar çizilen Türkiye bu. Tamamen dışarıdan gelen sıcak paralarla ancak Türkiye’yi  idare ediyorlar. Türkiye’deki Borsanın %72 yabancıların elinde Hükümetin ve bağımsızlığın olmadığı yerde ekonominin istikrarından bahsedilemez. Sicili bozuk AKP Hükümeti AB Taşeron Hükümetidir. Bizi AB alamazlar ancak esnaf odalarına alırlar. Akhisar’ın 5 sene daha kaybetmeye tahammülü yok. Manisa’nın tüm ilçelerini, beldelerini ve köylerini dolaştığını, köylerde ihtiyarlardan başka kimsenin bulunmadığını, bu talihsizliğin sona ermesi için destek beklediğini belirtip, “Sizlere tekrar teşekkür ederken 60. Hükümet Milliyetçi Hareket diyerek sözlerimi tamamlıyorum.” dedi.

ATSO Meclis Başkanı İrfan Aksoy;”  Odamıza gelen Milletvekili adaylarını seçildiklerinde hiçbir zaman Akhisarlıları unutmasın. 20 yıl öncesine kadar Akhisar Manisa ile arasında hiç fark yoktu. Bu gün Manisa’dan birinci sıradan olan milletvekili ikinci sıradan Akhisar olmalıydı. 3- 4 parti barajı geçtiğinde Akhisar’ın  3-4 milletvekili olur. Burada siyasi parti teşkilatlarını çok iş düşüyor. Sıralamalar iyi olursa daha hoş olacak. Ticaret Odası yönetim kurulu arkadaşlarımız konuyu  yakından takip ediyor. Bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. MHP Manisa Milletvekili adayı Mansur Onay, Daha sonra toplantıya katılan  diğer üyelerin sorularını yanıtladıktan sonra toplantı sona erdi.





  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.